nail-art
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters

Страница 6 от 40 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 6 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  baby_an Нед Ное 16, 2008 12:28 am

Бонбонче и аз така като теб,постоянно следя за нови мнения smileee
Дива,ако знаеш Анито снощи как се напииии-олеле.Днес едва гледам,а още 8 часа до края на работния ден-нали съм 24 часа
Спокойна почивка,а аз утре ще се виждам с един от приятелите на моя,ама по-подробно съм писала в оная мойта ревливата тема
baby_an
baby_an

Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008

Върнете се в началото Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 6 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  Roksana Нед Ное 16, 2008 6:53 pm

Благодаря ви момичета.
Апо - Дано сестричката ти, да си намери някое добро момче. p4ela
Моя и днеска ми плака цял ден по телефона.... не знам колко пъти каза думите :
Моля те, Прости ми, Върни се при мен.
Още не съм му казала, че съм решила да му дам 99-ти шанс.
Викам така е, преди когато аз плачех, ти ми викаше, че съм дребнава, преигравам...и плача за глупости.
И тъй като всичко се връща в този прекрасен живот...сега ти плащаш, както плащах аз. Скъпо!
Как се чувстваш, опиши ми....?
Изгубен, Слаб, Сам, душата ми е стегната, гърлото също, не ми се яде, не мога да спя, зарязах всичко заради което не можех да ти обърна внимание, дадох си сметка какво губя, разкайвам се.
Задушавам се без тебе, обещавам да те направя щастлива, ела върни се, искам да те прегърна , да те доскосна, да те целувам, да легнеш на рамото ми, да слушам как дишаш, да чувам смеха ти.. искам да те обичам.
Пусни ме да се върна в сърцето ти..

Изслушах го и му казах, че се опитвам насила да му повярвам , но тъй като този филм съм го гледала и с повторенията му, ми е малко трудно.
Оставих го да си мисли, че няма да се върна....нека го боли, както мен ме болеше.
Обичам го, умирам за него...но има неща, които не мога да забравя.
Става дума за действия и думи...думи които не искам да помня, но си стоят заковани в главата ми.

Защо ли човек не помни толкова силно похвала или комплимент, колкото обидна дума от любим човек.
Сигурно съм повредена.roshlio2
Всичко ще се оправи! Надявам се силно.... skuka me4e zai4e
Roksana
Roksana
Admin

Брой мнения : 264
Местожителство : София
Registration date : 08.10.2008

https://www.facebook.com/vesna.videva

Писане  baby_an Нед Ное 16, 2008 9:16 pm

А така Рокси,поизмъчи го малко-да осъзнае какво е без теб!Защото нали знаеш,че оценяваме нещо едва когато го загубим.Аз винаги съм така,трябваше да се скараме с моето съкровище и без малко да го загубя,за да се осъзная какво ще изпусна obi4
baby_an
baby_an

Писане  Roksana Нед Ное 16, 2008 11:38 pm

Права си Smile Но аз винаги оценявам преди да загубя, защото после ако се случи ще се чувствам ужасно.
Ще съжалявам, ще искам да върна времето назад, де да беше и той на този принцип.
Ще видиме какво ще стане, хем вярвам, хем не вярвам...защото и аз не мога да се държа както преди мило и.т.н.
Вече много ми изстрада душичката..не е лесно, вечно да прощаваш простотия след простотия.
Радвам се, че всичко ви е наред. Дано никой не ви урочаса или да ви завиди...за да продължите да се обичате така силно Smile sun
Roksana
Roksana
Admin

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 6 Empty дъра-бъра,чики-рики

Писане  diva Пон Ное 17, 2008 8:32 am

Добро утро и успешна нова седмица на всички sun Много сте изписали,момичета,сега ще чета.Анитоо,как е махмурлъка,предполагам,че е вече овладян ammm При мен временцето гадно,ама аз си мисля за морето и не гледам през прозореца много-много.

diva

Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008

Писане  baby_an Сря Ное 19, 2008 12:25 am

Уф обърках темите с отговора си,ама ще видите къде съм писала Very Happy Оффф колко часа остават ощеее.Тия 24 часови смени са кошмарни
baby_an
baby_an

Писане  diva Сря Ное 19, 2008 8:50 am

Добро утро на всички слънчица sun Не мога да се сдържа да не споделя-снощи гледахме невероятно свежа комедиика-мюзикъл с Мерил Стриип,каква жена е само tctc целия филм е на музиката на АББА,сниман на райски островчета като Санторини,така се накефих,разтопих се kef4o Анито,снощи се замислих за твоите кошмарни смени-искаш да кажеш,че 24 часа стоиш на някаква рецепция,не спиш ли през това време,не се ли полагат някакви почивки O, ne

diva

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 6 Empty да се видим

Писане  diva Сря Ное 19, 2008 10:14 am

Сънииии,приятелко,къде се загуби,дано всичко да е наред при теб,абе Максо да не е изял бабишкера smileee kissyou

diva

Писане  BONBOLINKA Сря Ное 19, 2008 12:21 pm

Наистина, къде се изгуби Съни? Дано само нейния бабет да не я допобъркал.

BONBOLINKA

Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008

Писане  baby_an Сря Ное 19, 2008 7:23 pm

Няма сън,аз вечер нищо не правя,ама това стоене.А като ми се доспи се изтягам на два стола ама как се схващам-ужас.Спя на пресекулки по 20 минути.Добре,че ще е само докато се върне милото.Довечера излизам с бивши колежки по женски и смятам така да се натанцуваааам dance nazdraveee
baby_an
baby_an

Писане  diva Чет Ное 20, 2008 10:34 am

Анито,как ще спиш по столове 4udise2 то да е инцидентно,разбирам,ама всяка смяна да е така е ужассс no все пак са 24 часа,и то на едно място,не че не сме го правили,но поне сменяме кръчмите sladurana

diva

Писане  baby_an Чет Ное 20, 2008 9:41 pm

Оффф не питай,че утре пак съм на работа-отврат.А снощи така се натанцувааах и напиииих още ми е зле.Днес излизах с един приятел на моето котенце и ме спука от бъзици boiii
baby_an
baby_an

Писане  baby_an Пет Ное 21, 2008 12:37 pm

Да ви кажа днес е отвратителен ден Shocked Сутринта докато бягах за автобуса щеше да ме блъсне един дядка с раздрънкания си джоган,че и вика-такъв скандал му спретнах pliasss След това идвам на работа и няма и секунди след това стъклената входна врата се пръсна на хиляди парчета.Без малко да е върху мен.Е това вече беше шок!Сега стоя и умирам от студ защото още няма врата.По едно време токът спря,а за капак сега и кабелната спря-вече не издържам на тоя студ и скука.Моето момченце се опита да ме успокои,ама сега и обхвата изчезна iad iad iad
baby_an
baby_an

Писане  diva Пет Ное 21, 2008 12:42 pm

Ооооо,и при теб-тройнокритичен ден surditka и пак ли си до утре сутринта kissyou

diva

Писане  BONBOLINKA Пет Ное 21, 2008 6:05 pm

Болят ме ушите, че ме одуха вятъра като излизах по задачи, но това няма да ми попречи довечера да излезен с половинката Very Happy . От кога го чакам тоя петък да дойде radost . Утре моя ще го оставя да лежи цял ден и мисля да спра телефоните за да не го търси никой. Искам да се прибера и да видя малчугана какви неща ми е донесъл от часовете по готварство. Вече ми се обади и беше разтроен, че половината вкусотийки били се изпотрошили в раницата, макар, че се старал да не ги смачка. Нищо- каквото е такова. И на трохи да е ще го изядем. Ще снимам и ще пусна снимка. Незнам точно какво е ама щом се е разтрошило, я кексчета пак я бисквитки 4udise2 На вас какви са ви плановете за петък вечер и почивните дни?

BONBOLINKA

Писане  neli4ka Пет Ное 21, 2008 7:57 pm

И тук днес е кофти времето с един бръснещ вятър и дъжд. stud Счупи ми се и последния чадър от ши*ания вятър след,като го обърна няколко пъти.Ама аз пари за чадъри НЕ давам,понеже все някой си забравя неговият в дискотеката. Laughing Помагат ми да икономисвам парички. funn

neli4ka

Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008

Писане  baby_an Съб Ное 22, 2008 12:55 am

Уф,добре че ми сложиха нова врата,но до 18 часа вече бях станала на ледена висулка stud Вися си тука и скучая и тайно се надявам на някой изненадващ смс wub
baby_an
baby_an

Писане  Roksana Нед Ное 23, 2008 2:47 pm

neli4ka написа:И тук днес е кофти времето с един бръснещ вятър и дъжд. stud Счупи ми се и последния чадър от ши*ания вятър след,като го обърна няколко пъти.Ама аз пари за чадъри НЕ давам,понеже все някой си забравя неговият в дискотеката. Laughing Помагат ми да икономисвам парички. funn
O, ще ме убиеш от смях. haha haha haha haha haha haha haha
Само си представих как се бориш с чадъра. dancee haha haha haha
Roksana
Roksana
Admin

Писане  neli4ka Нед Ное 23, 2008 6:04 pm

От вчера вали сняг,но не се задържа за много.Миналата зима не валя.Първият сняг си спомням беше на 23-ти март.Всички карат с по 10 км.в час. haha Като завали и всички се шашкат и ходят да си купуват вериги.Много са ми смешни. haha Лошото е ,че тук асфалтът е много кофти и много се пързаля дори при дъжд.Най-големият кеф си остава за песа.Ходи с отворена уста,щрака с ченето и яде снега.Много е смешен. haha
Само скивайте какви опашки са се извили,а е неделя.С тая скорост на костенурки няма да стигнат дaлече. Laughing
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 6 Nl7761
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 6 2iih0ud
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 6 A4vndt

neli4ka

Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008

Писане  BONBOLINKA Нед Ное 23, 2008 6:18 pm

Здравейте! Жива съм от петъчната вечер Laughing Много хубаво си изкарах. Лимончетата от водката ми дойдоха в повече Very Happy
Ниличка, то страшна работа при вас Laughing Тия тук не знаят какво е сняг. Миналата или май по- миналата година беше, падна нещо като сняг. Пиша " нещо" защото не беше на никакви снежинки и се топеше още преди да падне на земята. Тъкмо бяха сложили навсякъде коледните лампички по улиците и всичко гърмеше като фоерверки. А преди около 5 години е паднал снежец и училищата и фирмите и т.н. са спряли за да излязат всички на улицата и да гледат снега, който се е задържал не повече от 5 минутки, но все пак е имало. Имам познат който е направил уникална снимка- палми със сняг.
И тук асфалта е много хлъзгав. Незнам защо така. Като падне дъжд е нправо пързалка.......
Аз май много се разбъбрих Laughing Нали не съм влизала 2 дена, че сега взех да наваксвам Laughing Laughing

BONBOLINKA

Писане  baby_an Нед Ное 23, 2008 6:22 pm

Хихихи и аз съм жива от снощи-толкова хубаво си изкарах dance Излизах с приятелите на котенцето ми-беше супер.Нели много е красиво sniag Ела да видиш тука какво става като завали surditka Вечно сме изненадани,настава една лудница-закъсали коли,преспи навсякъде-ужас.То защото във Варна много рядко вали сняг и гледаш "гъзарите" дето си мислят,че навсякъде минават с джиповете си,закъсали в непочистените преспи zub4o
baby_an
baby_an

Писане  BONBOLINKA Пон Ное 24, 2008 11:43 am

Здравейте! Успешна седмица на всички ! Аз влизам за малко. Страшно много работа имам. Чкам да се появи един клиент в офиса и дойде ли- после пак изчезвам по задачи. Как минаха почивните дни? Разбрах, че бая студ тия дни в БГ.

BONBOLINKA

Писане  baby_an Пон Ное 24, 2008 11:52 am

Здравейте и от мен!Аз съм на работа-отврат-пак ще си поскучая skuka
baby_an
baby_an

Писане  Sunny max Пон Ное 24, 2008 1:07 pm

Здравейте момичета zdr Макс не е изял никаква бабишкера, макар че много ми се искаше да изяде една конкретна. Компа ми нещо е хванал вирус и се налага преинсталация, ама братовчедка ми нещо не може да се дореди да стигне до нас и да го излекува.
Ние от събота имаме сняг и Макси е на седмото небе, само тича покрай нас и лае да му хвърляме снежни топки. Това животно на сняг побеснява, направо придобива тройна сила, което е нормално все пак е сибирски.
При мен нещата са си същите Laughing киликанзерката продължава да умира от ревност и като готвя само върви и прави забележки, ама вече не ми пука, само се забавлявам с нея. Моя и е казал, че след като аз съм готвила той от нейните манджи няма да яде, така че да си прави сметката. Но поне установих, че всичко е от ревност, дива, безумна ревност. Надявам се никога да не изпадам в подобна излагаща ситуация и да ревнувам от абсолютно въображаеми неща.
Пожелавам успешна седмица на всички съфорумки, само хубави неща да ви се случват и нека коледния дух е с вас buket
Sunny max
Sunny max

Брой мнения : 465
Registration date : 26.10.2008

Писане  diva Пон Ное 24, 2008 3:02 pm

Здравейте,милички, и от мен,най-накрая се докопах до компа,много ми липсвахте wub Успешна,дивна и красива седмица на всички,мнооого любов и усмивки kissyou Съни,най-после се появи,направо се бях притеснила за бабет funn Бонбон,благодаря за хубавите пожелания,разчувства ме obi4 Празника мина супер tanci изненадата от децата беше поставена на бравата на вратата,в малка торбичка статуетка на 2 бели гълъба,които се целуват,разтопиха ме obi4

diva

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 6 от 40 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите