nail-art
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters

Страница 16 от 40 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next

Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 16 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  BONBOLINKA Пон Яну 19, 2009 6:08 pm

Съни да ти кажа честно тук рядко можеш да видиш в зоомагазин кученца в клетка. Или поне в повечето няма. А пък там където можеш да си купиш кученце обикновенно не се задържат или ако искаш някакво кученце им поръчваш и те ти го доставят. Много хора си взимат кучета от приютите. В нашата община направиха миналата или по миналата година много хубав приют и хората ходят там. Ако ти кажа, че тук почти всеки има кученца и ако се загледаш- повечето не са никаква порода. Просто кученца. Даже преди няколко дена с моя видяхме една наточена дама да води един такъв помиар на каишка, че моя каза " Е те такова у нас посмъртно не може да влезе." Моя така си говори, но иначе обича всички кучета. Има си предпочитание естествено ама това на дамата беше толкова странна смесица, че просто не мога да ти го опиша. Едно такова с много дълги крака, тук таме козина и клепнали уши. А за най - разпространената порода кученца тук май са йоркширите. Има такива миниатюрни, че да те е страх да го пипнеш, че да не се счупи.
Аз след малко се прибирам да правя гала вечеря Laughing . Мислех да пека пиле ама по повод отлитането на свекитата утре, може да се развихря Laughing А утре 100% с половинката ще си устроим пир. Laughing

BONBOLINKA

Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008

Върнете се в началото Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 16 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  baby_an Пон Яну 19, 2009 6:23 pm

Олеле,днес как се уплаших.Като си тръгвах от работа и получих страхотен кръвоизлив.Веднага отидох на лекар и познайте----от нерви.Би ми една инжекция и ми изписа едни успокоителни,каза да си почивам.Аз казах на Коси в един смс,преди да легна,но отговор няма.Може да не е искал да ме буди,ама ако разбере,че след 3 часа станах и хукнах по улиците ще ме убие smileee Все ми се кара,че не спя и аз затова не му казах smileee Но ме притеснява това,да не го интересува как съм 4udise2
baby_an
baby_an

Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008

Писане  Sunny max Пон Яну 19, 2009 9:14 pm

Бонбон тука масов така продават животинки, в зоомагазините в клетки. Уж сме предприели кампания да не се купува от тях, че да се спре и развъждането в нелегалните ферми за кучета, където женските се заплождат на всяко разгонване, ама много хора не слушат, купуват от зоомагазин и после реват.

Ани, успокой се. Може да не е имал обхват или по някаква друга причина не ти е писал. Остана още малко време, като си дойде ще изясните всичко. Само не си хаби нервите излишно, че да не получиш и нервна криза.
Sunny max
Sunny max

Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 16 Empty дъра-бъра,чики-рики

Писане  diva Вто Яну 20, 2009 10:53 am

Здравейте,гугутки мамини Laughing Пак няма никой 4udise2 много тичате по задачки всички,ха дано да ви е ползотворно тичането kissyou Бонбонче,изпрааати ли ги вече,видя ли хубаво,че излитат,да не вземат да се върнат funn Анитооо,видя ли сега какво стана?Като ти приказвахме всички да се пазиш,ти плач,та плач obi4 стига хаби нерви,миличко,ще ти трябват за дечицата ти,когато им никнат зъбки,когато са с температурка,когато са влюбени,това сега са бели кахъри,макар,че сега не ми вярваш namiga Как си сега,че този път найстина ме притесни obi4

diva

Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008

Писане  Sunny max Вто Яну 20, 2009 2:46 pm

Здравейте момичета, къде се изгубихте?!?!?
Sunny max
Sunny max

Писане  neli4ka Вто Яну 20, 2009 6:59 pm

Аз станах в 4 и 30 и след малко пак лягам. budilnik

neli4ka

Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008

Писане  таня Вто Яну 20, 2009 10:32 pm

Добър вечер момичета... Как сте? Мен ме е налегнал един грип, направо не мога да дишам... много ми е зле..
Бонбон, да живея близо до морето , терасата ми е с изглед към морето и работя на самият плаж... zdr
Лека вечер!
таня
таня

Брой мнения : 60
Registration date : 04.12.2008

http://bgbaby.net/niki

Писане  Sunny max Сря Яну 21, 2009 10:11 am

Танче стягай се и оздравявай. Че тия грипове взеха да стават много гадни.

Добро утро момичета, къде се изпокрихте?!?
Sunny max
Sunny max

Писане  diva Сря Яну 21, 2009 10:48 am

Добър ден,момиченца сладки zdr Слънчев и красив да е денят ви radost Айде,пишете как сте kissyou

diva

Писане  neli4ka Сря Яну 21, 2009 2:39 pm

Добър ден и от мен.Танче,пожелавам ти бързо оздравяване. kusmet Съни,наистина напоследък пишеме само ние тричките. sos

neli4ka

Писане  baby_an Сря Яну 21, 2009 4:23 pm

Тц тц тц ей Диманче,обичкам си те-другите даже не забелязаха,че съм зле cryy Ама то на мен все ми е зле така че не ви виня момиченца-Обичкам ви всичките kisss wub Ох аз пак съм на работа,няма ли да свършват тия смени.Аз хич и не си пих хапчетата,не ща успокоителни от сега.Всичко е било на нервна почва,но добре,че е избило натам,че как ме наплаши тая лекарка,като каза,че можело и в окоти или в мозъка O, ne Моето момче дано се успокои скоро,че ще ме вкара в гроба
baby_an
baby_an

Писане  BONBOLINKA Чет Яну 22, 2009 9:58 am

Здравейте момиченца- кокиченца zdr zdr zdr Тук съм вече. Как сте? Как я карате?
Аниии, всички сме те умислили и гледаме да ти повдигаме духа поне мъничко. Ти сама си ги причиняваш тия неща. Помисли малко и за себе си.
Танче, гълтай хапове и се изправяй на крака, че грипа си е гадна работа. Подарявам ти една моя снимчица.
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 16 010142834

BONBOLINKA

Писане  diva Чет Яну 22, 2009 10:36 am

Здравейте,девойки zdr Пак ли ще си пиша сама като лудите,бе 4udise2 Болните да оздравяват по-бързо Laughing и да се включват в групата на пишещите kissyou При нас днес го даваха 20 градуса и едно засмяно слънце,ама нещо не познаха-дууа ветер и е мрачно Crying or Very sad

diva

Писане  diva Чет Яну 22, 2009 10:44 am

Охоуу,Бонбонка била тук zdr Аз бях започнала да пиша,но дойде един стар клиент и се заприказвахме,та се забавих с изпращането и не съм разбрала,че си писала.Как си,бейби,съвзе ли се вече от гостите,оправили си душата и къщата Laughing Кажи му и ти на това малкото-Анито,щото ще има"бой на дупи" вече от леля й Димана Twisted Evil ,задето се съсипва така.Снимката е много романтична,искам да съм там sun

diva

Писане  BONBOLINKA Чет Яну 22, 2009 12:28 pm

Тук съм Дива. Влизам и излизам за по малко, че нали трябва и да работя Laughing Вечер мога вече да пиша спокойно- гостите лииииииииииитнаха Smile
Снимчицата е едно от последните ми творения. 100% има какво да се иска ама си я харесвам такава и се радвам че и на теб ти е харесала. А при вас 20% казваш го давали.......Че то вие ни биете по температура Laughing Аз нали съвсем съм откачила с тая фотография и сега като ги няма дразнителите на спокоиствие мога да преглеждам на компа какво съм снимала.
Атмосферата взе да се нормализира вкъщи и се диша спокойно. Та вече съм в още по- добро настроение и по- честичко ще пиша във форумчето.
А Анито сама ако не разбере, че така не може, то ние каквото и да кажем ще е все едно. А ще има още рейси на Коси и тя съвсем милата ще се стопи от сълзи и нерви. А и не се храни като хората. Тия кръвоизливи са си притеснение голямо. Така, че Ани, просто се настрой на друга вълна. Мислите ти ще са все заети с милото, но приемай малко по философски нещата- мисли за хубави неща, не се тормози заради дъра- бъра на доброжелатели. А и Коси го разбери- толкова месеци на вода да е човек започва малко да "изперква" и става по- докачлив. Затова са му такива малко реакциите по остри напоследък. Представи си ти да си някъде из моретата и океаните, живота ти да минава сред все едни и същи лица, да не виждаш друго освен вода.......и ти ще поизперкаш малко и ще те стегне шапката. Като се прибере и си почини нещата ще си дойдат по местата.

BONBOLINKA

Писане  baby_an Чет Яну 22, 2009 10:11 pm

Аууууууу да ме видите сега,място не мога да си намеря от радост radost radost radost Бонбон да разбирам ли,че "любимите" роднини са си отишли kef Дивче заслужавам,ама хич не ми беше лесно.Но сегаааа radost radost radost
baby_an
baby_an

Писане  таня Чет Яну 22, 2009 10:50 pm

Добър вечер на всички.... Как сте момичета... при нас днес голям студ, на работата голяма скука, няма никой... добре че малкият ходи на градина и се разнообразява, че при студено време се чудя какво да го правя...При нас всичко по старо му... багажа е почти стегнат, другата седмица ще гоним документи и края на месеца ще тръгваме... Бонбон, тази снимка ми е до болка позната, работя на 100 метра от него...дали случайно тези дни си била там и не си се обадила... 4udise2
Момичета поръчах си в БГ интернета на БТК ADSL START, имате ли отзиви за него, че чувам различни мнения за интернета на бтк?
таня
таня

Брой мнения : 60
Registration date : 04.12.2008

http://bgbaby.net/niki

Писане  neli4ka Пет Яну 23, 2009 12:55 am

Танче,защо поръчваш от БГ?В Палма де Майорка няма ли и интернет доставчици?Хем ще ти е по-евтино.Аз с Белгия смених два доставчика и с вторите съм горе-долу доволна.

neli4ka

Писане  diva Пет Яну 23, 2009 10:12 am

Добро утро момиченца добрички kisss И тази седмица се утече бързо-бързо,много се кефя на петъците,утре ще си поспя,а в неделя направо ще се сцепя от сън shapka Вие какво планувате за уикенда?Моето момченце навършва 12 год. другия петък и ще ходим да пазаруваме и да се разходим в Търново,ако е хубаво временцето,де shapka

diva

Писане  BONBOLINKA Пет Яну 23, 2009 11:12 pm

Момичета, аз толкова се кефя на свободата си, че съм заприличала на някое малко детенце Laughing толкова е хубаво да сме си само ние вкъщи и да няма дразнители, че нямам думи да го опиша. Един месец все едно са ме държали на вериги. И моя грейна. Вчера ми беше много мързеливо и понеже беше студено не сме излизали да се разхождаме, но пък се бяхме проснали по едно време на дивана, опънали краката и спокойно си гледахме телевизия. Бях забравила какво е да седнем на дивана. Днес отново семейна идилия.........То било хубаво така Laughing

BONBOLINKA

Писане  baby_an Съб Яну 24, 2009 9:30 am

Хихихи Бонбон,най послееее radost Много се радвам за теб.Аз пък 3 дни сега съм на работа,но като знам,че са само по 12 часа ще минат бързо Wink Във вторник цял ден ще pri4eska nokti ,а в сряда ще чакаааам.ох знаете ли как се притеснявам от срещата,а ако ме изненада на работа ще получа 3 удара radost Ох като си дойде малко ще се успокоя надявам се и няма да ви надувам толкова главите,ама сега за друго не мога да мисля wub
baby_an
baby_an

Писане  Sunny max Съб Яну 24, 2009 11:23 am

Моме, нали щеше да го посрещаш в София, какво стана с идеята, или отпадна?
Sunny max
Sunny max

Писане  baby_an Съб Яну 24, 2009 12:13 pm

Така както е сърдит,а и като не му знам настроението не смея Crying or Very sad Ще си го чакам тук,а така ми се искаше....
baby_an
baby_an

Писане  diva Съб Яну 24, 2009 12:31 pm

Анитооо,защо е сърдит 4udise2 защото някой му бил казал нещо ли 4udise2 Бонбонче,радвам се за вас,че идилията се е възстановила бързо,те такива гостита действат здравословно smileee след тях преоткриваш спокойствието и хармонията в дома си namigaa ама при вас много се задържаха,бе namigaa

diva

Писане  baby_an Съб Яну 24, 2009 1:43 pm

Да Дивче,задето някой му е приказвал глупости,а аз даже незнам какво 4udise2 Ама ще видим като си дойде,само да не се държи гадно,че тогава ще стане кофти!Направо ми се свива отсега корема от притеснение
baby_an
baby_an

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 16 от 40 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите