Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters
Страница 9 от 40
Страница 9 от 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
дъра-бъра,чики-рики
Добре де,права си ама си му хванала цаката Аз като дойдох едно време в Горна,първото ми подстригване беше каре-цял месец,всяка сутрин ревях и псувах фризьорката
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
Здравейте и от мен.
Бонбон, не е каре, но можеше и да е по-зле. Пък на хубавите хора всичко им отива. Така, че настройвай се празнично и не се коси. Аз сега съм с прическа ела с мен в пещаерата да уплашим ламята, ама като от много къса, реших че трябва да я пусна дълга и сега чакам да порастне, като същевремено изглеждам полу-ужасно.
Бонбон, не е каре, но можеше и да е по-зле. Пък на хубавите хора всичко им отива. Така, че настройвай се празнично и не се коси. Аз сега съм с прическа ела с мен в пещаерата да уплашим ламята, ама като от много къса, реших че трябва да я пусна дълга и сега чакам да порастне, като същевремено изглеждам полу-ужасно.
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
Като се прибера ще я обърна да стои като на елхички тая коса . Сестра ми ооооооооооооооще не е родила. Пак ще стоя до посред нощите да чакам да се обадят . Много е стресиращо така- чакаш, чакаш..........
BONBOLINKA- Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Абе,има ли лели тука,айде,че се изчакахме,Бонбон Успех и късмет на всички девойки желая
Още не съм леля............ Вчера я ставили в болницата. Днес ще е на системи.На мен вече съвсем ми трепярят краката от притеснение........
Ох,стискаме палци,още малко остава и ще черпиш Разбирам те как се чувстваш-птица да беше щеше да прехфръкнеш да си при сестричката си,нали С теб сме,миличка
Преди малко и звъннах пак. Няма никакви признаци да ражда. Ще чакаме. Днес взе, че слънцето се показа най- после. Аман от дъждове. Вчера само прекапа, оня ден валя, че се не спря. Да му се невиди и острова- от едната страна ще ни издави, а от другата им пече. Днес обаче си го взехме слънчо и от нашата страна малко ама не се знае кога пак ще завали. Както и да е. Някой няма ли да се похвали с нещо? Напоследък май всички ни е обхванал писимизма. Мен нали ме беше хванала предпразнична треска и настроение много рано, ама взеха да наближават празниците и нещо май се вкисвам. Не точно , че се вкисвам ами ми е едно такова сиво.
Дива, тая нашата косетенурка хич не расте. Стои си такова дребно. Няма да спи явно зимен сън. Плува си и си се качва на камъните в глобусчето дето сме я сложили. Много е смешна като спи. Изкарва главата над водата и се подпира на камъните. Източва шията като жираф и само тя се подава от водата. А като я стреснеш веднага се потапя и започва да плува напред- назад.
Дайте да си оправяме настроението и да се хвалим с хубави неща. Все нещо розовичко в ежедневието можем да намерим.
И на Сни да се похваля, че тя знае преди време, че си засадих личи. Съни, расте много добре. На пролет ще го местя в по голяма саксийка. На едното дето е по- голямо му чета все листенцата. Вчера бяха 17 големи и има няколко които сега са се показали на връхчето. Бях го преместила на по- сенчесто и веднага му покафеняаха върховете на листнцата. Намерих му отново слънчево място и се оправи Ти ако не си си посяла още и решиш да си сееш вече мога акъл да давам
Дива, тая нашата косетенурка хич не расте. Стои си такова дребно. Няма да спи явно зимен сън. Плува си и си се качва на камъните в глобусчето дето сме я сложили. Много е смешна като спи. Изкарва главата над водата и се подпира на камъните. Източва шията като жираф и само тя се подава от водата. А като я стреснеш веднага се потапя и започва да плува напред- назад.
Дайте да си оправяме настроението и да се хвалим с хубави неща. Все нещо розовичко в ежедневието можем да намерим.
И на Сни да се похваля, че тя знае преди време, че си засадих личи. Съни, расте много добре. На пролет ще го местя в по голяма саксийка. На едното дето е по- голямо му чета все листенцата. Вчера бяха 17 големи и има няколко които сега са се показали на връхчето. Бях го преместила на по- сенчесто и веднага му покафеняаха върховете на листнцата. Намерих му отново слънчево място и се оправи Ти ако не си си посяла още и решиш да си сееш вече мога акъл да давам
дъра-бъра,чики-рики
Охооуу,аз ще се хваля ей сега-насолих другарката класна на малкия много възпитано и научно току-що.Много мразим значи тъп даскалски манталитет,аз затова и не станах учителка явно,дошла да ми обяснява как да си възпитавам детето в стаден дух,само че аз го уча да е човек,а не везволева и безгръбначна овца Изкефих се на макс,че и дъщеря ми беше тук и тя мамината златна като отвори една блага устичка в защита на братчето си-другарката си тръгна неразбрана и сразена Бонбонче,ами то костенурчето много бавно расте,нашето спеше по гръб и вирваше крачетата нагоре-като бебе.А за непросветената ви леля Димана-що е туй личи някакво цвете трябва да е,ама какво.Аз да ви кажа съм мор по цветята,много обичам,но не мога да ги въдя-винаги ги уморявам,щом кактусите си уморих можете да си представите каква съм цветарка,но за сметка на това щерката направо си говори с цветята,разбира кога не му е добре мястото,кога му е сянка и т.н и каквото бодне се хваща
Това е плодче. Аз преди да дойда тук го бях виждала няколко пъти по разни чужди телевизии. Много бях любопитна какво представлява и един ден като видях в магазина с кеф си купих. Много ми харесва. Плодчетата са мънички. Долу горе колкото яйчице на пътпъдък или по- малки. Белиш го и си го хапваш. Съни беше ми казала, че и в Бг го продаат. Тук не винаги има, но има ли си угаждам с 2-3 тарелчици. Моите не го харесват особенно. Само аз съм му фен. Аз не го знам колко голямо ще стане. Като изби, листенцата имаха червеникав оттенък и после станаха зелени. Сега като търсих снимка в нета попаднах на статия за личите и довечера ще я изчета да видя дали има някаква особеност при отглеждането.
Аз също не бях чувала за личи,докато не го видях тук.Харесва ми на вкус,но много рядко ям плодове.
Бонбон,на сестра ти за кога и е термина всъщност?Д не я оставят да преноси,защото е много опасно.
Бонбон,на сестра ти за кога и е термина всъщност?Д не я оставят да преноси,защото е много опасно.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
Термина и мина преди дни. Още миналата седмица и казали, че плацентата вече за нищо не става. Бебока каквото е можел да вземе си го е взел. Аз затова съм толкова притеснена. Връщат я няколко пъти. Не била готова. Какво чакат тия доктори- да роди на Коледа ли? Сега са я оставили да лежи и я морят на системи и пак не е родила. Плаче ми се вече. Като знам какво е да си на ситеми. Мен ме мориха система след система и накрая ме резнаха. Тя сестричката ми на болка хич не трае. Понеже тя изживя много тежко с мен мъките покрай раждането на малкия и сега е наплашена. Аз не съм викала, не съм стенала от болка. Не издадох нито звук, ама явно ми е личало, че съм на зор и сега е уплашена. Колкото можах я успокоих по телефона. Остава само да чакаме...........
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,девойчета Бонбон,моля се всичко да е наред при сестричката ти,давайте момичета всички да си съберем положителната енергия и да се молим за щастлив завършек,хайде нали сме сила голяма
Благодаря ти Дива. Още нямам вест да е родила. Снощи последно говорихме с мъжа и и каза, че са я ставили да си почива вечерта и днес пак ще я почват на системи ако през ноща не е родила. Аз ще се обадя по- късно, че взех вече да досаждам. Не им стига напрежението, ами всички роднини и приятели звъним постоянно. Нея не я притеснявам в болницата. само по един път звъня, ама мъжа и го побърках. той обеща веднага да чукне ако започне да ражда, ама на мен търпилото ми е малко и му звъня. Предполагам след 10 часа като мине визитацията ще я сложат на системи и затова ще му звънна към 10:30- 11 да видя ще се ражда ли днес или пак няма да е. Според мен не е нормално толкова време да я изчакват.
Вие как сте днес? Как е настроениет?
Вие как сте днес? Как е настроениет?
Днес деня ще е чудесен-времето е топло,има лек ветрец,само за разходка.Моето съкровище е на работа,но малкия стане ли скачам на колата и дим да ме няма на разходка
mal4o_vasil4o- Брой мнения : 164
Местожителство : Варна
Registration date : 13.10.2008
BONBOLINKA личи ще слагам сега, като пуснат да продават в Пикадили. Че когато говорих с теб, тука имаше само някакви спаружени и не посмях да си посадя. А за акъл естествено, че ще искам, съмняваш ли се. На мен майка ми /тя е в Гърция, ми даде акъл да си посадя ананас и това смятам да го пробвам. Техния поне се е хванал.
Дива, личито е много вкусно /според мен де/. Ако са пуснали в Пикадили ще взема като си идвам.
Дива, личито е много вкусно /според мен де/. Ако са пуснали в Пикадили ще взема като си идвам.
Бонбон, да знаеш, че става доста огромно дърво, но в естествената си среда. Ето една снимка и от мен.
Бонбонче,чакам и аз новини-зедно чакаме бебока А по въпроса за дървото,ами ако стане такова голямо-джунгла ли ще правиш у вас Аз си бях взела личи в консерва от метро-не е лошо,ама като го видях за първи път помислих,че е някакъв лук
baby_an- Брой мнения : 552
Registration date : 04.11.2008
Малееееееее, Съни. Че то много голямо това. Както расте от сега с пълна сила, къде ще го дена като стане такова огромно. дано в домашни условия да не избуее толкова много. Аз мразя да хвърлям нещо което с кеф със си го гледала. Моето сега е около 30-35 сантима. Ако не бях го прецакала да го сложа на сянка щеше сигурно да е още по голямо. Ама нали се местихме и докато му намеря място го държах в хола. Бяха започнали да му покафеняват само връхчетата на листенцата. Сега "преболедува" и пак расте и зеленее. Лятото като пекне, предполагам още по бързо ще расте. Аз плод не чакам ама за зелено ми е хувабо да си го гледкам. А ананаса как се сее? Просто го бодваш в саксия или си има нещо особенно. Тук ананасите не са скъпи. Има и едни бейби ананасчета ( не ги знам точно как се казват). едни такива мънички. Не, че не са узряли ами просто сорта им явно е такъв. То сега май нищо не се сее. Нали е зима. Днес беше хубаво времето при нас. Малко се чумери. Нещо като късна есен в Бг. Утре искам да гърми и да трещи- няма да ходя на работа и ще се наспя . Голям кеф ми е когато навън духа силно, вали, аз да съм на топло и само да чувам капките дъжд как топуркат по терасата. Понякога писва както сега. Май от октомври ни е зачесал тоя дъжд и ту вали ту спира за малко.
Не знаех къде да си постна почерпката. Станах леля и черпя всички А шаранчето съм го качила, че нали днес е Никулден!
Още веднъж честито и благорадя за почерпката.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
Честито Бонбонче,да ти е живо и здраво(незнам какъв пол е племенничето)
Момичета и аз да ви почерпя-днес е деня на мояка.За здравето на моето момче,днес ходих до църквата за да запаля свещичка за негово здраве и да ми се върне жив и здрав
Заповядайте
Момичета и аз да ви почерпя-днес е деня на мояка.За здравето на моето момче,днес ходих до църквата за да запаля свещичка за негово здраве и да ми се върне жив и здрав
Заповядайте
baby_an- Брой мнения : 552
Registration date : 04.11.2008
Благодаря, момичета! Момченце е бебока. Преди малко се чухме с майката, че нали е секцио и докато се осъзнае на кой свят е нямаше как да и се обадим. Сега си почива. Чувства се добре. Всичко е минало по мед и масло според нея. Няма силни болки от операцията. Утре ще може да става. Сега само лежи и се мъчи да заспи, че снощи е била под голямо напрежение. Няколко майки са били в родилното, чийто термин е бил вече минал. Едната майчица родила снощи бебчето си, но уви..........вече е било твърде късно . Моята сестричка май е била с нея в една стая и изпаднала в паника. Взела да вдига през ноща кръвно. Всички и звъняхме да я успокояваме. Докторите явно вече наплашени, сутринта са я подготвили за секции и благодаря на Господ, че всичко е минало както трябва и бебочо и сестричката ми са живи и здрави. Що сълзи пролях от снощи до днес, на какви ли не светии се молех.......
Бейби Ан, да ти е живо и здраво момчето. Да се завърне безпрепятствено скоро при теб и да сте много щастливи!
Бейби Ан, да ти е живо и здраво момчето. Да се завърне безпрепятствено скоро при теб и да сте много щастливи!
Последната промяна е направена от BONBOLINKA на Съб Дек 06, 2008 8:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : допълване на поста)
И аз с малко закъснение, Бонбон, да ви е жив и здрав бебока, много да ви радва и да расте щастлив и безгрижен!
Бейби Ан, да ти е живо и здраво морячето и да сте все така щастливи и влюбени заедно!
Бейби Ан, да ти е живо и здраво морячето и да сте все така щастливи и влюбени заедно!
apoklistika- Брой мнения : 173
Registration date : 10.10.2008
Честито и от мен.
Момичета само да направя едно уточнение.
GALIAAA и GALIA съм аз просто без да искам съм се регистрирала два пъти.
Момичета само да направя едно уточнение.
GALIAAA и GALIA съм аз просто без да искам съм се регистрирала два пъти.
GALIA- Брой мнения : 5
Благодаря момичета. Аз искам да се прибера за 2 дена макар до Бг за да видя племенника си и сестричката. Много трудно с тия празници човек да си намери билети. А и едни цени са напраскали, като ,че ли няма да летя до Бг ами до най- крайната точка на света.
Страница 9 от 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Страница 9 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите