Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters
Страница 31 от 40
Страница 31 от 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
Hello bodies! Как сте- гледам да ви се порадвам малко. Бях затрила линка за форума и се сбърчих да го намеря- старческа деменция ме е лофнала
drumata- Брой мнения : 108
Местожителство : София
Registration date : 09.01.2009
дъра-бъра,чики-рики
Хади,бе Друмче,бях се притеснила за теб,зачезна изведнъж Как си ти?
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Дивче,хайде в чата
mal4o_vasil4o- Брой мнения : 164
Местожителство : Варна
Registration date : 13.10.2008
Ох и аз да се намърдам-вие спинкате ама Анито пак на работа Вчера преди да тръгна "зарадвах" шефа,че на пускам.Стана му гадно,но за тия пари мерси.Нямам търпение вече да се махна оттук.Утре котенцето трябва да се обади,но имаме само 6 минути,а връска с него ще имам чааак другата неделя-нали е сума ти и дни без обхват Утре дано е пак така хубаво времето,че да се поразходя
baby_an- Брой мнения : 552
Registration date : 04.11.2008
Здравейте девойки. Гледам и друмата се е появила, бях се притеснила за нея.
Дива тя кокошката аз я спасих, още три минутки и щеше да я е удушил и преполовил. Ако имаш излишни кокошки мога да ти го доведа Макси на гости
Дива тя кокошката аз я спасих, още три минутки и щеше да я е удушил и преполовил. Ако имаш излишни кокошки мога да ти го доведа Макси на гости
Sunny max- Брой мнения : 465
Registration date : 26.10.2008
Бреййй тука голяма пустош Аз да ви се похваля само-Коси в неделя се обади и имало промоция-та вместо 6,говорихме 18 минути Те пристигнаха пред тайланд и капитана се постарал да намери място възможно най-близо до брега и като хвърлили котва отишъл и им казал с гордост какво е направил и че ще има обхват.И наредили се всички с телефоните в ръцете и чакат.Да но се оказало,че само М тел имат и той се губел постоянно Гадно ама аз вече свикнах да е без обхват-ще чакам неделята да се обади пак.На мен ми остава още малко в тоя хотел и другия месец се местя-нямам търпение вече.
дъра-бъра,чики-рики
Ами пустошшшш,Анито Не знам какво става с девойките,дано да са добре Значи,събра най-после смелост да напуснеш,като не ти е изгодно и имаш по-добро предложение,няма защо да се чувстваш кофти-шефа да се опраЯ Много се радвам,че сте си бърборили цели 18 минути с Коси мисля си,как живота учи да се радваме и на най-малкото и да го ценим-виж ти самата вече си щастлива даже и от неделното обаждане Съничка,нямам кокошкиии,душо,миналата седмица белката ги обезглави всичките,барабар с петела/голям хубавец беше/,на другата нощ пак дошла гадината,но се сбила с Джина/гончето/и я беше порнала малко по коремчето,че я шиха.
Ами аз вече и на смс-че се радвам Дивче.Някой ако ми беше казал,че някой ден ще скачам от радост заради 1 смс,щях да го сметна за луд А виж ме сега Преди малко ми се обади един от най-добрите приятели на Коси и много се зарадвах-върнал се е.Да видим ще успея ли да се видя с него днес,че аз след работа ще ходя на танци
дъра-бъра,чики-рики
Ани,тичкай в чата,пиле
Еййй все се разминаваме.Аз понеже като пиша и после излизам,защото не виждам да има някой в чата и така Мале как ми се плаче ако знаете И мисля да се нарева наспокойствие.От 3 дена не съм се спряла с пиенето и излизането-направо се влачех на работа вчера и снощи пак.Нали ви казах,че един от най-добрите приятели на Коси се прибра,та сега ги гаджосвам с приятелката ми и постоянно излизаме.Но няма лошо,тъкмо ще имам тренинег за лятото.Днес се обади моето момче,преди да дойда на работа.Каза,че нищо няма значение вече само да си дойде по-бързо при мен Никога не ми е говорил така и сега ми е още по-мъчно Ох кога ще мине тоя месец и половина-вече не издържам,писна ми сама
Здравейте дами.
Анито ще си дойде, ти гледай да се държиш, че да не се разболееш от мъка и притеснения.
Анито ще си дойде, ти гледай да се държиш, че да не се разболееш от мъка и притеснения.
дъра-бъра,чики-рики
Добър ден и от мен,пиленца шарени Аненце,още малко остана,стискай зъбки и като си дойде Коси го лепваш за ушите и няяяма да го пускаш никъде повече,явно много му липсваш и се е омъчнил Съни,какво става с теб,шиеш ли,има ли работа?За суджукфеста няма ли да си дойдете да апнете суджук в градската градина
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,мили девойки Нека денят ви бъде мнооого слънчев,усмихнат и успешен Чакам ви да си клюкарстваме
Добро утро на всички. Дива кога е този суджук фест? Аз май нищо незнам за тази работа. Пък и моето идване е дълга и широка, трябва Макс да го оставям на някой в София, а не ми се иска. В Горна няма къде да го оставя, баща ми нали мрази кучета и не мога да си ида в нас с него и затова си ходя веднъж годишно. През другото време ходим къде ли не, ама с Макс. Иначе се га си правя сайта и си шия разни модели. Ама се оказа, че правенето на сайт не е съвсем толкова лесно, колкото си мислех, особено за начинаещ и по тази причина има дни, в които забравям да влизам и във форума.
дъра-бъра,чики-рики
Съни,предположих,че си заета със сайта,успех Фестивала на суджука/божкеее,как звучи само /е на 30 май,ще правят някакви циркове и театри-програма за празниците на Горна,да баламосват хората с ЕдИнИ и пиИни Абе,какво става с Бонбонката,вчера гледах,повече от месец не е влизала,Нелка и Танчето и те се изгубиха,дано да са здрави и добре
За Съни не знам,но аз идвам-щом има едене и пиене,аз съм първа.А по тази тема,хубавици,ние това лято няма ли да се видим?Вчера открих един сайт с евтини нощувки в Етъра,до Габрово,ако ще оставаме там да спим.Ако не,нали бяхме говорили да се видим като се постопли.Давайте предложения вече най-полсе да се съберем да поклюкарстваме
Нямам против да се видим. НООО каквото и да проверявате питайте дали приемат със зверове, т.е. с едни средно големи бели кученца Няма на кого да оставя звяра, а и предпочитам да си го водя с мен. Тъкмо, която доведе деца, ще има с какво да се занимават.
дъра-бъра,чики-рики
Добър ви ден,девойки Как сте днес?Времето е чуднооо,от кога го чакаме това слънце да стопли Хубав,безоблачен,усмихнат и успешен ден,милички
Здравейте
Хубаво времето ама аз съм затворник-на работа де.Вчера ходих на плаж,водата е лед,могат да ви паднат зъбите Ама аз нали съм силно,моряшко миче им обрах погледите като влязох във водата и поплувах-3 пъти Депресийката си стои,тоя път не е толкова тежка,но по-продължителна.Милото ми момченце има утре имен ден,но понеже утре съм нощна,днес ще излизаме-само ме бъзикат че трябвало да почерпя Аз му купих вече подарък-една тениска на Армани.Беше намалена от 220,на 160 лв,надявам се да му хареса.Като почивах почти не спах,обхвата се появи в 3 часа и докато пратя 45 смс-а стана 4.Той пък почна да ми пише в 8 и до 9 му писах и аз И после направо станах да се оправям за плаж.Ох дано с това неспане и неядене да го сваля тоя търбух,който имам
Хубаво времето ама аз съм затворник-на работа де.Вчера ходих на плаж,водата е лед,могат да ви паднат зъбите Ама аз нали съм силно,моряшко миче им обрах погледите като влязох във водата и поплувах-3 пъти Депресийката си стои,тоя път не е толкова тежка,но по-продължителна.Милото ми момченце има утре имен ден,но понеже утре съм нощна,днес ще излизаме-само ме бъзикат че трябвало да почерпя Аз му купих вече подарък-една тениска на Армани.Беше намалена от 220,на 160 лв,надявам се да му хареса.Като почивах почти не спах,обхвата се появи в 3 часа и докато пратя 45 смс-а стана 4.Той пък почна да ми пише в 8 и до 9 му писах и аз И после направо станах да се оправям за плаж.Ох дано с това неспане и неядене да го сваля тоя търбух,който имам
Докога ще ви чакам в чата
Ами хайде де
Здравейте мацки!Аз карам предпоследната си нощна и умирам както винаги от скука Днес моето сладко Коси има имен ден,който отпразнувахме снощи ииии аз се почерпих Ами от 2 водки,вързах кънките.Ами след 2 нощи без сън и неядене така става.Да ми е живо и здраво сладкото момченце и да се връща по-скоро,че ще откача вече.А аз да ви почерпя за красивото му име-красиво като него
дъра-бъра,чики-рики
Аненце,да ти е жив и здрав именика,много да те слушка
А ние днес имаме панаир в Тополи,голям цирк.Черпя ви по едно петленце и по едно сладко лепкаво памуче .Довечера ще е голямата маса-пиене,ядене,а най-ужасното е,че аз ще трябва да готвя и да слагам въпросната маса.А после каква бурна нощ го очаква моето момче,иииииииххххххххаааааааа
Здравейте!Аз да ви се пооплача Първо,Дивче мерси за пожеланията!Вчера се обади-връзката беше някакъв кошмар от 10 мин,го чувах максимум 2 Само сечеше тъпата връзка Каза ми че му се надул венеца и толкова много го боляло,че не можел да спи Ауу ще откача,а аз съм безсилна и нищо не мога да направя Те скоро пристигат в Япония,но дотогава.Каза също,че ще сменят фирмата чартьор и имало вариант да тръгнат за Щатите,а това значи още 2 месеца Аз вече ще полудея.Сега тази седмица ще се разбере и аз ще се моля да тръгнат за Европа,защото тогава си идва при мен Ох дано,че ми писна сама.Сега постоянно съм на плаж и по заведенията,но не е същото без него
Страница 31 от 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Страница 31 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите