За какво мислите в момента?
+10
diva
Sunny max
baby_an
stelenceto
BONBOLINKA
krissitooo
apoklistika
*_pretty_love_*
Roksana
neli4ka
14 posters
Страница 8 от 12
Страница 8 от 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: За какво мислите в момента?
Добро утро момичета!!!
Какво е станоло Неличка? Кой ти вдигна така кръвното?
Съни, аз напоследък съм като теб. Имам и киста на единия яйчник и направо откачам от болки. Преди да родя бях така, после след раждането всичко се оправи, ама от както се появи тая киста е направо кошмар. Благодаря ти за линка, който си постнала. Сега остава да си накупя материалите. Само да не стане така, че да ги купя и да не намеря време да го ушия, защото често ми се случва да започна нещо и да не го докарам до края. Пуфа с устата който видях също беше големичък и двама души спокойно могат да се гушнат на него. Аз ходих да го пипам ама не разбрах от каква материя е. Не е кожа със сигурност, но имитира много добре на външен вид кожа, пък на пипане е гладичко и приятно.
Съни, аз напоследък съм като теб. Имам и киста на единия яйчник и направо откачам от болки. Преди да родя бях така, после след раждането всичко се оправи, ама от както се появи тая киста е направо кошмар. Благодаря ти за линка, който си постнала. Сега остава да си накупя материалите. Само да не стане така, че да ги купя и да не намеря време да го ушия, защото често ми се случва да започна нещо и да не го докарам до края. Пуфа с устата който видях също беше големичък и двама души спокойно могат да се гушнат на него. Аз ходих да го пипам ама не разбрах от каква материя е. Не е кожа със сигурност, но имитира много добре на външен вид кожа, пък на пипане е гладичко и приятно.
BONBOLINKA- Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008
Бонболинка вече има най-различни материи тип дамска или еко кожа. Така че като обиколиш магазините ще си намериш нещо подходящо. Много е важно машината ти да може да го шие, защото моята едната машина не може да шие дебели платове, само тънки. Кройката за големия пуф от линка направо си става огромна, ама вие нали сте двама, ще го оплзотворите максимално.
Тоя пуф с устата и аз съм му хвърлила голям мерак, ама трябва да проуча и едни други видове пълнежи и тогава ще мисля как евентуално да го направя.
Мисля си, че нещо не съм в час тази сутрин, много ми е едно замаяно и нищо не ми се похваща.
Тоя пуф с устата и аз съм му хвърлила голям мерак, ама трябва да проуча и едни други видове пълнежи и тогава ще мисля как евентуално да го направя.
Мисля си, че нещо не съм в час тази сутрин, много ми е едно замаяно и нищо не ми се похваща.
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
за какво мислите в момента
Мисля си къде да емигрираме,големи компромиси правим със себе си като стоим и търпим идиотщините,които изобилстват в Бг
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Моя кой друг. По-късно ще ти пиша.BONBOLINKA написа:Добро утро момичета!!!
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
Мисля си как ми се иска и ние да мигрираме на някъде,смотана държава .Тук нищо не е както трябва
mal4o_vasil4o- Брой мнения : 164
Местожителство : Варна
Registration date : 13.10.2008
Мисля си, че живота може да е прекрасен, че късмета е както си го накъсметиш, че след буря винаги грейва слънце и че съм в много добро настроение днес. Пожелавам такова и на вас мили момичета!
Тамън и аз това си мислех днес.BONBOLINKA написа:Мисля си, че живота може да е прекрасен, че късмета е както си го накъсметиш, че след буря винаги грейва слънце и че съм в много добро настроение днес. Пожелавам такова и на вас мили момичета!
Неличка, аз така се нахъсвам. Иначе ако мисля само за скапани неща и после всичко ми е скапано. Намирам си сама поводи за добро настроение.
Ами мисля си, че се старая да бъда добра майка и т.н. а май отвреме навреме се провалям. Ама такъв е живота. Какво да се прави...Един ден смях- друг ден сълзи.......
Мисля си , че много ме мързи и не знам от къде да я подкарам.........
Мисля си, че трябва да извеждам звярчо, че после и до болницата ще ходим да носим храна и след това и аз на лекар ще ходя. А така ме болят колената, че едвам стоя
Мисля си ,как мога да спра тия негативни мисли и да ги изхвърля от главата си?Ей напоследък само лоши неща си мисля,как да спра?
baby_an- Брой мнения : 552
Registration date : 04.11.2008
Мисля си, че много ме мързи днес
Мисля си, че като не са ми наред очите и ми е крив света. Тоя тиквен доктор до сега такава издънка не е правил Ама тоя път много се изложи, нещо зверски ми е оплескал очилата и само докато ги сложа и ми става лошо и сега си ходя само с лещите.
Мисля си дано не се държи студено като се видим
Съни, сменяй очилата. Отивай пак при офталмолога и да ти изписва нови, че да не си скапеш очите заради нечия некомпетентност.
Мисля,че съм 3 дни подред на работа,но по 12 часааа
Бонбон минах си само на лещи и изкуствена сълза и точка по въпроса. Нещо очилата не ми понасят, а и не ми коригират зрението както трябва, а тия лещи са вече на 5 години и слава богу ми е много добре с тях.
Мисля си, че нещо ми е смотано днес и нищо не ми се похваща.
Мисля си, че нещо ми е смотано днес и нищо не ми се похваща.
за какво мислите в момента
Мисля си,че трябва да си бия шута и да се прибирам в къщи,че народа у дома боб хвърля за мен,скучно им било,ама сигурно са огладнели
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Мисля си, че за утре го доват буря при нас и, че вече ми писна от ветрове и дъждове.........
Аз си мисля за този,който отвлече рейса и за белгийския убиец.
Предчуствам,че тази вечер ще има мнооооооого бурен секс.baby_an написа:За
Нелка, втората ти професия да не врачка ???
Мисля си дали да ушия и на Максо кучешко легло или да не му шия?!?!? Ама това дето го уших току що, той много го хареса.
Мисля си дали да ушия и на Максо кучешко легло или да не му шия?!?!? Ама това дето го уших току що, той много го хареса.
Ми не не съм. Аз исках да купя легло за песа,но той разфасова всичко за отрицателно време.В Икеа-та са по 70-80 евро.Така,че по-добре му ти си му направи едно легълце след,като можеш.Аз не мога да си зашия и едно копче.
Страница 8 от 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Какво Ви се яде в момента?
» Какво ще готвите днес?
» Предпразнична треска
» Какво животно сте в леглото ?
» Какво слушаш в този момент?
» Какво ще готвите днес?
» Предпразнична треска