Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters
Страница 33 от 40
Страница 33 от 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
Здравейте момичета. Ние току що се прибираме от разходка. Еййй писна ми значи, то такава мръсотия, няма къде да си разходиш звярчо и пълно с кърлежи и осили. И после плащай данък за куче, ще плащам като имам алея за кучета, а не да се чудя къде да се завра, че звярчо да потича малко.
Танче стискам ти палци в борбата с НОИ, и тия са едни хрантутковци.
Танче стискам ти палци в борбата с НОИ, и тия са едни хрантутковци.
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Добър ден,момиченца А пък на мен хрантутниците от НАП ми върнаха декларациите днес,програмата им не работи,но не обясняват а връщат хората-целта е да ни правят и да се чувстваме като маймуни
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Здравейте и от най-голямата хаймана От една седмица не съм на работа и направо забравих къде живея Искам да честитя бебето на Танчето и сватбата на Малчо-мнооого се радвам за вас И аз искаааам И да ви разкажа накратко за коси.В една буря до Япония без малко да се обърне кораба Влезли в един залив да се скрият оаче тъпаците от фирмата им казали,че трябва да се върнат защото закъснявали с 12 часа за пристанище И като тръгнали наобратно се счупила рулева машина и кораба неуправляем.Едва са се довлекли Коси отиде на зъболекар в Япония,но човека не рискувал да го цепи защото можело да се инфектира раната и да плъзне по цялото тяло.Затова му изписал антибиотик за 2 седмици като му казал след това обезателно да се оперира.Само че къде като те ще са тогава по пътя за Европа?Тъпа работа Утре ще тръгват от Корея и ще си пуска молбата за смяна и дано не го забавят,ако всичко е нормално до 1 месец ще си го гушкам Айде аз отивам да гледам мач
baby_an- Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008
Здравейте момичета. Пожелавам успешна нова седмица на всички. Гледайте да се криете по дълбоките сенки, че голяма жега настана.
Ани стискам ти палци Коси по-бързо да се озове в прегръдките ти.
Ани стискам ти палци Коси по-бързо да се озове в прегръдките ти.
Здравейтеее Аз да изклюкаря Вчера Коси се обади и живот и здраве и ако не се прояви моя карък на 2.07 ще слезе в Словения и най-после ще си го гушкам Ох дано,че и двамата се измъчихме.А тука никой не пише
Ами повечето хора нещо изгубиха съвсем. Дори и организаторите на този форум ?!?!? Какво стана с тези хора незнам, а бяха толкова активни.
Ани сискам ти палци, да си го гушкаш твоя човек на 02.07.
Ани сискам ти палци, да си го гушкаш твоя човек на 02.07.
дъра-бъра,чики-рики
Здравейте,милички Как сте след градушките,пороите и гръмотевиците,тук в Горна пак ни се размина-повече святка отколкото валя и трещя.Анито,стискам палци каръка ти да си трайка този път и да си имаш момче скоро Съничка,успех на сайта ти,много клиенти да има Вчера засяках Малчо,но много за кратко,само влезе и не се обади,Рокси влезе да почерпи за рождения си ден,не знам какво става с другите девойки,време ли нямат....
Мерси Дива, аз съм си сложила един боряч на сайта и гледам, че има посещаемост. Иначе аз си шия разни моделчета в нас и така. Последното ми творение беше възглавница за бременни, в четвъртък ще я подарявам на братовчедка ми. И после ще чакам отзиви.
Тук вчера голямо трещяне трещя и голям дъжд се изсипа, като преди дъжда имаше малко градушка и аз нали съм откачена по цялата си тиква излезнах нарочно, точно преди да завали, беше много готино, само дето се намокрих, но то и това си беше целта на начинанието.
Тук вчера голямо трещяне трещя и голям дъжд се изсипа, като преди дъжда имаше малко градушка и аз нали съм откачена по цялата си тиква излезнах нарочно, точно преди да завали, беше много готино, само дето се намокрих, но то и това си беше целта на начинанието.
дъра-бъра,чики-рики
Ехоооууу,къде сте,момичета
Здравейте мацки,отдавна не съм влизала,но то моето не е за разправяне.Моето момче пак откачи и сега си е наумил,че го лъжа.Аз понеже съм по-чувствителна и заради това влязох в болница.Както и да е вече съм по-добре,но днес като се появи обхват и ми изръси,че вече за нищо не ми вярвал и се чудел дали имало смисъл да сме заедно просто незнам вече какво да го правя.И предния рейс така правеше,а като слезе все едно нищо не е било.Дано всичко това да е защото много му се насъбра и вече е супер изнервен.Защото ако наистина иска да се разделяме,просто незнам как ще го преживея Още 14 дена и ще се изясни всичко
дъра-бъра,чики-рики
Ей сега вече ме притесни,Анито защо влиза в болницата,какво ти беше.Колкото и да е изнервен,изморен и т.н.Коси,не трябва да се държи така с теб Ти какво,на всяко завръщане ще ми умираш ли бях ти казала,че тези нерви и сълзи ще ти трябват за много по-важни неща,когато децата ти са болнички или имат проблеми,стига се разсипва и хаби я вземи си сметни от миналата година колко дни имаш прекарани в рев и помисли дали си заслужава.Като се върне,сядате и говорите съвсем сериозно,трябва да разбере какво ти причинява с това си държание,ти трябва да си твърда и да помислиш и за себе си.Аааа,между другото,този път какъв е поводът да не ти вярва,пак ли някой добър приятел му каза как Анито ходи на танци Моля те пиши по-често,да те знаем как си,и се пази
Хайде бе другите девойки,къде сте,драснете по два реда поне,живи ли сте,здрави ли сте
Хайде бе другите девойки,къде сте,драснете по два реда поне,живи ли сте,здрави ли сте
Привет момичета...Все ви чета и от скандали не ми оставя време да пиша... При нас едно и също, всеки ден , нов скандал... Писна ми ... Утре заминавам за Майорка за 4 месеца...Обадих се на шефа и той прие, ще работя пак много , но поне сте е физически труд, нищо че съм бременна, поне да не плача и да не се карам всеки ден със свекървата , че не издържаме вече... Мъжа ми е пред удар, трепери на всяка дума,
незнам дали можете да си представите, да си зарежа подреденият сто годе живот в чужбина, да се върна с мерак в БГ , да се интегрираме, мъжа ми работи , Ники на градина, кредити нямаме, харесва ни тук, искам да живея в БГ , чувставам се 100 по-добре от Майорка и сме напъд да стягаме багажите пак, че свекървата, всеки ден нови неща измисля и нямаме покой!
Мъжа ми днес има рожден ден , покани приятели, брат си, снаха си , родителите си ....Дъртата отказва да дойде, ако аз не я поканя лично...Няма срам, знае че съм бременна, знае, че утре заминавам .... и пак скандали ... ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... няма да я поканя-- писна ми ... Ако не иска да уважи сина си , да се беси ...
Анито ... не се връзваи толкова .. изчакаи да си дойде след 14 дни , седнете и поговорете... Но не се ядосвай за нещо което по телефона след дълъг пат, след болест и след толкова нерви да ти съсипва здравето ...Дива ти е казала, млада си , нервите ще ти трябват за далеч по важни неща...Пази се !
Момичета, извинявам се за дългият пост ....
незнам дали можете да си представите, да си зарежа подреденият сто годе живот в чужбина, да се върна с мерак в БГ , да се интегрираме, мъжа ми работи , Ники на градина, кредити нямаме, харесва ни тук, искам да живея в БГ , чувставам се 100 по-добре от Майорка и сме напъд да стягаме багажите пак, че свекървата, всеки ден нови неща измисля и нямаме покой!
Мъжа ми днес има рожден ден , покани приятели, брат си, снаха си , родителите си ....Дъртата отказва да дойде, ако аз не я поканя лично...Няма срам, знае че съм бременна, знае, че утре заминавам .... и пак скандали ... ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... няма да я поканя-- писна ми ... Ако не иска да уважи сина си , да се беси ...
Анито ... не се връзваи толкова .. изчакаи да си дойде след 14 дни , седнете и поговорете... Но не се ядосвай за нещо което по телефона след дълъг пат, след болест и след толкова нерви да ти съсипва здравето ...Дива ти е казала, млада си , нервите ще ти трябват за далеч по важни неща...Пази се !
Момичета, извинявам се за дългият пост ....
дъра-бъра,чики-рики
Танечка,много ми стана мъчно за теб ,но явно нямаш друг избор освен да заминеш,с тази идиотка няма да излезеш на глава ама помъквай и мъжа и детето,да си остане сама и като одъртее и клекне,да няма кой вратата да й отвори Стискам палци да се справиш,нали ще се обаждаш и от там и се пази-ти и бебо
Ехооооууу,здравейтеее
Аз днес бях на плаж и се попекох,че се заредих с малко настроение,вчера пак голям рев беше.Бях се отчаяла.Сега не искам даже да се обажда докато си дойде,защото положението е много обтегнато и не мисля,че той в момента ще иска да ме разбере и ще спре да се самонавива.Дано е като миналия път-като слезе и все едно нищо не е станало.Не искам да страдам повече,уморих се Искам да си идва вече и да си го гушна.Не вярвам като ме види да не му трепне нещо.
Танче,всичко хубаво ти желая-кофти е че си тръгваш от Бг заради тоя изрод свекърва ти,но и мъжа ти е за бой.Какво и се връзва.Дано като се върнете да се изнесете и да не я виждаш и чуваш повече.Честит ти рожденник и се пази
Дивче благодаря за загрижеността,ама ме знаеш че съм такава.Обиждам се много,а след тия му приказки.Тоя път никой не е говорил,ами му се сторило последния път като говорихме,че го лъжа нещо и от тогава е ад.Бил ми повярвал,че няма да го излъжа,но се разочаровал.а то няма повод,няма и причина.Изобщо ужас,но да си дойде ще поговорим,сега няма смисъл
Хайде лека вечер на всички,аз ще гледам да се поразходя,че не ми се стои в къщи-подтискам се
Аз днес бях на плаж и се попекох,че се заредих с малко настроение,вчера пак голям рев беше.Бях се отчаяла.Сега не искам даже да се обажда докато си дойде,защото положението е много обтегнато и не мисля,че той в момента ще иска да ме разбере и ще спре да се самонавива.Дано е като миналия път-като слезе и все едно нищо не е станало.Не искам да страдам повече,уморих се Искам да си идва вече и да си го гушна.Не вярвам като ме види да не му трепне нещо.
Танче,всичко хубаво ти желая-кофти е че си тръгваш от Бг заради тоя изрод свекърва ти,но и мъжа ти е за бой.Какво и се връзва.Дано като се върнете да се изнесете и да не я виждаш и чуваш повече.Честит ти рожденник и се пази
Дивче благодаря за загрижеността,ама ме знаеш че съм такава.Обиждам се много,а след тия му приказки.Тоя път никой не е говорил,ами му се сторило последния път като говорихме,че го лъжа нещо и от тогава е ад.Бил ми повярвал,че няма да го излъжа,но се разочаровал.а то няма повод,няма и причина.Изобщо ужас,но да си дойде ще поговорим,сега няма смисъл
Хайде лека вечер на всички,аз ще гледам да се поразходя,че не ми се стои в къщи-подтискам се
дъра-бъра,чики-рики
Горе нослето,миличко
Ани, взимай се в ръце, защото накрая ще свършиш в лудница. Липсата на доверие бавно и сигурно убива всичко, това от патило да го знаеш.
Танче направо счезвай яко дим, без да се обръщаш назад. Другия вариант е твойта и мойта да ги затворим в единчувал и като се нахапят /понеже са много отровни/ дано се отървем от тях. Аз тука цяла година се мъча да установя някакъв контакт с хората от входа, поне на здравей-здрасти. И след цяла година мъки разбирам, че дъртата целия вход я мрази и затова ме гледали хората подозрително, мислели, че щом съм успяла цяла година да живеея с нея и аз съм като нея. Заради нея не можем да ползваме асансьор /той вече е с чип карта/ и посмъртно не можем да свалим дядото долу, ама тя е инатеста, проста и невъзпитана. Така че ако това те успокоява, поне те разбирам. Успех в Майорка и дано там поне малко от малко успееш да се успокоиш.
Дива как си? Как е в ГО? Смятам като си оправиш къщата да ти дойдем с Максо на гости
Танче направо счезвай яко дим, без да се обръщаш назад. Другия вариант е твойта и мойта да ги затворим в единчувал и като се нахапят /понеже са много отровни/ дано се отървем от тях. Аз тука цяла година се мъча да установя някакъв контакт с хората от входа, поне на здравей-здрасти. И след цяла година мъки разбирам, че дъртата целия вход я мрази и затова ме гледали хората подозрително, мислели, че щом съм успяла цяла година да живеея с нея и аз съм като нея. Заради нея не можем да ползваме асансьор /той вече е с чип карта/ и посмъртно не можем да свалим дядото долу, ама тя е инатеста, проста и невъзпитана. Така че ако това те успокоява, поне те разбирам. Успех в Майорка и дано там поне малко от малко успееш да се успокоиш.
Дива как си? Как е в ГО? Смятам като си оправиш къщата да ти дойдем с Максо на гости
дъра-бъра,чики-рики
Здравейте,момиченца кокиченца,в тази прекрасна съботна сутрин Съничка,нищо ново в Горна,някакво фестивали вървят цяла седмица-"Раховче"та разни,тумба-лумба,абе кметски простотии...Нашият ремонт върви бавно,но сигурно-направихме голяма тераса,веднага се опъна басейн-2/3метра,шезлонг и докато чакаме да мине време за плочата си се правим на скучаещи милионери снощи посрещахме първите гости,друго си е под звездите да си поркаш ракията Аз пак ще ставам баба-Джина/кучето ни/всеки момент ще има бебета на кого ще ги раздавам не знам.Анито,въобще не искай да е като предния път-като слезе,все едно нищо е нямало,така не решавате проблема,отлагате го за следващия път,и ти всеки път ще се молиш дано не е пак така и всеки път ще се съсипваш,Съни правилно ти е казала,че без доверие нищо не се получава,каквито и компромиси да правиш от твоя страна,обидата от недоверието му ще те наранява винаги
Здравейте!Аз пак съм нощна и пак чакам сина на шефа,че някъде се е запилял.Днес ми се обади котенцето и каза,че СИ ИДВААААА На 30 ше си го гушкам Още 8 дена,мале толкова съм щастлива.Каза,че нямал търпение да ме види и да си оправя графика,че искал да ходим някъде само двамата,да ми се нарадвал
Ей Дива така ми се идва в Горна, ама като баща ми не ме иска с Макс и си седим тука с кучо и ходим по самоедски срещички. Вчера гушках едно руско бебе, от Москва, страхотен сладур, веднага се сприятелихме и станахме партия. Като ми пратят снимките ще кача да ни видите Естествено Макс ревнуваше много и се зъбеше наляво и надясно, та бая зор, докато му обясня, че все пак той е моето зверче.
Анито честито ти гушкане и гледай още в първите дни да ги оправите тия недоразумения, защото е много тъпо така да си тровиш нервите преди всяко негово идване и да стигаш до болница. Ще идваш ли в София да го посрещаш?
Анито честито ти гушкане и гледай още в първите дни да ги оправите тия недоразумения, защото е много тъпо така да си тровиш нервите преди всяко негово идване и да стигаш до болница. Ще идваш ли в София да го посрещаш?
дъра-бъра,чики-рики
Охааа,на 30 да очакваме земетресения значи,Анито къде ще те води да ти се радва,че поне района да локализираме
Съни,много кофти че баща ти не го иска Максо,поне за 2-3 дена няма ли да кандиса
Хубава и успешна седмица на всички ви,момичета
Съни,много кофти че баща ти не го иска Максо,поне за 2-3 дена няма ли да кандиса
Хубава и успешна седмица на всички ви,момичета
Ами не Съни,този път май ще си идва от Турция с автобус направо във Варна.Иначе ако е в София ще ми се иска да дойда
Дивче,като разбера къде ще ходим,ще напиша да се изнасяте от там,засега само североизточна България ще пострада от трусове
Дивче,като разбера къде ще ходим,ще напиша да се изнасяте от там,засега само североизточна България ще пострада от трусове
Дива, той баща ми толкова не го иска, че накрая се принудих да му кажа, че съм го подарила Макси и да приключа темата. Защото ми беше писнало все за него да пита и да се караме за нещо, което той дори и не вижда. Ама живот и здраве като има внуци ще го видим дали ще ги иска с кучето
Ани ако се наложи да дойдеш, свиркай ще те посрещнем
Ани ако се наложи да дойдеш, свиркай ще те посрещнем
дъра-бъра,чики-рики
Ехооуу,добро утро,девойки Пак ли сама си приказвам Дано денят ви бъде хубав и успешен
Ох леле аз вече тотално ще откача от нетърпение Пак съм нощна и ако знаете преди малко как се пребих Да бързам да давам ключовете на едни гости и се хлъзнах и паднах по дупе точно пред рецепция Дано не посинея,което ме съмнява,че незнам какво ще обяснявам на Коси после
дъра-бъра,чики-рики
Еййй,Анито голяма си беладжийка,язък,толкоз време се опази и накрая-синьо дупе кО шЪ обясняваш на твоя Отело,направУ не знам налагай го с компреси с оцет /дупето де/
Страница 33 от 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Страница 33 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите