Скъпи бъдещи майки от всички краища на България!!!
+4
baby_an
BONBOLINKA
diva
neli4ka
8 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Скъпи бъдещи майки от всички краища на България!!!
Момичета не ни е "цъвнала" държавата, но не мислете че само там не е наред... Аз забременях на Майорка и родих Ники тук, но не смятам да повторя.... През цялата бременост, ме гледа два пъти гинеколог, и 3 пъти посетих акушерката... за отношение не говоря, за изгубени изследвания също, буквалните думи "така се става майка" ,и затова че от изтичането на водите до раждането минаха 30 часа прекарани в болницата,(без никакъв контрол) в който идваше само санитарката, отказаха да ми сложат упойката, че първо съм нямала разкритие , пък после ве4е се виждаше главичката и нямаше за кога...
Аман от некадърници.. добре че ни опази Господ и през бременоста и по време на раждането, че ме израждаше студент, защото лекарката израждаше една испанска в другото родилно... Нямам думи ...
Аман от некадърници.. добре че ни опази Господ и през бременоста и по време на раждането, че ме израждаше студент, защото лекарката израждаше една испанска в другото родилно... Нямам думи ...
След всичко прочетено смених името на тема от "Скъпи бъдещи майки от Бургас!" на "Скъпи бъдещи майки от всички краища на България"
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
скъпи бъдещи майки
Танче,съгласна съм,че и на други места не е цъфнало и завързало,но в Бг.започва да става ежедневие,това е страшното последното момиче,което почина,защото дари живот,почина от кръвоизлив,защото в болницата нямали ампула за съсирване на кръвта,която да й бият.Ампулата струвала 4800 лв.и във всяка болница трябвало да има поне по една за спешни случаи,не можаха ли да вземат от друга болница момичето изпадало 8 пъти в клинична смърт и 9 не се справило Това,което се случва е пълна нелепица и абсурд и НЯМА ВИНОВНИ
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Божичко,като си представя,че и на мен ми предстои да ставам майка някой ден-направо се потрисам от ужас
baby_an- Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите