nail-art
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters

Страница 33 от 40 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next

Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 33 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  Sunny max Чет Юни 04, 2009 8:37 am

Здравейте момичета. Ние току що се прибираме от разходка. Еййй писна ми значи, то такава мръсотия, няма къде да си разходиш звярчо и пълно с кърлежи и осили. И после плащай данък за куче, ще плащам като имам алея за кучета, а не да се чудя къде да се завра, че звярчо да потича малко.
Танче стискам ти палци в борбата с НОИ, и тия са едни хрантутковци.
Sunny max
Sunny max

Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008

Върнете се в началото Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 33 Empty дъра-бъра,чики-рики

Писане  diva Чет Юни 04, 2009 11:36 am

Добър ден,момиченца zdr А пък на мен хрантутниците от НАП ми върнаха декларациите днес,програмата им не работи,но не обясняват а връщат хората-целта е да ни правят и да се чувстваме като маймуни boom

diva

Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 33 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  baby_an Съб Юни 06, 2009 5:28 pm

Здравейте и от най-голямата хаймана smileee От една седмица не съм на работа и направо забравих къде живея smileee Искам да честитя бебето на Танчето и сватбата на Малчо-мнооого се радвам за вас buket И аз искаааам smileee И да ви разкажа накратко за коси.В една буря до Япония без малко да се обърне кораба Shocked Влезли в един залив да се скрият оаче тъпаците от фирмата им казали,че трябва да се върнат защото закъснявали с 12 часа за пристанище iad И като тръгнали наобратно се счупила рулева машина и кораба неуправляем.Едва са се довлекли iad Коси отиде на зъболекар в Япония,но човека не рискувал да го цепи защото можело да се инфектира раната и да плъзне по цялото тяло.Затова му изписал антибиотик за 2 седмици като му казал след това обезателно да се оперира.Само че къде като те ще са тогава по пътя за Европа?Тъпа работа iad Утре ще тръгват от Корея и ще си пуска молбата за смяна и дано не го забавят,ако всичко е нормално до 1 месец ще си го гушкам obi4 Айде аз отивам да гледам мач
baby_an
baby_an

Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008

Писане  Sunny max Пон Юни 08, 2009 9:50 am

Здравейте момичета. Пожелавам успешна нова седмица на всички. Гледайте да се криете по дълбоките сенки, че голяма жега настана.
Ани стискам ти палци Коси по-бързо да се озове в прегръдките ти.
Sunny max
Sunny max

Писане  baby_an Пон Юни 08, 2009 7:41 pm

Здравейтеее zdr Аз да изклюкаря smileee Вчера Коси се обади и живот и здраве и ако не се прояви моя карък на 2.07 ще слезе в Словения и най-после ще си го гушкам radost radost radost Ох дано,че и двамата се измъчихме.А тука никой не пише 4udise2
baby_an
baby_an

Писане  Sunny max Вто Юни 09, 2009 9:12 am

Ами повечето хора нещо изгубиха съвсем. Дори и организаторите на този форум ?!?!? Какво стана с тези хора незнам, а бяха толкова активни.
Ани сискам ти палци, да си го гушкаш твоя човек на 02.07.
Sunny max
Sunny max

Писане  diva Вто Юни 09, 2009 10:14 am

Здравейте,милички zdr Как сте след градушките,пороите и гръмотевиците,тук в Горна пак ни се размина-повече святка отколкото валя и трещя.Анито,стискам палци каръка ти да си трайка този път и да си имаш момче скоро radost Съничка,успех на сайта ти,много клиенти да има brravo Вчера засяках Малчо,но много за кратко,само влезе и не се обади,Рокси влезе да почерпи за рождения си ден,не знам какво става с другите девойки,време ли нямат....

diva

Писане  Sunny max Вто Юни 09, 2009 12:43 pm

Мерси Дива, аз съм си сложила един боряч на сайта и гледам, че има посещаемост. Иначе аз си шия разни моделчета в нас и така. Последното ми творение беше възглавница за бременни, в четвъртък ще я подарявам на братовчедка ми. И после ще чакам отзиви.
Тук вчера голямо трещяне трещя и голям дъжд се изсипа, като преди дъжда имаше малко градушка и аз нали съм откачена по цялата си тиква излезнах нарочно, точно преди да завали, беше много готино, само дето се намокрих, но то и това си беше целта на начинанието.
Sunny max
Sunny max

Писане  diva Пон Юни 15, 2009 1:30 pm

Ехоооууу,къде сте,момичета kissyou

diva

Писане  baby_an Чет Юни 18, 2009 1:24 am

Здравейте мацки,отдавна не съм влизала,но то моето не е за разправяне.Моето момче пак откачи и сега си е наумил,че го лъжа.Аз понеже съм по-чувствителна и заради това влязох в болница.Както и да е вече съм по-добре,но днес като се появи обхват и ми изръси,че вече за нищо не ми вярвал и се чудел дали имало смисъл да сме заедно cryy cryy cryy просто незнам вече какво да го правя.И предния рейс така правеше,а като слезе все едно нищо не е било.Дано всичко това да е защото много му се насъбра и вече е супер изнервен.Защото ако наистина иска да се разделяме,просто незнам как ще го преживея cryy Още 14 дена и ще се изясни всичко
baby_an
baby_an

Писане  diva Чет Юни 18, 2009 8:44 am

Ей сега вече ме притесни,Анито Crying or Very sad защо влиза в болницата,какво ти беше.Колкото и да е изнервен,изморен и т.н.Коси,не трябва да се държи така с теб surditka Ти какво,на всяко завръщане ще ми умираш ли miloto бях ти казала,че тези нерви и сълзи ще ти трябват за много по-важни неща,когато децата ти са болнички или имат проблеми,стига се разсипва и хаби no я вземи си сметни от миналата година колко дни имаш прекарани в рев и помисли дали си заслужава.Като се върне,сядате и говорите съвсем сериозно,трябва да разбере какво ти причинява с това си държание,ти трябва да си твърда и да помислиш и за себе си.Аааа,между другото,този път какъв е поводът да не ти вярва,пак ли някой добър приятел му каза как Анито ходи на танци iad Моля те пиши по-често,да те знаем как си,и се пази kissyou
Хайде бе другите девойки,къде сте,драснете по два реда поне,живи ли сте,здрави ли сте kissyou

diva

Писане  таня Пет Юни 19, 2009 4:44 pm

Привет момичета...Все ви чета и от скандали не ми оставя време да пиша... При нас едно и също, всеки ден , нов скандал... Писна ми ... Утре заминавам за Майорка за 4 месеца...Обадих се на шефа и той прие, ще работя пак много , но поне сте е физически труд, нищо че съм бременна, поне да не плача и да не се карам всеки ден със свекървата , че не издържаме вече... Мъжа ми е пред удар, трепери на всяка дума,
незнам дали можете да си представите, да си зарежа подреденият сто годе живот в чужбина, да се върна с мерак в БГ , да се интегрираме, мъжа ми работи , Ники на градина, кредити нямаме, харесва ни тук, искам да живея в БГ , чувставам се 100 по-добре от Майорка и сме напъд да стягаме багажите пак, че свекървата, всеки ден нови неща измисля и нямаме покой!
Мъжа ми днес има рожден ден , покани приятели, брат си, снаха си , родителите си ....Дъртата отказва да дойде, ако аз не я поканя лично...Няма срам, знае че съм бременна, знае, че утре заминавам .... и пак скандали ... ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... няма да я поканя-- писна ми ... Ако не иска да уважи сина си , да се беси ... iad
Анито ... не се връзваи толкова .. изчакаи да си дойде след 14 дни , седнете и поговорете... Но не се ядосвай за нещо което по телефона след дълъг пат, след болест и след толкова нерви да ти съсипва здравето ...Дива ти е казала, млада си , нервите ще ти трябват за далеч по важни неща...Пази се ! kissyou
Момичета, извинявам се за дългият пост .... cvete6
таня
таня

Брой мнения : 60
Registration date : 04.12.2008

http://bgbaby.net/niki

Писане  diva Пет Юни 19, 2009 6:01 pm

Танечка,много ми стана мъчно за теб Embarassed ,но явно нямаш друг избор освен да заминеш,с тази идиотка няма да излезеш на глава tormoz ама помъквай и мъжа и детето,да си остане сама и като одъртее и клекне,да няма кой вратата да й отвори iad Стискам палци да се справиш,нали ще се обаждаш и от там и се пази-ти и бебо obi4

diva

Писане  baby_an Пет Юни 19, 2009 6:33 pm

Ехооооууу,здравейтеее buket
Аз днес бях на плаж и се попекох,че се заредих с малко настроение,вчера пак голям рев беше.Бях се отчаяла.Сега не искам даже да се обажда докато си дойде,защото положението е много обтегнато и не мисля,че той в момента ще иска да ме разбере и ще спре да се самонавива.Дано е като миналия път-като слезе и все едно нищо не е станало.Не искам да страдам повече,уморих се wavecry Искам да си идва вече и да си го гушна.Не вярвам като ме види да не му трепне нещо.
Танче,всичко хубаво ти желая-кофти е че си тръгваш от Бг заради тоя изрод свекърва ти,но и мъжа ти е за бой.Какво и се връзва.Дано като се върнете да се изнесете и да не я виждаш и чуваш повече.Честит ти рожденник и се пази
Дивче благодаря за загрижеността,ама ме знаеш че съм такава.Обиждам се много,а след тия му приказки.Тоя път никой не е говорил,ами му се сторило последния път като говорихме,че го лъжа нещо и от тогава е ад.Бил ми повярвал,че няма да го излъжа,но се разочаровал.а то няма повод,няма и причина.Изобщо ужас,но да си дойде ще поговорим,сега няма смисъл
Хайде лека вечер на всички,аз ще гледам да се поразходя,че не ми се стои в къщи-подтискам се
baby_an
baby_an

Писане  diva Пет Юни 19, 2009 6:54 pm

Горе нослето,миличко kissyou

diva

Писане  Sunny max Съб Юни 20, 2009 9:03 am

Ани, взимай се в ръце, защото накрая ще свършиш в лудница. Липсата на доверие бавно и сигурно убива всичко, това от патило да го знаеш.
Танче направо счезвай яко дим, без да се обръщаш назад. Другия вариант е твойта и мойта да ги затворим в единчувал и като се нахапят /понеже са много отровни/ дано се отървем от тях. Аз тука цяла година се мъча да установя някакъв контакт с хората от входа, поне на здравей-здрасти. И след цяла година мъки разбирам, че дъртата целия вход я мрази и затова ме гледали хората подозрително, мислели, че щом съм успяла цяла година да живеея с нея и аз съм като нея. Заради нея не можем да ползваме асансьор /той вече е с чип карта/ и посмъртно не можем да свалим дядото долу, ама тя е инатеста, проста и невъзпитана. Така че ако това те успокоява, поне те разбирам. Успех в Майорка и дано там поне малко от малко успееш да се успокоиш.
Дива как си? Как е в ГО? Смятам като си оправиш къщата да ти дойдем с Максо на гости Wink
Sunny max
Sunny max

Писане  diva Съб Юни 20, 2009 10:10 am

Здравейте,момиченца кокиченца,в тази прекрасна съботна сутрин zdr Съничка,нищо ново в Горна,някакво фестивали вървят цяла седмица-"Раховче"та разни,тумба-лумба,абе кметски простотии...Нашият ремонт върви бавно,но сигурно-направихме голяма тераса,веднага се опъна басейн-2/3метра,шезлонг и докато чакаме да мине време за плочата си се правим на скучаещи милионери haha снощи посрещахме първите гости,друго си е под звездите да си поркаш ракията shapka Аз пак ще ставам баба-Джина/кучето ни/всеки момент ще има бебета tctc на кого ще ги раздавам не знам.Анито,въобще не искай да е като предния път-като слезе,все едно нищо е нямало,така не решавате проблема,отлагате го за следващия път,и ти всеки път ще се молиш дано не е пак така и всеки път ще се съсипваш,Съни правилно ти е казала,че без доверие нищо не се получава,каквито и компромиси да правиш от твоя страна,обидата от недоверието му ще те наранява винаги Embarassed

diva

Писане  baby_an Пон Юни 22, 2009 2:12 am

Здравейте!Аз пак съм нощна и пак чакам сина на шефа,че някъде се е запилял.Днес ми се обади котенцето radost radost radost и каза,че СИ ИДВААААА На 30 ше си го гушкам radost Още 8 дена,мале толкова съм щастлива.Каза,че нямал търпение да ме види и да си оправя графика,че искал да ходим някъде само двамата,да ми се нарадвал radost
baby_an
baby_an

Писане  Sunny max Пон Юни 22, 2009 7:28 am

Ей Дива така ми се идва в Горна, ама като баща ми не ме иска с Макс и си седим тука с кучо и ходим по самоедски срещички. Вчера гушках едно руско бебе, от Москва, страхотен сладур, веднага се сприятелихме и станахме партия. Като ми пратят снимките ще кача да ни видите Laughing Естествено Макс ревнуваше много и се зъбеше наляво и надясно, та бая зор, докато му обясня, че все пак той е моето зверче.
Анито честито ти гушкане и гледай още в първите дни да ги оправите тия недоразумения, защото е много тъпо така да си тровиш нервите преди всяко негово идване и да стигаш до болница. Ще идваш ли в София да го посрещаш?
Sunny max
Sunny max

Писане  diva Пон Юни 22, 2009 8:39 am

Охааа,на 30 да очакваме земетресения значи,Анито radost къде ще те води да ти се радва,че поне района да локализираме funn
Съни,много кофти че баща ти не го иска Максо,поне за 2-3 дена няма ли да кандиса taina
Хубава и успешна седмица на всички ви,момичета kissyou

diva

Писане  baby_an Вто Юни 23, 2009 11:53 am

Ами не Съни,този път май ще си идва от Турция с автобус направо във Варна.Иначе ако е в София ще ми се иска да дойда
Дивче,като разбера къде ще ходим,ще напиша да се изнасяте от там,засега само североизточна България ще пострада от трусове kef4o
baby_an
baby_an

Писане  Sunny max Вто Юни 23, 2009 12:15 pm

Дива, той баща ми толкова не го иска, че накрая се принудих да му кажа, че съм го подарила Макси и да приключа темата. Защото ми беше писнало все за него да пита и да се караме за нещо, което той дори и не вижда. Ама живот и здраве като има внуци ще го видим дали ще ги иска с кучето Laughing
Ани ако се наложи да дойдеш, свиркай ще те посрещнем Wink
Sunny max
Sunny max

Писане  diva Чет Юни 25, 2009 8:20 am

Ехооуу,добро утро,девойки zdr Пак ли сама си приказвам surditka Дано денят ви бъде хубав и успешен kissyou

diva

Писане  baby_an Пет Юни 26, 2009 1:05 am

Ох леле аз вече тотално ще откача от нетърпение wow Пак съм нощна и ако знаете преди малко как се пребих haha Да бързам да давам ключовете на едни гости и се хлъзнах и паднах по дупе точно пред рецепция haha Дано не посинея,което ме съмнява,че незнам какво ще обяснявам на Коси после smileee
baby_an
baby_an

Писане  diva Пет Юни 26, 2009 6:03 pm

Еййй,Анито голяма си беладжийка,язък,толкоз време се опази и накрая-синьо дупе Laughing кО шЪ обясняваш на твоя Отело,направУ не знам funn налагай го с компреси с оцет obi4 /дупето де/

diva

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 33 от 40 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите