Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters
Страница 30 от 40
Страница 30 от 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
Здравейте,аз влизам за малко,защото все не мога да се вредя от всичко живо в къщи .Как сте,моомичета,как минаха празниците?Времето се усмихва вече по-често и ние плъзнахме по разходки вече.Край морето е едно такова приятно,направо нямам думи.Иначе при нас нищо ново,аз още не съм на работа и май скоро няма да съм,писна ми от некоректни хора,но това все пак е нашата ''мила'' родина.Засега чао и скоро пак ще пиша,
mal4o_vasil4o- Брой мнения : 164
Местожителство : Варна
Registration date : 13.10.2008
Здравейте мили момичета! Да се отчета и аз, че само от време на време ви чета и все не ми остава време.Ние се чувстваме добре в България, Ники ходи на градина, съпругът ми на работа, аз още почивам в къщи и си дърпам косите какво да правим.Живеем в къща, прибрахме се , защото бяхме на мнение, че тук ще сме по-добре(което се оказа вярно), но и защото искахме да строим още един етаж.Последната година свекървата и свекъра постоянно повтаряха няма проблем, прибирайте се...Вече сме тук 3 месеца, не ни дават да строим
На всичкото отгоре след 20-ят ден се нахвърлиха срещу мен, и след онзиденшният махленски скандал(наложи се мъжът ми да се прибира от работа) даже и не говорим...Ситуацията ескалира ежедневно...Незнаем накъде....Имаме невероятна къща... С още един етаж си подсигурявахме и евентуално 2 дете, пък и втори месечен наем, което хич не е зле....А къщата трябва да се санира, така 4е плюс минус няколко реда тужли и нов покрив(защото тече) , е все едно...И сега накъде? ... За връщане в Майорка не искаме, тук ни е добре...При цяла къща, да купуваме апартамент ... няма толкова пари, а да потъваме в излишни кредити е смешно...В един (огромен) двор сме със съкровището и след 17 часа ние с малкият сме по улиците, че тя седи на централото място в двора, пък аз не мога да седя там, че не съм дебелокожа като нея... ... Май се поболях...Страх ме е за Стоян, тя му е майка все пак. На мен шефа ми предлага да се върна за 5 месеца, да ама сега Стоян е с мен, а докато се върна, да не стане срещу мен...Нямам думи ... Намерих мястото си БГ и незнам какво да правя.
От Сандански съм , имаме апартамент и там... а не става аз да живея там и Стоян да идва събота и неделя..Има добре платена работа тук в София, пък и това не е решение...Дали и в моя двор ще огрее някога слънце?
Писна ми .. В Майорка все си бях на работа не се виждахме с мъжо, сега се виждаме, ама...и побеляваме... Съжалявам за дългия пост...Но на мен поне ми олекна малко...
На всичкото отгоре след 20-ят ден се нахвърлиха срещу мен, и след онзиденшният махленски скандал(наложи се мъжът ми да се прибира от работа) даже и не говорим...Ситуацията ескалира ежедневно...Незнаем накъде....Имаме невероятна къща... С още един етаж си подсигурявахме и евентуално 2 дете, пък и втори месечен наем, което хич не е зле....А къщата трябва да се санира, така 4е плюс минус няколко реда тужли и нов покрив(защото тече) , е все едно...И сега накъде? ... За връщане в Майорка не искаме, тук ни е добре...При цяла къща, да купуваме апартамент ... няма толкова пари, а да потъваме в излишни кредити е смешно...В един (огромен) двор сме със съкровището и след 17 часа ние с малкият сме по улиците, че тя седи на централото място в двора, пък аз не мога да седя там, че не съм дебелокожа като нея... ... Май се поболях...Страх ме е за Стоян, тя му е майка все пак. На мен шефа ми предлага да се върна за 5 месеца, да ама сега Стоян е с мен, а докато се върна, да не стане срещу мен...Нямам думи ... Намерих мястото си БГ и незнам какво да правя.
От Сандански съм , имаме апартамент и там... а не става аз да живея там и Стоян да идва събота и неделя..Има добре платена работа тук в София, пък и това не е решение...Дали и в моя двор ще огрее някога слънце?
Писна ми .. В Майорка все си бях на работа не се виждахме с мъжо, сега се виждаме, ама...и побеляваме... Съжалявам за дългия пост...Но на мен поне ми олекна малко...
дъра-бъра,чики-рики
Танечка,и ти си горе-долу на моя хал само че при нас къщата си е лично наша,те я бяха окупирали 10 години,пък живеехме всички в техния апартамент,и сега ни гонят от там,нооо има и скандали защо си разчистваме къщата ама вече не ми пука на сайдера,ставаш дебелокожа като нея,че може и повече защото иначе наистина ще се поболееш пък щом имаш възможност изчезвайте от там,след толкова години заедно в чужбина дълбоко се съмнявам Стоян да се обърне срещу теб,какво като му е майка,мъжете сменят приоритетите си с възрастта-само за пример-след подобен махленски скандал либето вече месец не забелязва баща си,нито му говори ,нито го вижда и е предупредил и майка си,да се съобразява,за да не се случи и с нея същото.Иначе е кошмарно да живееш в подобна обстановка,разбирам прекрасно как се чувстваш Пък като ти дотежи ела и си поплачи при нас,на всички ни олеква като споделим
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Хайде,милички,чаооо!Аз отивам да се трудя на къщичката ни,купих си десетина луковици гладиоли-разкошни на картинката,ще ги сея В понеделник ви очаквам всички с хубави новини
Да ама Дивче аз съм тук и то в неделя Малииии навън какъв вятър духа и вали-ужас.Дано спре,че как ще си ходя от работа довечера?Днес Коси трябва да ми се обадиии Нямам търпение и от работа направо се изстрелвам към вкъщи,че да си поговорим 16 минутки на спокойствие Те днес трябва да минават Аденския залив,2 дена чакаха военен конвой и от там за Япония-уффф пак 20 дена без обхват.Писна миииииииии Още 2 месеца и така ще го нагушкааам
baby_an- Брой мнения : 552
Registration date : 04.11.2008
Къде изчезнахте всички,никой не влиза .Дано всички сте добре и всичко е наред поне при вас.
Я аз малко да ви порева Вчера Коси ми се обади,ама връзката прекъсна и говорихме много маааалко На всичкото отгоре вместо направо към Япония да тръгнат,преди това ще спрат за ремонт(10) дена в Тайланд А това е гадно,защото утре или вдругиден като закачат обхватче(покрай Шри Ланка) за около 30 мин,после ще имат чак на 27-28.05 като пристигнат в Япония Какво ще правя цял месец без обхвааат Иначе ще ми се обажда всяка седмица,ама само на това ще чакам.Е оплаках ви се и ще продължавам да си карам нощната
дъра-бъра,чики-рики
Добър ви ден,гугутки мамини Това наШто детИ-Анито-най-работното на света,кой какво прави то все на работа и все нощна Малчо,влизах аз,какината и те виках долу в чата,ама не додИ ти Какво става с вас,бе девойки-Бонбонче,Нелка,Сънии,Танче,как сте
Танче, Дива като ви слушам и започвам да си мисля, че всички свекита в Бг са правени по един калъп. И ние имаме подобен проблем, само дето нямае къща, ама се ослушваме за някакво по ефтинко къще около София, че и двамата сме любители на чистия въздух и зелената тревичка. Пък ще боднем и разни други нещица, а и още едно зверче искаме да си вземем.
Танче, а към теб имам делово предложение. Да пратя мойта кифла, при твойта. Така по цял ден ще си съскат и да се надяваме няма да се сещат за нас А ние междувременно ще си живеем по-спокойно.
Танче, а към теб имам делово предложение. Да пратя мойта кифла, при твойта. Така по цял ден ще си съскат и да се надяваме няма да се сещат за нас А ние междувременно ще си живеем по-спокойно.
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Ама дайте да им организираме нещо групово/като другарката Масларова/да ги изпратим нейде подалечко,Съни,бройте и мойте към ваште кифли Те мойте сега са в тихия период,което хич не ми харесва каква ли велика простотия гласят Аз да ви се оплача,девойчета-вчера ходих на зъбар-пили ми зъба жената,много съм доволна,обаче явно ми е хвръкнала някаква прашинка в окото и след един час кръвясах като Дракула,та днес ще ходя на очен доктор.Вие как сте,милички
дъра-бъра,чики-рики
Ха добър ви ден,девойки Пак ви няма никВи Аз съм с конюктивитче-гадно,грозно капя капки,но още съм с кръвоизлив.Днес след обяд съм на фризьор,решила съм кардинална промяна да става-самодивската ми коса ще се превърне в каре,естествено в червено
Ох Дивче дожаля ми за теб,ама само дето не паднах от стола от смях-кървясала била като дракула Ще ме умориш Аз днес пак на работа,ама дневна тоя път.Да се похваля на оная нощна обхватчето дойде и му написах на Коси 40 смс-а Ама и той ми писааа И каза,че може да се размине Тайланд,вместо това Сингапур,но поне ще са към 10-15 дена без обхват,а не 30 Не смея още да се зарадвам,тия дни ще чакам да се появи обхвата-това значи,че са пристигнали и ще си отдъхна-дано стане така.А тука чета за сбор на пепелянки То ще е интересно да се види
дъра-бъра,чики-рики
Хайде,чао,милички,изчезвам да слагам софрите в къщи и да духам свещите
Весело изкарване Дивче!Пожеланията в другата темичка
Как изкарахте,миличка?
Здравейте мацки!Аз хем да се похваля хем да се пооплача.Вчера Коси ми се обадиии Обаче на двамата така ни беше домъчняло,че говорихме 44 мин и за другата неделя останаха само 6.Днеска пък влезе в обхватче и му пратих 37 смс-чета И той ми писа един дъъъълъг смс Обаче няма да се размине Тайланд и ме чакат от другата седмица едни дъъълги 10 дена без обхват,но като знам че мисли постоянно за мен(така ми написа) ще стисна зъбки и това ще мине.Утре стават точно 2 месеца откакто замина и от 6.05 почвам да броя наобратно Аз утре ще казвам на шефа,че напускам-малко ми е притеснено,но няма накъде да отлагам вече.Айде лек ден от мен
дъра-бъра,чики-рики
Хей-хей,момиченца,здравейте Рождения ден си мина нормално-Апнахме,сръбнахме доволно,празнувахме го в тесен семеен кръг Вчера бяхме на къщата,голям юруш си дадохме-къртихме,пробивахме нови врати,прозорци,че след празниците влизат майсторите и им трябва поле за действие Снощи бях толкова каталясала,всяко мускулче ме болеше,чак не можех да си държа цигарата от умора,нооо важното е че след това ще ми е гот Не мога да ви опиша с какво спокойствие ме зарежда двора,цветенцата Съничка,много се радвам за вас,че сте се ориентирали към къщичка в някое близко селце,то при вас в София е ад Вие как сте,момиченца-кокиченца,как празнувате
дъра-бъра,чики-рики
Анитооо,здрасти,миличко Значи най-после събра кураж да напуснеш,стискам палци да е по мирно по тихо
Успех с напускането,миличка Ани
Здравейте мацки!Аз съм нощна и съм бясна Шефа ми ни оряза с по 50 лв Уж даде по 50 лв отгоре за Великден и сега си ги удържа от заплатите-нямало пари Е мен какво ме интересува,всеки си е направил сметката и сега направо не мога да се побера в кожата си Искам да му кажа,че напускам ама никакъв го няма.Ако слезе по-късно казвам.Притеснено ми е,но стига съм била съжалителна,както каза Коси-парите за това което върша са малко и е време да помисля за себе си.Дано всичко мине добре,а ако не се появи утре ще мина по някое време да му го сервирам.Гледкам си тука мача,а навън заваля ужасно.Офф голяма скука,вече едва я понасям тая работа.С тия празници тоя шеф само мрънка все едно аз съм виновна,че няма хора в хотела
дъра-бъра,чики-рики
Оооо,Анито,я си сбирай дървите,чеденце,и се махай от там.Ще му вършеееш всичката работа,ще караш луди нощни смени,ще ти реже от заплатата и ти"съжалителна" Нали каза,че в стария хотел условията са по-добри,кО чакаш според мен той е усетил,че ти е писнало да мрънкосва и сега нарочно се покрива,да не му кажеш,че се махаш,пък после може и да ти размине....Айде,действай,с теб сме всички,ще призовем и Св.Георги да те закриля днес Честит ви празник на всички,момичета,много здраве и берекет в домовете ви
Здравейте мацки!Аз отново чакам шефа да се появи,ама накрая ще му тръшна една молба в писмен вид-стига ми се е измъквал.То не остана,аз другия месец почвам в другия хотел.Вчера Коси имаше обхват цял ден,тази сутрин в 3 и половина получих последното смс-че.Много гадно сега 14 дена няма да има.Снощи бях в едно депресивно състояние,ама днес се примирих и даже си направих уговорка с колегата да пием по нещо след работа.намислила съм друга удейка за годишнината ни,която мина.Ще му направя календар,който ще започва от 11.04.2009 и ще свършва на тази дата,другата година и всяка страница ще е с наша снимка
Дивче айде в чата
Дивче айде в чата
дъра-бъра,чики-рики
Амчи хади,де
Здравейте девойчета. Гледам добре сте си празнували. Ние на 06.05 ходихме до рилския манастир и до Стобските пирамиди. Още не съм качила снимките никъде, та като ги кача ще постна и тук някоя и друга. Беше много готино, само Макси се издъни. Погна една кокошка в село Стоб и и оскуба опашката. Идеше ми да му оскубя ушите на това диване.
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Ееее,Съни,като се е разминала само с опашката кокошката,майната му Чакам снимки с нетърпение
Страница 30 от 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Страница 30 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите