За какво мислите в момента?
+10
diva
Sunny max
baby_an
stelenceto
BONBOLINKA
krissitooo
apoklistika
*_pretty_love_*
Roksana
neli4ka
14 posters
Страница 5 от 12
Страница 5 от 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: За какво мислите в момента?
Ей, ще я помниш цял живот тази фризьорка. хахахаа
Аз си мисля, как ще взема другия изпит.
Аз си мисля, как ще взема другия изпит.
Май, май Аз обичам като отида да ми направят прическа да изляза ухилена до уши. И досега все така е било, ама тоя път Даже и моя като ми каза " Я, каква пуканка си ми". го изгледах на криво и млъкна. Поне ще си "разхождам" сега всички шапки докато ми порасне косата
BONBOLINKA- Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008
Мисля,как да отида и да набия тая гадна фризьорка,дето така ядосва Бонбончето Шегичка-много е далече иначеее Уффф кога ще стане 24 часа,тогава час по час ще си гледам телефона
baby_an- Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008
Мисля си, че вече е посред нощ, а не мога да заспя. Сестричката ми и мина термина, а още не е родила. Все я връщат. Чакам на компа да ми чукне зетя, че са тръгнали за родилното. Разбрали сме се веднага да ми се обадят ама се шашкам май повече отколкото аз като съм раждала. Моля се всичко да мине добре и сега като си легна, когато стана да съм вече леля.............
Не мога да мисля Чакам смс-иииии
за какво мислите в момента
Бонбонче,леля ли си вече Стииискам палци всичко да е наред Нали знаеш,че за близки хора притеснението е по-голямо отколкото за нас,а като си далеч от нея и не можеш да й помогнеш съвсем
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Уф- не съм още Преди малко се чухме и са тръгнали към болницата. Няма болки , няма нищо. Не знам дали тоя път ще я оставят в болницата или пак ще я връщат. След малко няма да издържа и пак ще звънна на мъжо и да видя какво става. Инато бебе- неще да излиза
Вътре му е топличко,тихичко,спокойничко как да бърза да излиза
Бонбон, стискам палци всичко да е наред и съвсем скоро да се похвалиш, че си леля.
Мисля си за една запалена камина с борови цепеници и много сняг, е и червено вино
Мисля си за една запалена камина с борови цепеници и много сняг, е и червено вино
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
За един приятел,който не съм виждала точно от..............няколко часа .А колко искам пак да седнем да пийнем,както си знаем,та после мъжо да се сърди колкото иска
mal4o_vasil4o- Брой мнения : 164
Registration date : 13.10.2008
Мисля си дали всичко е от злоба и ревност или от старческо слабоумие. Горкия ми мъж, съвсем се е изнервил покрай т.нар. му майка.
Че това време не минава и до края на смяната и докато се върне милото
Аз съм изнервена , че сестричката още не е родила и я мъчат. Ама пък вътрешно съм се нагласила, че ще роди тази нощ или утре рано сутринта. Разпускам си и се кефя от сърце, че ще ставам леля. Чувството е страхотно. Моля се всичко да е наред. Не унивам, защото не е хубаво да имам черни мисли за такова хубаво събитие като раждането на бебе. Ще се роди това малко инатче. само да не я мъчат много.
Народеееееееееееее, станах леля преди около половин час Живички и здравички са и мама и бебето. Секцио се е наложило, но защо ще ви обяснявам по нататък. Сега съм на седмото небе. Та да ви се похваля. Младежа е 3,800кг, 51 см. Голям мъж . Ще почерпя в другата тема " Кой ще почерпи днес" по- късно, че сега още незнам на кой свят съм от радост. На вас първа се хваля. Тия дни в чакане ги изчакахте с мен. Благодаря ви момичета!!!
Честито,лельооооо.
Да са живи и здрави и двамата
Много се радвам за новината.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
Честито Бонбон, да са ти живи и здрави и много да те радват.
Мисля си за болния ми комп и колко време ще и отнеме на братовчедка ми да го оправи. Ужасно е да нямам комп в къщи.
Мисля си за болния ми комп и колко време ще и отнеме на братовчедка ми да го оправи. Ужасно е да нямам комп в къщи.
Ужасно е Съни,разбирам те,аз вчера нямах нет за няколко часа и откачих,а ако нямам комп незнам
Благодаря ви отново момичета! Бебока много лаком бил. На сестра ми и "слязла" кърмата и си го храни сама. Няма нощни кърмения. Каза, че като го нахрани вечерта и чак сутринта се събуждал. Бравио на бебока- и мама иска да почива. Още не са ми пратили снимка, но се надявам тия дни да пратят и да го видя.
Мисля си,че се очертава един хубав,слънчев зимен ден Дано и при вас денят да е засмян
Мисля си дали ще ме огрее едно малко нюфче или не? Ако стане ще си имате и кучешко, форумно бебе. А батко Макси да му мисли.
Съни мила,обясни пак за непросветените нюфчето порода кученце ли е? Че аз съм запозната с ловните породи,имахме разкошен дратхар,но го убиха/не искам да си спомням/ сега си имаме едно лудогорско гонче.
Дива сори за закъснелия отговор, ама нямах достъп до комп. Та нюфче е нюфаундленд, произход от Гренландия, водни спасители са. Само дето са доста по-големи от самоедите иначе пак са леки, с дълъг косъм и големи лигльовци. Сега за сега въпросът с нюфчето е все още висящ, ама ние продължаваме да се надяваме с моя
Подкрепям изказването със снимков материал, че да съм напълно ясна
Подкрепям изказването със снимков материал, че да съм напълно ясна
за жизненоважната за всички българи роля на БСП
Аууу,Съничка,разкошотия са!!!!Ами не е ли много голямо за апартамент,в смисъл не му ли трябва двор да тича?
Няма проблем, ние сме свикнали да сме по повечко време навън и не ни притеснява. Не е проблем да се гледа в апартамент, ако му осигуриш достатъчно тичане навън, а и то ще си има за компания батко Макси и ще си играят двамата. Абе как все някакви северни породи си избирам и зимата не мога да ги прибера в къщи, гоня ги като луда по горите, за да ги хвана
Мисля си,че мразя да ме будят.Точно,когато ми е най-сладко някой ще звънне.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
Страница 5 от 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Какво Ви се яде в момента?
» Какво ще готвите днес?
» Предпразнична треска
» Какво животно сте в леглото ?
» Какво слушаш в този момент?
» Какво ще готвите днес?
» Предпразнична треска