Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters
Страница 12 от 40
Страница 12 от 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
Къде се запиляхте,момичета?
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
По болници,ужас
mal4o_vasil4o- Брой мнения : 164
Местожителство : Варна
Registration date : 13.10.2008
Какво е станало?Сподели с нас.Аз питах в другата тема вече,но моля те утре,като влезнеш да ни кажеш какво точно се е случило.Искренно се надявам да не е нещо сериозно.
Оф,като чуя за болници косата ми настръхва,като се сетя,че миналата година лежах почти 7 месеца в болница и ми става лошо само,като им видя престилките.
Оф,като чуя за болници косата ми настръхва,като се сетя,че миналата година лежах почти 7 месеца в болница и ми става лошо само,като им видя престилките.
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,пиленца шарени Как сте в тази хлааадна сутрин Надявам се,че проблемите от предните дни са избягали далече-далече Малчо Василчо,какво става при вас,дано не е нещо сериозно Успешна празнична седмица на всички
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Писах вече в другата темичка.Спокойно момичета,всичко ще се нареди до празниците(поне се надявам де).Днес нещата са по-добре уж.Ей сега се чухме с маминка и каза,че вдруги ден я изписват от болницата и ще си е в къщи.Аз ще си я гледам до към 30 и после дядо е на пост.Ще си ходим за празниците при нея с милото и братовчед ми,така че ще и напълним къщата,ще е щастлива,няма да е сама.За сега е това,ако има нещо пак ще ревна на вас.Благодаря за разбирането на всички ви
Аз малко съм в депресия и съм изтървала,сега ви чета Ох момичета,това време се влачииииии А и тич празници-като гледам на всички щастливите физиономии,направо ще полудея Днес плаках 2 часа и половина Седнах и си пуснах едни баладки,четох хронологията ни в скайп и после едва си оправих очите за да изляза.Като не плача няколко дена и се натрупва и в един момент избива и не мога да спра Писна ми вече,а и съм станала една дебела-не мога да се гледам
baby_an- Брой мнения : 552
Registration date : 04.11.2008
дъра-бъра,чики-рики
Ай стига,Анито,разплака ме на ранина.Малко остана да се върне Косито,потърпи още мааалко И за какви дебелини чуват ушенцата ми парче и половина си,къде се видя дебела ох,да ме видиш мене какви тумбаци съм завъртялааа,ама нали постя-ще ги стопя демек Малчо Василчо,хубаво ще й стане на маминка ти-да й живне къщата,да има глъчка и детски смях и топуркане,
То и аз съм с едно шкембе-направо ще надмина дядо Коледа Тука на работа изгоряла духалката и умирам от студ Уж климатика пуснат,ама никаква файда и сега ми домъкнаха един калорифер от втората световна Но пак е нещо.Днес съм се спретнала с една коледна шапка-утре ще ви покажа снимка Днес като ме видяха продавачките от магазините до хотела и ме бъзикат-"ооо още малко остана-нали вече не е месеци,а дни"Обаче като ми видяха очите заради вчерашния рев То наистина накрая минава най-бавно времето.Добре,че сте вие да ви надувам главите
Честита Коледа,скъпи съфорумци.Пожелавам Ви много здраве,щастие,късмет,любов и парички.
Бъдете много усмихнати.
Бъдете много усмихнати.
дъра-бъра,чики-рики
ЧЕСТИТА КОЛЕДА на всички ни,нека здравето,късмета и смехът да са постоянни наши спътници
Весела Коледа,аз работя,но цял ден ще гледам коледни филми и ще си пея коледни песни Тооолокова съм щастлива след вчера Още мъъничко и
Анито отива малко на.....диско То да бях казала нещо друго,че да ви изненадам,а аз във втория ми дом-дискотеките Утре ако мога да гледам ще ви пиша как е било
дъра-бъра,чики-рики
Еййй,девойки,къде изчезнахте всички? Какво ли пък съм се разпитала и аз-апвате и сръбвате,много ясно Ама да знаете,че ми липсвате и умната с тънките мезета,Абсолютките и руйните вина
Здравей,Дива.Аз влизам всеки ден,но никой няма.Явно покрай празниците всички са по пазари,гости и т.н.
Ти как си?
Ти как си?
Ми то и аз влизам всеки ден,ама като видя,че никой не пише и Липсвате ми всички-то по тия празници е особено подтискащо.Леле тук във Варна какъв е студ Милото минаха вече Суецкия канал и вече и те усещат студа,да види хубаво ли ми е Той по цял ден събира тен на басейнчето,а аз тука ставам на шушулка Вече са в Европааа Още мъничко ииииии
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,милички Голяяям студ при нас постоянно дудна на либето,че искам да ме води в Занзибар,на топло Приготвям се за Новата година,днес ще ходя за подаръци/при нас ги носи Дядо Мраз /така че ми е едно празнично и приповдигнато дано не се намери някой да ме изнерви.Вие как сте,пиленца
И тук е студ,но не,като в БГ-то.Аз не можах да спя нещо.Сега пратих пари на майка,влизам да се къпя,после да пазаруваме за дискотеката и след това съм на фризьор от 2 часа сигурно до 5 и 30.После ще ми се спинка,но няма да лягам за да не си разваля прическата.
До после,муцунки сладки.Може и да постна снимка.
До после,муцунки сладки.Може и да постна снимка.
Тук сме,прибрахме се .Беше чудесно,нямаше как да е по-добре(с малки изключения де).Както винаги имахме спорове спрямо много неща,не все пак бяхме заедно и зарадвахме маминка .Имаме и снимки,но евентуално утре ще кача малко .Та къде ще празнувате нова година
Аз,както всяка година ще съм на работа.А Вие?mal4o_vasil4o написа:Та къде ще празнувате нова година
Eто ми новата прическа.Наклонете си главите,понеже не ми се обръща.
Последната промяна е направена от neli4ka на Сря Дек 31, 2008 3:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път
дъра-бъра,чики-рики
Пак изби рибата с тази коса Нелка И аз съм на работа днес,след обяд ще си ходя да пълня пуйката и ще се връщам,че надвечер имаме традиция -наминават стари приятели,пием по някое питие да изпратим старата година,а Новата ще я посрещаме в къщи с децата Ох,снощи с либето си правихме банкет-песни,танци и винце и сега ми е едно замотано на главицата Малчо,радвам се за вас,че сте изкарали добре
Здравейте!Аз вече съм на работа-наконтила съм се с една рокля,ноооо ме изненадаха с една лоша новина Шефовете щяха да празнуват с мен,а снощи сса си взели куверти за някакво заведение и сега оставам АБСОЛЮТНО САМА!!! Но нищо,като си дойде Косито всеки ден ще е нова година
дъра-бъра,чики-рики
Ооооо,Аненцето било тука Много ми е мъчно,че ще си сама,ела ми на гости ама като те знам каква си купонджийка,все си мисля,че няма да останеш сама на празника
Мерси и аз си я харесвам,но почти не съм спала,че да не я разваля.diva написа:Пак изби рибата с тази коса Нелка
Ани,все някоя оферта до довечера ще изкочи пък и имаш приятели,които няма да те оставят да скучаеш
Дано някой да мине да види самотницата преди да се е напила,че после ще виждам несъществуващи хора и ще им казвам наздраве
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!НЕКА ТАЗИ ГОДИНА БЪДЕ ПО-ХУБАВА ОТ ПРЕДНАТА И ПО-МАЛКО ХУБАВА ОТ СЛЕДВАЩАТА!!!ОБИЧАМ ВИ!
Страница 12 от 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Страница 12 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите