Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters
Страница 40 от 40
Страница 40 от 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
Друмче, магазина ми е на Ботев и Сливница, казва се "Белият Макс", на мойто си звяр Къде се губите бре хора, защо не влизате всеки ден?!?!?!?
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
дъра-бъра
Ехоооо,ха добър ви ден,писанки
Съничка,аз влизам постоянно,обаче като видя че съм си саминка и сА праЯ на сърдита и не пиша
Разказвайте де,как изкарахте празниците,колко Ягнета изядохте,колко бира изпихте,на гергьовска люлка колко момци ви люляха мен само двама мА люляха
Друмче,как си душооо опразни, казваш, складовото помещение Нелича я засичам да готви и снима едни умопомрачително-изкушаващи манджи в бг.мамата,ха дано се сети да влезе и тук да ни види живи ли сме,мърдаме ли още
Анито сигурно опъва кълки по варнеското крайбрежие и не й остава ,ама нииикакво време да види старите си дружки
Бонбонката пък опъва кълките по Майоркското крайбрежие сигурно
Дано всички да сте здравички и усмихнати,мили мои,другото ще се нареди
Съничка,аз влизам постоянно,обаче като видя че съм си саминка и сА праЯ на сърдита и не пиша
Разказвайте де,как изкарахте празниците,колко Ягнета изядохте,колко бира изпихте,на гергьовска люлка колко момци ви люляха мен само двама мА люляха
Друмче,как си душооо опразни, казваш, складовото помещение Нелича я засичам да готви и снима едни умопомрачително-изкушаващи манджи в бг.мамата,ха дано се сети да влезе и тук да ни види живи ли сме,мърдаме ли още
Анито сигурно опъва кълки по варнеското крайбрежие и не й остава ,ама нииикакво време да види старите си дружки
Бонбонката пък опъва кълките по Майоркското крайбрежие сигурно
Дано всички да сте здравички и усмихнати,мили мои,другото ще се нареди
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Ами не се сещаме да пишем, понеже не се засичаме и когато вляза, все няма нови посетители и така.. ама си пишем, рядко, но с мерак
drumata- Брой мнения : 108
Registration date : 09.01.2009
дъра-бъра
Божкеее,доживях някой да се обади преди да е минала седмица Как си,Друмче?
Тази година нямаше празници, ама пак беше весело. Ние си работихме, какво друго да правим. Сестра ми дойде на гости и ми стопи лагерите, тук да обикаляме от мол в мол, направо се разболях от ужас. Във Варна нямат ли молове незнам, но поне детенце остана доволно и иска пак да идва.
дъра-бъра
Охооо,и Съничка се обади Как е търговията,потръгна ли магазина?Те във Варна молове си имат,ама в столицата си е другичко,бе какооо важното е че е напълнило торбите детИто
Ами Дивче, кво да кажа- екстра съм даже.. една пролетна идилия ме е обхванала. Знаете ли кво е хубаво никой вредител да не ти се мотка из къщи, ако че си сменям крушките самичка.. Сега ми се пее, ама няма, щото почна ли ще ви разгоня хептен от форума. Всичко ми е розово, тук-таме с бледолила
дъра-бъра
Ха добър ви ден,девойки
Как сте днес?Уж го даваха 32 градусови топлици,и аз си тръгнах таз сутрин като самодива в бяла премяна-босонога и подкъсена,пък то-едни ветрове и бури се извиха,дето хич не ми напомнят на 32 градуса де
Друмчеее,давай,кО шА пеем като запеем и другите шА дофтасат
Как сте днес?Уж го даваха 32 градусови топлици,и аз си тръгнах таз сутрин като самодива в бяла премяна-босонога и подкъсена,пък то-едни ветрове и бури се извиха,дето хич не ми напомнят на 32 градуса де
Друмчеее,давай,кО шА пеем като запеем и другите шА дофтасат
Здравейта и тук при нас такъв дъжд се изсипа сутринта и беше едно ужасяващо мрачно, свят да ти се завие. Но сега вече понапече, локвите изсъхнаха и вече е приятно, ама в никакъв случай не е 32 градуса.
Ехооо, девойчета къде се изгубихте, никой вече не влиза да си пишем?!?!? Тук е един студ, все едно идва зима, а не лято.
дъра-бъра
Добро ви утро,момиченца-кокиченца
Малеййй,Съничка,и при нас голям бахър,вчера намъкнах пак бАтушите и зимните парцалки,че оня ден докато се прибера бях посиняла от студ Как е,имаш ли работа в магазина?Тука в Горна от ден на ден става все по-зле и направо вземам да се отчайвам
Ейййй,другите девойки,хич не ми се скатавайте ами бързо казвайте кО си прайте
Хайде,напук на намръщеното време ви пожелавам един усмихнат и ведър ден
Малеййй,Съничка,и при нас голям бахър,вчера намъкнах пак бАтушите и зимните парцалки,че оня ден докато се прибера бях посиняла от студ Как е,имаш ли работа в магазина?Тука в Горна от ден на ден става все по-зле и направо вземам да се отчайвам
Ейййй,другите девойки,хич не ми се скатавайте ами бързо казвайте кО си прайте
Хайде,напук на намръщеното време ви пожелавам един усмихнат и ведър ден
дъра-бъра
Добър ден,девойки
Пак няма никой,ама нищо,аз да си поздравя
Пак няма никой,ама нищо,аз да си поздравя
дъра-бъра
Ку-куууу,саминка ли съм си пак?Ееее,нищо де-Добър ден и честит петък
Не си самичко бре момиче и аз съм тук. Чат пат има работа, на периоди е. Абе нямат пари хората и това си е, ама се надявам да успеем да се справим и да преминем кризата.
дъра-бъра
Ха добър ден,девойчета
Първо да ви сА накарам-ма може ли таквоз нещо,моля ви сА,толкоз време никой да не се вясне,барем набързо вИднага да са засрамим Как сте,милички?Грабна ли ви ваканционното настроение вече?
Аз отново съм подивяла да сбирам куфарите и да напускаме пределите на милата татковина,та ще видим кви ша ги надробя....
По една гоооляма гушка и цунка на всички ви,надявам се да сте здравички и добре
Първо да ви сА накарам-ма може ли таквоз нещо,моля ви сА,толкоз време никой да не се вясне,барем набързо вИднага да са засрамим Как сте,милички?Грабна ли ви ваканционното настроение вече?
Аз отново съм подивяла да сбирам куфарите и да напускаме пределите на милата татковина,та ще видим кви ша ги надробя....
По една гоооляма гушка и цунка на всички ви,надявам се да сте здравички и добре
Привет-мривет на всички. Дивче май само ние с тебе си пишем тука, всички останали се разбягаха. Аз съм настроена само търговски , тази година няма да се почива. Ако е рекъл господ, догодина може да почиваме в някоя гора тилилейска на чист планински въздух, че в тая пуста София се отрових.
Здрасти. Сдобих се с интернет ще ви попрочета днес, за да видя какво правите и как се справяте с живота.
Съни, два пъти минавах край твоя магазин, ама ми се случи да е извън работно време. Ще взема да се стегна и да ти цъфна в най-скоро време
Съни, два пъти минавах край твоя магазин, ама ми се случи да е извън работно време. Ще взема да се стегна и да ти цъфна в най-скоро време
Здравейте,момичета.То се е видяло,че от форума нищо не стана и няма и да стане.Оставете си Файсбука за да подържаме връзка,защото съвсем се изгубихме.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
Дадох си го. Някой друг има ли незаспал?
Здравейте момичета !
Извинявам се че не съм писала повече от година ... тежка година беше.. сега вече що годе се подредихме, да взема да си дам и аз фейсбука, пък дано там да се засичаме по-често вече : Tanja Schwarz . Pozdravi
забравих
Излиза местоположение Палма де Майорка, на профила имам снимки на Ники , който вече е на 4 и половина... Пък на моят профил в приятели , ще откриете и Дани... Даже и заедно работим от две години вече...
Лека
Лека
Страница 40 от 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Страница 40 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите