Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters
Страница 7 от 40
Страница 7 от 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
Дива не се притеснявай, бабет е жива, но съм я погнала с нейните номерца Явно друг начин няма.
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Съни,ха така,браво на теб,крайно време беше
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Ей Съни най после се появи,бяхме се притеснили за теб
baby_an- Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008
Извинявам се, че съм ви притеснила, ама нещо техниката се сбъгяса. А за мен не се притеснявайте, както един приятел казваше "Куче и циганин не мрът лесно, само дето ще не съм установл кое от двете съм" Е аз май все пак съм куче
Хубав ден момичета
Хубав ден момичета
Хубав ден и от мен!!!
Съни, има ли още сняг за Снежко (Максо)? Много ме кефят сибирските породи на сняг. Мечтата ми е да имаме хъски. Ама как да го моря на тоя климат животинчето Жал ми е. спирала съм по улицата хора с хъскита и сме си говорили. Казват, че кучетата привиквали, но никак не им било лесно. Все гледали да се скрият някъде. Тук лятото има дни когато е ад. Хора падат по улиците от топлинни удари, пием страшно много течности за да не прегреем. Големия едва се аклиматизира. Първата седмица тук беше като труп. Едва дишаше. Що вода му излях в гърленцето. И лекарства му давахме. Малкия е странна порода Него където го кукнеш - там вирее Да не ти разпавям тук в жегите след 10 мин. от взимане на душ как започваш пак да лепнеш. Да живее Одорекс- а, че без него щяхме да сме постоянно лепкави и потни.
Уфффффф, излизам от офиса да търча пак по клиенти
До после!
Съни, има ли още сняг за Снежко (Максо)? Много ме кефят сибирските породи на сняг. Мечтата ми е да имаме хъски. Ама как да го моря на тоя климат животинчето Жал ми е. спирала съм по улицата хора с хъскита и сме си говорили. Казват, че кучетата привиквали, но никак не им било лесно. Все гледали да се скрият някъде. Тук лятото има дни когато е ад. Хора падат по улиците от топлинни удари, пием страшно много течности за да не прегреем. Големия едва се аклиматизира. Първата седмица тук беше като труп. Едва дишаше. Що вода му излях в гърленцето. И лекарства му давахме. Малкия е странна порода Него където го кукнеш - там вирее Да не ти разпавям тук в жегите след 10 мин. от взимане на душ как започваш пак да лепнеш. Да живее Одорекс- а, че без него щяхме да сме постоянно лепкави и потни.
Уфффффф, излизам от офиса да търча пак по клиенти
До после!
BONBOLINKA- Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Ехоооуу,здравейте момичета Хубав ден на всички и от мен
И от мен!Аз сега се излюпвам,ставам де И май ще се мятам по кафетата,че нещо ми е скучничко в къщи
Вече съм с новите белгийски карти с чиповете. Оф,отивам до пералята мароканците да не ми "краднат"дрехите,че ше се стреляме.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Здравейте момичета-кокичета,надявам се денят ви да е добър напук на гадното време,при нас няма и грам слънчице показано,затова си гледам пак острова,окъпан в слънце и си мисля за лятото Не съм за тези географски ширини аз,знам си го
За жалост снега се стопи и сега вали нещо си, прилично на стиропорени топчета, обаче не е достатъчно студено и се топи. Хъскито не е за вашия климат, а и дори да се аклиматизира, никога няма да го видиш в светлина тип - северно дете. На сняг подивяват, добиват някаква огромна сила, очите му стават като звездички. Абе с една дума са невероятни, а пък ако го впрегнеш в шейна е още по- прекрасноBONBOLINKA написа:Хубав ден и от мен!!!
Съни, има ли още сняг за Снежко (Максо)? Много ме кефят сибирските породи на сняг. Мечтата ми е да имаме хъски.
Ето ми я картата.
ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, че си парче на снимката. Неличка, за пръв път виждам подобна. Може и при нас да ги вкарат ако е изискване на ЕС. Нашите са с пръстови отпечатъци. Имаме си НИЕ номер и като го "начукат" на компа и всичко ти излиза- адрес, дали си плащал данъци, "чист" ли си или са те опандизвали, имаш ли кредити и т.н.
Днес Анито е герой,така си изчистих стаята,че чак ми се струва по-голяма Сега съм пред огромна дилема:Да изляза ли или не
И мене ме кефи как си излезнала на снимката.neli4ka написа:Ето ми я картата.
Ай, честита да ти е! Със ЗДРАВЕ да си я ползваш!
Добро утро! Не съм спала цяла нощ и сега н знам как ще издържа на работа....................
дъра-бъра,чики-рики
Аууу,Неличка,ти си като Шарън Стоун на снимката,много си готина И в Бг ще почвали да сменят личните документи и шоф.книжки,не че мен лично ме касае това,защото ми иде да хвана гората и да стана горски жител,като се абстахирам от това държавно образование Как сте днес,девойки мили,надявам се да ви намирам в добро разположение на духа
Моя дух днес нещо е напуснал тялото ми и витае нейде. Присъствам на работа само тялом. След малко ще питам шефа да ме пуска да се прибирам. Главата ми е с два размера по- голяма от обикновенно, защото не можах да спя от нерви и сега е като шамундура, лашкана от вълните. Ходя напред назад из офиса като 5 за 6 и ако не счупя нещо или не ритна кофата за боклук то предполагам ще си го изкарам неволно на първия който влезе в офиса. Дано да е моя, че и кофата тогава мога да му подритна. Ще ми светне по някое време, ама докато ми светне дано не съм прещракала съвсем.
д
Бонбон,успокой топката,я върви в любимото кръчме и метни някоя водчица Ами нали за това сме кръчмите,я
Нелииии,каква мацка си само
Бонбонче,ти да не излиза снощи вместо мен и сега да виждаш аз как се чувствам всеки път дано да те пусне шефа,че то и без това няма да си ефективна,по-добре да си починеш
Аз си скучая тук и ако знаете кооолко е студено ,имахме и проверка от общината,ама аз съм пълен непукист и хич не им се шашках
Бонбонче,ти да не излиза снощи вместо мен и сега да виждаш аз как се чувствам всеки път дано да те пусне шефа,че то и без това няма да си ефективна,по-добре да си починеш
Аз си скучая тук и ако знаете кооолко е студено ,имахме и проверка от общината,ама аз съм пълен непукист и хич не им се шашках
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,милички Дано да имате много успех и късмет в този леден ден Навън се разхождат белите мечки
Здравейте момичета, хубав ден на всички
Дива навън освен бели мечки се разхождат и бели кучета На мойто псе моля ви се активността се покачва правопропорционално на намаляването на температурите. Днес вече тотално изперка. Търчи непрекъснато, драска по леда, разбива го и после го хрупа като бонбони, скача по нас, абе с една дума е неудържим. Сега ще го качваме на Витоша, че утре ще бачкаме.
Дива навън освен бели мечки се разхождат и бели кучета На мойто псе моля ви се активността се покачва правопропорционално на намаляването на температурите. Днес вече тотално изперка. Търчи непрекъснато, драска по леда, разбива го и после го хрупа като бонбони, скача по нас, абе с една дума е неудържим. Сега ще го качваме на Витоша, че утре ще бачкаме.
Здравейте и от мен,аз се върнах от хилядите ми кафета и сега трябва да се оправям,че съм на 2 рожденни дни,а и на дискотечка мисля да отида Голяма съм хаймана,като ми се доизлиза-не можеш ме спря
Хелооооууу,момичета. Как сте днес?
Да ви се похваля с новата си прическа.
Да ви се похваля с новата си прическа.
Уоу neli4ka, много добре изглежда.
дъра-бъра,чики-рики
Ехооооу,къде сте момичета,всички ли сте по разходки и пазаруване Нелич,супер ти е косата много интересно изглежда.Анито,голям купон те завъртя явно,браво на теб
Страница 7 от 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Страница 7 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите