nail-art
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters

Страница 11 от 40 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next

Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 11 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  Sunny max Пон Дек 15, 2008 1:41 pm

Здравейте и от мен. Усмихната седмица ви пожелавам.
Да се похваля вече освен комп имам и интернет Laughing Ей голяма дивотия, тъкмо си взех компа и взе че се прецака нета, ама нещо беше някаква голяма авария и нямах нет. Абе чудо на чудесата.
В събота ходих на Коледния базар в НДК и си накупих някакви дивотийки за украса и сега им се кефя.
Sunny max
Sunny max

Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008

Върнете се в началото Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 11 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  BONBOLINKA Сря Дек 17, 2008 9:25 am

Здравейте момичета zdr . Тук изпукваме от студ и дъжд stud dujd - ту спре, ту пак започне.
Съни, аз също като отида да купувам нещо за някой празник се забравям. Отивам примерно за едно нещо, ама като ми харесат разни дрънкулчици и не мога да устоя. По едно време се бях вманиачила да си купувам разни цветни пясъци, свещи и стъклени колби, глобуси, вази и да правя свещници. Не можехме да се разминем от стъклария Laughing После ме хвана манията да си купувам раковини. Моя се видя в чудо с мен. Все мъкна я цяла кошничка вътре с раковинки, я някоя по- големичка. Винаги съм искала да имам големи раковини, но в България тия големите ми се бяха много скъпи и си оставах само с мераците. Тук като ги видях, че са на прилични цени и като развързана взех да купувам. Има едни огроооооооооооооооомни , ама от тях все още нямам. Най- голямата ми е около 25-30 см.
Лек и усмихнат ден на всички!!!

BONBOLINKA

Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 11 Empty дъра-бъра,чики-рики

Писане  diva Сря Дек 17, 2008 12:35 pm

Ехооооу,здравейте и от мен zdr Някой да знае нещо за една скорошна рожденничка namiga Анитооо,къде изчезна,айде,че чакаме снимки от купона tanci И при нас едно гадно време-студ и мъгла,нищо не ми се прави като ми е студено stud

diva

Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008

Писане  Sunny max Сря Дек 17, 2008 1:08 pm

Здравейте и от мен. При нас учудващо е слънчево и много приятно. Пращам на всички малко слънце от тука sun
Sunny max
Sunny max

Писане  baby_an Сря Дек 17, 2008 4:28 pm

Ехоооооо,ето ме shapka Ох вчера цял ден бях в реанимация,познайте защо tanci nazdrave jega Снимчиците ще ги пусна в темичката за снимки,да ми видите новия бретон smileee
baby_an
baby_an

Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008

Писане  mal4o_vasil4o Чет Дек 18, 2008 11:07 pm

Анито,добре сте си изкарали,радвам се.Рокси,какво стана с теб?Нищо не казваш,как вървят нещата с твоето момче,похвали се frends
mal4o_vasil4o
mal4o_vasil4o

Брой мнения : 164
Registration date : 13.10.2008

Писане  Roksana Пет Дек 19, 2008 12:48 am

mal4o_vasil4o написа:Анито,добре сте си изкарали,радвам се.Рокси,какво стана с теб?Нищо не казваш,как вървят нещата с твоето момче,похвали се frends
Ох, тъкмо викам добре, че никой не ме пита. Embarassed
Не за друго, а за да не се излагам пак, че се хващам на празните му обещания.
Тогава когато разказвах, се събрахме и минаха три дена и всичко се повтори.
Водихме пак преговори и тъкмо се канех да се върна, и пак гаф.
Поредния скандал за дреболии.
Помолих го за багажа и раздяла. След 3 дена дойде с багажа ми.
Демек вчера. Днеска пак ми се обяснява по телефона 2 часа кой виновен, кой не.
И то баш като ми беше напрегнато, заради шофьорските курсове.
Ужким пак ще се връщам, този път заради празниците, не искам да съм сама.
Оставяме темата за него, че прекалено много време му отделям, айде майната му, все пък за него ще мисля. p4ela

Днес ми беше последния изпит - Практика. Успешен.
Задачата е следната момичета: От 11 човека на изпит, само 1 от тях си е платил.
Та питам ви според вас, колко са скъсани и колко са минали?
victory
Ще чакам с нетърпение отговори Smile
Roksana
Roksana
Admin

Брой мнения : 264
Registration date : 08.10.2008

https://www.facebook.com/vesna.videva

Писане  neli4ka Пет Дек 19, 2008 4:35 am

Честита книжкааа.Леко и безаварийно шофиране.Компа през две мин ме пита дали да се рестартира. 4udise2

neli4ka

Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008

Писане  Sunny max Пет Дек 19, 2008 9:18 am

Рокси, честита книжка cvete
Относно задачката ти, то е ясно колко са минали, естествено че само този, който си е платил Wink
Sunny max
Sunny max

Писане  diva Пет Дек 19, 2008 10:25 am

Здравейте,милички sun Рокси,бравооо на теб victory честито kef По мойте изчисления от 11 човечета и един платил,трябва поне 6 да пуснат,тъй от хорски срам ammm Абе,къде се потопи Бонбонката 4udise2 да не посреща скъпи гости,милата Embarassed

diva

Писане  baby_an Пет Дек 19, 2008 1:02 pm

Браво Роксиииии car kisss Като минат празниците се омитай и не се занимавай повече с този,че ще дойда и ще го boii boii boii какво е това нещо!не стига,че виновен и пак скандал boii Ох горкото Бонбонче като знам какво я чакаааа с нейните "скъпи" гости.аз след малко отивам на солариум,а после ще ходя да се снимам с коледната украса в центъра,че дя я покажа на милото като се върне namigaa
baby_an
baby_an

Писане  Roksana Пет Дек 19, 2008 6:21 pm

Сега БЧК курс, не знам колко дена е от 08:00 до 14:00ч, ще ме заболи задника от седене.
После пред КАТ ще повися да подам документи и след това ще имам вече книжка. skuka

Мерси за честитките, пак добре, че ме светнаха да платя, че като видях другите с какви физиономии се връщаха милите...O, ne
Стана ми мъчно, късали ги за неспиране пред пешеходна и за това, че не спирали на знак СТОП, който липсвал, просто го нямало (изскубнат).
Пък и идват за 3-4 път, някои за 5-ти път, това все по 50лв, и все по 40 лв, за всеки допълнителен час, ще им се отели вола.jega

Аз бях последна, и ръсих глупости през цялото време докато чаках в офиса.
Всички около мен + моя инструктор се скъсаха от смях.fun
И му викам гледай сега да ме скъсат, както много смях не е на хубаво, и както го казвам, виждам, че на вънка започва да вали дъжд. funn dujd
Викам е сега по мокрото как ще карам, пък и страничните огледала целите във вода, няма да виждам около мене какво става. roshlio1
Качих се тръгнах направо, car един десен завой, един обратен, пак десен и ме стовариха.
Значи няма и 2 мин.
Изчакай на вънка вика, а аз с едни равни есенни обувки, че с ботуши с ток не се кара много лесно.
Та застанах на улицата stud с чанта, яке, ботуши в ръка + чадър, че много пазя тая коса проклета.....
Говориха нещо, аз помръзнах и изведнъж ме вика този изпитващия...вика, решихме да те пуснем.star
Обясни ми, че много добре карам, но да не се възгордявам, за да не се проваля.
Викам за една пряка с 2 завоя, как видя, че карам добре.. ( на ум де, че ако така му кажа, и с пари и без щях да изгоря).momi4e
Връщам се в офиса да си взема необходимите документи и да ми дадат инструкции какво още трябва да направя. Гледам инструктора ми си седнал на дивана... po4ivka
ААаааа аз ходя по дъжда боса, а ти тука си се опънал, ми вика при късане оставаш там където са те скъсали. surditka ( В смисъл, че бях на 2 пряки от там, а той също като мен се връща към офиса веднага с тази разлика, че аз съм пеша, а той с колата.)
Викам да ви у правилата....скапани. zub4o Ми ако бяхте ме оставили извън София?
Оказа се, че едната от курсистките е свалена на Окръжна болница, която е на майната си от офиса ни.
Взех си всичко и викам, айде чао не искам да ви виждам повече. zai4e zai4e zai4e
И инструктора го чувам, трябваше да я скъсаме 3-4 пъти, да си е тука при нас, да ни развеселява, да ни забалява, викам да бе само ми е до вас. Късноооо чадооо изчезвам. nazdrave shapka shapka shapka

Изв. че повтарям думата "вика" вика Smile Но така се получава.... bebe

Последната промяна е направена от Roksana на Пет Дек 19, 2008 7:26 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
Roksana
Roksana
Admin

Писане  neli4ka Пет Дек 19, 2008 6:42 pm

diva написа:11 човечета
Оф,аз пак за ядене мисля.Това го прочетох,като 11 гювечета. funn

neli4ka

Писане  Roksana Пет Дек 19, 2008 7:10 pm

neli4ka написа:
diva написа:11 човечета
Оф,аз пак за ядене мисля.Това го прочетох,като 11 гювечета. funn
Ох , леле хахаххах glad funn funn funn
Roksana
Roksana
Admin

Писане  neli4ka Пет Дек 19, 2008 7:12 pm

diva написа:Абе,къде се потопи Бонбонката 4udise2 да не посреща скъпи гости,милата Embarassed
Тези дни рядко ще влиза. Crying or Very sad

neli4ka

Писане  Roksana Пет Дек 19, 2008 8:23 pm

Ох малкия идва при мене омазан, викам с какво се омаза бе, и той вика ми с мечо точка ком.
Има едно детско кисело мляко, и се казва мечо и имат сайт мечо.ком
Там има игри и веднъж игра. funn funn funn funn funn nqhnqh nqhnqh nqhnqh

Да допълня още една изцепка на сина ми. Вечеряме и нещо ме ядоса и аз му казах : И ти и баща ти сте един дол дренки. А той се обърна и вика, бе мамо бе не искам семки. nqhnqh nqhnqh
Roksana
Roksana
Admin

Писане  diva Съб Дек 20, 2008 10:56 am

Добър ден на всички девойки,как сте,милички p4ela еййй,пак няма никой,всички сте забегнали нанякъде ihu

diva

Писане  Sunny max Съб Дек 20, 2008 11:11 am

Здравейте zdr НАвън едно хубавичко слънчице е напекло, ама е адски студ и затова си го гледкам през прозорчето и му се кефя.
Sunny max
Sunny max

Писане  mal4o_vasil4o Съб Дек 20, 2008 12:53 pm

Рокси,мила,честито за книжката,така или иначе щеше да я вземеш.Пожелавам ти безаварийно шофиране и никакви препядствия kisss
mal4o_vasil4o
mal4o_vasil4o

Писане  Roksana Съб Дек 20, 2008 1:12 pm

mal4o_vasil4o написа:Рокси,мила,честито за книжката,така или иначе щеше да я вземеш.Пожелавам ти безаварийно шофиране и никакви препядствия kisss
Благодаря, аз по принцип мисля да си карам внимателно,така, че се надявам да няма аварии Smile smileee
Добър ден на всички. sun
Roksana
Roksana
Admin

Писане  neli4ka Съб Дек 20, 2008 2:30 pm

Здравейте,муцунки zdr.Как сте днес? p4ela

neli4ka

Писане  mal4o_vasil4o Съб Дек 20, 2008 2:35 pm

Замръзнали stud .Много е студено тук,а как духа.След малко ще излизам,а никъде не ми се ходи сега,особено с колата.Нещо ми е криво и може да пропусна кафето.Но пък искам да си видя приятелките,а и ми е скучно. skuka. Излизам car
mal4o_vasil4o
mal4o_vasil4o

Писане  neli4ka Съб Дек 20, 2008 2:37 pm

Аз не знам на вън,колко е студено,понеже сега ставам и не съм излизала още. Laughing Песа ме чака,но ще го дам на съседа да го изведе. funn

neli4ka

Писане  baby_an Съб Дек 20, 2008 2:45 pm

Малко сякаш се е пооправило времето,сега мръднах да си взема нещо за хапване и беше добре.Рокси давай,натрупвай стаж,че ако се наложи да посрещам Косито от летището да ми помагаш,как ще се оправя аз във София самичка smileee
baby_an
baby_an

Писане  Sunny max Съб Дек 20, 2008 3:22 pm

baby_an написа:...че ако се наложи да посрещам Косито от летището да ми помагаш,как ще се оправя аз във София самичка smileee

Ще те оправим, няма да се притесняваш само. Няма да те оставим неоправена и стресирана по тия УЖАСНИ софийски улици и булеварди. Wink
Sunny max
Sunny max

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 11 от 40 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите