Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters
Страница 18 от 40
Страница 18 от 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
дъра-бъра,чики-рики
,Добро утро,милички,хайде на кафенце,че не ми се пие сама,ей сега съм го смляла и ухае божествено Днес преди 12 год.станах майка за втори път,искам да почерпя за здравето на сина ми ама нали си ме знаете,че не съм по сервирането Малчо,много се радвам за теб,че ще имаш и други занимавки освен детенце,тенжери и тигани При нас зимата се завърна вали сняг и е голям студ Успешен петък ви желая,девойки
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
Да ти е живо и здраво детенцето Дива! Да ви радва винаги и усмивката да не слиза от лицето му!
BONBOLINKA- Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Благодаря за хубавите пожелания,Бонбонче Ти къде се изгуби
Честит ти рожденник/ка Дивче!-жив,здрав и много да те радва!!!
Аз отивам да се приготвям и да си събуждам момчето,че няма време за губене
Аз отивам да се приготвям и да си събуждам момчето,че няма време за губене
baby_an- Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008
Тук съм Дива. Само вчера дето не можах да вляза, че малкия паднал и така хубаво се отряскал , че цяла вечер го обикалям. Изкара ми ангелите. Аз не съм баш от тия майки дето за всяко спъване да тичат като убезумели, ама тоя път горкото се е стоварило с плонж по лице и поразбил муцунката. Сутринта беше добре, ама снощи стискаше зъби от болка, че да не помислим, че е бебе.
дъра-бъра,чики-рики
Милата душичка малка,много ли се е обелил На моя син кратунката му е в белези,последния път я сцепи на една люлка,бая дълбочко беше,изкара ми акъла.Дано да заздравее по-бързо-то юнак без рана не ходи.
Честит ти рожденник Дива, да ти е лъчезарен и здрав и много да те радва.
Малчо, честита ти работа, нека да ти върви по-вода, пожелавам ти да попаднеш на добър колектив.
Бонбон, стискам палци дребния да се възстанови по-бързо.
Малчо, честита ти работа, нека да ти върви по-вода, пожелавам ти да попаднеш на добър колектив.
Бонбон, стискам палци дребния да се възстанови по-бързо.
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
Дива,честит рожденник.Да ти е жив и здрав и да не те ядосва.
Бонбон,дано по-бързо се възтонови.
Бонбон,дано по-бързо се възтонови.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Добър ден,девойчета Спинкате ли още,че няма никой Благодаря ви за хубавите пожелания за детето ми,след малко ще се прибирам да подготвяме купона-торти,сандвичи и т.н.
Здраавейте момичета Много е студено днес навън, ама нали трябва да се разхождаме и вече излизахме, та сега съм на чай. Дива приятен купон
Здравейте.Дива,приятно изкарване ти пожелавам и много емоции. Тук пече едно слънце,чак не мога да гледам,но предполагам,че си е бая студено.Сега ще изведа песа и ще разбера.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
Дива, дано купона е бил доста луд, че детето да е щастливо
При нас се оправи временцето.
И да ви се похваля, че след малко отивам да си купонясваме с моя двамцата. След малко ще се наконтя и изчезваме към любимото барче. Утре сутринта кой ще прави баница за закуска незнам. Аз няма да съм щото ще съм на айрян предполагам
До утре по някое време момичета ! Лека вечер на всички!
При нас се оправи временцето.
И да ви се похваля, че след малко отивам да си купонясваме с моя двамцата. След малко ще се наконтя и изчезваме към любимото барче. Утре сутринта кой ще прави баница за закуска незнам. Аз няма да съм щото ще съм на айрян предполагам
До утре по някое време момичета ! Лека вечер на всички!
Здравейтеее!Бонбон,Дивче как са ви главичките днес Ще има ли зелева чорба На мене малко ми поотмина мускулната треска,ама това моето момче ще ме умори.Понеже е от "най-невероятната" зодия съм му казала,че страда от раздесеторяване на личността Вчера пак ми се накриви ей тъй без повод,ама вече не му обръщам внимание,а преди много се впрягах.Лек ден ви желая-тук днес е голям кочан,умрях от студ докато дойда на работа
Здравейте момичета! На мен ми писна от това време тук. Уж се пооправи. Не, че вчера не валя пак ама днес е едно такова мрачно и студено, че не искам да си покажа носа навън.
Главицата ми от снощи се пооправи Махмурлук не ме е гонил, че не прекалих, ама много ми се спеше, че днес се излюпих късничко. Сега се чудя какво да правя. Не става за разходка изобщо, а и тук май няма никой.............По- късно ще "намина" пак тук.
Главицата ми от снощи се пооправи Махмурлук не ме е гонил, че не прекалих, ама много ми се спеше, че днес се излюпих късничко. Сега се чудя какво да правя. Не става за разходка изобщо, а и тук май няма никой.............По- късно ще "намина" пак тук.
Аз съм тук,само шпионирам цял ден да видя някой дали се е разписал Ох още 2 часа и половина и ще ме вземат от работа
редовен читетел, а?
drumata- Брой мнения : 108
Registration date : 09.01.2009
Добро утро момичета! как сте днес? При нас времето е едно такова черно, мъгливо. Аз все ви се оплаквам с това скапано време ама то на направо отвратително. Уж се беше пооправило. В събота по някое време се изля като из ведро, вчера гадно мрачно, днес сутринта се чудя колко е часа, че като гледам навън- запушено небето. Домашните всичките разсополевени. Аз се държа героиски Все един трябва да е здрав, че да крепи другите. Пусто все на мен се пада тая чест На мен ми е много мързеливо и изобщо не ми се тръгваше за работа тая сутрин.
Лек ден и спорна седмица ви пожелавам!!!
Лек ден и спорна седмица ви пожелавам!!!
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,момичета и успешна нова седмица Аз след 3дневни софри оцелях и отново съм на линия
Дива тъкмо щях да питам дали си оцеляла ама си ме преварила с отговора Как изкарахте 3 дневното парти? Малкия предполагам много се е радвал. Децата ги обичат тия неща. Моя малкия на рожденните си дни грейва. Тази година му го правихме в едно детско кътче с игри и забавления. Там с децата, а после вкъщи.
Какво стана с морковената торта? Докара ли я или се наложи да купуваш
Какво стана с морковената торта? Докара ли я или се наложи да купуваш
дъра-бъра,чики-рики
Партито беше на ниво Блокът без малко да се срине от дандания и тупуркане,по някое време се звънна на вратата,реших,че е възмутен комшия или полиция,ама не беше За тортата-не рискувах,поръчах една голяма,уж парфе сега има да я подмятам в хладилника,остана половината.Малкият беше много щастлив,5 пъти духа свещичките
Здравейте момичета и успешна седмица на всички. Ние вчера ходихме на Витоша и си прекарахме много готино, там все още има сняг и МАкси се надивя качествено, по едно време изчезна яко дим и после явно се е уплашил и се е върнал при колата и там го намерихме накрая, идваше ми да му откъсна големите, бели уши. Много се бях притеснила.
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,девойчета Как сте днес?При нас времето малко кофти-облачно и студено,ама видя й се края на зимата Успех,късмет и мнооого любов да ви споходят днес
Добро утро и от мен. При нас е едно гадно, студено и има смог. А трябва и звярчо да изведа.
Добро утро момичета! Вчера имахме много работа и не можах да ви навестя. Днес пак се очертава много бачкане. Лек ден ви пожелавам!
дъра-бъра,чики-рики
Добро утроооо Пак ли ще ме оставите саминка къде се изпокрихте всички,бе девойки
Страница 18 от 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Страница 18 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите