Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters
Страница 21 от 40
Страница 21 от 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
baby_an, мойта приятелка, дето се ожени във Варна има вече 20 години стаж ама казва, че варненец не ти требе. Требе си шоп. Ако сакаш маж за работа- шоп да е. Пътувааам
drumata- Брой мнения : 108
Местожителство : София
Registration date : 09.01.2009
Честит Свети Валентин на всички влюбени и Трифон Зарезан на всички винари и лозари.Пожелавам на всички ви,мили момичета,много споделена любов и множество пълни с каквото си пожелаете чашки.Наздраве и целувки
mal4o_vasil4o- Брой мнения : 164
Местожителство : Варна
Registration date : 13.10.2008
Честит празник на всички кой-който празник празнува.Аз няма да празнувам нито един от двата.Ани и преди те питах,но не ми отговори-леля ти в кой квартал в Брюксел живее?Аз тази вечер се намръзнах на прозореца обаче,понеже съ сеирджийка. Срещу нас имаше пожар и зяпах какво става.Много обичам да зяпам където има полиция,линейки и пожарни.Мноооуу съм зле.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
Снимки от пожара.Правени са с телефона,за това са такива.
Тези,които се опитах да снима са българи,които живеят в същата сграда.
Тези,които се опитах да снима са българи,които живеят в същата сграда.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
Нели,трябва да я питам,че и аз незнам А за сеира,аз съм същата,добре че не съм единствената Днес се чувствам малко по-добре,снощи дойде в къщи и ме гушкаше много,а днес се надявам да си прекараме страхотно До някое време св.Валентин,а по късно и Трифон зарезан После ако сме в състояние,пак св.Валентин Весел празник на всички,аз нямам търпение да стане 18 часа,че да ходя да се контя
baby_an- Брой мнения : 552
Registration date : 04.11.2008
Весел празник на всички празнуващи. Аз смятам да почета Макси, че нали него най-си го обичам.
Sunny max- Брой мнения : 465
Registration date : 26.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,момичета Надявам се вече да сте изтрезняли от елексирите на Дионисии,а от любовните си ходете пияни и щастливи /от тях може/ При нас вали снежец и баба зима се завръща Успешна нова седмица на всички
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Добро утро и от мен. Успешна нова седмица на всички. А при нас няма никакъв сняг, много ми е тъжно. Искам да има много сняг и звярчо да му се радва. Аз вчера ходих на изложба и си харесах едно малко маламутче, голям красавец. А вечерта Макси беше впрегнат за първи път, като за начало май не му хареса много, но накрая теглеше гумата и мен и въобще не му пукаше.
Здравейте и от мен! Аз се пропътувах тази седмица- 485х2 посоки в разсточние на 72 часа. Ама си заслужаваше- голям купон беше. Какво празнувахме не знам, ама го празнувахме здравата! Успешна седмица на всички оцелели следпразнично.
drumata- Брой мнения : 108
Registration date : 09.01.2009
ДЗдравейте!И тук не е особено приятно,а и като добавим ветреца от моретоооо Ние на св.Валентин естествено се скарахме-господина си намери нещо да се цупи,но послеее как се сдобрихме аже остана да спи при мен Взе ме от фризьор с букет от 11 рози,защото сме карали 11 месец и ми подари една статуетка от нещо като стъкло,във формата на сърце и върху нея с лазаер са изгравирали наша снимка Невероятен е тоя моя мъж Нищо че ми провали изненадата със свещите,тя ще остане за друг път.Лек ден на всички!!!
дъра-бъра,чики-рики
Доброооо утроооо,девойчета мили Къде сте се изпокрили тази студена,но поне слънчева утрин?Друмче,значи поляхте кокалките порядъчно,да не те мислим Анито,то Косито ще дойде много романтичен Успешен ден,момичета
Добро утро и от мен. Навън е напекло едно хубавичко слънчице, ама е много студено. Къде се изпокрихте всички?!?!?
Здравейте!Аз си скучая на работа,и тук пече ама Поне ще имам гости Косито ще ходи на фитнес и на връщяне ще мине да пие кафенце при мен,да си го поцелувам малко Ох това момченце го обичам с всеки ден все повече и повече Големи сме гълъби Аз пак ще хвърля едно око по-късно,да видя кой е драснал
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,поспаланки На някой да му се сръбва кафенце хайде,че не ми се пие сама.Анито,ще го спукаш от любов тоз младеж,беее/ама след 3 месеца чакане,това заслужава/Неличка,как си,не казваш нищо-оздравя ли?
Добро утро момичета!!! Дива някой ден като се приберем в Бг ще дойдем да пийнем по кафенце при теб. Нали сме си хайманички и ще навестим Горна. Ние на арбанаси ходим ама нали си е на един хвърлей място от вас та ще пийнем кафенце.
Аз нещо май се разболявам. Много ми е отпаднало и всичко ми идва някакси на баир. Що така не знам. Решила съм да се подстригвам пак ама нали ме окапазиха предния път та сега се двоумя, а моя само повтаря " Уф, да ти имам проблемите." Та така- у нас нормален битовизъм
Аз нещо май се разболявам. Много ми е отпаднало и всичко ми идва някакси на баир. Що така не знам. Решила съм да се подстригвам пак ама нали ме окапазиха предния път та сега се двоумя, а моя само повтаря " Уф, да ти имам проблемите." Та така- у нас нормален битовизъм
BONBOLINKA- Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008
Добро утро и от мен. Бонбон взимай превантивни мерки, да не се разболееш, че болестите са много гадно нещо.
дъра-бъра,чики-рики
То и аз съм болна от 2 дни-кашлям и цяла нощ не съм спала,главата ми разбита направо,уж пия някакви билкови таблетки и не съм пушила от 3 дена,защо ми дава грешка на чата
Хихихи,ей Дивче не спря с тия 3 месеца-4 бяхаааааа Как ми съкрати мъките Аз днес имам доста работа,направо да не повярвате,но така е по-добре.Днес отново ще имам гости Обичам да работя така,като имам толкова хубава компания Приятен ден на всички
Ми аз видях че сте в чата ам ти си излязла Дива
дъра-бъра,чики-рики
Бонбон,не знам-изписва ми някаква грешка
дъра-бъра,чики-рики
Ехоооууу,има ли някой тука Как сте днес,девойки,малко е мрачно навън,но дано в сърцата ви бъде светло
Добро утро и от мен! На мен ми е нещо скапано. Нямам настроение. Снощи си гледах племенничето на камерата и ми се скъса сърцето. Другата седмица ще взема да се прибера, че да си го намачкам. То вече гука, пък аз не съм го видяла още. А други племенници нямам. Пусти километри дето ни делят. Ама ще си отида аз. Не мога така.
дъра-бъра,чики-рики
Бонбон,ти как се удържа досега да не прескочиш да си я нагушкаш Оооо,Друмче,хелоу мила как си?
Здравейте момичета, при нас вали сняг и на мен ми е много готинко на душичката. Ако някой иска ще му пратя малко снежец
Аз,аз,искам аз .Като ученичка от първи клас .И аз искам сняг,но при нас е само студено,даже дъжд няма(не че искам де).Милички,а да се оплача-шефа ми ме излъга.Уж всичко щеше да започне по план и да отвори магазина в най-скоро време.До тук добре.Но в понеделник се обаждам аз да видя какво става и оооооооо.....чудо-колежката ми се съгласила да работи всеки ден без почивка за малко повече пари(мръсницата и с мръсница).Та човека вместо да се обади чака аз да му звънна.Та така разбрах,че аз пак съм без работа.Че и с тази криза нямам кой знае какъв голям избор,направо да я хванеш тази и да я ..........не знам какво.Мамицата и
mal4o_vasil4o- Брой мнения : 164
Registration date : 13.10.2008
Страница 21 от 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Страница 21 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите