Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters
Страница 39 от 40
Страница 39 от 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
Здравейте момичета.. Бонбон , в Müller v Porto Pi , има един препарат или кърпички бяха, като влезеш първият коридор в дясно, отиди там и кажи на момичетата , че ти е изпуснал цвят от блузата и те ще ти дадат. Немско е , пробвала съм го отдавна, но съм доволна...
Тегли им по една майна на твойте старци и ако ти се обадят кажи добър ден и дай телефона на съпруга да се оправя, откакто съм на този принцип, е МИР !!!!!!!!!!! Живеем в една къща, даже не ги виждам и се обичаме... И подарък ми беше пратила са Света Татяна... Аз съм Таня, де... Но нищо , подаръци приемам! Нищо че само добър ден и довиждане казвам...
Ние засега сме добре, затишие пред буря. Архитекта ще дойде в понеделник... и тогава ще е бурята, но не го и мислим...
Ще си поръчаме плановете, ако дадат да строим добре... ако не, паркирам двете коли пред вкъщи и стягам багажа за обратно, пък като му дойде времето ще строя.... Въпроса е да поръчаме плановете , че февруари ни искаха около 20 евро на кв. метър, сега ни искат само 10 евро... И ще не излезе по евтино, да презаверяваме планове, отколкото да ги правим след години ... Малкия расте, всичко говори, палав, командори ...Ама не се оплаквам , да го пази Господ!... Пък и си прилича на мама, какво да го правя.
Бонбон, ако ти трябва нещо от България , пиши... летя на 26.01., място за багаж има...и не ги мисли дъртите,
те сами ще се уморят....
Лека нощ на всички ....
Тегли им по една майна на твойте старци и ако ти се обадят кажи добър ден и дай телефона на съпруга да се оправя, откакто съм на този принцип, е МИР !!!!!!!!!!! Живеем в една къща, даже не ги виждам и се обичаме... И подарък ми беше пратила са Света Татяна... Аз съм Таня, де... Но нищо , подаръци приемам! Нищо че само добър ден и довиждане казвам...
Ние засега сме добре, затишие пред буря. Архитекта ще дойде в понеделник... и тогава ще е бурята, но не го и мислим...
Ще си поръчаме плановете, ако дадат да строим добре... ако не, паркирам двете коли пред вкъщи и стягам багажа за обратно, пък като му дойде времето ще строя.... Въпроса е да поръчаме плановете , че февруари ни искаха около 20 евро на кв. метър, сега ни искат само 10 евро... И ще не излезе по евтино, да презаверяваме планове, отколкото да ги правим след години ... Малкия расте, всичко говори, палав, командори ...Ама не се оплаквам , да го пази Господ!... Пък и си прилича на мама, какво да го правя.
Бонбон, ако ти трябва нещо от България , пиши... летя на 26.01., място за багаж има...и не ги мисли дъртите,
те сами ще се уморят....
Лека нощ на всички ....
Здрасти, за много години щастие
drumata- Брой мнения : 108
Местожителство : София
Registration date : 09.01.2009
дъра-бъра
Еййй,Друмче,много си бъбрива и многословна,душо златна Амчи кажи по-подробно как си,що си
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Хей девойки, привет от мен. Нещо се бях позатрила, ама вече съм на линия. Гледам последния месец никой не е надявам се да се засечем с вас. Мен голямао търчане ми се случи тоно след нова година, вече започнаха да се поуспокояват нещата и се сещам и за форума
Sunny max- Брой мнения : 465
Registration date : 26.10.2008
дъра-бъра
Ехооо,привет,девойки
Най-после някой да се обади,аз влизам по няколко пъти на ден,ама като видя че все аз си пиша и се разсърдвам
Съничка,как си миличка,какво търчане си имала,дано се подреждат нещата вече.Няма ли да си идваш на гости?
Момичета,днес случайно попаднах на снимките на една малка,сладка,пухкава принцеса,красива като майка си-бебчето на Апо,да им е жива и здрава
Хайде,хубава и усмихната вечер и дано се обаждате по-честичко!
Най-после някой да се обади,аз влизам по няколко пъти на ден,ама като видя че все аз си пиша и се разсърдвам
Съничка,как си миличка,какво търчане си имала,дано се подреждат нещата вече.Няма ли да си идваш на гости?
Момичета,днес случайно попаднах на снимките на една малка,сладка,пухкава принцеса,красива като майка си-бебчето на Апо,да им е жива и здрава
Хайде,хубава и усмихната вечер и дано се обаждате по-честичко!
Здрасти Дива, не ми се очертава идване до Горна поне до есента, ама не съжалявам де. Тук си имам по-хубавко занимание и много му се радвам. Търчах по разни държавни институции и направо ми стопиха лагерите. Големи са идиоти и навсякъде искат кинти. Няма ли край тази корупция в тази държава бе, аман
Ку-ку,познайте кой е тук Аз пак съм самичка и да се домъкна виновно тук Съни какво е приятното занимание?
Лека вечер на всички
Лека вечер на всички
baby_an- Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008
дъра-бъра
Аааа,сети се за старите си дружки,тъй ли Анито,радвам се да те видя
И да си знаете всички девойки,че много ми липсвате
Хубав и усмихнат петък,момичета
И да си знаете всички девойки,че много ми липсвате
Хубав и усмихнат петък,момичета
Ох леле,тая тъпа линия не брои дните-офф че ме изнерви,ще трябва да я сменям Как сте мацки,аз умирам от скука и ще поиграя на една игрица,че нямам какво да правя.Лек ден на всички
Здравейте момичета ... Почвате да ми липсвате , а май с идването на пролета сте все по малко активни .. при нас за сега е всичко наред, напредваме с плановете строежа, вече сме на финалната права... Свекървата смени тактиката , вече ми се води приятелка ...
Запознах се с Бонбона.. супер мадама и супер човек, много лъчезарна и си ни е хубавица... Пишете как сте ?
Лек ден от мен!
Запознах се с Бонбона.. супер мадама и супер човек, много лъчезарна и си ни е хубавица... Пишете как сте ?
Лек ден от мен!
дъра-бъра
Ха добрутро,мили девойчета
Танечка,радвам се,че нещата при вас се подреждат!Ти нали си на Майорка сега,как е там,работа има ли?А пък за срещата с Бонбона,направо завидях,тъй да знаеш кажи й на таз мома,да не ни забравя и да влиза по-честичко,че много ми липсва и съм се затъжила за нея.
Дано всички момичета сте добре,здрави и щастливи и ви пожелавам един прекрасен,изпълнен с усмивки ден
Танечка,радвам се,че нещата при вас се подреждат!Ти нали си на Майорка сега,как е там,работа има ли?А пък за срещата с Бонбона,направо завидях,тъй да знаеш кажи й на таз мома,да не ни забравя и да влиза по-честичко,че много ми липсва и съм се затъжила за нея.
Дано всички момичета сте добре,здрави и щастливи и ви пожелавам един прекрасен,изпълнен с усмивки ден
Привет ! Ще ѝ предам на Бонбона да влиза по -често , че и на мен ми липсва!
Не аз съм си в България пак. Там бѝх миналото лято, това се очертава , ако не ни мине котка път , и мъжа ми започне строежа, аз със малкия да отида пак за лятото, че тук само ще пречим. Но и честно казано ми писва ту тук, ту там:Ще ми се да се устроим в България, че тук се чувстваме по-добре, особено малкият. Пък и на мен ми се ще да престана вече да пътувам.
А другите къде се изгубиха? Хайде пролет идва!
Не аз съм си в България пак. Там бѝх миналото лято, това се очертава , ако не ни мине котка път , и мъжа ми започне строежа, аз със малкия да отида пак за лятото, че тук само ще пречим. Но и честно казано ми писва ту тук, ту там:Ще ми се да се устроим в България, че тук се чувстваме по-добре, особено малкият. Пък и на мен ми се ще да престана вече да пътувам.
А другите къде се изгубиха? Хайде пролет идва!
Здравейте девойки Как сте. Времето днес пак нещо се мръщуляви и няма хора. Гледам и Ани се е появила, че съвсем ни беше забравила.
Здрасти всички! Хубава пролет се задава, направо кеф. Сега гледам, че не съм отървала много- никой, освен Дива не влиза редовно. Ама поне си пишем от време на време, за да се знаем, че сме живи. Помните ли на онова време от училищата ни даваха адреси на съветски другарчета, за да си кореспондираме с тях. И така си обменяхме информация- как тебе дела? След един месец отговор- ну как всегда, конечно.. Тука също сме заформили такава кореспонденция. Много се радвам, че Танчето може да търпи дразнителя си. Аз да бях щях да се "разведа" с нея отдавна.. Съни -кажи какви работи са те затрупали- хубави или лоши, не само информативно за корупцията. О, сетих се- журналист си. Дивче, как върви при тебе щото кризата навсякъде се задълбочава? Бейби Ан, не се коси- ей сега ще минат тези 5 месеца, после други 5 и така годинките ще си минават в срещи и раздели. Поне любовта ви няма да стане просто навик, нали? Аз си търся работа някъде в чужбина, ама нещо не се доверявам на агенциите- в Гърция за камериерка щели да ме пратят.. сакън, повервах. А имам нужда от работа, че от два дни съм изоставена, ама още не знам за тая работа. Моя домоседелец не се прибира вече, ама не си е взел багажа и не ми се обажда. Обаче и аз не се обаждам. Какви разправии ме чакат, няма да ги предизвиквам толкоз рано. Поне една- две седмици ще си живея на мир и дружба... Голям кеф така, честно!
Здравейте и от мен. Друмче отворих с помоща на вносител на храни зоомагазин. Ама като всяко начало е доста трудничко, непрекъснато търчане напред наза /защото идеята да зареждаме и други магазини в София/. Непрекъснато смятане на причките дали ще стигнат за стока. Иначе всички клиенти казват, че е добре подредено. Ще поживеем, и ще видим. Друче радвам се, че и ти се се да пишеш.
дъра-бъра
Ехоооо,муцунки сладки,къде сте пак,никакви ви няма,козунаците ли мятате или агнетата
Аз съм се заканила утре да правя няколко козуначни нещица,поръчала съм си куФнята да ми е разчистена от други женИ/визирам свеки/и мисля да се вихря,ама ще видим...
Пожелавам на всички ви много светлина,топлина и усмивки с любимите хора през празничните дни
Друмче,как си,пиле,стовари ли му багажеца пред вратата или още си бяла и добра,стискам ти палци
Съничка,браво за магазина,каквато си разтропана бързо ще го разработите
Айдееее бе,девойки,обадете се как сте,що сте/
Много гушки и цунки на всички
Аз съм се заканила утре да правя няколко козуначни нещица,поръчала съм си куФнята да ми е разчистена от други женИ/визирам свеки/и мисля да се вихря,ама ще видим...
Пожелавам на всички ви много светлина,топлина и усмивки с любимите хора през празничните дни
Друмче,как си,пиле,стовари ли му багажеца пред вратата или още си бяла и добра,стискам ти палци
Съничка,браво за магазина,каквато си разтропана бързо ще го разработите
Айдееее бе,девойки,обадете се как сте,що сте/
Много гушки и цунки на всички
дъра-бъра
Честито Възкресение,мили дами!Да има много добрина,топлина и уют в домовете и сърцата ни
Как изкарахте празниците,изядохте ли козунаците и Ягнетата?Аз претърпях лек кулинарен провал в дебюта си с месенето на козунак-незнайно защо стана твърд,еее става горе-долу за ядене,де ама то нищо не се получава от първия път,нали пак ще опитам.Вие как сте,девойчета?
Как изкарахте празниците,изядохте ли козунаците и Ягнетата?Аз претърпях лек кулинарен провал в дебюта си с месенето на козунак-незнайно защо стана твърд,еее става горе-долу за ядене,де ама то нищо не се получава от първия път,нали пак ще опитам.Вие как сте,девойчета?
Здравейте мацки!
Мене ме е обхванала някаква Великденска депресия и нищо не ми се прави :(Дано вие сте добре,не като мен Да се надяваме,че ще мине скоро,че не е приятно
Друмче какви са тия неща за раздели бе жена?
Дивааа пак ме разсмя с тия козунаци И аз навремето помагах на баба ми за козунаците,ама нещо в моите нямаше мн захар и все едно хляб ядох
Съни ще тръгне магазина Успех ти пожелавам
Айде лек ден на всички
Мене ме е обхванала някаква Великденска депресия и нищо не ми се прави :(Дано вие сте добре,не като мен Да се надяваме,че ще мине скоро,че не е приятно
Друмче какви са тия неща за раздели бе жена?
Дивааа пак ме разсмя с тия козунаци И аз навремето помагах на баба ми за козунаците,ама нещо в моите нямаше мн захар и все едно хляб ядох
Съни ще тръгне магазина Успех ти пожелавам
Айде лек ден на всички
дъра-бъра
Уууу,разгеле,най-сетне да се засечем с някоя мома
Анитоооо,много гушки и цунки,миличко така се радвам да те видя и знаЙш кВи депресии шТи дам кат ти дръпна ушетата я виж каква пролет е пукнала навън,какво красиво слънце е напекло,марш вИднага на кръчма Аз ще съм на бира таз вечер и да знаеш,че ще си поркам с теб виртуално Сега изчезвам да си сАдя луковиците и грудките,дето днес си ги накупувах като ненормална-ужасТ,кВи пари наринах самооо,обаче утре ще съм на линия и ще ви чакам да се обадите.Чу ли,Анитоооо
Анитоооо,много гушки и цунки,миличко така се радвам да те видя и знаЙш кВи депресии шТи дам кат ти дръпна ушетата я виж каква пролет е пукнала навън,какво красиво слънце е напекло,марш вИднага на кръчма Аз ще съм на бира таз вечер и да знаеш,че ще си поркам с теб виртуално Сега изчезвам да си сАдя луковиците и грудките,дето днес си ги накупувах като ненормална-ужасТ,кВи пари наринах самооо,обаче утре ще съм на линия и ще ви чакам да се обадите.Чу ли,Анитоооо
дъра-бъра
Добър денннн,пак няма никой
Здравейте момичета. Гледам че от време на време се излъгва по някой да драсне два-три реда.
Анито няма да се депресираш, времето се оправя, почти е станало за плаж. Пък ние лятото ако идваме на Варна ще се обадим. Сестра ми вече е в свестен апартамент и можела да приема гости моля ти се. Ама още не ми иска кучо и докато не си промени мнението няма да и отида на гости.
Дива насади ли луковиците, как времето при вас. Аз съм по 12 часа в магазина и гледам слънцето само през прозореца
Прибрах едно коте да ми е другарче през деня, ама много е палавко милото. А като го кача вечер у нас налита да ми яде катерицата, добре че тя е в клетка и за сега няма пострадали.
Анито няма да се депресираш, времето се оправя, почти е станало за плаж. Пък ние лятото ако идваме на Варна ще се обадим. Сестра ми вече е в свестен апартамент и можела да приема гости моля ти се. Ама още не ми иска кучо и докато не си промени мнението няма да и отида на гости.
Дива насади ли луковиците, как времето при вас. Аз съм по 12 часа в магазина и гледам слънцето само през прозореца
Прибрах едно коте да ми е другарче през деня, ама много е палавко милото. А като го кача вечер у нас налита да ми яде катерицата, добре че тя е в клетка и за сега няма пострадали.
дъра-бъра
Ейййй,има ли някой тукаааа?Пак няма,ама аз ще си пиша сама голям студ при нас и едно кално, мокро,гадно,не мога да се стопля,още си ходя с ботушите Иначе си насях китките-гледам почнали да поникват тук-там,обърнах градината в неделя-това с цел-топене на сланинки и шкембета Работа в кръчмата няяяяма,ама хич,обикалят само някакви лумпенизирани типове,дето като ги видя и ги гоня,щот само просят-я цигара я пиене,и така седя си,търся си работа по обяви в нета/не че намирам,де/пък и вас ви няма да си бърборим и си скучая Ама хайде обадете се,де девойки
А, вече не съм склад за багаж. Самотен родител съм и не получавам издръжка. Градацията е в положителна посока.
Дивче, ще намериш начина. Смени малко ако трябва асортимента.. Знам ли, то верно е криза навсякъде...
Съни, да не ти е магазина в квартала? Ако да да пазарувам при тебе? Имам улични котки за хранене
Бейби Ан, как върви курса този път? Ти защо не отидеш на някой круиз някой път? Няма да се даваш на тия дпресивни състояния, я!
Нещо за Бонбона или Нелича да сте чували?
Дивче, ще намериш начина. Смени малко ако трябва асортимента.. Знам ли, то верно е криза навсякъде...
Съни, да не ти е магазина в квартала? Ако да да пазарувам при тебе? Имам улични котки за хранене
Бейби Ан, как върви курса този път? Ти защо не отидеш на някой круиз някой път? Няма да се даваш на тия дпресивни състояния, я!
Нещо за Бонбона или Нелича да сте чували?
Пак дойдох да си пиша самичка. Тука може да си пишем както едно време на хартия писъмцата.. Има три-четири дена за доставка, че после една седмица за отговора. Много хубаво даже. Сега празниците са се заредили много свежи, ама пак кратки. Дайте повод за повече усмивки, т.е. похвалете се с нещо положително, че да се порадвам и за вас, моми.
Страница 39 от 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Страница 39 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите