nail-art
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters

Страница 3 от 40 Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next

Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 3 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  vili vitska Чет Окт 30, 2008 3:51 pm

Ooooo,мила BONBOLINKA. Най-после пак те намерих.Тези дни само влизах,четях и гледах за теб. И аз нямах време.Сега 4-5 дни пак няма да ме има - заминаваме за Балчик. Чудиш се коя ли съм ?- RIVER.
Тук съм вече с истинското си име - все се надявам някоя моя бивша съученичка или колежка да ме открие. Наистина много се радвам,че си тук. И моята дъщеря ,която също скоро ще направи 34,и те си местиха квартирата последните 2-3 дни. Сега на още по-хубаво място в Манхатън,на Пето авеню.Ох,хем мислех да ти го пиша като лично съобщение,но се обърках.Сега незнам дали мога да го пратя на лично и как,пък не ми се пише ново писмо. До скоро,Бонбонче.
vili vitska
vili vitska

Брой мнения : 7
Местожителство : Добрич
Registration date : 26.10.2008

Върнете се в началото Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 3 Empty дъра-бъра,чики-рики

Писане  diva Чет Окт 30, 2008 4:15 pm

Да има тук случайно една мацка,която утре е на изпит,а? sun Рокси,успех,мила,стискаме палци още от сега,скрий им топката bravo1

diva

Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 3 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  neli4ka Чет Окт 30, 2008 7:06 pm

Тя утре май е на вътрешен изпит или нещо такова. Rolling Eyes Стискам палци да мине безпроблемно. okk

neli4ka

Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008

Писане  Sunny max Чет Окт 30, 2008 8:55 pm

BONBOLINKA добре си се завърнала, от кога те чакам, че няма с кого да пия водка Embarassed
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 3 Offer24_b
Sunny max
Sunny max

Брой мнения : 465
Местожителство : София

Писане  BONBOLINKA Чет Окт 30, 2008 10:29 pm

Наздраве Съни!!! Аз направих едно семейно откритие Laughing Моя цял живот е пиел само Джони. Ама как ги познава само. Shocked Наливаш му различни етикети в няколко чаши и нито един път не ги е объркал. Ама пусто му се услажда и трябва да го ръчкам да не заспива. Та аз пия само водка абсолют всички разновидности ( без ванилията, че нещо не ми понася аромата)и го научих и моя. И от както пие водка семейния живот след като заспят децата се развива в много правилна посока Laughing Laughing Laughing

BONBOLINKA

Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008

Писане  Sunny max Пет Окт 31, 2008 9:42 am

Дам, на мен също много ми допада развитието в правилна посока Embarassed
А моя моля ти се преди около три месеца майка му го пратила за хляб и сирене, а той купил две бутилки абсолют Laughing Ама си ги изпихме с кеф де.
Sunny max
Sunny max

Писане  BONBOLINKA Пет Окт 31, 2008 4:28 pm

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 3 Image26Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 3 Image29Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 3 Image20Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 3 Image18Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 3 Pc5 Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 3 WitchДъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 3 Ghost

BONBOLINKA

Писане  Sunny max Пет Окт 31, 2008 7:52 pm

Измислииих го, в неделя ще го шия. Даже и дамаска си намерих на някаква смешна цена и то в любимото ми жълтичко. Като го направя ще го постна тука да го видите. Доволна съм от себе си.
Sunny max
Sunny max

Писане  Roksana Пет Окт 31, 2008 9:11 pm

Здравейте момичета! Радвам се, че всички сте добре и, че Бонбончето се е върнало.
Днес ме скъсаха на вътрешния изпит.
Две листовки, 60 въпроса - 11 грешки.
Потънах в земята от срам. :(
Веднага ми се напълниха очите и плаках по целия път до нас.Толкова ми беше обидно.
Едно такова стегнато, гадно, мъчно ми стана в душата...
Дадох всичко от себе си, научих всичко и най-трудните неща.
Регулировчик, маркировки, знаци, табелки.....правила...
За какво , за тоя където духа...

Имам чувството, че Съдбата днеска се намеси.
Постоянно ставаха странни неща. Още със ставането, започнах да се спъвам, падаха ми разни предмети, щях да се срежа с ножа, всичко вървеше наопаки. Викам си ще открия нещо хубаво...днес трябва да е прекрасен ден.
Обърнах се към небето, да се порадвам на слънцето, но то тъкмо се скриваше зад облаците...
Казах си тогава ще си взема топъл душ, за да се сгрея...
Дойде майка и ми каза, че са спряли водата!
Започнах да вадя резерви, топля, правя-струвам, изкъпах се криво ляво.
Тръгнах да се изправям, неуспешно имах още шампоан по косата.
Въпреки всичко запазих добро настроение...до момента на изпита.
Между другото тези преди мен днес, са също скъсани с по 14 грешки...
Ох, изчезвам, че ви хванах за слушатели. cryy cryy cryy
Roksana
Roksana
Admin

Брой мнения : 264
Registration date : 08.10.2008

https://www.facebook.com/vesna.videva

Писане  BONBOLINKA Пет Окт 31, 2008 9:56 pm

Рокси, горе главата. Просто не ти е било ден. Ще се явиш пак и ще ги разбиеш. Аз за срамовете все още нямам книжка, а и май никога няма да имам ( периферното ми зрение на лявото око е с около 20% намалено и хич немога да киризя в страничното огледало какво става зад мен, а и си е затруднение като не си съвсем наред с очите). Като кажа на някой тук, че нямам книжка и се пулят, че не било нормално и се шашкат как така. Ама един път карах Very Happy С моя се прибирахме по сред нощ и нещо му стана в колата. Спря на едно кръгово и заби глава във волана. Изскимтя, че не може да се помръдне, че му се гади. Връщахме се от гости. Не беше пил, но пък явно някоя храна не му е понесла и се беше натровил. Та познай....аз, като някой дърт шофьор, слизам с ряз от колата, отварям шофьорската врата, избутвам моя на съседната седалка и сядам.......Ами като незнам какво да правя Shocked Гледала съм моя как кара, ама то с гледане само не става. запалих ама немога да я подкарам. Моя мечи " Съединителя лепи много ниско натискай здраво". Де да знам аз кое е съединителя. Ама взе , че стана. После моя диктува. " Натискай и превключвай на скорост по- бързо, че ще я задавиш" Е да де, ама аз от къде да знам на къде е първа и т.н. и забих поглед в лоста. Ама съм герой, защото гаста плавничко я натиснат и успях да махна и крака от съединителя ( май така беше) и потеглихме. Малко като самолет , който излита, ама нали вече се движихме. Та стигнахме до първия светофар и естествено колата загасна, защото де да знам аз какво се прави. Аз си спрях напълно. И после пак същите процедури с наставленията. Бяхме на около 300-400 метра отдома. Даже спрях на паркинга ама напречно, защото паркирането се оказа висш пилотаж за мен. Моя като му поумина ходи да си я паркирва сам. Та моя ме пита по някое време " Пате, ама ти с какъв акъл седна зад волана?" А аз смело " Е да ама ако бяхме си останали по сред нощ на това кръгово и някой беше връхлетял върху нас, сега щеше да спиш на възглавница с патешки пух."

BONBOLINKA

Писане  Roksana Съб Ное 01, 2008 1:31 am

Смела си, но в труден момент няма как да не помогнеш.
Рискували сте, но съдбата е била на ваша страна Smile
И моя ми вика Пате хаха като прочетох настръхнах Smile
Roksana
Roksana
Admin

Писане  neli4ka Съб Ное 01, 2008 6:53 pm

Не се бой другият път ще го изкараш.Нали знаеш"Човек се учи от грешките си". kissyou
Аз да ви кажа днес какво кафе си направих. tctc Не съм пила кафе може би от два месеца и днес реших,че ще пия нес кафеее с мляко.Да,ама не. Shocked Слагам си подсладител,кафе мляко и бутам в микровълновата.Вадя го няма цвят на кафе,няк'ва непоносима смрад се носи,а то к'во аз вместо буркана с кафето по навик съм грабнала буркана с чесъна на прах. Embarassed Отщя ми да пия кафе. Twisted Evil
P.P.Бонболинке,много си смела,бе мацко. ihu

neli4ka

Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008

Писане  Roksana Съб Ное 01, 2008 8:31 pm

neli4ka написа:Не се бой другият път ще го изкараш.Нали знаеш"Човек се учи от грешките си". kissyou
Аз да ви кажа днес какво кафе си направих. tctc Не съм пила кафе може би от два месеца и днес реших,че ще пия нес кафеее с мляко.Да,ама не. Shocked Слагам си подсладител,кафе мляко и бутам в микровълновата.Вадя го няма цвят на кафе,няк'ва непоносима смад се носи,а то к'во аз вместо буркана с кафето по навик съм грабнала буркана с чесъна на прах. Embarassed Отщя ми да пия кафе. Twisted Evil
P.P.Бонболинке,много си смела,бе мацко. ihu
Дано, от твоите устни в Божиите уши!!!
Днес ходих до Славейков, взех си нови листовки да мога да си отбележа верните отговори и така.
А не като тези които са ми дали, не може да драскам, да съм ги пазела... и само търся верните отговори в един лист пълен с букви.
Добре се изказах ха ха ха ammm

[20:33:47] Roкsаna каза: Като дойдеш в БГ искам нещо от тебе
[20:34:06] Нели каза: кво?
[20:34:07] Roкsаna каза: Да ми направиш едно такова специално кафе, като тези които ти правиш SmileVery Happy:D:D
[20:34:16] Нели каза: ааааааааааааа нееееееееее
[20:34:26] Нели каза: щях да си издрайфам червата haha haha dancee dancee dancee
Roksana
Roksana
Admin

Писане  diva Пон Ное 03, 2008 9:52 am

Добро утро и слънчева,усмихната и успешна седмица на всички zdr Рокси,ще се справиш следващия път,нищо непоправимо не е станало victory Бонбон,пък аз в момента такова кафе-убиец пия,че ми се иска да ви сервирам на всички и да си го сръбнем с кеф kef4o

diva

Писане  apoklistika Пон Ное 03, 2008 12:32 pm

Рокси, споко бе, ще го вземеш, и Шумахер не си е взел изпита от първия път funn (не знам колко е вярно, ама едно дружка го заяви на изпитващия, след като я скъса за трети път haha )

apoklistika

Брой мнения : 173
Registration date : 10.10.2008

Писане  Sunny max Пон Ное 03, 2008 1:12 pm

Рокси не се шашкай с листовките и мен ме скъсаха първия път на листовките. По традиция добрите шофьори винаги ги късат по веднъж на листовките. А и по-важно е след това да не ти се случват произшествия и да не караш като 50% от шофьорите в София /имам предвид, че карат като че ли са камикадзета със самоубийствена мисия/.
Sunny max
Sunny max

Писане  Roksana Пон Ное 03, 2008 9:31 pm

Апо, голямо успокоение Smile slunce
diva,Sunny max - Мерси за подкрепата. namiga
Roksana
Roksana
Admin

Писане  diva Вто Ное 04, 2008 10:44 am

Ехооуу,има ли някой тук Laughing Как сте,момичета?Навън едно гадно време,без слънце,мрачно и студено,обаче аз си слушам Матиа базар и си мисля за море и не ми пука за навън sun sun sun Повече слънце да има и при вас radost

diva

Писане  BONBOLINKA Вто Ное 04, 2008 11:37 am

Благодаря! Потсети ме за Матиа базар ..... Днес като се прибера, ще си направя една ретро вечер. И при мен е скапано времето. Не е студено, ама слънцето ту се покаже ту се скрие. Аз мързелувам на работа. Другите им се скъсва дупето от бач, а аз седя и гледам минаващите хора и се ровя из компа. За по сигурно съм пуснала лаптопа, че все ме е страх да не влезе някой. А така сега на служебния комп има разни таблици и глупости за работа, а на лаптопа- форумчето. И като видя че шефовете излизат- блъскам капака на лаптопа и се правя че работя. Не съм виновна, че няма работа. Е има де, ама малко. Моя обаче се побърка тия дни от бачкане. Направо му стопиха лагерите. Отвсякъде му звънят за проблеми след бурята и той хвърчи с колата напред назад. На мен на душичката ми стана готино оня ден като видях, че вече са започнали да слагат коледните лампички по улиците. Всяка улица с различни лампички. А палмите ги увиват с малки лампички като герлянди. Много е красиво. А на Корт Инглес ( верига магазини с луксозни стоки) правят сцената с раждането на Исус от малки сини лампички. Огромно е и много готино. Като ги направят ще снимам и ще пратя снимки. то аз всякогодина снимам ама искам да са " пресни" снимките, таз годишни .

BONBOLINKA

Писане  diva Вто Ное 04, 2008 12:46 pm

Бонбон,като гледам при вас 16 градуса stud Аз имам една любима кръчма,гледам я на уебкамерите и съм си решила,че е на Майорка-Аlambigue,та гледам и там хората са с якенца и чадъри,като дойде това време всяка година се замислям за емиграция към Южна Африка,мразя да ми е студено stud dujd

diva

Писане  baby_an Вто Ное 04, 2008 3:38 pm

Аз пък сега мисля да отида да изпия едно кафенце,че нещо не ме свърта в къщи,а и времето е sun Дано не вляза в някоя депресираща дупка пак,че ми омръзна.Толкоова ми е самотно.Айде излизам да се поразсея zdr
baby_an
baby_an

Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008

Писане  BONBOLINKA Вто Ное 04, 2008 11:40 pm

diva, 16 градуса и вятъррррррррррррррррр. А и при такава влага. Трае се де ама...... Нали бях писала преди няколко дена , че ни нападнаха бури и дъждове. Октомври и половината ноември е така.Аз ходя с едно поленце, ама си взимам и яке, което се води уж ветроустоичиво. Слава богу, че пред нас бързо разчистиха, че ме беше страх да не падне някой огромен клон и да утрепе някого. В Южна Африка хич да не ти посича акъл да ходиш. Опасно е там. Кажи в кое градче е тая кръчма и ще ти кажа дали е тук. Не съм я чувала. Ама бях намерила в нета уеб камера точно на плажчето пред нас. Ако я намеря пак ще пусна линк и някой ден може да застана пред камерката и да ви помахам на всички zdr zdr zdr да ме видите какъв откачен екземпляр съм Laughing Laughing Laughing

BONBOLINKA

Писане  diva Сря Ное 05, 2008 10:34 am

Добро утро sun дано да ви намирам в добро настроение всчки ihu Бонбон,не знам в кой град е кръчмата,аз така съм си решила,защото ме кефи,пък се влюбих в Майорка задочно wub Бейби Ан,милата,представям си колко самотно и празно ти е Crying or Very sad Съдя по себе си,ако не го чуя 2 часа и се побърквам,знаете ли какво изпитание е за мен,когато е на лов/не му звъня,за да не разгоня дивеча,ха-ха/.Но НИКАКВИ депресии да не чувам,нали за това сме жени да сме силни taina namiga

diva

Писане  diva Чет Ное 06, 2008 8:27 am

Добро утро,милички zdr Днес се събудих с великото парче на Кайли Миноунг и Джейсън Донаван-Еspessional for you,направо се разтопих в леглото,няма как днес да не се случват само хубави неща,хубав ден на всички момичета-потоци от любов и доброта да ви заливат radost

diva

Писане  Sunny max Чет Ное 06, 2008 11:51 am

Хубав ден и от мен sun
Sunny max
Sunny max

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 3 от 40 Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите