За какво мислите в момента?
+10
diva
Sunny max
baby_an
stelenceto
BONBOLINKA
krissitooo
apoklistika
*_pretty_love_*
Roksana
neli4ka
14 posters
Страница 7 от 12
Страница 7 от 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: За какво мислите в момента?
Бързо хващай самолета, Криси те чака.neli4ka написа:Мисля си-"Как искам да съм в БГ със семейството си".
АКО ЗНАЕШ КАК ЩЕ ТИ СЕ РАДВА!!!
Мисля си за новините,които гледах Ново нападение на кораб от сомалийски пирати Този път немски части са се отзовали на зова за помощ и са го осуетили навреме.А аз като знам,че Косито пътуват точно към Суец,а те точно там причакват корабите преди да тръгнат да преминават канала Ох да идва вече 28-29 да го минат веднъж и си е вече в Европа
baby_an- Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008
Мисля си дали утре няма да ми трябва снегорин,като излизам от дискотеката
Мисля си, че нещо не ми се излиза. Сигурно е защото спря да вали и снега е започнал да се цапа.
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
Мисля си, че съм много загубена- днес е почивен ден при нас, а аз съм кукнала рано рано. Мислех да се наспя и да оставя някой друг да направи сутрешното кафе, ама по навик се "излюпих" първа.
BONBOLINKA- Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008
А на мен как ми се спи,но трябваше да заведа малкия на детска, а и преди това да изчистя колата,че снощи пак е понаваляло малко снежец.А сега вече си пия кафенцето с вас и не ми се ляга
mal4o_vasil4o- Брой мнения : 164
Registration date : 13.10.2008
За пуфове и възглавнички, ама след разходката със звярчо сядам да шия.
За това какво ме чака до утре сутрин-кошмар и скука
Че форума съвсем западна.
Като всеки нов форум в началото писахме много,а после
Поканете си и вие познати,за да не се налага да затваряме форума.
Като всеки нов форум в началото писахме много,а после
Поканете си и вие познати,за да не се налага да затваряме форума.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
за какво мислите в момента
Сакън,Нелич,не продумвай за затваряне на форума,какво ще правя без вас Айде,моми,пишете,де
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Ще живне, споко. Май още не сме се посъвзели от празниците. Пък и тук сме в доста интимен, камерен състав и затова е така. Но така ни е по-задушевно.
Мисля си за моя, мързи го да гледа. Иде и да си хвана чантата, ама още малко ще го потърпя, все пак съм дала срок до края на януари.
Мисля си за моя, мързи го да гледа. Иде и да си хвана чантата, ама още малко ще го потърпя, все пак съм дала срок до края на януари.
За какво си мисля ли?За хубави неща-любов,щастие,много пиене и здрав.................сън
mal4o_vasil4o- Брой мнения : 164
Registration date : 13.10.2008
Че ме е срам вече да ви надувам главите с моята сага-колко ли ще ме изтърпите още
Изобщо не се притеснявай ами си пиши спокойно. Всеки има нужда да сподели. На мен като споделя ми олеква.
Мисля си, че ми е много студено, а уж го дават за днес около 14 градуса........
Мисля си, че ми е много студено, а уж го дават за днес около 14 градуса........
Мисля си за горещ пясък,ослепително слънце и дайкири
Бонбон, ако си мислиш че е студено, ела в София
Само разни модели ми се въртят в главата и отивам да ги сътворя след като приключа с писането във форума.
Само разни модели ми се въртят в главата и отивам да ги сътворя след като приключа с писането във форума.
Съни, ако имаш възможност снимай някой от пуфовете като станат готови. Или поне моделите. Аз много се заребих. Наскоро влизах в един магазин за обзавежданеи видях пуф като уста. Две устни и по средата се сяда. Много ми хареса. Мисля някой ден да се пробвам да ушия и аз. Аз търсих из нета кройки ама не намерих нищо. Ако е само като камъните, които беше постнала тук може и да се справя, но бях мярнала с различни форми и не ми идва изобщо на акъла как да ги направя. Гледам в детските кътове има с разни животни. Това пък как да стане посмъртно няма да го измисля ако не видя кройка и точно описание как се прави.
И тук беше адски студ,но от два дена времето не е чак толкова студено,но вечер става ужас.Белгийците казват,че не са виждали такъв студ.За 7 год.тук и aз не бях виждала.Sunny max написа:Бонбон, ако си мислиш че е студено, ела в София
Последната промяна е направена от neli4ka на Сря Яну 14, 2009 4:01 am; мнението е било променяно общо 1 път
BONBOLINKA за сега съм ушила и напълнила само моделите за декоративни възглавнички. А в момента шия един от моделите за големи пуфове. Тоя дето пишеш за него като уста го имам на картинка, но все още не съм си играла да му правя кройка, но предполагам че и този момент ще дойде. Макар че ще ми е далеч по-лесно ако го видя наживо, но в България точно такъв модел няма. Продават се някакви скапани модели и то без вътрешен калъф шити незнайно къде си. Иначе не се шие кой знае колко трудно, а е невероятно удобно.
Ето ти кройка за пуф - www.bulfurniture.com/php/statiq.php%3Fid%3D177+%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D0%BF%D1%83%D1%84&hl=bg&ct=clnk&cd=1&gl=bg&lr=lang_bg" target="_blank" rel="nofollow">http://209.85.129.132/search?q=cache:6FT-SQUmoqYJ:www.bulfurniture.com/php/statiq.php%3Fid%3D177+%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D0%BF%D1%83%D1%84&hl=bg&ct=clnk&cd=1&gl=bg&lr=lang_bg .Този линк го бях сложила и в една друга тема, ако не се лъжа за вътрешен интериор или нещо такова. Най отдолу на статията пише кройка кликваш върху нея и си готова. Само дето трябва да си играеш да я уголемяваш, но пуфа става огромен, като за двама.
Ето ти кройка за пуф - www.bulfurniture.com/php/statiq.php%3Fid%3D177+%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D0%BF%D1%83%D1%84&hl=bg&ct=clnk&cd=1&gl=bg&lr=lang_bg" target="_blank" rel="nofollow">http://209.85.129.132/search?q=cache:6FT-SQUmoqYJ:www.bulfurniture.com/php/statiq.php%3Fid%3D177+%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D0%BF%D1%83%D1%84&hl=bg&ct=clnk&cd=1&gl=bg&lr=lang_bg .Този линк го бях сложила и в една друга тема, ако не се лъжа за вътрешен интериор или нещо такова. Най отдолу на статията пише кройка кликваш върху нея и си готова. Само дето трябва да си играеш да я уголемяваш, но пуфа става огромен, като за двама.
Мисля кооолко е студено Бонбон ти какво каза 14 градуса ли?Тука ако стане толкова ще тръгна по потник С тия минусови температури Моето момче сега е в Швеция и там е по-топло
Мисля си колко ме боли стомаха, а трябва да се захващам да шия. Добре поне, че моя ще изведе Максо, че едвам си стоя на краката.
Мисля си,че ме мързи ужасно и нищо не ми се прави Съничка,пийни някой хап за стомахчето,да не си настинала от разходки в тоя софийски сняг и студ
Съни,какво ти е?Болна ли си или си яла нещо развалено?
Не съм настинала момичета, а само обичайните женски работи, ама при мен са си тежки. Първия ден съм като нещо. което е довлякъл пороя и после котката е одъфкала, но вече се оправям
Съни,дано утре си по-добре.
Аз днес съм направо бясна.По-точно тази вечер.Изпушиха ми бушоните на макс.
Аз днес съм направо бясна.По-точно тази вечер.Изпушиха ми бушоните на макс.
Страница 7 от 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Какво Ви се яде в момента?
» Какво ще готвите днес?
» Предпразнична треска
» Какво животно сте в леглото ?
» Какво слушаш в този момент?
» Какво ще готвите днес?
» Предпразнична треска