Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters
Страница 10 от 40
Страница 10 от 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
дъра-бъра,чики-рики
Бонбон,честито лелинство и от мен,макар и със закъснение Да ви е жив и здрав малкия мъж,да ви носи само радост и усмивки
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
Честито от мен на Бонболинка за племенника и на Бейби Ан послучай празника на нейното момче. Сори, че е на патерици, обаче нямам комп в нас и ми е много тъжно. Но братовчедка ми обеща да го вдигне на крака.
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
Добро утро момичета! Вчера не бях на работа, че някаква фиеста имаше. Не мога да им ги помня всичките фиести. Съвсем се омотах с тия техните светии. Имат си официални празници за цяла Испания , имат си и разни тук дето си ги тачат. Повечето градчета си имат по някой светия покровител и е ден на съответното градче. Хич вече не се и замислям каква им е фиестата- казват шефовете " Утре е фиеста" и от там нататък не ме интересува дали е на Св.Себастиан или който ще да е.
Вие къде се изпозагубихте? Как сте?
Вие къде се изпозагубихте? Как сте?
BONBOLINKA- Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,милички Малко ме нямаше,мааах по задачи,но много ми липсвахте А то прекрасни неща се случили за това време-Бонбонка станала леля на един голям малък мъж-3,800кг.това направо си е бебе на 1 месец браво на мама Анито,да ти е живо името,мила внучета да го носят,мнооого щастие,любоооов и усмивки
Здравейте момичета. Как сте днес? Аз да ви се похваля, компа е вече здрав и довечера ще си го взема
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Съничка,ха честито-че то голяма наказия без комп
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,момичета,успешен ден ,макар и леден
Мерси,Дива.Как сте момичета?Ник'ви ви няма напоследък?
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
Здравейтеее Благодаря на всички за пожеланията!Ето ви малко снимчици от снощи,отроних една две сълзички,но после купона беше страхотен.Бях с две приятелки и приятеля на Косито
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317337&pid=9330814
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317337&pid=9330814
baby_an- Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008
Много готини снимки, baby_an.Определено без бретон ми харесваш много повече.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,зайчета Как сте в тази стууудена утрин и къде се изпозагубихте всички?Анито,много готини снимките,голяма си дивачка
Здравейте и от мен момичета. Аз днес съм си вкъщи. Ходих на преглед в болницата ( рутинен) и го писах цял ден "дъждовен" Хванал ме е мързела и се ровя из нета да видя какво става тук там. След малко ще изляза да помиткосвам малко и се връщам за да се захвана с домашните задължения.
дъра-бъра,чики-рики
Бонбон,гледам и при вас май не е много топло,но поне слънчице пече
Дива, ти да не си ми комшийка Няколко дена валя и днес взе че се показа слънцето, затова и ходих за малко да се пошматкам. Момичета- много ме мързи нещо. Едно ми е такова лениво, че нищо не ми се прави. Тъпо ми е така да седя сама цял ден. Изчетох една камара новини из нета, шматках се половин час, сега ще пооправя из нас, ще сготвя......Май ще си пусна музичка да си поденся като лудите самичка
дъра-бъра,чики-рики
Това с денса е свежа идейка,ние снощи гледахме концерта на "Щурците"от "Аполнията"миналата година,че си и попях и поиграх Не съм ти комшийка,макар че имах мерак,нали знаеш че имам едни камерки,които показват какво става там при вас
Уф и тук във Варна пече едно яко слънцееее А аз съм на работа А как можех да се разходя-обожавам.Лятото постоянно бяхме на разходка-всеки ден един исъщи маршрут,но не ми омръзва
дъра-бъра,чики-рики
Малчооо,къде се скътаваш Как са нещата при теб?
Тук съм,само че не ми остава време от толкова обикаляне да ви пиша .Времето тези дни е чудесно,само за разходки.А и малкия е на градина само за 2 часа на ден и гледам да не се задържам много в къщи.Засега нещата вървят добре,мина му от самосебе си,незнам как стават тези неща-чудо!!!Може би е било нещо моментно,може да е бил неразположен .Въпроса е,че вече му мина.Не че започнахме да излизаме,аз излизам сама с малкия,просто взе да идва на себе си и да се съобразява с държанието към нас.Засега е това.Иначе каква празнична треска ме гони.навсякъде в къщи е като една огромна елха-много играчки,гирлянди,чорапчета и тем подобни,много е весело,а и утре съм рожденничка
mal4o_vasil4o- Брой мнения : 164
Registration date : 13.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Знам,знам,ама оставих поздравленията за утре Радвам се за вас
дъра-бъра,чики-рики
Ехоооу,момичета,къде изчезнахте всички пак ааа, петък вечер е и се стягате да купонясвате,нали
Оооооо купонясвах аз,че чак се олях Сега ще изляза и ще се напия от яд-така съм ядосана
BONBOLINKA и от мен най-сърдечни поздрави за бебока на патерици.
Да расте живо, здраво и безгрижно за радост на всички вас и да ви радва...
Да расте живо, здраво и безгрижно за радост на всички вас и да ви радва...
Вече имам рожден ден,а не мога да спра да плача Боже колко съм самотна,толкова ми липсва.Дано ми се обади иначе ще ме съсипе.Съжалявам,наистина съжалявам,че не спирам да ви занимавам с моите глупости-просто ви чувствам близки и имам нужда да си изплача болката.Тази болка ще ме задуши,понякога си мисля,че не мога да издържа повече далеч от него Утре ще празнувам,очаква се купон с 30 човека,аз както винаги ще се преструвам,но отвътрееее.Само аз си знам какво ми е.
Обичам ви всичките!Благодаря,че сте до мен-незнам какво щях да правя без подкрепата ви
Обичам ви всичките!Благодаря,че сте до мен-незнам какво щях да правя без подкрепата ви
Миличка, успокой се. Ще се обади. Прочетох какво си ми писала за сателитния телефон. Разбирам те, но съм сигурна, че той не е забравил за рожденния ти ден, а има други причини. А и има още време- деня едва сега започва. Избърши сълзите си и се усмихне.
Недей мисли за самотата. Имаш приятелите си, имаш нас. Мисли си за партито довечера. Лелеееееееее 30 човека купон И на него сигурно му се иска да е на купона с теб, но работата му е такава. Още малко остана и ще е при теб. Знам, че не е същото, но ще наваксате и рожденния ти ден и пропуснатите моменти. Приеми, че живота ти е такъв и просто трябва да свикнеш с това.
Днес да не забравиш да се усмихваш и да се веселиш . Довечера ще си налея и аз една водчица за твое здраве!
Недей мисли за самотата. Имаш приятелите си, имаш нас. Мисли си за партито довечера. Лелеееееееее 30 човека купон И на него сигурно му се иска да е на купона с теб, но работата му е такава. Още малко остана и ще е при теб. Знам, че не е същото, но ще наваксате и рожденния ти ден и пропуснатите моменти. Приеми, че живота ти е такъв и просто трябва да свикнеш с това.
Днес да не забравиш да се усмихваш и да се веселиш . Довечера ще си налея и аз една водчица за твое здраве!
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,милички,как сте?Пак доста сте изписали докато липсвах Малкото мишленце,което е рожденичка днес да не се услушва ами да налива водките,че и аз покрай вас ще пропия водчица Успешна,късметлииска и усмихната седмица на всички
Страница 10 от 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Страница 10 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите