Новини от милата ни родина
+5
Sunny max
Roksana
baby_an
diva
BONBOLINKA
9 posters
Страница 2 от 2 • 1, 2
новини от милата ни родина
Хората полудяват,това е Това безпаричие,безперспективност, стрес не могат да доведат до друго освен до лудост Психолози и психиатри предупреждаваха,че след Нова година ще има бум на болни луди хора,убийства и самоубийства,и за голямо съжаление се оказаха прави От 7 часа тази сутрин се питам,какво ли е ставало в главата на този човек,за да посегне на най-милото си,на децата си по този ужасен начин просто не намирам думи
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Re: Новини от милата ни родина
Горкия човек, какво ли го е докарало до там? Това е ужасно! А не смърт, а живот би било по-страшното наказание за него- ама след като се осъзнае какво е извършил.
drumata- Брой мнения : 108
Местожителство : София
Registration date : 09.01.2009
Ужас. Казаха,че няма психични отклонения и съзнава какво е извършил.
Горките дечица.Дано почиват в мир,а него бих го изпържила на електрическия стол.
Горките дечица.Дано почиват в мир,а него бих го изпържила на електрическия стол.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
Tази статия бъка от абсурди. Уж редовна практика, а пък случайно разкрита. Пък "родителите на изоставеното дете" не звучи като тъпизъм. Абе журналистите четат ли какво пишат? Питам се дали изобщо се е случило нещо.
drumata- Брой мнения : 108
Registration date : 09.01.2009
НАпоследък много зачестиха всякакви ненормални случки. Незнам на какво се дължи това ?!?!?
Sunny max- Брой мнения : 465
Registration date : 26.10.2008
По тоя повод с "ненормалните случки"......моя снощи за пръв път по време на новините смени канала Само заради тия случки. Не му издържаха нервите. Той обикновенно гледа новините по всички канали ( не че не въртят едно и също), но снощи още на първите новини, които беше пуснал, прещрака на музикален канал.
Съни и аз не знам защо толкова много извращения, толкова много насилие, толкова много необясними неща стават в България. Всеки ден я някой убит, я пребит, я друго нещо. Аз чета в нета новините, макар и напоследък да го правя рядко. То само заглавията те карат косите да ти настръхнат. Удавен младеж- не се знае случайно заради алкохола или някой го е бутнал, дела в съда с някакви обрати оправдаващи престъпници, опити за отвличане, мръсотия в здравните заведения..............Ужас......Защо толкова се озлоби тоя народ? Гледах, че въведоха вечерен час за малолетни и непълнолетни. Чудно ми е дали ще се спазва това? И как примерно ще ги изгонят непълнолетните от заведенията след 10 часа, като те са основната клиентела в момента. Дива по може да каже за клентелата, че е в тая сфера. Че то ако вземат наистина да глобяват за неспазване на вечерния час хазната бая ще се напълни. То и тук си има хаймани и какви ли не, ама да ви кажа честно не съм засичала вечер по баровете ученици. Може пък да не мога да ги различа като са намацани повече от майките си . Вечер гледам се събират долу на плажа на пейките много младежи. До сега не са правили проблем и не са вдигали шум. Е как тия испанци, дето не пращят с кой знае колко много акъл са успяли да въведат някакъв ред, а ние не можем ? Не мога да си го обясня. А и не мога да си обясня как има родители дето не им пука изобщо, че сина им или дъщеря им вечер къркат по заведенията? Не се ли питат къде им е детето? Аз малко на тая тема съм подпалила, че гаджето на сина и тя хойка като метла без да се прибира изобщо у тях, ама не е тук темата да пиша.........
Съни и аз не знам защо толкова много извращения, толкова много насилие, толкова много необясними неща стават в България. Всеки ден я някой убит, я пребит, я друго нещо. Аз чета в нета новините, макар и напоследък да го правя рядко. То само заглавията те карат косите да ти настръхнат. Удавен младеж- не се знае случайно заради алкохола или някой го е бутнал, дела в съда с някакви обрати оправдаващи престъпници, опити за отвличане, мръсотия в здравните заведения..............Ужас......Защо толкова се озлоби тоя народ? Гледах, че въведоха вечерен час за малолетни и непълнолетни. Чудно ми е дали ще се спазва това? И как примерно ще ги изгонят непълнолетните от заведенията след 10 часа, като те са основната клиентела в момента. Дива по може да каже за клентелата, че е в тая сфера. Че то ако вземат наистина да глобяват за неспазване на вечерния час хазната бая ще се напълни. То и тук си има хаймани и какви ли не, ама да ви кажа честно не съм засичала вечер по баровете ученици. Може пък да не мога да ги различа като са намацани повече от майките си . Вечер гледам се събират долу на плажа на пейките много младежи. До сега не са правили проблем и не са вдигали шум. Е как тия испанци, дето не пращят с кой знае колко много акъл са успяли да въведат някакъв ред, а ние не можем ? Не мога да си го обясня. А и не мога да си обясня как има родители дето не им пука изобщо, че сина им или дъщеря им вечер къркат по заведенията? Не се ли питат къде им е детето? Аз малко на тая тема съм подпалила, че гаджето на сина и тя хойка като метла без да се прибира изобщо у тях, ама не е тук темата да пиша.........
BONBOLINKA- Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008
Добър вечер момичета... Бонбон не си хаби нервите за глупости. Оправия няма никъде... Разврат, алкохол, дроги и убийства има навсякъде по света... Аз редовно следя новините в Германия, и тяхната младеж не е цъфнала, и в майорка е същия случай. 6 години им се нагледах... За съжаление морала и ценностната система на хората отдавна останаха в миналото и ставаме свидетели на какво ли не ... Аз съм на принципа да си гледам детето и мъжа и се моля да не ме срещне „мечка“....Радвам се че скоро ще се видим , не забравяй да ми звънеш, моля те...
Иначе ще те издирвам с полиция...
Иначе ще те издирвам с полиция...
Страница 2 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите