Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters
Страница 2 от 40
Страница 2 от 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
дъра-бъра,чики-рики
Е как да няма никой,ей я леля ви Димана.Как сте,милички?Надявам се да ви намирам в добро разположение на духа Мен днес ми е едноо хубаво-едно слънчице е блеснало,едно ми е топличкооо,дечицата ми оздравяха,това ми е достатъчно да ми е гот
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
Браво, хубаво е когато човек има с какво да се похвали.
Мен тази Есен ме тласка към разни депресии, но няма да им се дам.
Мен тази Есен ме тласка към разни депресии, но няма да им се дам.
Нещо,Бонболинка я хвана липсата.Дека си бреее,момеее?
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
Здравейте мацки! Няма нужда да го казвам вие го виждате, ама айде ще го кажа ФОРУМА Е СТРАХОТЕН!!! /и има много яки емотиконки/
GALIAAA- Брой мнения : 6
Registration date : 12.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,момичета-кокичета!Желая на всички хубав ден много,много усмивки и слънчево време,да не чувам за депресии,че ще ви дърпам ушичките
И от мен здравейте, дано да е слънчево вътре в нас, след като на вън не е
Дам, депресията премина..надявам се да не се връща.
Да споделя момичета малко ми е трудно с тези листовки.... един път казват едно, друг път друго...
При една и съща ситуация на кръстовище, веднъж ми казват, че от ляво са с предимство, друг път ми казват, че от дясно ааааааааааа много е объркано.
Дам, депресията премина..надявам се да не се връща.
Да споделя момичета малко ми е трудно с тези листовки.... един път казват едно, друг път друго...
При една и съща ситуация на кръстовище, веднъж ми казват, че от ляво са с предимство, друг път ми казват, че от дясно ааааааааааа много е объркано.
Рокси,не се тревожи,не е толкова сложно.Аз ги взех от първия път и двата изпита,а и на мен не ми бяха ясни листовките.Вероятността да ти се падне такъв въпрос е малка,а и въпросите не са много.За всички 60 въпроса имаш право на 5 грешки.На моите листовки имах само един такъв въпрос,и естествено на него само имах грешка.Най-важното е да знаеш правилото на дясностоящия-почти винаги е от полза.Аз карах курса преди една година,но вече съм се ''изпекла'' по темата.Ако имаш въпроси-питай.С радост ще ти отговоря
mal4o_vasil4o- Брой мнения : 164
Местожителство : Варна
Registration date : 13.10.2008
A, Roksi, не е толкова объркано....винаги дясностоящият има педимство, освен ако със знаци не е упоменато друго.......
А листовките ми бяха ужасно интересни....има 0 грешки, фук фук
Сега ше потърся имаше един сайт с онлайн листовки....
Ето тук: http://www.zelena.info/mototest/
Срам ме е да си призная колко грешки направих цели 8
А листовките ми бяха ужасно интересни....има 0 грешки, фук фук
Сега ше потърся имаше един сайт с онлайн листовки....
Срам ме е да си призная колко грешки направих цели 8
Dessita- Брой мнения : 22
Registration date : 12.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Ехооуу,добро утро момичета Рокси,радвам се за теб Стискайте палци,че днес чакам една надявам се добра новина
Успех,Дива.Дано наистина е приятна,а ако не е си запуши ушите и не слушай
mal4o_vasil4o- Брой мнения : 164
Местожителство : Варна
Registration date : 13.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Благодаря,Малчо,дано,защото засяга една малка душичка,дето ми се пада племенница
Деска много ми помогна. Този сайте не го знаех.
Аз уча от моите си листовки и от http://www.svetofar.com/index.php?action=listovki
Вече се справям по-добре с листовките, малко бъркам тонове, камиони и.т.н. , но ще ги науча.
Ще ги мина без грешка, но имам още да уча.
Петък съм на вътрешен изпит, после вече не знам какво следва, ще се консултирам с инструктора.
mal4o_vasil4o- Мерси на теб
Дива, не сподели сбъдна ли се това което очакваше
Аз уча от моите си листовки и от http://www.svetofar.com/index.php?action=listovki
Вече се справям по-добре с листовките, малко бъркам тонове, камиони и.т.н. , но ще ги науча.
Ще ги мина без грешка, но имам още да уча.
Петък съм на вътрешен изпит, после вече не знам какво следва, ще се консултирам с инструктора.
mal4o_vasil4o- Мерси на теб
Дива, не сподели сбъдна ли се това което очакваше
На 30-те въпроса направих 12 грешки.Dessita написа:
Стават 10 дни от какво Бонболинка никаква я няма. И скайпа и не бачка.
Сериозно се притеснявам да не е станало нещо. Пу-пу-пу да не ме чуе дявола.
Сериозно се притеснявам да не е станало нещо. Пу-пу-пу да не ме чуе дявола.
дъра-бъра,чики-рики
Върнах се и вече ще съм редовна.Добре сте стискали палци,момичета,новината е добра,но тепърва ще имаме изпитания,обаче аз вярвам че всичко ще бъде о.к,пък и не мисля да се предаваме Рокси,срам не срам ще си призная -нямам шофьорска книжка ,обаче и не искам,голяма съм паника,една приятелка скоро взе/малко насила-мъжо й я накара/и сега планира 1 час предварително къде трябва да паркира,за да може да потегли Пожелавам ти късмет и успех
Здравейте и от мен, след много перипетии и аз успях да се регистрирам
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Браво на тебе защото аз все още не успявам да се регна на едно място и се отказах вече,влизам си като гост и мацките все ме питат защо не се регистрирам,че било по-лесно,ама не става
дъра-бъра,чики-рики
Бонбонка,къде си,миличка Какво става с теб,липсваш много
И на мен много ми липсва.diva написа:Бонбонка,къде си,миличка Какво става с теб,липсваш много
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,милички Хубав ден,късмет и много усмивки на всички
Добро утро и от ме, най-после успях да се добера до работа. Движението става все по-ужасно с всеки изминал ден.
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
А от мен добър ден,защото сега се излюпих.
Здравейте всички!!! И вие много ми липсвахте.
Ние се местихме. Нали държахме две квартири. Сега сме в една, макар, че още не сме освободили тая в английското градче. Сега сме в немско. Хич ме няма с тоя немски. Говоря го, колкото да си изкарам боя Много ми е труден с тия дълги думи и тая граматика ама се налага да го говоря, колкото и маймунски да звучи от моята уста .Имахме проблеми с нета и затова не влизах, а от работа нямаше как, защото бях в движение. Вчера ни удари страшна буря. Градчето където работя е полу разрушено. В къщи поражения няма сериозни. Само шкафа на терасата беше съборен и всичко по терасата (маса, столове, че и прането) бяха насметени в единия ъгъл. Пред блока едно огромно дърво се счупило на половина и добре, че не е достигнало прозорците на терасата, че нямаше да остане нищо здраво. Днес още разчистват и възстановяват щетите. Това му е кофти на времето тук (за есента става дума)- миналия ден малкия се къпа в морето, а вчера- буря, ветрове и дъждове. Ама на сърфистите хич не им пречи. Навсякъде фучи, морето бурно, а те накацали като чайки в морето и се кефят. Снимах ги. МАлко кофти снимките, че валеше ама ще ги пусна тия дни да видите колко луди хора има. На мен в тоя студ на акъла ми идва не как да карам сърф, ами как да се прибера на топличко и да ударим по няколко водчици с моя за вътрешно подгряване
Ние се местихме. Нали държахме две квартири. Сега сме в една, макар, че още не сме освободили тая в английското градче. Сега сме в немско. Хич ме няма с тоя немски. Говоря го, колкото да си изкарам боя Много ми е труден с тия дълги думи и тая граматика ама се налага да го говоря, колкото и маймунски да звучи от моята уста .Имахме проблеми с нета и затова не влизах, а от работа нямаше как, защото бях в движение. Вчера ни удари страшна буря. Градчето където работя е полу разрушено. В къщи поражения няма сериозни. Само шкафа на терасата беше съборен и всичко по терасата (маса, столове, че и прането) бяха насметени в единия ъгъл. Пред блока едно огромно дърво се счупило на половина и добре, че не е достигнало прозорците на терасата, че нямаше да остане нищо здраво. Днес още разчистват и възстановяват щетите. Това му е кофти на времето тук (за есента става дума)- миналия ден малкия се къпа в морето, а вчера- буря, ветрове и дъждове. Ама на сърфистите хич не им пречи. Навсякъде фучи, морето бурно, а те накацали като чайки в морето и се кефят. Снимах ги. МАлко кофти снимките, че валеше ама ще ги пусна тия дни да видите колко луди хора има. На мен в тоя студ на акъла ми идва не как да карам сърф, ами как да се прибера на топличко и да ударим по няколко водчици с моя за вътрешно подгряване
BONBOLINKA- Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,Бонбон Радвам се,че всичко при теб е ок,че бяхме почнали боб да хвърляме за теб Тук при нас едно красиво слънце е напекло,топло е и ми се е отпуснала душата,слънчев ден на всички момичета-кокичета
Радвам се,че най сетне се появи и,че всичко е наред.Много ми липсваше.
Страница 2 от 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Страница 2 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите