Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters
Страница 23 от 40
Страница 23 от 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
Ооо Бонбон, добре дошла на българска земя. Малкия да го нагушкаш и от мен. И хубавичко да се объргаляте в снега. Пък може и по някоя снимка га направиш.
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
Съни аз не спирам да го мачкотя бебока . Във Варна няма сняг за овъргаляне Малкия иска да кара ски. Нямаме време да отидем на планина- в други ден летим по същия път на обратно На мен ми е много студено, че отдавна не бях усещала минусови температури и гледам колкото се може по- малко да излизам, че да не се разкихам и да разболея дечко. А пък и гледам да съм в помощ на сестра ми- шетам, слизам набързо до магазина да напазарувам, играя с бебо. След малко ще отидем да посрещнем майка, че пристига днес и довечера ще си правим купон
Ти през почивните дни предполагам си ходила по разходки с Максо и сте се радвали на снежеца. Аз мислех, че ще има поне малко сняг, но видяхме сняг само като пристигнахме в събота през ноща. Малкия язък, че се точеше да се замерваме със снежни топки и т.н. Той много обича сняг, а сега още повече, че не е виждал отдавна. Даже във виелицата искаше да спрем да го пипнел ама то само това оставаше- да забием в някоя пряспа както направихме близо до русе и да не можем да помръднем.
Ти през почивните дни предполагам си ходила по разходки с Максо и сте се радвали на снежеца. Аз мислех, че ще има поне малко сняг, но видяхме сняг само като пристигнахме в събота през ноща. Малкия язък, че се точеше да се замерваме със снежни топки и т.н. Той много обича сняг, а сега още повече, че не е виждал отдавна. Даже във виелицата искаше да спрем да го пипнел ама то само това оставаше- да забием в някоя пряспа както направихме близо до русе и да не можем да помръднем.
BONBOLINKA- Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Хайде,поспаланки,измъквайте се под топлите юрганчета и идвайте да пием кафенце Добро утро,пиленца,да си знаете,че е голям студ навън,обличайте се дебелличко и топло Успешен ден на всички
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Добро утро и от мен, Дивче не лъжи, времето е прекрасно, даже слънчице пече.
дъра-бъра,чики-рики
Съничка,гледаш от вътрешната страна на прозореца,залепена за радиатора,налиии В Горна е -15 и от студ прехвърча скреж
И тук пече ама духа много силен вятър и не става за разходки. Бебо заспа, че нощес беше кисел. Сестра ми му сменяла режима
Дива, ще ви умори това време. Поне разчистили ли са улиците, че да се минава спокойно?
Дива, ще ви умори това време. Поне разчистили ли са улиците, че да се минава спокойно?
дъра-бъра,чики-рики
Ехооо,тука съм Бонбон,какво разчистване ама намираме се в Горна Оряховица,няма разчистване,тротоарите са заринати в сняг да кръста/те просто не са бутвани,де/по улиците е минала ВЕДНЪЖ някаква машина и сега снегът там е на бабуни,коловози и заледен,та е цяло приключение за пешеходеца-данъкоплатец да се движи На бебо да не му спират нощното папкане та затова да се сърди
Аз си спомням една зима пътувах до Горна с влак . Като слязох от влака се бях уплашила. Сняг навсякъде. По тротоара нямаше как да се ходи, че никой не е чистил, по улиците пък опасно, че колите едва минават из преспити и туку виж някой се завъртял и те бутнал. Имам от Горна и хубави и лоши спомени.
Дива, аз за това бях сложила една "чуденка" като писах, че сестра ми му сменя режима. Той вечер си спи. Не става нито да пие вода, нито да яде. Нещо му разбутва през деня режима ама и аз не мога да и разбера идеята. Бута дневния режим и всичко после му се отразява на нощното спане. Тя му е майка- тя решава. Аз съм помагач
Дива, аз за това бях сложила една "чуденка" като писах, че сестра ми му сменя режима. Той вечер си спи. Не става нито да пие вода, нито да яде. Нещо му разбутва през деня режима ама и аз не мога да и разбера идеята. Бута дневния режим и всичко после му се отразява на нощното спане. Тя му е майка- тя решава. Аз съм помагач
дъра-бъра,чики-рики
Така си е,Бонбон,но след като си минала по този път вече два пъти може поне да се вслуша в съвета ти но това се установява след години,аз например,сега ако имам бебе бих го гледала по друг начин,с друг-негов си режим,но с възрастта човек започва да вижда и отчита по друг начин нещата.
diva написа:Съничка,гледаш от вътрешната страна на прозореца,залепена за радиатора,налиии В Горна е -15 и от студ прехвърча скреж
Не забравяй, че пиша винаги след като си разходя звяра. При мен тия филми с гледкането през прозореца ги няма. Първото след като си измия очите е да изведа звярчо.
Здравейте!Ей Бонбон ама ти във Варна ли си?Ех че ме е яд-можеше да се видииим Еееее ама наистина ме е яд,а ти утре заминаваш Аз днес едва дойдох на работа,такъв студен вятър духашееее-направо откачих от студ Бебока ще плачка за леля си май-ще му липсва мачкането Снощи да ви се оплача,толкова закани и гласене за момента в който ще се приберем и ще останем насаме с Коси,а накрая отидох до тоалета и се връщам и какво да видя-момчето така сладко се беше гушнал със зайчето в леглото ми,че само го завих и си легнах до него Но довечераааа,вече няма да му се размине Никакво съжаление Лек ден мацки
baby_an- Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,момичета Анитооо,много го мориш това момче,бе,ще му станат ушичките прозрачни Лек,усмихнат и късметлийски ден
Здравейтеее!Голям студ е тук Писна ми вече с тая зима.Дивче ка няма да го моря като след седмица две пак ще замине-трябва да се наваксва Оф направо не ми се мисли какво ще правя пак 4 месеца сама Сега раззглеждам снимките от плаването му-много ми е хубав,нищо че е късо подстриган и обръснат
дъра-бъра,чики-рики
Как сама,бе Анито Амчи ние вече чакаме новите серии на култовия сериал Бонбона да не си е тръгнала за Испанско,че не се появява днес душичката Съниии,как си пиле,топло ли е при вас
Момичета направо ще умра Току що се обадили на Коси,да му кажат че заминава на 6 или 7 март И аз на 8 ще съм самичка Иска да изляза с приятелки,как да му обясня,че хич няма да ми е до излизане.Аз сега не мога да спра да плача,а акамо ли тогава да изляза да се забавлявам
Тука съм, при нас времето е много приятно, даже слънчице напече. Тук май нямаше никой от Бургас. Има верочтност уикенда да пътуваме до Бургас, ама още не се знае със сигурност.
Здравейте. Аз тези дни тичам по задачи,заради дискотеката,че нали ни затвориха преди почти 3 седмици.Каталясах направо. И тази седмица няма да може да отворим,но от понеделника се надявам,че ще бачкаме вече.Бонболинка,трябва да си е вече в Палма и вече и липсва бебешора.Гаранция.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
,и аз съм тук.Не съм писала,но то няма нищо за разправяне.Едно и също-освен,че малкия вече две седмици е болен и не е на градина,горкото ми дете.Направо изперка у дома,не му се стои сам,играе му се с деца.Свекито утре ще го взема за сефте от незнам колко време да го води на разходка с племенничката.Та аз смятаам да пообиколя по магазините да намеря подарък-моето либе на 3 март има рожден ден,става на....................28 .Само като му напямня и полудява.Единствените думи от устата му са ''е,не,не може да бъде,че кога остарях така бре да му се невиди ''
mal4o_vasil4o- Брой мнения : 164
Registration date : 13.10.2008
Добро утро момичета-кокичета. Гледам през прозореца и нещо хич не ми се излиза, изглежда ужасяващо студено, но Макси дава зор и искам-неискам трябва да излизам.
Здравейте момичета! Аз съм много изморена. За втори път ми се случва да търча така до Бг. Гадна работа. Сменяш самолети, висиш по летища. Неличка, бебока взе да ми липсва още като се качихме в колата. Кой знае кога ще го видя пак. Те няма да могат сигурно да пътуват с бебето това лято, че да ни дойдат на гости. Много е мъничък, макар, че и на отиване и на връщане в самолета видях майчета със съвсем малки бебчета.
Тук си е направо пролет. На мен от смяната на климата днес сутринта взе че пак ми дойде. Кофти.
След обяд ще отида до работа. В нас учудваща е доста прибрано и чисто За ядене имаше само замразени пици Аз през почивните дни ще съм на работа. Вие как ще изкарате двата дена?
Съни, то да ти кажа, че и да има някой от Бургас, тук най "отявлените" сме май в Горна, София, Варна, Брюксел и Палма
Тук си е направо пролет. На мен от смяната на климата днес сутринта взе че пак ми дойде. Кофти.
След обяд ще отида до работа. В нас учудваща е доста прибрано и чисто За ядене имаше само замразени пици Аз през почивните дни ще съм на работа. Вие как ще изкарате двата дена?
Съни, то да ти кажа, че и да има някой от Бургас, тук най "отявлените" сме май в Горна, София, Варна, Брюксел и Палма
дъра-бъра,чики-рики
Ехоооууу,добро утро,муцунки златни Бонбонче,добре завърнала се в Палма,значи мъжете ти са се справили някакси без теб-казваш,че не е плачевно Неличка,защо ви затвориха ти беше споменала нещо,за някакви разрешителни,ама не можах баш да разбера Съничка,днес като че ли е по-топличко,той Максо ще те сгрее ейсегичка като хукне Малчо,дребния още ли е болничък,вземи някакви мерки-смени лечението,опитай по бабешки-много ми се струват 2 седмици да боледува,ти сега не си на работа,нали, остави го у вас да позакрепне-не го пращай на градинка поне до април,да поотминат вирусите,може имунната му система да е отслабнала.Еййй,девойки,как ще посрещате Баба Марта,пък и Заговезни е,много се кефя на тези празници
Бонбон, добре си се завърнала, ама другия път като идваш в Бг, да минеш през София да пием по кафе
Хорааа пътуваме, утре сутринта тръгваме Ма много съм щастлива, направо нямам търпение да е вече утре Макси за първи път ще види море и пясък, добре поне че ще е студено и ще може да се натича на воля.
Хорааа пътуваме, утре сутринта тръгваме Ма много съм щастлива, направо нямам търпение да е вече утре Макси за първи път ще види море и пясък, добре поне че ще е студено и ще може да се натича на воля.
И аз се радвам на празниците. Ще ходя до българския магазин за халва. Те испанците си имат Турон ( типично коледно лакомство за тях) и някой видове малко приличат на нашенска халва ама не е същото. Та ще купя и мартеници. Аз имам доста, че роднините изпращат, а и сестра ми ни подари няколко гривни мартенички, но ми е готино да си купувам разни интерестни.
Малчо, какво му е точно на малкия? Аз на моите като вземе да наближава есента започвам да им давам всеки ден по хапченце витамин ц. Ама от тоя детския. Големия много се разболява, но малкия ( да чукна на дърво) издържа стоически.
Дива, то в нас подреденото може и да е от това, че не са се прибирали вкъщи Знам ли ги какво са правили докато ни нямаше. Ще си кажат де. Аз довечера ще направя очна ставка
Малчо, какво му е точно на малкия? Аз на моите като вземе да наближава есента започвам да им давам всеки ден по хапченце витамин ц. Ама от тоя детския. Големия много се разболява, но малкия ( да чукна на дърво) издържа стоически.
Дива, то в нас подреденото може и да е от това, че не са се прибирали вкъщи Знам ли ги какво са правили докато ни нямаше. Ще си кажат де. Аз довечера ще направя очна ставка
Съни, вече преходи преа съседна румъния не мисля да правя. Така, че ще е директно за София и непременно ще се обадя. Искаше ми се и сега да се видим с момичетата от Варна, но нямах време за нищичко. А като дойде и майка ми- 3 жени и не можем да се наприказваме . Много е кофти, че родителите ми са на единия край на Бг, а сестра ми на другия. Предния път като се наложи пак да правя тоя номер да летя и да се прибирам за няколко дена не можах да видя никой. Занимавах се с други "роднини"
дъра-бъра,чики-рики
няма значение,Бонбон,важното е че те не посрещат бардаци-да чистиш и оправяш от вратата.Съни,прати много здраве на морето-толкова го обичам и започва вече да ми липсва.Малчо,и аз от есента започвам да им давам на мойте деца-билкови таблетки за засилване на имунната система и витамин ц,така профилактично,и всеки ден трябва да изядат поне един портокал,банан,няколко мандарини и орехи,с малкия нямам проблеми-той си хапва много плодчета,но с каката-голям зор докато я науча да яде-белех й ги и почти насила я свикнах,но сега сама си търси да яде.
Страница 23 от 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Страница 23 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите