nail-art
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters

Страница 31 от 40 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next

Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 31 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  drumata Пет Май 08, 2009 11:22 pm

Hello bodies! Как сте- гледам да ви се порадвам малко. Бях затрила линка за форума и се сбърчих да го намеря- старческа деменция ме е лофнала 4udise2

drumata

Брой мнения : 108
Местожителство : София
Registration date : 09.01.2009

Върнете се в началото Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 31 Empty дъра-бъра,чики-рики

Писане  diva Съб Май 09, 2009 9:16 am

Хади,бе Друмче,бях се притеснила за теб,зачезна изведнъж 4udise2 Как си ти?

diva

Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 31 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  mal4o_vasil4o Съб Май 09, 2009 9:39 am

Дивче,хайде в чата
mal4o_vasil4o
mal4o_vasil4o

Брой мнения : 164
Местожителство : Варна
Registration date : 13.10.2008

Писане  baby_an Нед Май 10, 2009 12:50 am

Ох и аз да се намърдам-вие спинкате ама Анито пак на работа skuka Вчера преди да тръгна "зарадвах" шефа,че на пускам.Стана му гадно,но за тия пари мерси.Нямам търпение вече да се махна оттук.Утре котенцето трябва да се обади,но имаме само 6 минути,а връска с него ще имам чааак другата неделя-нали е сума ти и дни без обхват Crying or Very sad Утре дано е пак така хубаво времето,че да се поразходя
baby_an
baby_an

Брой мнения : 552
Registration date : 04.11.2008

Писане  Sunny max Пон Май 11, 2009 11:40 am

Здравейте девойки. Гледам и друмата се е появила, бях се притеснила за нея.
Дива тя кокошката аз я спасих, още три минутки и щеше да я е удушил и преполовил. Ако имаш излишни кокошки мога да ти го доведа Макси на гости Wink
Sunny max
Sunny max

Брой мнения : 465
Registration date : 26.10.2008

Писане  baby_an Вто Май 12, 2009 9:07 am

Бреййй тука голяма пустош 4udise2 Аз да ви се похваля само-Коси в неделя се обади и имало промоция-та вместо 6,говорихме 18 минути radost radost radost wub Те пристигнаха пред тайланд и капитана се постарал да намери място възможно най-близо до брега и като хвърлили котва отишъл и им казал с гордост какво е направил и че ще има обхват.И наредили се всички с телефоните в ръцете и чакат.Да но се оказало,че само М тел имат и той се губел постоянно iad Гадно ама аз вече свикнах да е без обхват-ще чакам неделята да се обади пак.На мен ми остава още малко в тоя хотел и другия месец се местя-нямам търпение вече.
baby_an
baby_an

Писане  diva Вто Май 12, 2009 12:39 pm

Ами пустошшшш,Анито Crying or Very sad Не знам какво става с девойките,дано да са добре kissyou Значи,събра най-после смелост да напуснеш,като не ти е изгодно и имаш по-добро предложение,няма защо да се чувстваш кофти-шефа да се опраЯ nokti Много се радвам,че сте си бърборили цели 18 минути с Коси obi4 мисля си,как живота учи да се радваме и на най-малкото и да го ценим-виж ти самата вече си щастлива даже и от неделното обаждане obi4 Съничка,нямам кокошкиии,душо,миналата седмица белката ги обезглави всичките,барабар с петела/голям хубавец беше/,на другата нощ пак дошла гадината,но се сбила с Джина/гончето/и я беше порнала малко по коремчето,че я шиха.

diva

Писане  baby_an Сря Май 13, 2009 5:40 pm

Ами аз вече и на смс-че се радвам Дивче.Някой ако ми беше казал,че някой ден ще скачам от радост заради 1 смс,щях да го сметна за луд smileee А виж ме сега wub Преди малко ми се обади един от най-добрите приятели на Коси и много се зарадвах-върнал се е.Да видим ще успея ли да се видя с него днес,че аз след работа ще ходя на танци dance
baby_an
baby_an

Писане  diva Съб Май 16, 2009 11:42 am

Ани,тичкай в чата,пиле

diva

Писане  baby_an Пон Май 18, 2009 2:31 am

Еййй все се разминаваме.Аз понеже като пиша и после излизам,защото не виждам да има някой в чата и така Crying or Very sad Мале как ми се плаче ако знаете cryy И мисля да се нарева наспокойствие.От 3 дена не съм се спряла с пиенето и излизането-направо се влачех на работа вчера и снощи пак.Нали ви казах,че един от най-добрите приятели на Коси се прибра,та сега ги гаджосвам с приятелката ми и постоянно излизаме.Но няма лошо,тъкмо ще имам тренинег за лятото.Днес се обади моето момче,преди да дойда на работа.Каза,че нищо няма значение вече само да си дойде по-бързо при мен obi4 Никога не ми е говорил така и сега ми е още по-мъчно cryy Ох кога ще мине тоя месец и половина-вече не издържам,писна ми сама cryy
baby_an
baby_an

Писане  Sunny max Пон Май 18, 2009 9:17 am

Здравейте дами.
Анито ще си дойде, ти гледай да се държиш, че да не се разболееш от мъка и притеснения.
Sunny max
Sunny max

Писане  diva Пон Май 18, 2009 11:19 am

Добър ден и от мен,пиленца шарени zdr Аненце,още малко остана,стискай зъбки и като си дойде Коси го лепваш за ушите и няяяма да го пускаш никъде повече,явно много му липсваш и се е омъчнил kissyou Съни,какво става с теб,шиеш ли,има ли работа?За суджукфеста няма ли да си дойдете да апнете суджук в градската градина funn

diva

Писане  diva Вто Май 19, 2009 7:44 am

Добро утро,мили девойки zdr Нека денят ви бъде мнооого слънчев,усмихнат и успешен radost Чакам ви да си клюкарстваме frends

diva

Писане  Sunny max Вто Май 19, 2009 11:19 am

Добро утро на всички. Дива кога е този суджук фест? Аз май нищо незнам за тази работа. Пък и моето идване е дълга и широка, трябва Макс да го оставям на някой в София, а не ми се иска. В Горна няма къде да го оставя, баща ми нали мрази кучета и не мога да си ида в нас с него и затова си ходя веднъж годишно. През другото време ходим къде ли не, ама с Макс. Иначе се га си правя сайта и си шия разни модели. Ама се оказа, че правенето на сайт не е съвсем толкова лесно, колкото си мислех, особено за начинаещ Laughing и по тази причина има дни, в които забравям да влизам и във форума.
Sunny max
Sunny max

Писане  diva Вто Май 19, 2009 12:39 pm

Съни,предположих,че си заета със сайта,успех victory Фестивала на суджука/божкеее,как звучи само funn /е на 30 май,ще правят някакви циркове и театри-програма за празниците на Горна,да баламосват хората surditka с ЕдИнИ и пиИни surditka Абе,какво става с Бонбонката,вчера гледах,повече от месец не е влизала,Нелка и Танчето и те се изгубиха,дано да са здрави и добре kissyou

diva

Писане  mal4o_vasil4o Вто Май 19, 2009 2:51 pm

За Съни не знам,но аз идвам-щом има едене и пиене,аз съм първа.А по тази тема,хубавици,ние това лято няма ли да се видим?Вчера открих един сайт с евтини нощувки в Етъра,до Габрово,ако ще оставаме там да спим.Ако не,нали бяхме говорили да се видим като се постопли.Давайте предложения вече най-полсе да се съберем да поклюкарстваме frends
mal4o_vasil4o
mal4o_vasil4o

Писане  Sunny max Сря Май 20, 2009 8:41 am

Нямам против да се видим. НООО каквото и да проверявате питайте дали приемат със зверове, т.е. с едни средно големи бели кученца Laughing Няма на кого да оставя звяра, а и предпочитам да си го водя с мен. Тъкмо, която доведе деца, ще има с какво да се занимават.
Sunny max
Sunny max

Писане  diva Сря Май 20, 2009 10:08 am

Добър ви ден,девойки zdr Как сте днес?Времето е чуднооо,от кога го чакаме това слънце да стопли sun Хубав,безоблачен,усмихнат и успешен ден,милички kissyou

diva

Писане  baby_an Сря Май 20, 2009 12:29 pm

Здравейте
Хубаво времето ама аз съм затворник-на работа де.Вчера ходих на плаж,водата е лед,могат да ви паднат зъбите smileee Ама аз нали съм силно,моряшко миче им обрах погледите като влязох във водата и поплувах-3 пъти smileee Депресийката си стои,тоя път не е толкова тежка,но по-продължителна.Милото ми момченце има утре имен ден,но понеже утре съм нощна,днес ще излизаме-само ме бъзикат че трябвало да почерпя nazdraveee Аз му купих вече подарък-една тениска на Армани.Беше намалена от 220,на 160 лв,надявам се да му хареса.Като почивах почти не спах,обхвата се появи в 3 часа и докато пратя 45 смс-а стана 4.Той пък почна да ми пише в 8 и до 9 му писах и аз obi4 И после направо станах да се оправям за плаж.Ох дано с това неспане и неядене да го сваля тоя търбух,който имам smileee
baby_an
baby_an

Писане  baby_an Сря Май 20, 2009 12:56 pm

Докога ще ви чакам в чата Laughing
baby_an
baby_an

Писане  mal4o_vasil4o Сря Май 20, 2009 1:16 pm

Ами хайде де
mal4o_vasil4o
mal4o_vasil4o

Писане  baby_an Пет Май 22, 2009 2:00 am

Здравейте мацки!Аз карам предпоследната си нощна и умирам както винаги от скука skuka Днес моето сладко Коси има имен ден,който отпразнувахме снощи ииии аз се почерпих ammm Ами от 2 водки,вързах кънките.Ами след 2 нощи без сън и неядене така става.Да ми е живо и здраво сладкото момченце и да се връща по-скоро,че ще откача вече.А аз да ви почерпя за красивото му име-красиво като него wub
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 31 850736s
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 31 850737f
baby_an
baby_an

Писане  diva Пет Май 22, 2009 1:39 pm

Аненце,да ти е жив и здрав именика,много да те слушка kissyou

diva

Писане  mal4o_vasil4o Нед Май 24, 2009 5:13 pm

А ние днес имаме панаир в Тополи,голям цирк.Черпя ви по едно петленце и по едно сладко лепкаво памуче funn .Довечера ще е голямата маса-пиене,ядене,а най-ужасното е,че аз ще трябва да готвя и да слагам въпросната маса.А после каква бурна нощ го очаква моето момче,иииииииххххххххаааааааа obi4
mal4o_vasil4o
mal4o_vasil4o

Писане  baby_an Пон Май 25, 2009 11:40 am

Здравейте!Аз да ви се пооплача Crying or Very sad Първо,Дивче мерси за пожеланията!Вчера се обади-връзката беше някакъв кошмар от 10 мин,го чувах максимум 2 Crying or Very sad Само сечеше тъпата връзка Crying or Very sad Каза ми че му се надул венеца и толкова много го боляло,че не можел да спи cryy Ауу ще откача,а аз съм безсилна и нищо не мога да направя cryy Те скоро пристигат в Япония,но дотогава.Каза също,че ще сменят фирмата чартьор и имало вариант да тръгнат за Щатите,а това значи още 2 месеца cryy cryy cryy Аз вече ще полудея.Сега тази седмица ще се разбере и аз ще се моля да тръгнат за Европа,защото тогава си идва при мен wub Ох дано,че ми писна сама.Сега постоянно съм на плаж и по заведенията,но не е същото без него Crying or Very sad
baby_an
baby_an

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 31 от 40 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите