За какво мислите в момента?
+10
diva
Sunny max
baby_an
stelenceto
BONBOLINKA
krissitooo
apoklistika
*_pretty_love_*
Roksana
neli4ka
14 posters
Страница 4 от 12
Страница 4 от 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: За какво мислите в момента?
За къщичките по- горе и, че и аз си мечтая за една мъничка къщичка. Искам и градинка да си имаме и да посея мнооооооооооого цветя. Да си направя едно алпинеумче, да имаме масичка и столчета навън и да се събираме там да хапваме или даже само да си говорим..........Ох, че се размечтах..........
BONBOLINKA- Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008
за какво мислите в момента
В момента гледам навън две бебета,които спят,а майките им нещо пазаруват-такава красива гледка са Бонбон,и аз искам бяла,спретната къщурка и градинка с маргарити и здравец/луда съм по здравеца/тя къщурката я има,ама ремонт й трябвааа и то май бая скъпо ще стъпи,но либето ми е обещал да я белоса като пуканка
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Как да не умра от студ и защо днес е тооолкова гаден ден
baby_an- Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008
че форумът е много хубав
че ми се спинка
че ми се спинка
Nefertiti- Брой мнения : 31
Registration date : 31.10.2008
Защо пак няма обхват м.....а му
Мисля си,че довечера съм на родителска среща и ще трябва да разпердушиня словестно/надявам се/побърканата даскалица,но май искат да въвеждат униформа в училището,а ние с баща му сме КАТЕГОРИЧНО против,такива кошмарни спомени имам от комунистическити си ученически години,такъв инструмент за унижение над децата бяха тия скапани сини манти и балтони та либето каза ако има униформа моментално го местим в друго школо,ей за това си мисля
Мисля си, че съм канена на обяд от един мнооого стар познат. Каква ли дивотия е измислил ?!?!?
Дива, защо сте против униформите? Аз лично съм за. Тук в София всички частни училища имат униформи. Децата изглеждат много добре. В момента идеята на униформите е поне на външен вид децата да не парадират с дрешки и гримове. Аз лично имам спомени за сини и червени връзки, но до там. А да и вързана коса, ако си като разплетена дамаджана не те пускаха в училище. Но всичко приключи когато бях на 14 и след това всеки ходеше като на модно ревю.
Дива, защо сте против униформите? Аз лично съм за. Тук в София всички частни училища имат униформи. Децата изглеждат много добре. В момента идеята на униформите е поне на външен вид децата да не парадират с дрешки и гримове. Аз лично имам спомени за сини и червени връзки, но до там. А да и вързана коса, ако си като разплетена дамаджана не те пускаха в училище. Но всичко приключи когато бях на 14 и след това всеки ходеше като на модно ревю.
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
Дива, тук повечето училище са с униформи. Почти на всички са еднакви само с разлика в цвета и за различните години. До някой си клас нямат сака и от някой си започват да носят. Не са лоши на вид. Не са като едно време престилките и якичките. Блузки с по 3 копченца и якичка, панталонче за момченцата, плисирани полички в каре за момиченцата. Имат пуловерчета и ватирани суичърчета. по- големите са с ризки и вратовръзки. Имат сака. За мен да ти кажа до някаква степен е предимство. Първо: децата всичките са облечени еднакво и не се парадира на кой родителите могат да купят Ралф Лаурен например и на кое дете не. Униформите се купуват ор специализирани щандове и магазини и са една марка за цялото училище. Така, че децата не се драчат и не се фукат с финансово състояние на родителите си. Второ: по малко разправии какво ще обличат за училище. Вадиш униформата и хич не му мислиш.
За частно или специализирано школо съм съгласна,но детето ми е в нормално училище.Униформата я свързвам с казарма,винаги правя асоциация с оня клип на Пинк Флойд с месомелачката.Щастливки сте,че сте заварили малко от изродщините на тогавашната система,но аз в 10 и 11 клас съм подлагана на такива унижения,заради тъпите им манти,че в момента пак се ядосвам като пиша Може би сме болезнено свободолюбиви,но за мен някой да ми казва как да съм облечена ми влиза в личното пространство и ми нарушава правата Така възпитаваме и децата си-да са добри хора,но свободни
Във Варна също ходят с униформи в повечето училища,ама тя се простира до например някаква ризка с логото на училището,а те отдолу децата пак си носят техните дрехи.И е много тъпо,защото лигльовците пак парадират с маркови дрешки,а обикновените деца пак са "по-долу"Определено децата могат да бъдат много жестоки
Старала съм се да науча децата си,че това какъв модел телефон имаш или колко ти е маркова дрешката не е жизненоважно,не е първостепенното нещо в живота на човек и не е определящо за това какъв човек си,казвам им да са над тези неща,мисля,че съм успяла.
Мисля си за една виртуална приятелка.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
Мисля си за сняг и кучешки впрягове
Мисля си как да не стана на ледена висулка до сутринта
Мисля си, че отиваме в гората
Съни, и вие ли хващате гората нещо много станахме за там да вземем да сформираме един партизански отряд ли
Отиваме на Витоша, че утре и двамата ще бачкаме и днес малко да се разходим, че звярчо да потича.
Аз както винаги какво да си облека за довечера
мисля си ,че все не ми стига времето и съм много изморена
Nefertiti- Брой мнения : 31
Registration date : 31.10.2008
Аз си мисля кога ще се приберат тия гости по стаите,че много ми се спи вече И как да убия една гадна муха дето бръмчи и ме дразни
С вестник.baby_an написа: И как да убия една гадна муха дето бръмчи и ме дразни
Аз си мисля къде ли се е запиляла Бонболинка,че ник'ва я няма днес.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
Мисля си за гадната мъгла навън-кога ще се вдигне и ще напече слънчицето Анито,каква муха при тези температури,да не си я отглеждате там в хотела
Мисля си за малките бебоци и новите им стопани
Тя не беше една ами 2,ама ги размазах с вестник Те влязли на топло и цяла вечер ми късаха нервите,накрая ми писна и Аз сега мисля само как да се замъкна в леглото,че утре пак на работа Днес почти не спах,да се моткам по улиците и сега съм като зомби.Нооо утре ще чакам обхвааат
Тук съм Неличка, но през почивните дни бях на работа и затова не бяха хич почивни, а днес чистих, че в малкото свободно време събота и неделя довършихме на малчо стаята.
Още си мисля за фризьорката как ме е изтипосала. Оставила си е ръцете.
Още си мисля за фризьорката как ме е изтипосала. Оставила си е ръцете.
Страница 4 от 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Какво Ви се яде в момента?
» Какво ще готвите днес?
» Предпразнична треска
» Какво животно сте в леглото ?
» Какво слушаш в този момент?
» Какво ще готвите днес?
» Предпразнична треска
» Какво животно сте в леглото ?