nail-art
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters

Страница 21 от 40 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next

Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 21 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  drumata Пет Фев 13, 2009 9:26 pm

baby_an, мойта приятелка, дето се ожени във Варна има вече 20 години стаж ама казва, че варненец не ти требе. Требе си шоп. Ако сакаш маж за работа- шоп да е. kef4o Пътувааам

drumata

Брой мнения : 108
Местожителство : София
Registration date : 09.01.2009

Върнете се в началото Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 21 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  mal4o_vasil4o Съб Фев 14, 2009 1:03 am

Честит Свети Валентин на всички влюбени и Трифон Зарезан на всички винари и лозари.Пожелавам на всички ви,мили момичета,много споделена любов и множество пълни с каквото си пожелаете чашки.Наздраве и целувки kissyou nazdraveee
mal4o_vasil4o
mal4o_vasil4o

Брой мнения : 164
Местожителство : Варна
Registration date : 13.10.2008

Писане  neli4ka Съб Фев 14, 2009 2:00 am

Честит празник на всички кой-който празник празнува.Аз няма да празнувам нито един от двата.Ани и преди те питах,но не ми отговори-леля ти в кой квартал в Брюксел живее?Аз тази вечер се намръзнах на прозореца обаче,понеже съ сеирджийка. Laughing Срещу нас имаше пожар и зяпах какво става.Много обичам да зяпам където има полиция,линейки и пожарни.Мноооуу съм зле. Laughing

neli4ka

Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008

Писане  neli4ka Съб Фев 14, 2009 3:05 am

Снимки от пожара.Правени са с телефона,за това са такива.
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 21 2iw7n9e
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 21 2w53exj
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 21 B7icfl
Тези,които се опитах да снима са българи,които живеят в същата сграда.
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 21 Wkfwna
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 21 2ce2osn
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 21 244edtw
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 21 2h804r4
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 21 Ixupdz
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 21 2a9qzro
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 21 16jh8if
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 21 2090nsk

neli4ka

Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008

Писане  baby_an Съб Фев 14, 2009 9:21 am

Нели,трябва да я питам,че и аз незнам 4udise2 А за сеира,аз съм същата,добре че не съм единствената smileee Днес се чувствам малко по-добре,снощи дойде в къщи и ме гушкаше много,а днес се надявам да си прекараме страхотно obi4 До някое време св.Валентин,а по късно и Трифон зарезан smileee После ако сме в състояние,пак св.Валентин smileee Весел празник на всички,аз нямам търпение да стане 18 часа,че да ходя да се контя pri4eska nokti
baby_an
baby_an

Брой мнения : 552
Registration date : 04.11.2008

Писане  Sunny max Съб Фев 14, 2009 5:47 pm

Весел празник на всички празнуващи. Аз смятам да почета Макси, че нали него най-си го обичам.
Sunny max
Sunny max

Брой мнения : 465
Registration date : 26.10.2008

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 21 Empty дъра-бъра,чики-рики

Писане  diva Пон Фев 16, 2009 9:56 am

Добро утро,момичета zdr Надявам се вече да сте изтрезняли от елексирите на Дионисии,а от любовните си ходете пияни и щастливи /от тях може/ kissyou При нас вали снежец и баба зима се завръща stud Успешна нова седмица на всички kef

diva

Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008

Писане  Sunny max Пон Фев 16, 2009 10:08 am

Добро утро и от мен. Успешна нова седмица на всички. А при нас няма никакъв сняг, много ми е тъжно. Искам да има много сняг и звярчо да му се радва. Аз вчера ходих на изложба и си харесах едно малко маламутче, голям красавец. А вечерта Макси беше впрегнат за първи път, като за начало май не му хареса много, но накрая теглеше гумата и мен и въобще не му пукаше.
Sunny max
Sunny max

Писане  drumata Пон Фев 16, 2009 10:32 am

Здравейте и от мен! Аз се пропътувах тази седмица- 485х2 посоки в разсточние на 72 часа. Ама си заслужаваше- голям купон беше. Какво празнувахме не знам, ама го празнувахме здравата! Успешна седмица на всички оцелели следпразнично.

drumata

Брой мнения : 108
Registration date : 09.01.2009

Писане  baby_an Пон Фев 16, 2009 12:40 pm

ДЗдравейте!И тук не е особено приятно,а и като добавим ветреца от моретоооо stud Ние на св.Валентин естествено се скарахме-господина си намери нещо да се цупи,но послеее как се сдобрихме wub аже остана да спи при мен wub Взе ме от фризьор с букет от 11 рози,защото сме карали 11 месец и ми подари една статуетка от нещо като стъкло,във формата на сърце и върху нея с лазаер са изгравирали наша снимка wub Невероятен е тоя моя мъж wub Нищо че ми провали изненадата със свещите,тя ще остане за друг път.Лек ден на всички!!!
baby_an
baby_an

Писане  diva Вто Фев 17, 2009 10:07 am

Доброооо утроооо,девойчета мили zdr Къде сте се изпокрили тази студена,но поне слънчева утрин?Друмче,значи поляхте кокалките порядъчно,да не те мислим Laughing Анито,то Косито ще дойде много романтичен namigaa Успешен ден,момичета kusmet

diva

Писане  Sunny max Вто Фев 17, 2009 10:10 am

Добро утро и от мен. Навън е напекло едно хубавичко слънчице, ама е много студено. Къде се изпокрихте всички?!?!?
Sunny max
Sunny max

Писане  baby_an Вто Фев 17, 2009 1:58 pm

Здравейте!Аз си скучая на работа,и тук пече ама stud Поне ще имам гости wub Косито ще ходи на фитнес и на връщяне ще мине да пие кафенце при мен,да си го поцелувам малко obi4 Ох това момченце го обичам с всеки ден все повече и повече obi4 Големи сме гълъби smileee Аз пак ще хвърля едно око по-късно,да видя кой е драснал
baby_an
baby_an

Писане  diva Сря Фев 18, 2009 9:11 am

Добро утро,поспаланки zdr На някой да му се сръбва кафенце Laughing хайде,че не ми се пие сама.Анито,ще го спукаш от любов тоз младеж,беее/ама след 3 месеца чакане,това заслужава/Неличка,как си,не казваш нищо-оздравя ли?

diva

Писане  BONBOLINKA Сря Фев 18, 2009 10:39 am

Добро утро момичета!!! Дива някой ден като се приберем в Бг ще дойдем да пийнем по кафенце при теб. Нали сме си хайманички и ще навестим Горна. Ние на арбанаси ходим ама нали си е на един хвърлей място от вас та ще пийнем кафенце.
Аз нещо май се разболявам. Много ми е отпаднало и всичко ми идва някакси на баир. Що така не знам. Решила съм да се подстригвам пак ама нали ме окапазиха предния път та сега се двоумя, а моя само повтаря " Уф, да ти имам проблемите." Та така- у нас нормален битовизъм Laughing

BONBOLINKA

Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008

Писане  Sunny max Сря Фев 18, 2009 10:43 am

Добро утро и от мен. Бонбон взимай превантивни мерки, да не се разболееш, че болестите са много гадно нещо.
Sunny max
Sunny max

Писане  diva Сря Фев 18, 2009 10:50 am

То и аз съм болна от 2 дни-кашлям и цяла нощ не съм спала,главата ми разбита направо,уж пия някакви билкови таблетки и не съм пушила от 3 дена,защо ми дава грешка на чата 4udise2

diva

Писане  baby_an Сря Фев 18, 2009 10:55 am

Хихихи,ей Дивче не спря с тия 3 месеца-4 бяхаааааа smileee Как ми съкрати мъките smileee Аз днес имам доста работа,направо да не повярвате,но така е по-добре.Днес отново ще имам гости wub Обичам да работя така,като имам толкова хубава компания obi4 Приятен ден на всички
baby_an
baby_an

Писане  BONBOLINKA Сря Фев 18, 2009 11:03 am

Ми аз видях че сте в чата ам ти си излязла Дива

BONBOLINKA

Писане  diva Сря Фев 18, 2009 11:20 am

Бонбон,не знам-изписва ми някаква грешка 4udise2

diva

Писане  diva Чет Фев 19, 2009 9:47 am

Ехоооууу,има ли някой тука Laughing Как сте днес,девойки,малко е мрачно навън,но дано в сърцата ви бъде светло sun

diva

Писане  BONBOLINKA Чет Фев 19, 2009 10:30 am

Добро утро и от мен! На мен ми е нещо скапано. Нямам настроение. Снощи си гледах племенничето на камерата и ми се скъса сърцето. Другата седмица ще взема да се прибера, че да си го намачкам. То вече гука, пък аз не съм го видяла още. А други племенници нямам. Пусти километри дето ни делят. Ама ще си отида аз. Не мога така.

BONBOLINKA

Писане  diva Чет Фев 19, 2009 11:24 am

Бонбон,ти как се удържа досега да не прескочиш да си я нагушкаш 4udise2 Оооо,Друмче,хелоу мила zdr как си?

diva

Писане  Sunny max Чет Фев 19, 2009 12:48 pm

Здравейте момичета, при нас вали сняг и на мен ми е много готинко на душичката. Ако някой иска ще му пратя малко снежец smileee
Sunny max
Sunny max

Писане  mal4o_vasil4o Чет Фев 19, 2009 4:31 pm

Аз,аз,искам аз funn .Като ученичка от първи клас zub4o .И аз искам сняг,но при нас е само студено,даже дъжд няма(не че искам де).Милички,а да се оплача-шефа ми ме излъга.Уж всичко щеше да започне по план и да отвори магазина в най-скоро време.До тук добре.Но в понеделник се обаждам аз да видя какво става и оооооооо.....чудо-колежката ми се съгласила да работи всеки ден без почивка за малко повече пари(мръсницата и с мръсница).Та човека вместо да се обади чака аз да му звънна.Та така разбрах,че аз пак съм без работа.Че и с тази криза нямам кой знае какъв голям избор,направо да я хванеш тази и да я ..........не знам какво.Мамицата и iad iad iad
mal4o_vasil4o
mal4o_vasil4o

Брой мнения : 164
Registration date : 13.10.2008

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 21 от 40 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите