nail-art
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters

Страница 30 от 40 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next

Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 30 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  mal4o_vasil4o Пет Апр 24, 2009 4:25 pm

Здравейте,аз влизам за малко,защото все не мога да се вредя от всичко живо в къщи zdr .Как сте,моомичета,как минаха празниците?Времето се усмихва вече по-често и ние плъзнахме по разходки вече.Край морето е едно такова приятно,направо нямам думи.Иначе при нас нищо ново,аз още не съм на работа и май скоро няма да съм,писна ми от некоректни хора,но това все пак е нашата ''мила'' родина.Засега чао и скоро пак ще пиша, kisss
mal4o_vasil4o
mal4o_vasil4o

Брой мнения : 164
Местожителство : Варна
Registration date : 13.10.2008

Върнете се в началото Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 30 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  таня Съб Апр 25, 2009 2:00 pm

Здравейте мили момичета! Да се отчета и аз, че само от време на време ви чета и все не ми остава време.Ние се чувстваме добре в България, Ники ходи на градина, съпругът ми на работа, аз още почивам в къщи и си дърпам косите какво да правим.Живеем в къща, прибрахме се , защото бяхме на мнение, че тук ще сме по-добре(което се оказа вярно), но и защото искахме да строим още един етаж.Последната година свекървата и свекъра постоянно повтаряха няма проблем, прибирайте се...Вече сме тук 3 месеца, не ни дават да строим iad
На всичкото отгоре след 20-ят ден се нахвърлиха срещу мен, и след онзиденшният махленски скандал(наложи се мъжът ми да се прибира от работа) даже и не говорим...Ситуацията ескалира ежедневно...Незнаем накъде....Имаме невероятна къща... С още един етаж си подсигурявахме и евентуално 2 дете, пък и втори месечен наем, което хич не е зле....А къщата трябва да се санира, така 4е плюс минус няколко реда тужли и нов покрив(защото тече) , е все едно...И сега накъде? ... За връщане в Майорка не искаме, тук ни е добре...При цяла къща, да купуваме апартамент ... няма толкова пари, а да потъваме в излишни кредити е смешно...В един (огромен) двор сме със съкровището и след 17 часа ние с малкият сме по улиците, че тя седи на централото място в двора, пък аз не мога да седя там, че не съм дебелокожа като нея... tormoz ... Май се поболях...Страх ме е за Стоян, тя му е майка все пак. На мен шефа ми предлага да се върна за 5 месеца, да ама сега Стоян е с мен, а докато се върна, да не стане срещу мен...Нямам думи ... Намерих мястото си БГ и незнам какво да правя.
От Сандански съм , имаме апартамент и там... а не става аз да живея там и Стоян да идва събота и неделя..Има добре платена работа тук в София, пък и това не е решение...Дали и в моя двор ще огрее някога слънце? dujd
Писна ми .. В Майорка все си бях на работа не се виждахме с мъжо, сега се виждаме, ама...и побеляваме... Съжалявам за дългия пост...Но на мен поне ми олекна малко...
таня
таня

Брой мнения : 60
Местожителство : София
Registration date : 04.12.2008

http://bgbaby.net/niki

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 30 Empty дъра-бъра,чики-рики

Писане  diva Съб Апр 25, 2009 3:38 pm

Танечка,и ти си горе-долу на моя хал smileee само че при нас къщата си е лично наша,те я бяха окупирали 10 години,пък живеехме всички в техния апартамент,и сега ни гонят от там,нооо има и скандали защо си разчистваме къщата 4udise2 ама вече не ми пука на сайдера,ставаш дебелокожа като нея,че може и повече ne4uvam защото иначе наистина ще се поболееш miloto пък щом имаш възможност изчезвайте от там,след толкова години заедно в чужбина дълбоко се съмнявам Стоян да се обърне срещу теб,какво като му е майка,мъжете сменят приоритетите си с възрастта-само за пример-след подобен махленски скандал либето вече месец не забелязва баща си,нито му говори ,нито го вижда и е предупредил и майка си,да се съобразява,за да не се случи и с нея същото.Иначе е кошмарно да живееш в подобна обстановка,разбирам прекрасно как се чувстваш obi4 Пък като ти дотежи ела и си поплачи при нас,на всички ни олеква като споделим obi4

diva

Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008

Писане  diva Съб Апр 25, 2009 5:23 pm

Хайде,милички,чаооо!Аз отивам да се трудя на къщичката ни,купих си десетина луковици гладиоли-разкошни на картинката,ще ги сея radost В понеделник ви очаквам всички с хубави новини kissyou

diva

Писане  baby_an Нед Апр 26, 2009 9:04 am

Да ама Дивче аз съм тук и то в неделя smileee Малииии навън какъв вятър духа и вали-ужас.Дано спре,че как ще си ходя от работа довечера?Днес Коси трябва да ми се обадиии wub radost Нямам търпение и от работа направо се изстрелвам към вкъщи,че да си поговорим 16 минутки на спокойствие wub Те днес трябва да минават Аденския залив,2 дена чакаха военен конвой и от там за Япония-уффф пак 20 дена без обхват.Писна миииииииии iad Още 2 месеца и така ще го нагушкааам obi4
baby_an
baby_an

Брой мнения : 552
Registration date : 04.11.2008

Писане  mal4o_vasil4o Пон Апр 27, 2009 10:15 pm

Къде изчезнахте всички,никой не влиза 4udise2 .Дано всички сте добре и всичко е наред поне при вас.
mal4o_vasil4o
mal4o_vasil4o

Писане  baby_an Пон Апр 27, 2009 11:44 pm

Я аз малко да ви порева cryy Вчера Коси ми се обади,ама връзката прекъсна и говорихме много маааалко cryy На всичкото отгоре вместо направо към Япония да тръгнат,преди това ще спрат за ремонт(10) дена в Тайланд iad А това е гадно,защото утре или вдругиден като закачат обхватче(покрай Шри Ланка) за около 30 мин,после ще имат чак на 27-28.05 като пристигнат в Япония cryy Какво ще правя цял месец без обхвааат cryy Иначе ще ми се обажда всяка седмица,ама само на това ще чакам.Е оплаках ви се и ще продължавам да си карам нощната skuka
baby_an
baby_an

Писане  diva Вто Апр 28, 2009 10:31 am

Добър ви ден,гугутки мамини zdr Това наШто детИ-Анито-най-работното на света,кой какво прави то все на работа и все нощна Shocked Малчо,влизах аз,какината и те виках долу в чата,ама не додИ ти Laughing Какво става с вас,бе девойки-Бонбонче,Нелка,Сънии,Танче,как сте kissyou

diva

Писане  Sunny max Сря Апр 29, 2009 9:36 am

Танче, Дива като ви слушам и започвам да си мисля, че всички свекита в Бг са правени по един калъп. И ние имаме подобен проблем, само дето нямае къща, ама се ослушваме за някакво по ефтинко къще около София, че и двамата сме любители на чистия въздух и зелената тревичка. Пък ще боднем и разни други нещица, а и още едно зверче искаме да си вземем.
Танче, а към теб имам делово предложение. Да пратя мойта кифла, при твойта. Така по цял ден ще си съскат и да се надяваме няма да се сещат за нас smileee А ние междувременно ще си живеем по-спокойно.
Sunny max
Sunny max

Брой мнения : 465
Registration date : 26.10.2008

Писане  diva Сря Апр 29, 2009 10:09 am

Ама дайте да им организираме нещо групово/като другарката Масларова/да ги изпратим нейде подалечко,Съни,бройте и мойте към ваште кифли taina Те мойте сега са в тихия период,което хич не ми харесва 4udise2 каква ли велика простотия гласят 4udise2 Аз да ви се оплача,девойчета-вчера ходих на зъбар-пили ми зъба жената,много съм доволна,обаче явно ми е хвръкнала някаква прашинка в окото и след един час кръвясах като Дракула,та днес ще ходя на очен доктор.Вие как сте,милички kissyou

diva

Писане  diva Чет Апр 30, 2009 10:45 am

Ха добър ви ден,девойки zdr Пак ви няма никВи Crying or Very sad Аз съм с конюктивитче-гадно,грозно cryy капя капки,но още съм с кръвоизлив.Днес след обяд съм на фризьор,решила съм кардинална промяна да става-самодивската ми коса ще се превърне в каре,естествено в червено pri4eska

diva

Писане  baby_an Чет Апр 30, 2009 12:54 pm

Ох Дивче дожаля ми за теб,ама само дето не паднах от стола от смях-кървясала била като дракула funn Ще ме умориш funn Аз днес пак на работа,ама дневна тоя път.Да се похваля на оная нощна обхватчето дойде и му написах на Коси 40 смс-а smileee Ама и той ми писааа wub radost И каза,че може да се размине Тайланд,вместо това Сингапур,но поне ще са към 10-15 дена без обхват,а не 30 Shocked Не смея още да се зарадвам,тия дни ще чакам да се появи обхвата-това значи,че са пристигнали и ще си отдъхна-дано стане така.А тука чета за сбор на пепелянки smileee То ще е интересно да се види smileee
baby_an
baby_an

Писане  diva Пет Май 01, 2009 6:48 pm

Хайде,чао,милички,изчезвам да слагам софрите в къщи и да духам свещите smileee

diva

Писане  baby_an Пет Май 01, 2009 10:58 pm

Весело изкарване Дивче!Пожеланията в другата темичка smileee
baby_an
baby_an

Писане  mal4o_vasil4o Съб Май 02, 2009 11:04 pm

Как изкарахте,миличка?
mal4o_vasil4o
mal4o_vasil4o

Писане  baby_an Пон Май 04, 2009 1:09 pm

Здравейте мацки!Аз хем да се похваля хем да се пооплача.Вчера Коси ми се обадиии radost wub Обаче на двамата така ни беше домъчняло,че говорихме 44 мин и за другата неделя останаха само 6.Днеска пък влезе в обхватче и му пратих 37 смс-чета smileee И той ми писа един дъъъълъг смс wub Обаче няма да се размине Тайланд и ме чакат от другата седмица едни дъъълги 10 дена без обхват,но като знам че мисли постоянно за мен(така ми написа) ще стисна зъбки и това ще мине.Утре стават точно 2 месеца откакто замина и от 6.05 почвам да броя наобратно Very Happy Аз утре ще казвам на шефа,че напускам-малко ми е притеснено,но няма накъде да отлагам вече.Айде лек ден от мен
baby_an
baby_an

Писане  diva Пон Май 04, 2009 1:17 pm

Хей-хей,момиченца,здравейте zdr Рождения ден си мина нормално-Апнахме,сръбнахме доволно,празнувахме го в тесен семеен кръг ihu Вчера бяхме на къщата,голям юруш си дадохме-къртихме,пробивахме нови врати,прозорци,че след празниците влизат майсторите и им трябва поле за действие metlata Снощи бях толкова каталясала,всяко мускулче ме болеше,чак не можех да си държа цигарата от умора,нооо важното е че след това ще ми е гот radost Не мога да ви опиша с какво спокойствие ме зарежда двора,цветенцата p4ela Съничка,много се радвам за вас,че сте се ориентирали към къщичка в някое близко селце,то при вас в София е ад no Вие как сте,момиченца-кокиченца,как празнувате nazdrave

diva

Писане  diva Пон Май 04, 2009 1:21 pm

Анитооо,здрасти,миличко kissyou Значи най-после събра кураж да напуснеш,стискам палци да е по мирно по тихо brravo

diva

Писане  mal4o_vasil4o Пон Май 04, 2009 4:38 pm

Успех с напускането,миличка Ани kissyou
mal4o_vasil4o
mal4o_vasil4o

Писане  baby_an Вто Май 05, 2009 10:19 pm

Здравейте мацки!Аз съм нощна и съм бясна iad Шефа ми ни оряза с по 50 лв iad Уж даде по 50 лв отгоре за Великден и сега си ги удържа от заплатите-нямало пари iad Е мен какво ме интересува,всеки си е направил сметката и сега направо не мога да се побера в кожата си iad Искам да му кажа,че напускам ама никакъв го няма.Ако слезе по-късно казвам.Притеснено ми е,но стига съм била съжалителна,както каза Коси-парите за това което върша са малко и е време да помисля за себе си.Дано всичко мине добре,а ако не се появи утре ще мина по някое време да му го сервирам.Гледкам си тука мача,а навън заваля ужасно.Офф голяма скука,вече едва я понасям тая работа.С тия празници тоя шеф само мрънка все едно аз съм виновна,че няма хора в хотела tormoz
baby_an
baby_an

Писане  diva Сря Май 06, 2009 11:24 am

Оооо,Анито,я си сбирай дървите,чеденце,и се махай от там.Ще му вършеееш всичката работа,ще караш луди нощни смени,ще ти реже от заплатата и ти"съжалителна" 4udise2 Нали каза,че в стария хотел условията са по-добри,кО чакаш 4udise2 според мен той е усетил,че ти е писнало да мрънкосва и сега нарочно се покрива,да не му кажеш,че се махаш,пък после може и да ти размине....Айде,действай,с теб сме всички,ще призовем и Св.Георги да те закриля днес kef Честит ви празник на всички,момичета,много здраве и берекет в домовете ви kissyou

diva

Писане  baby_an Пет Май 08, 2009 10:39 am

Здравейте мацки!Аз отново чакам шефа да се появи,ама накрая ще му тръшна една молба в писмен вид-стига ми се е измъквал.То не остана,аз другия месец почвам в другия хотел.Вчера Коси имаше обхват цял ден,тази сутрин в 3 и половина получих последното смс-че.Много гадно сега 14 дена няма да има.Снощи бях в едно депресивно състояние,ама днес се примирих и даже си направих уговорка с колегата да пием по нещо след работа.намислила съм друга удейка за годишнината ни,която мина.Ще му направя календар,който ще започва от 11.04.2009 и ще свършва на тази дата,другата година и всяка страница ще е с наша снимка wub obi4
Дивче айде в чата
baby_an
baby_an

Писане  diva Пет Май 08, 2009 10:53 am

Амчи хади,де Laughing

diva

Писане  Sunny max Пет Май 08, 2009 2:27 pm

Здравейте девойчета. Гледам добре сте си празнували. Ние на 06.05 ходихме до рилския манастир и до Стобските пирамиди. Още не съм качила снимките никъде, та като ги кача ще постна и тук някоя и друга. Беше много готино, само Макси се издъни. Погна една кокошка в село Стоб и и оскуба опашката. Идеше ми да му оскубя ушите на това диване.
Sunny max
Sunny max

Брой мнения : 465
Registration date : 26.10.2008

Писане  diva Пет Май 08, 2009 3:27 pm

Ееее,Съни,като се е разминала само с опашката кокошката,майната му Laughing Чакам снимки с нетърпение victory

diva

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 30 от 40 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите