nail-art
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters

Страница 25 от 40 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next

Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 25 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  baby_an Пет Мар 06, 2009 10:21 am

Ох и на мен ми е мъчно Дивче и то каааак cryy Вкапана държава живеем,защо по тия кораби няма англичани,французи,германци и други такива iad А само нашите момчета опъват там,защото тук няма как да изкарат толкова пари,нищо че са учили iad Днес уж съм малко по спокойна,но си знам,че ще ми става все по-мъчно,дано свикна по-скоро.Мале снощи как се напих с една приятелка,чак ми е смешно сега.За момента ми беше добре,но като се пприбрах в къщи ми стана едно самотно и затова побързах да си легна,че да няма пак един час рев cryy

Нели,само да се чуем с леля ми ще я попитам,много ще е хубаво ако се познавате.
Съни да не ме забравите и мене,ако наминете към Варна,ще ви разходя из морската,а Макси има да бягааа
Дивче иде ми да долетя до Горна,че да се развеселя малко от компанията ти smileee
Бонбон,много работиш май
Малчо,стискам палци да си почнала работа
Рокси къде сииииии?
baby_an
baby_an

Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008

Върнете се в началото Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 25 Empty дъра-бъра,чики-рики

Писане  diva Пет Мар 06, 2009 10:49 am

Нещо ми намирисва на Ганковото кафене Laughing завера май ще правим funn Съниии,и Анито иска да идва,ще я привлечем за каузата и нея,абе направо си я правим съучастник funn Анитооо,като дойдеш първо един хубав рев ще му теглим,че ми се къса душата за теб obi4 и после един як запой.Вярно,Бонбона си скъса баниците от бач miloto Малчо,стискам палци този път всичко да е наред с работата obi4

diva

Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 25 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  Sunny max Пет Мар 06, 2009 11:21 am

Добро утро момичета. Аз да ви се похваля на връщане от Велинград видях минзухар. КАчихме се и до Ковачевица и намерих къщата на дядо ми, да е жива и здрава една жена, дето много подробно ни обясни как се стига до там. Та да карам подред. Първо ходихме на Клептуза и се возихме на водно колело, беше повече от страхотно, като си вдигнеш главата нагоре и само небе и борчета. На Макси най-много му хареса там.
Макс на водно колело
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 25 O633717607895000000
тук сме тримцата до една чешмичка на Клептуза
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 25 O633717608228281250
а това е къщата на дядовия род в Ковачевица
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 25 O633717609109218750

Айде седянката в Горна е уредена, като реша да идвам натам ще пиша да се организираме по сериозно Smile
Ани, аз съм учила във Варна, ама така и не можах да го харесам този град, може би защото не попаднах на читави хора. Както и да е, ако идваме задължително ще се обадя. Иначе сестра ми живее там, ама и тя не обича кучета.
Sunny max
Sunny max

Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008

Писане  BONBOLINKA Пет Мар 06, 2009 9:03 pm

Здравейте момичета! Нямам време за нищо. Тичам по задачи. Живота тук малко се пораздвижи- има повечко хорица Laughing Ама ни тресе някаква гадна буря пак и съвсем ми се вкисва настроените.
Съни направо ти завиждам за песчо, за разходките........Ние сме се навряли на топло и никакво мърдане. Утре ще съм на работа до някое си време и ми се иска да излезем и да се пошматкаме безцелно, но надали ще стане заради времето. Обожавам такива стари къщи като на снимката ти. Ако си я ремонтирате и си направите една хубава градинка..........направо рай.
Анито, дай го малко по лежерно. Ако при всяко заминаване " умираш" така, след време ще си с разбити нерви. Гадно е да сте разделени, но си моряшко момиче- свиквай някак си, колкото и да е трудно.
Дива, хващай камерата и снимай синчеца Laughing .
Присъединявам се към груповото посещение на кафенце Laughing Дано няма много други клиенти в заведението, че ще се съберем все отбор юнаци Laughing .

BONBOLINKA

Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008

Писане  Sunny max Пет Мар 06, 2009 10:10 pm

Ооо Бонбон, добре си се завърнала. Хубаво е, че имате работа. Къщата на Ковачевица е на 100 наследника, иначе отдавна да е придобила по-човешки вид. Да не говорим, че селото е архитектурен резерват и повечето къщи там се отдават под наем. Ама тия "много умни" наследници, нито я продават къщата, нито я ремонтират, големи малоумници.
Малчо да не забравиш да кажеш как е на новата работа. Стискам палци всичко да е наред при теб.
Sunny max
Sunny max

Писане  mal4o_vasil4o Нед Мар 08, 2009 4:50 pm

Ами,момичета,направо ми се плаче cryy .Ходих на работа вчера и днес-но........пак излъгана.Според мен всичко мина добре,започнах да навлизам в работата,защото не е толкова лесно да се предлагат детски дрешки и то за такава възраст(от 3 месеца до 16 години).Вчера,колежката,която ме обучава,се чу със шефовете и им каза,че не мога да се справям,че не съм научила размерите и че не мога да се справям сама.Според нея аз трябва да съм перфектна на третия ден,което е невъзможно.Нищо не ми каза след разговора.Но към 18.30 часа преди да затворим ми изтърси,че шефовете казали да си ходя,че не ставам за продавачка на детски дрехи,и........вече пак съм безработна.А тази госпожица направо ми взе акъла за два дни-не ми дава да седна(това са 10 часа права),не ми дават да съм спортно облечена и с ниски обувки(а с високи вчера щях да умра толкова време),не ми дават за затварям през работно време(а така как ще ям) и така.А и през цялото време ги ръси едни-''хайде бе хора,пазарете си,нека има работа,че шефовете-милите,обедняха,как ще се оправят'' 4udise2 .Абе ужас направо.Те ''горките'' шефове са със 24 магазина в почти цялата източна България,правят по 500-600 лева оборот на магазин,но иначе обеднявали.Искам и аз така да съм бедна-като тях
mal4o_vasil4o
mal4o_vasil4o

Брой мнения : 164
Registration date : 13.10.2008

Писане  drumata Нед Мар 08, 2009 5:58 pm

mal4o_vasil4o, не се стягай много-много. Те тия като си търсят под вола теле, накрая си намират майстора. ihu

drumata

Брой мнения : 108
Registration date : 09.01.2009

Писане  Sunny max Пон Мар 09, 2009 11:21 am

Малчо само не се отчайвай. Ако беше останал при тия тиквеници, щяха само да ти скъсат нервите. А това за високите обувки направо ме уби, на такава въдица изобщо не се хващай, защото ще си скапеш краката смао за две години и после ще се чудиш как да ходиш и на равни обувки. Стискам ти палци да си намериш нещо със свестни шефове и добър колектив.
Sunny max
Sunny max

Писане  baby_an Пон Мар 09, 2009 4:03 pm

Здравейте мацки!Как изкарахте снощи,май са ви замаяни главичките още nazdraveee Аз вчера излизах с приятелки и то защото ме заплащиха,че ще ме измъкнат за косата.Иначе никъде не ми се ходеше,много е гадно на празник да си сам,аз предната вечер ходих на дискотека и направо ми призля като гледах как се гушкат и целуват другите cryy Иначе гледам да се държа,но понякога cryy

Малчо,я не им се връзвай на тия простаци!Изчакай мъничко,ще видиш края на месеца ще ти се молят от всякъде да почнеш работа,нали знаеш какво става лятото във Варна-винаги има недостиг на персонал.Тогава ние сме силините sila
Дивче определено ще му дръпнем рев,а за запоя нямаш грижа,това ще ми е любимата част.Аз като се затопли съм обещала на 1 позната от друг форум да отида в Разград на гости за 1 ден,та нищо не ми пречи на следващата почивка да се домъкна и при теб
Съни хубава разходчица сте си спретнали,а за идването във Варна,тъкмо ще е повод да срещнеш първия си свестен човек smileee
Бонбон,много работиш,ама това да се чува в тая криза,а аз се старая този път да не се депресирам,че лоша работа.Само че като изпадне в неговото кофти настроение ми се отразява и на мен Crying or Very sad
Нели какво става с тебе душицо?Докъде я докара с промяната?
Друмче,а при теб как са нещата?

Аз ще хвърлям по едно оченце тук и ако някой пише,ще се намъкна пак smileee
baby_an
baby_an

Писане  diva Вто Мар 10, 2009 10:35 am

Ха добро утро от леля ви Димана най-после zdr Не мога да се добера до компа напоследък и ми е много мъчно за вас,като не знам какво става при вас,как сте,милички kissyou При нас времето е отврат,хич и не поглеждам през прозореца surditka Анитооо,при коя девойка ще ходиш в Разград,я казвай бързо,че аз съм от Разград,да не излезем роднини kef Малчо,тегли им един,ама хууубав сиктир на тия с 24те дюкяна,ама и на обучаващата колежка,да не я забравиш нея no

diva

Писане  таня Вто Мар 10, 2009 10:36 am

Добро утро момичета... Аз най-после намерих време да седна на компютера ,без някой да се мотае наоколо. Ве4е месец и малко сме си в БГ, на нас ни харесва... голямо чистене и пране падна, голямо подреждане, смяна на документи и т.н.Готови сме. Малкият тръгна на полудневна градина от 23.02... много е доволен , учителката му е много приятна жена. Вече успяхме да се скараме със свекито...Голяма злина...Обясняваше на мъжа ми , че тя му е майка и трябва да бъде на първо място ... Смяхме се доста с нея, но и скандалът беше доста голям, че ни минаваше даже през ум, да си събираме отново багажа... Слава богу, Стоян се усети , че мама е доста зла, и се пребори с нея... kef
Иначе като цяло на нас тук ни харесва, Стоян си намери работа, почва от 01.04 ... аз все още се ослушвам, че ми се ще първо да почина...Останахме приятно изненадани от обслужването в КАТ, в НОИ, в полицията. Аз виждам доста голям напредък и положителна промяна в БГ ... Има още какво да се желае, но нищо не става от раз .
Стискайте ми палци и занапред да е така.
Дълъг ми стана поста, за което се извинявам... и обещавам да бъда по активна вече..
Лек ден на всички...
таня
таня

Брой мнения : 60
Registration date : 04.12.2008

http://bgbaby.net/niki

Писане  diva Вто Мар 10, 2009 11:04 am

Божеее,Танче,най-после се появи,бяхме почнали боб да хвърляме затеб Laughing радвам се,че нещата се подреждат при вас victory свеки да вАри да пЪсее kef стискаме ви палци да се адаптирате по-леко kissyou

diva

Писане  baby_an Вто Мар 10, 2009 11:29 am

Здравейтеее!
Танче добре дошла отново!Искрено се радвам,че ти харесва тук,ама то понякога носталгията е толкова голяма,че ти се струва,че тук си е най-хубаво
Дивче ами те са две девойките-Неси и Мери,и техните мъже пътуват,че ще си спретнем групов рев Laughing
Ох от вчера няма обхват-сериала почна.Сега поне съм по-умничка smileee Пиша смс-чета,но ги пазя в чернови и горе долу след седмица ще пратя 1-2,да видя кога ще дойде обхватчето и да ги пратя тогава всичките,а не като преди.На всеки 3 дни ги пращам и като няма обхват 15 дена,давам по сума ти и пари за смс-и ammm
baby_an
baby_an

Писане  Sunny max Вто Мар 10, 2009 12:47 pm

Здравейте и от мен.
Танче добре си ни дошла, радвам се че всичко е минало добре. Свекито да го д*ха под вода, докато изсъхне. Аман от свекървещици. Моята у нас един ден ми говори, един не. Ама вече ми е все едно. Аз вече не и говоря, освен ако изрично не ме помоли и така.
Ани спокойно моме. Поне не ти е първи сезон, както гледам започнала си да трупаш опит. Само няма да се отчайваш. Wink
Sunny max
Sunny max

Писане  BONBOLINKA Вто Мар 10, 2009 10:54 pm

Здравейте момиченца! Сколасах да вляза за малко.
Танче радвам се , че сте добре. Аз ще те информирам за Пагера как е ако ти домъчнее. Пълни се с германчовци. Разщъкаха се вече. От няколко дена е много топличко. Но пак имаше буря преди това и се изсипа страшен дъжд. Плажа обаче е добре. Няма пак изкарани боклуци. Почти всички магазини, барчета и ресторанти са отворени. На Ники харесва ли му в Бг? Разказвай и не се притеснявай колко ти е дълъг поста.
Съни, най после спокоиствие. Да имаше как и бабета да го пратиш на квартира Laughing
Дива що така сърдито времето в Горна? Не се ли беше запролетило?
Малчо, не се кахъри. Ще си намериш работа. Не си роб, а и никой не се е родил научен. Що не пита тая твоята обучаваща като е започвала дали е знаела всичко за продажбата на детски дрешки. То като натрупаш опит всичко ти се вижда много просто, но я да си новак. Отписвай ги от мислите си.
Ани, може и да си писала но не съм влизала от доста време и имаше доста за четене та не разбрах този път твоето момче за колко дена е на рейс?
Аз обещавам също да влизам по- често. Понаваксах с работата, но пък влизаме в сезон и работата ще е на приливи и отливи.

BONBOLINKA

Писане  diva Сря Мар 11, 2009 10:18 am

Добър ден,момиченца zdr Днес се очертава един прекрасен пролетен ден за българската демокрация p4ela дано бъде изпълнен с много усмивки и късмет.Бонбон,до терасата ни има едно дръвче-слива,тази сутрин я гледах,напъпила е,почти е цъфнала,ще я снимам като се окичи с цвят като булка sun

diva

Писане  Sunny max Сря Мар 11, 2009 11:16 am

Здравейте и от мен. И при нас пече, за разлика от вчера. Такава киша беше, че свят да ти се завие, днес е доста по-добре.
Sunny max
Sunny max

Писане  baby_an Сря Мар 11, 2009 1:27 pm

Ами Бонбон пак за 4 месеца замина-120 дена cryy А почива само 1 месец,за да си е тук лятото,ама аз не успях да му се нарадваааам cryy Днес правим 11 месеца откакто сме заедно и ми е толкова мъчно,че съм самаааа cryy Писна ми все по празници да съм сама,а като се случи да си е тук на някой-това е голяяяямо събитие.Оф стига съм ревала,че ми се надуха очите,отивам да чистя и после на солариум
baby_an
baby_an

Писане  BONBOLINKA Чет Мар 12, 2009 8:29 am

Добро утро момичета! Заради шапмионска лига не можах да се наспя. Моя цяла вечер щрака каналите ту на един мач ту на друг. Че въртя от цифровата на испанската телевизия, че обратно.........И на всичкото отгоре нещо май не е добре със слуха, че беше усилил телевизора като за глухи. А преди мачовете уж наред си беше Laughing Сега и двамата сме като ударени електрони от недоспиване. Чакам да дойде събота и да се наспя. Вие как сте дами?

BONBOLINKA

Писане  diva Чет Мар 12, 2009 11:17 am

Добър ден,момиченца-кокиченца zdr Много гот временцето днес,пролетта напира отвсякъде sun и на мен ми е много готино kef Бонбонче,и аз съм недоспала,снощи ни идва на гости/в кръчмата,де/дентиста на семейството и в сладки приказки и бири откъпахме до 3 часа nazdrave но съм очудващо свежа днес ihu Съничка,какво стана с интервюто 4udise2 Анитооо,и аз като Съни,наблюдавам едно задобряване от твоя страна,в смисъл че ставаш по-силна kissyou и желязна kissyou

diva

Писане  drumata Чет Мар 12, 2009 10:08 pm

Аз след 11 години без цигари за 1 месец се докарах до табекс! Пуша вече по 6 цигари + табекса на 3 часа! Ужас! Ако го знам от какво ми е тоя зор ще му събера багажа и ще го изхвърля от нас!

drumata

Брой мнения : 108
Registration date : 09.01.2009

Писане  diva Пет Мар 13, 2009 9:28 am

Добро утро,пиленца златнички,zdr Как сте днес p4ela Друмче,според мен ако спреш да ги мислиш тия пусти цигари-по колко и на колко часа ги духаш,по-лесно ще се справиш с тях,просто си освободи съзнанието от тях,като ти се пуши си пуши с кеф Cool

diva

Писане  Sunny max Пет Мар 13, 2009 11:24 am

Добро утро и от мен. При нас времето нещо ту се смее, ту се мръщи, а така ми се иска вече да напече.
Sunny max
Sunny max

Писане  baby_an Пет Мар 13, 2009 1:31 pm

Тука очаквам поредния порой dujd

Бонбон,аз не пропускам Шампионска лига-Косито затова много ми се кефи,че не само не мрънкам,че гледа мачове,ами аз и репортажите след това настоявам да гледаме Laughing
Дивче-сега просто гледам да не забивам много в дупка,току виж с всеки следващ път се научавам да съм по-силна.Не че не ми липсва,направо понякога си мисля,че ще откача,но в момента в който усетя,че ще се депресирам и изчезвам на кафе или някъде
Съни спинкаш ли гола вече smileee Как е твоята вещица,май се е кротнала,не си се оплаквала скоро от нея
Нели надявам се,че променяш там каквото щеше да променяш и затова не пишеш
Малчо я се разпиши,да не си разстроена заради работата още?Обади се тия дни за кафе и ще си поклюкарим

Аз да ви се похваля,записах се на танци-латино.Мнооооого ми хареса,само дето е само 2 дни в седмицата и ако съм на работа не мога да отида.Мисля и да се връщам края на май в стария си хотел на Златни пясъци,че тук ми писна вече iad Днес идвам и пак 1000 задачи мен чакат,объркани фактури,резервации,търсене на договори-лудница и на всичкото отгоре се домъкна и комисия за акт 16 iad Писна ми да си казва шефа:"Еее щом Анито е там няма страшно"Вчера без малко да им спрат тока на хотела!И познайте защо?Защото им разправям от сума ти и време,че трябва да се плати,обаче не бях 2 дни на работа и никой не се сетил.Свикнали са само аз да мисля за всичко!!А в стария хотел има страшно много работа,плащат същите пари но с осигурени транспорт и храна.Ох май се олях с тоя пост.Айде лек ден мацки
baby_an
baby_an

Писане  mal4o_vasil4o Съб Мар 14, 2009 8:57 am

В интерес на истината ми е малко кофти,но се оправям.Тези дни имах много работа у дома,сменяхме пералня,че моята и свърши срока на годнст.Къртихме,мазахме посред зима ,но няма как.А какво да говорим,че в четвъртък и петък двата дена нямахме вода-някаква профилактика.Абе ужас.И моя глупав мъж ме ядосва постоянно,но кога ли ще ми избие лимката и ще види,ще вилнея.Вече направо взе да ми се качва на главата,все недоволен за нещо.А аз съм много доволна,че нищо не поглежда в къщи и вечно на компютъра-Counter Strike.При мен това,малкия е добре,на детска е.Бонбон,явно при вас си е топличко,макар че германчетата не им трябва топло,на тях им е добре и на 10 градуса.Съни,наистина какво става с твоето свеки,да не би да си е била камшика тези дни?Нели,какво става стеб?То големи промени,голямо нещо.Как е работата?Ани,ще се видим,обещавам.Та може и да поплача и аз със теб,нали се знаем.Дивче,какво ново при вас,как са децата?Абе момичета,какво стана с Рокси?Все питам а отговор няма 4udise2 .Дано и при нея всичко е наред.Чао за сега,вече се надявам да съм по-редовна kisss
mal4o_vasil4o
mal4o_vasil4o

Брой мнения : 164
Registration date : 13.10.2008

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 25 от 40 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите