Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters
Страница 6 от 40
Страница 6 от 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
Бонбонче и аз така като теб,постоянно следя за нови мнения
Дива,ако знаеш Анито снощи как се напииии-олеле.Днес едва гледам,а още 8 часа до края на работния ден-нали съм 24 часа
Спокойна почивка,а аз утре ще се виждам с един от приятелите на моя,ама по-подробно съм писала в оная мойта ревливата тема
Дива,ако знаеш Анито снощи как се напииии-олеле.Днес едва гледам,а още 8 часа до края на работния ден-нали съм 24 часа
Спокойна почивка,а аз утре ще се виждам с един от приятелите на моя,ама по-подробно съм писала в оная мойта ревливата тема
baby_an- Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008
Благодаря ви момичета.
Апо - Дано сестричката ти, да си намери някое добро момче.
Моя и днеска ми плака цял ден по телефона.... не знам колко пъти каза думите :
Моля те, Прости ми, Върни се при мен.
Още не съм му казала, че съм решила да му дам 99-ти шанс.
Викам така е, преди когато аз плачех, ти ми викаше, че съм дребнава, преигравам...и плача за глупости.
И тъй като всичко се връща в този прекрасен живот...сега ти плащаш, както плащах аз. Скъпо!
Как се чувстваш, опиши ми....?
Изгубен, Слаб, Сам, душата ми е стегната, гърлото също, не ми се яде, не мога да спя, зарязах всичко заради което не можех да ти обърна внимание, дадох си сметка какво губя, разкайвам се.
Задушавам се без тебе, обещавам да те направя щастлива, ела върни се, искам да те прегърна , да те доскосна, да те целувам, да легнеш на рамото ми, да слушам как дишаш, да чувам смеха ти.. искам да те обичам.
Пусни ме да се върна в сърцето ти..
Изслушах го и му казах, че се опитвам насила да му повярвам , но тъй като този филм съм го гледала и с повторенията му, ми е малко трудно.
Оставих го да си мисли, че няма да се върна....нека го боли, както мен ме болеше.
Обичам го, умирам за него...но има неща, които не мога да забравя.
Става дума за действия и думи...думи които не искам да помня, но си стоят заковани в главата ми.
Защо ли човек не помни толкова силно похвала или комплимент, колкото обидна дума от любим човек.
Сигурно съм повредена.
Всичко ще се оправи! Надявам се силно....
Апо - Дано сестричката ти, да си намери някое добро момче.
Моя и днеска ми плака цял ден по телефона.... не знам колко пъти каза думите :
Моля те, Прости ми, Върни се при мен.
Още не съм му казала, че съм решила да му дам 99-ти шанс.
Викам така е, преди когато аз плачех, ти ми викаше, че съм дребнава, преигравам...и плача за глупости.
И тъй като всичко се връща в този прекрасен живот...сега ти плащаш, както плащах аз. Скъпо!
Как се чувстваш, опиши ми....?
Изгубен, Слаб, Сам, душата ми е стегната, гърлото също, не ми се яде, не мога да спя, зарязах всичко заради което не можех да ти обърна внимание, дадох си сметка какво губя, разкайвам се.
Задушавам се без тебе, обещавам да те направя щастлива, ела върни се, искам да те прегърна , да те доскосна, да те целувам, да легнеш на рамото ми, да слушам как дишаш, да чувам смеха ти.. искам да те обичам.
Пусни ме да се върна в сърцето ти..
Изслушах го и му казах, че се опитвам насила да му повярвам , но тъй като този филм съм го гледала и с повторенията му, ми е малко трудно.
Оставих го да си мисли, че няма да се върна....нека го боли, както мен ме болеше.
Обичам го, умирам за него...но има неща, които не мога да забравя.
Става дума за действия и думи...думи които не искам да помня, но си стоят заковани в главата ми.
Защо ли човек не помни толкова силно похвала или комплимент, колкото обидна дума от любим човек.
Сигурно съм повредена.
Всичко ще се оправи! Надявам се силно....
А така Рокси,поизмъчи го малко-да осъзнае какво е без теб!Защото нали знаеш,че оценяваме нещо едва когато го загубим.Аз винаги съм така,трябваше да се скараме с моето съкровище и без малко да го загубя,за да се осъзная какво ще изпусна
Права си Но аз винаги оценявам преди да загубя, защото после ако се случи ще се чувствам ужасно.
Ще съжалявам, ще искам да върна времето назад, де да беше и той на този принцип.
Ще видиме какво ще стане, хем вярвам, хем не вярвам...защото и аз не мога да се държа както преди мило и.т.н.
Вече много ми изстрада душичката..не е лесно, вечно да прощаваш простотия след простотия.
Радвам се, че всичко ви е наред. Дано никой не ви урочаса или да ви завиди...за да продължите да се обичате така силно
Ще съжалявам, ще искам да върна времето назад, де да беше и той на този принцип.
Ще видиме какво ще стане, хем вярвам, хем не вярвам...защото и аз не мога да се държа както преди мило и.т.н.
Вече много ми изстрада душичката..не е лесно, вечно да прощаваш простотия след простотия.
Радвам се, че всичко ви е наред. Дано никой не ви урочаса или да ви завиди...за да продължите да се обичате така силно
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро и успешна нова седмица на всички Много сте изписали,момичета,сега ще чета.Анитоо,как е махмурлъка,предполагам,че е вече овладян При мен временцето гадно,ама аз си мисля за морето и не гледам през прозореца много-много.
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Уф обърках темите с отговора си,ама ще видите къде съм писала Оффф колко часа остават ощеее.Тия 24 часови смени са кошмарни
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро на всички слънчица Не мога да се сдържа да не споделя-снощи гледахме невероятно свежа комедиика-мюзикъл с Мерил Стриип,каква жена е само целия филм е на музиката на АББА,сниман на райски островчета като Санторини,така се накефих,разтопих се Анито,снощи се замислих за твоите кошмарни смени-искаш да кажеш,че 24 часа стоиш на някаква рецепция,не спиш ли през това време,не се ли полагат някакви почивки
да се видим
Сънииии,приятелко,къде се загуби,дано всичко да е наред при теб,абе Максо да не е изял бабишкера
Наистина, къде се изгуби Съни? Дано само нейния бабет да не я допобъркал.
BONBOLINKA- Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008
Няма сън,аз вечер нищо не правя,ама това стоене.А като ми се доспи се изтягам на два стола ама как се схващам-ужас.Спя на пресекулки по 20 минути.Добре,че ще е само докато се върне милото.Довечера излизам с бивши колежки по женски и смятам така да се натанцуваааам
да се видим
Анито,как ще спиш по столове то да е инцидентно,разбирам,ама всяка смяна да е така е ужассс все пак са 24 часа,и то на едно място,не че не сме го правили,но поне сменяме кръчмите
Оффф не питай,че утре пак съм на работа-отврат.А снощи така се натанцувааах и напиииих още ми е зле.Днес излизах с един приятел на моето котенце и ме спука от бъзици
Да ви кажа днес е отвратителен ден Сутринта докато бягах за автобуса щеше да ме блъсне един дядка с раздрънкания си джоган,че и вика-такъв скандал му спретнах След това идвам на работа и няма и секунди след това стъклената входна врата се пръсна на хиляди парчета.Без малко да е върху мен.Е това вече беше шок!Сега стоя и умирам от студ защото още няма врата.По едно време токът спря,а за капак сега и кабелната спря-вече не издържам на тоя студ и скука.Моето момченце се опита да ме успокои,ама сега и обхвата изчезна
да се видим
Ооооо,и при теб-тройнокритичен ден и пак ли си до утре сутринта
Болят ме ушите, че ме одуха вятъра като излизах по задачи, но това няма да ми попречи довечера да излезен с половинката . От кога го чакам тоя петък да дойде . Утре моя ще го оставя да лежи цял ден и мисля да спра телефоните за да не го търси никой. Искам да се прибера и да видя малчугана какви неща ми е донесъл от часовете по готварство. Вече ми се обади и беше разтроен, че половината вкусотийки били се изпотрошили в раницата, макар, че се старал да не ги смачка. Нищо- каквото е такова. И на трохи да е ще го изядем. Ще снимам и ще пусна снимка. Незнам точно какво е ама щом се е разтрошило, я кексчета пак я бисквитки На вас какви са ви плановете за петък вечер и почивните дни?
И тук днес е кофти времето с един бръснещ вятър и дъжд. Счупи ми се и последния чадър от ши*ания вятър след,като го обърна няколко пъти.Ама аз пари за чадъри НЕ давам,понеже все някой си забравя неговият в дискотеката. Помагат ми да икономисвам парички.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
Уф,добре че ми сложиха нова врата,но до 18 часа вече бях станала на ледена висулка Вися си тука и скучая и тайно се надявам на някой изненадващ смс
O, ще ме убиеш от смях.neli4ka написа:И тук днес е кофти времето с един бръснещ вятър и дъжд. Счупи ми се и последния чадър от ши*ания вятър след,като го обърна няколко пъти.Ама аз пари за чадъри НЕ давам,понеже все някой си забравя неговият в дискотеката. Помагат ми да икономисвам парички.
Само си представих как се бориш с чадъра.
От вчера вали сняг,но не се задържа за много.Миналата зима не валя.Първият сняг си спомням беше на 23-ти март.Всички карат с по 10 км.в час. Като завали и всички се шашкат и ходят да си купуват вериги.Много са ми смешни. Лошото е ,че тук асфалтът е много кофти и много се пързаля дори при дъжд.Най-големият кеф си остава за песа.Ходи с отворена уста,щрака с ченето и яде снега.Много е смешен.
Само скивайте какви опашки са се извили,а е неделя.С тая скорост на костенурки няма да стигнат дaлече.
Само скивайте какви опашки са се извили,а е неделя.С тая скорост на костенурки няма да стигнат дaлече.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
Здравейте! Жива съм от петъчната вечер Много хубаво си изкарах. Лимончетата от водката ми дойдоха в повече
Ниличка, то страшна работа при вас Тия тук не знаят какво е сняг. Миналата или май по- миналата година беше, падна нещо като сняг. Пиша " нещо" защото не беше на никакви снежинки и се топеше още преди да падне на земята. Тъкмо бяха сложили навсякъде коледните лампички по улиците и всичко гърмеше като фоерверки. А преди около 5 години е паднал снежец и училищата и фирмите и т.н. са спряли за да излязат всички на улицата и да гледат снега, който се е задържал не повече от 5 минутки, но все пак е имало. Имам познат който е направил уникална снимка- палми със сняг.
И тук асфалта е много хлъзгав. Незнам защо така. Като падне дъжд е нправо пързалка.......
Аз май много се разбъбрих Нали не съм влизала 2 дена, че сега взех да наваксвам
Ниличка, то страшна работа при вас Тия тук не знаят какво е сняг. Миналата или май по- миналата година беше, падна нещо като сняг. Пиша " нещо" защото не беше на никакви снежинки и се топеше още преди да падне на земята. Тъкмо бяха сложили навсякъде коледните лампички по улиците и всичко гърмеше като фоерверки. А преди около 5 години е паднал снежец и училищата и фирмите и т.н. са спряли за да излязат всички на улицата и да гледат снега, който се е задържал не повече от 5 минутки, но все пак е имало. Имам познат който е направил уникална снимка- палми със сняг.
И тук асфалта е много хлъзгав. Незнам защо така. Като падне дъжд е нправо пързалка.......
Аз май много се разбъбрих Нали не съм влизала 2 дена, че сега взех да наваксвам
Хихихи и аз съм жива от снощи-толкова хубаво си изкарах Излизах с приятелите на котенцето ми-беше супер.Нели много е красиво Ела да видиш тука какво става като завали Вечно сме изненадани,настава една лудница-закъсали коли,преспи навсякъде-ужас.То защото във Варна много рядко вали сняг и гледаш "гъзарите" дето си мислят,че навсякъде минават с джиповете си,закъсали в непочистените преспи
Здравейте! Успешна седмица на всички ! Аз влизам за малко. Страшно много работа имам. Чкам да се появи един клиент в офиса и дойде ли- после пак изчезвам по задачи. Как минаха почивните дни? Разбрах, че бая студ тия дни в БГ.
Здравейте и от мен!Аз съм на работа-отврат-пак ще си поскучая
Здравейте момичета Макс не е изял никаква бабишкера, макар че много ми се искаше да изяде една конкретна. Компа ми нещо е хванал вирус и се налага преинсталация, ама братовчедка ми нещо не може да се дореди да стигне до нас и да го излекува.
Ние от събота имаме сняг и Макси е на седмото небе, само тича покрай нас и лае да му хвърляме снежни топки. Това животно на сняг побеснява, направо придобива тройна сила, което е нормално все пак е сибирски.
При мен нещата са си същите киликанзерката продължава да умира от ревност и като готвя само върви и прави забележки, ама вече не ми пука, само се забавлявам с нея. Моя и е казал, че след като аз съм готвила той от нейните манджи няма да яде, така че да си прави сметката. Но поне установих, че всичко е от ревност, дива, безумна ревност. Надявам се никога да не изпадам в подобна излагаща ситуация и да ревнувам от абсолютно въображаеми неща.
Пожелавам успешна седмица на всички съфорумки, само хубави неща да ви се случват и нека коледния дух е с вас
Ние от събота имаме сняг и Макси е на седмото небе, само тича покрай нас и лае да му хвърляме снежни топки. Това животно на сняг побеснява, направо придобива тройна сила, което е нормално все пак е сибирски.
При мен нещата са си същите киликанзерката продължава да умира от ревност и като готвя само върви и прави забележки, ама вече не ми пука, само се забавлявам с нея. Моя и е казал, че след като аз съм готвила той от нейните манджи няма да яде, така че да си прави сметката. Но поне установих, че всичко е от ревност, дива, безумна ревност. Надявам се никога да не изпадам в подобна излагаща ситуация и да ревнувам от абсолютно въображаеми неща.
Пожелавам успешна седмица на всички съфорумки, само хубави неща да ви се случват и нека коледния дух е с вас
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Здравейте,милички, и от мен,най-накрая се докопах до компа,много ми липсвахте Успешна,дивна и красива седмица на всички,мнооого любов и усмивки Съни,най-после се появи,направо се бях притеснила за бабет Бонбон,благодаря за хубавите пожелания,разчувства ме Празника мина супер изненадата от децата беше поставена на бравата на вратата,в малка торбичка статуетка на 2 бели гълъба,които се целуват,разтопиха ме
Страница 6 от 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Страница 6 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите