Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters
Страница 16 от 40
Страница 16 от 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
Съни да ти кажа честно тук рядко можеш да видиш в зоомагазин кученца в клетка. Или поне в повечето няма. А пък там където можеш да си купиш кученце обикновенно не се задържат или ако искаш някакво кученце им поръчваш и те ти го доставят. Много хора си взимат кучета от приютите. В нашата община направиха миналата или по миналата година много хубав приют и хората ходят там. Ако ти кажа, че тук почти всеки има кученца и ако се загледаш- повечето не са никаква порода. Просто кученца. Даже преди няколко дена с моя видяхме една наточена дама да води един такъв помиар на каишка, че моя каза " Е те такова у нас посмъртно не може да влезе." Моя така си говори, но иначе обича всички кучета. Има си предпочитание естествено ама това на дамата беше толкова странна смесица, че просто не мога да ти го опиша. Едно такова с много дълги крака, тук таме козина и клепнали уши. А за най - разпространената порода кученца тук май са йоркширите. Има такива миниатюрни, че да те е страх да го пипнеш, че да не се счупи.
Аз след малко се прибирам да правя гала вечеря . Мислех да пека пиле ама по повод отлитането на свекитата утре, може да се развихря А утре 100% с половинката ще си устроим пир.
Аз след малко се прибирам да правя гала вечеря . Мислех да пека пиле ама по повод отлитането на свекитата утре, може да се развихря А утре 100% с половинката ще си устроим пир.
BONBOLINKA- Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008
Олеле,днес как се уплаших.Като си тръгвах от работа и получих страхотен кръвоизлив.Веднага отидох на лекар и познайте----от нерви.Би ми една инжекция и ми изписа едни успокоителни,каза да си почивам.Аз казах на Коси в един смс,преди да легна,но отговор няма.Може да не е искал да ме буди,ама ако разбере,че след 3 часа станах и хукнах по улиците ще ме убие Все ми се кара,че не спя и аз затова не му казах Но ме притеснява това,да не го интересува как съм
baby_an- Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008
Бонбон тука масов така продават животинки, в зоомагазините в клетки. Уж сме предприели кампания да не се купува от тях, че да се спре и развъждането в нелегалните ферми за кучета, където женските се заплождат на всяко разгонване, ама много хора не слушат, купуват от зоомагазин и после реват.
Ани, успокой се. Може да не е имал обхват или по някаква друга причина не ти е писал. Остана още малко време, като си дойде ще изясните всичко. Само не си хаби нервите излишно, че да не получиш и нервна криза.
Ани, успокой се. Може да не е имал обхват или по някаква друга причина не ти е писал. Остана още малко време, като си дойде ще изясните всичко. Само не си хаби нервите излишно, че да не получиш и нервна криза.
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Здравейте,гугутки мамини Пак няма никой много тичате по задачки всички,ха дано да ви е ползотворно тичането Бонбонче,изпрааати ли ги вече,видя ли хубаво,че излитат,да не вземат да се върнат Анитооо,видя ли сега какво стана?Като ти приказвахме всички да се пазиш,ти плач,та плач стига хаби нерви,миличко,ще ти трябват за дечицата ти,когато им никнат зъбки,когато са с температурка,когато са влюбени,това сега са бели кахъри,макар,че сега не ми вярваш Как си сега,че този път найстина ме притесни
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Здравейте момичета, къде се изгубихте?!?!?
Аз станах в 4 и 30 и след малко пак лягам.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
Добър вечер момичета... Как сте? Мен ме е налегнал един грип, направо не мога да дишам... много ми е зле..
Бонбон, да живея близо до морето , терасата ми е с изглед към морето и работя на самият плаж...
Лека вечер!
Бонбон, да живея близо до морето , терасата ми е с изглед към морето и работя на самият плаж...
Лека вечер!
Танче стягай се и оздравявай. Че тия грипове взеха да стават много гадни.
Добро утро момичета, къде се изпокрихте?!?
Добро утро момичета, къде се изпокрихте?!?
дъра-бъра,чики-рики
Добър ден,момиченца сладки Слънчев и красив да е денят ви Айде,пишете как сте
Добър ден и от мен.Танче,пожелавам ти бързо оздравяване. Съни,наистина напоследък пишеме само ние тричките.
Тц тц тц ей Диманче,обичкам си те-другите даже не забелязаха,че съм зле Ама то на мен все ми е зле така че не ви виня момиченца-Обичкам ви всичките Ох аз пак съм на работа,няма ли да свършват тия смени.Аз хич и не си пих хапчетата,не ща успокоителни от сега.Всичко е било на нервна почва,но добре,че е избило натам,че как ме наплаши тая лекарка,като каза,че можело и в окоти или в мозъка Моето момче дано се успокои скоро,че ще ме вкара в гроба
Здравейте момиченца- кокиченца Тук съм вече. Как сте? Как я карате?
Аниии, всички сме те умислили и гледаме да ти повдигаме духа поне мъничко. Ти сама си ги причиняваш тия неща. Помисли малко и за себе си.
Танче, гълтай хапове и се изправяй на крака, че грипа си е гадна работа. Подарявам ти една моя снимчица.
Аниии, всички сме те умислили и гледаме да ти повдигаме духа поне мъничко. Ти сама си ги причиняваш тия неща. Помисли малко и за себе си.
Танче, гълтай хапове и се изправяй на крака, че грипа си е гадна работа. Подарявам ти една моя снимчица.
дъра-бъра,чики-рики
Здравейте,девойки Пак ли ще си пиша сама като лудите,бе Болните да оздравяват по-бързо и да се включват в групата на пишещите При нас днес го даваха 20 градуса и едно засмяно слънце,ама нещо не познаха-дууа ветер и е мрачно
дъра-бъра,чики-рики
Охоуу,Бонбонка била тук Аз бях започнала да пиша,но дойде един стар клиент и се заприказвахме,та се забавих с изпращането и не съм разбрала,че си писала.Как си,бейби,съвзе ли се вече от гостите,оправили си душата и къщата Кажи му и ти на това малкото-Анито,щото ще има"бой на дупи" вече от леля й Димана ,задето се съсипва така.Снимката е много романтична,искам да съм там
Тук съм Дива. Влизам и излизам за по малко, че нали трябва и да работя Вечер мога вече да пиша спокойно- гостите лииииииииииитнаха
Снимчицата е едно от последните ми творения. 100% има какво да се иска ама си я харесвам такава и се радвам че и на теб ти е харесала. А при вас 20% казваш го давали.......Че то вие ни биете по температура Аз нали съвсем съм откачила с тая фотография и сега като ги няма дразнителите на спокоиствие мога да преглеждам на компа какво съм снимала.
Атмосферата взе да се нормализира вкъщи и се диша спокойно. Та вече съм в още по- добро настроение и по- честичко ще пиша във форумчето.
А Анито сама ако не разбере, че така не може, то ние каквото и да кажем ще е все едно. А ще има още рейси на Коси и тя съвсем милата ще се стопи от сълзи и нерви. А и не се храни като хората. Тия кръвоизливи са си притеснение голямо. Така, че Ани, просто се настрой на друга вълна. Мислите ти ще са все заети с милото, но приемай малко по философски нещата- мисли за хубави неща, не се тормози заради дъра- бъра на доброжелатели. А и Коси го разбери- толкова месеци на вода да е човек започва малко да "изперква" и става по- докачлив. Затова са му такива малко реакциите по остри напоследък. Представи си ти да си някъде из моретата и океаните, живота ти да минава сред все едни и същи лица, да не виждаш друго освен вода.......и ти ще поизперкаш малко и ще те стегне шапката. Като се прибере и си почини нещата ще си дойдат по местата.
Снимчицата е едно от последните ми творения. 100% има какво да се иска ама си я харесвам такава и се радвам че и на теб ти е харесала. А при вас 20% казваш го давали.......Че то вие ни биете по температура Аз нали съвсем съм откачила с тая фотография и сега като ги няма дразнителите на спокоиствие мога да преглеждам на компа какво съм снимала.
Атмосферата взе да се нормализира вкъщи и се диша спокойно. Та вече съм в още по- добро настроение и по- честичко ще пиша във форумчето.
А Анито сама ако не разбере, че така не може, то ние каквото и да кажем ще е все едно. А ще има още рейси на Коси и тя съвсем милата ще се стопи от сълзи и нерви. А и не се храни като хората. Тия кръвоизливи са си притеснение голямо. Така, че Ани, просто се настрой на друга вълна. Мислите ти ще са все заети с милото, но приемай малко по философски нещата- мисли за хубави неща, не се тормози заради дъра- бъра на доброжелатели. А и Коси го разбери- толкова месеци на вода да е човек започва малко да "изперква" и става по- докачлив. Затова са му такива малко реакциите по остри напоследък. Представи си ти да си някъде из моретата и океаните, живота ти да минава сред все едни и същи лица, да не виждаш друго освен вода.......и ти ще поизперкаш малко и ще те стегне шапката. Като се прибере и си почини нещата ще си дойдат по местата.
Аууууууу да ме видите сега,място не мога да си намеря от радост Бонбон да разбирам ли,че "любимите" роднини са си отишли Дивче заслужавам,ама хич не ми беше лесно.Но сегаааа
Добър вечер на всички.... Как сте момичета... при нас днес голям студ, на работата голяма скука, няма никой... добре че малкият ходи на градина и се разнообразява, че при студено време се чудя какво да го правя...При нас всичко по старо му... багажа е почти стегнат, другата седмица ще гоним документи и края на месеца ще тръгваме... Бонбон, тази снимка ми е до болка позната, работя на 100 метра от него...дали случайно тези дни си била там и не си се обадила...
Момичета поръчах си в БГ интернета на БТК ADSL START, имате ли отзиви за него, че чувам различни мнения за интернета на бтк?
Момичета поръчах си в БГ интернета на БТК ADSL START, имате ли отзиви за него, че чувам различни мнения за интернета на бтк?
Танче,защо поръчваш от БГ?В Палма де Майорка няма ли и интернет доставчици?Хем ще ти е по-евтино.Аз с Белгия смених два доставчика и с вторите съм горе-долу доволна.
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро момиченца добрички И тази седмица се утече бързо-бързо,много се кефя на петъците,утре ще си поспя,а в неделя направо ще се сцепя от сън Вие какво планувате за уикенда?Моето момченце навършва 12 год. другия петък и ще ходим да пазаруваме и да се разходим в Търново,ако е хубаво временцето,де
Момичета, аз толкова се кефя на свободата си, че съм заприличала на някое малко детенце толкова е хубаво да сме си само ние вкъщи и да няма дразнители, че нямам думи да го опиша. Един месец все едно са ме държали на вериги. И моя грейна. Вчера ми беше много мързеливо и понеже беше студено не сме излизали да се разхождаме, но пък се бяхме проснали по едно време на дивана, опънали краката и спокойно си гледахме телевизия. Бях забравила какво е да седнем на дивана. Днес отново семейна идилия.........То било хубаво така
Хихихи Бонбон,най послееее Много се радвам за теб.Аз пък 3 дни сега съм на работа,но като знам,че са само по 12 часа ще минат бързо Във вторник цял ден ще ,а в сряда ще чакаааам.ох знаете ли как се притеснявам от срещата,а ако ме изненада на работа ще получа 3 удара Ох като си дойде малко ще се успокоя надявам се и няма да ви надувам толкова главите,ама сега за друго не мога да мисля
Моме, нали щеше да го посрещаш в София, какво стана с идеята, или отпадна?
Така както е сърдит,а и като не му знам настроението не смея Ще си го чакам тук,а така ми се искаше....
дъра-бъра,чики-рики
Анитооо,защо е сърдит защото някой му бил казал нещо ли Бонбонче,радвам се за вас,че идилията се е възстановила бързо,те такива гостита действат здравословно след тях преоткриваш спокойствието и хармонията в дома си ама при вас много се задържаха,бе
Да Дивче,задето някой му е приказвал глупости,а аз даже незнам какво Ама ще видим като си дойде,само да не се държи гадно,че тогава ще стане кофти!Направо ми се свива отсега корема от притеснение
Страница 16 от 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Страница 16 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите