nail-art
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters

Страница 22 от 40 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next

Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 22 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  drumata Чет Фев 19, 2009 6:15 pm

diva написа:Бонбон,ти как се удържа досега да не прескочиш да си я нагушкаш 4udise2 Оооо,Друмче,хелоу мила zdr как си?
HELLO, ама клиенти ми се намъкнаха. Не купуват, само цапат! Ама какво да ги правим, клиенти са и ние си ги обичаме p4ela

drumata

Брой мнения : 108
Местожителство : София
Registration date : 09.01.2009

Върнете се в началото Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 22 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  neli4ka Пет Фев 20, 2009 2:19 am

Бонбон,щом,като свекърите идваха сега спокойно и ти можеш да отидеш на почивка и най-важното да видиш бебешора. radost

neli4ka

Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 22 Empty дъра-бъра,чики-рики

Писане  diva Пет Фев 20, 2009 10:21 am

Добро утроооо,затрупани сме от сняг и продължава да си вали и трупа stud Друмче,амчи гони ги-клиентите де,аз мойте тъй ги гоняяя и си бърборя с вас kef

diva

Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008

Писане  BONBOLINKA Пет Фев 20, 2009 1:50 pm

Здравейте момичета! Снощи гледах по новините, че много страшно в Бг. Много сняг и затрупани пътища. Дано сте добре и времето поутихне. Бебешора ми "пя" песен по телефона. Laughing Нещо като " УУУУУ, гугуууууу, ммммммммммммммм" Laughing Много сладко беше.
Живот и здраве съвсем скоро ще го видя.

BONBOLINKA

Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008

Писане  mal4o_vasil4o Пет Фев 20, 2009 4:28 pm

Здравейте,съкровища zdr .Как сте в този студен ден,каква буря само,ужас.Тук във Варна един вятър,един дъжд-сняг.Кошмар-и студено stud .Но една мисъл ме топли-днес със любовта правим 6 годинки съвместен живот.Тази вечер ще има партиииииииии nazdraveee kef4o tanci
mal4o_vasil4o
mal4o_vasil4o

Брой мнения : 164
Местожителство : Варна
Registration date : 13.10.2008

Писане  drumata Пет Фев 20, 2009 9:45 pm

Eй, добре, че бях във Варна миналата седмица! Сега щеше да е зле изкарването. Ама беше супер- пак напирам за там.

drumata

Брой мнения : 108
Registration date : 09.01.2009

Писане  Sunny max Пет Фев 20, 2009 10:51 pm

Малчо дай адрес на лични, на терасата съм ти нагласила 3 торби чист неопетнен все още софийски сняг, даже Максо ми помага да го събера и само чакаме знак да ги пратим. Вече дори хладилен камион няма да е нужен, температурите са под нулата. И ти не унивай, ще си намериш раота, а онази кучка ами кучките да я ядат.
Sunny max
Sunny max

Брой мнения : 465
Registration date : 26.10.2008

Писане  mal4o_vasil4o Съб Фев 21, 2009 10:09 am

Ей,Съни,разсмя ме funn .Права си за всичко,така си е за тази овца неостригана.А за снега-то вече и ние си имаме.Е,не е много,но все пак е радост за очите на детето.А снощи как се понапихме,то нямаше как просто.Иначе всичко беше чудесно,имаше и подаръчета(аз получих сребърни обички и пръстенче,а той талон за карт обиколки във Виница като се стопли).А братовчед ми ни подари уикенд за двама в Дебелец kef4o .Тепърва май ще е голямото..................парти(така да се каже) metlata
mal4o_vasil4o
mal4o_vasil4o

Писане  baby_an Съб Фев 21, 2009 1:14 pm

Здравейте stud Аз едва дойдох на работа днес-изтанцувах едно лебедово езеро zub4o То егаси урагана,цялата страна затрупана в сняг,само при нас някаква кал както винаги iad Като ще е зима и ние да си имаме снежец,а то вчера само дето не ме отвя тоя вятър,че и гаден дъжд със сняг-пълна отврат iad Умирам си от скука тук,а като знам че имам още 2 дни-най мразя да ставам рано сутрин и да пъпля за автобуса.То студено,спи ми се.Като си чуя телефона сутрин и ми иде budilnik .Вие как сте мацки?Я да взема да ви поздравя с една от любимите си песни дето си я слушкам по 100 пъти на ден http://vbox7.com/play:4d785810
baby_an
baby_an

Брой мнения : 552
Registration date : 04.11.2008

Писане  diva Съб Фев 21, 2009 1:53 pm

Еййй,ко прайте,мацкиии zdr Голяяям сняг ни затрупа,едни високи преспи едни неразринати улици,не мога да се довлека до работа сутринта,то да ме пита някой за какво ли дойдох,няма кой да ме напсува smileee

diva

Писане  baby_an Съб Фев 21, 2009 4:03 pm

Оооо Дивче,дай малко сняг насам,а аз ще ти услужа с малко вятър smileee Направо ще издуха хотела,а аз както съм 43 кила познай как се довлякох дотук smileee От утре съм с резервни павета в джобовете smileee
baby_an
baby_an

Писане  diva Съб Фев 21, 2009 4:06 pm

Оооо,Анито,що не скочиш по-надолку Laughing

diva

Писане  baby_an Нед Фев 22, 2009 10:00 am

Уф днес беше още по-зле и от вчера.Как мразя неделя-чаках автобуса 30 минути!!!Направо се вкочаних stud Закъснях съответно с толкова за работа,но не ме интересува,аз щях да умра докато дойда stud Чакам тука смелчаци,които да станат рано и да отидат на закуска,че да мога да се лакирам-много съм нагла нали smileee Ами то няма много за правене-окупирала съм се с ТВ програмата и книжка,че иначе ще умра от скука.Чакам си и Косито да се излюпи,че да си початкаме на скайп.Днес май няма да ходи да става Рамбо и сигурно няма да мине да ме види.Ама то като дойде човека умира от студ,така духа от тая врата,че краката измръзват моментално.Аз едва издържам цял ден.Ами то май днес само аз съм цъфнала тука,ама в неделя е мъртвило навсякъде-особено толкова рано сутрин smileee
baby_an
baby_an

Писане  diva Пон Фев 23, 2009 9:26 am

Добро утро и успешна нова седмица,момиченца мили zdr Тази седмица зимата ще е в стихията си явно stud ,дано имаме много усмивки и хубави мигове,които да ни топлят kissyou

diva

Писане  mal4o_vasil4o Пон Фев 23, 2009 11:33 am

Ох,и аз на това се надявам.Времето е ужасно,а така ни се излизаше,че малкия е болен още.Исках да го изведа на разходка,докато не е на градина.Но няма да станеееееееее stud
mal4o_vasil4o
mal4o_vasil4o

Писане  neli4ka Пон Фев 23, 2009 1:26 pm

Добър ден.Как сте?
Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 22 9e71526df8

neli4ka

Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008

Писане  baby_an Пон Фев 23, 2009 1:30 pm

След час и половина си тръгвааам radost radost radost Навън е пекнало едно слънце sun ,ама е такъв стууууд stud При мен си е скука,ама след 3 часа wub obi4 Едно съкровище ще дойде да ме вземе от работа obi4 Уф в тоя студ няма къде да се ходи и какво да се прави-много гадно skuka
baby_an
baby_an

Писане  Sunny max Пон Фев 23, 2009 2:08 pm

Здравейте и от мен, весела и слънчева седмица на всички. При нас нещо се опитва да напече слънцето и май успява. Така ми се спи, посред нощ в 2.30 ме събуди тоя дето ми докара колет от мама и не можах да се наспя, сега съм като ударен самолет.
Sunny max
Sunny max

Брой мнения : 465
Registration date : 26.10.2008

Писане  BONBOLINKA Вто Фев 24, 2009 9:02 am

Здравейте момичета! Аз съм в отпуска и познайте къде съм Laughing - В БГ Laughing Нагушках си племенника. Горкото вече само като ме усети и сбръчква устата. Наложи се да летя през братска Румъния, че до Бг полетите само във вторник и ще ми свърши отпуската докато чакам. Снощи исках да ви се похваля ама нещо не успях да вляза.
Замръзвам момичета. То тия дни не е толкова студено явно, но май нещо съм се поизнежила 4udise2 и съм като бебока- само на топло. Малчо е с мен и активно се включва в целуването и мачкането на сладура Laughing Ние пътувахме в събота късно вечерта и се бяхме уплашили, че няма да стигнем до никъде заради времето, ама се добрахме. И аз със всичкия си акъл само се измих, малко се позатоплих и влязох при бебето да го целувам. На сестра ми и настръхнаха косите Laughing
Моя ми е дал някаква джаджа да имам нет постоянно. Сестра ми имат нет, но немога да и заемам компа постоянно.
Много се радвам, че тя си кърми детенцето. Той е такава лелина лакомийка, че чак се дави като цока Laughing и раздава усмивки Laughing
Щастлива съм , че най- после го видях. Той в 7 стана тази сутрин да папка и пак заспа. Сега го чакам да се събуди че да си го подмятам Laughing

BONBOLINKA

Писане  diva Вто Фев 24, 2009 9:35 am

Добре си дошла на българска ледена земя,Бонбонче zdr Нагушкай малкото мъжленце хууубавичко и от мен,друго е изживяването при племенниче,нали bebe Браво на сестра ти,че го кърми brravo поздрави я.Девойки,как сте тази ледена утрин,размръзихте ли се stud Още 2-3 такъв зверски студ и ще задуя към топлите държави и няма да се върна до юни surditka

diva

Писане  BONBOLINKA Вто Фев 24, 2009 10:04 am

Дива, ми то сняг няма. В събота през ноща се бяхме уплашили ама сега улиците чисти и малкия само мрънка че искал сняг. Ако ни видиш и двамата как сме се навлякли с него- все едно ще се боричкаме с белите мечки Laughing
Ако сестра ми е като мен ще има доста да кърми Laughing Аз бях като млекоцентрала Laughing Бебока ( пу да не му е уроки) много тихичко бебе. Само папка и спинка. Вече различава това онова и се вторачва я в лампичките я в някоя ярка играчка. Много ми е смешен като вземе да пълни памперса. Заливаме се от смях. Прави някаква крива гримаса и като пусне всичко в памперса започва да се усмихва. Аз в първия момент го държах така, като , че ли никога не съм държала бебе. Да си призная мъничко ме беше страх, че е такова едно малко човеченце и да не взема да го стисна силно. Ама ми мина бързо и сега го потмятам постоянно Laughing Малкия хич не го беше страх да го вземе на ръц. Само каза да му покажем как да държи главичката, защото му беше странно, че главичката на бебето "тик= такала" като часовник Laughing
Сега като гледам на бебока разни "принадлежности" се чудя кое за какво е. Има някаква джаджа за стерилизиране на шишетата, друга да държала млякото топло ( ама още не са я ползвали, че нали е на кърма бебчо), някакви други неща има 4udise2 На времето такива екстри май нямаше или ако е имало то поне аз не съм виждала. На малчо шишетата му ги изварявах в една тенджерка, а сега чак специален "изварител" има. Модерна работа Laughing
Дива в Горна много ли сняг има? Преди да тръгнем следях прогнозите. В Русе беше доста страшничко ама и ние с това нощно пътуване съвсем я бяхме втасали. Аз в румънско умрях от срамотии. Малеееееей, още на опашката за чек ина в Барса като ни заообиколиха разни църни "съседи" и едни каки от занаята. Само те се чуваха на летището. Караха се с тия на чек ина, защото за всеки куфар независимо колко килограма е се плащат 7 евро и отделно свръх тегло ако има. Нещат да си плащат 7-те евро а накачени целите със злато. По едно време мислех, че ще вземат да се сбият. А да ги бяхте видяли с по колко куфара и сакове бяха Shocked , а как се блъскаха, все едно няма в самолет да се качват ами в автобус и се бутат за място. Малкия се уплаши горкия. Пък аз стиснах дамската чанта и като взех че обърнах на малкия раницата да я сложи отпред на корема- от страх да не ни преджобят, че всичките бяха много подозрителни. Имаше и няколко румънски семейства които се бяха дръпнали на страни. Явно ги беше досрамяяло от сънародниците.

BONBOLINKA

Писане  diva Вто Фев 24, 2009 10:33 am

Вярно е това,което казват старите хора,че се забравяло,Бонбон,ако сега ми дадат един бебешок,не знам как ще го държа 4udise2 Да,много новости са навлезли и в бебеотглеждането,мамите са чувствително улеснени,аз имах чувството,че постоянно стерилизирам шишета/като теб,в една тенджерка/направо малко ти завиждам сега-мирише ти на бебе,нали-най красивата миризма bebe Сняг имаме в изобилие,гоолеми камари,които са задръстили улиците,пешеходци и коли са в необявен двубой iad Голям студ е,чак пари,но поне е слънчево,на мен това ми е достатъчно sun

diva

Писане  BONBOLINKA Вто Фев 24, 2009 10:46 am

Дива, за миризмата на бебче си много права. Аз много го душкам като го изкарат от ваничката. Иначе сестра ми толкова го плескоти с разни масла, пудри и кремчета, че започва да ми мирише на фармация Laughing А да ти кажа, че количката му изобщо не мога да я подкарам. То толкова много копчета по нея и гумите се въртят във всички посоки, а като не знам къде да пусна някаква си ръчка, сестра ми само нарежда ту да "застопорявам" колелетата, ту не знам какво си. Едно време като , че ли по " бабешки" ги гледахме бебетата. Или поне вкарвахме по някоя "бабина" рецепта. Имаше естествено и на джонсън и на невея разни масла, ама си спомням, че моята майка го "мазнеше" с нещо друго ( мас ли беше, олио ли беше 4udise2 ) а за колики му вареше някакви "отвари" Laughing Лелеееееее, колко много неща съм забравила вече. И понеже в последните кажи речи 10 години не ми се е налагало да се заглеждам в бебешките новости и сега много неща са ми чудни. Оня ден гледах някакви бебешки пюрета. Ми те някакви странни комбинации, че от тях най много да се подрискат бебешоците Laughing Дива, дай да раждаме по още едно, че така ми се прииска бебче Laughing Моя ще го стопя като се приберем Laughing

BONBOLINKA

Писане  diva Вто Фев 24, 2009 11:13 am

Бонбонче,ти си още млада,раждай,пиле,аз излязох от фертилна възраст вече Laughing по-точно се чувствам амортизирана и уморена/много се напатих с малкия,по болниците ме познаваха по плача сестрите/пък нали уж съм и с вързани тръби,вече ще се радвам на внуци.

diva

Писане  BONBOLINKA Вто Фев 24, 2009 11:38 am

Аз съм навитак отвсякъде за още едно бебче, ама моя ту иска ту не иска. А и аз май съм застрашена да ставам баба, че големия такава любов е ударил, че сме на тръни. Не че е лошо и не че не искам да стана баба, но не и сега. На големия "главата му не е увряла още", ама ги говори едни, че да ти настръхне косата. Не искам от сега да се проявявам като свекърва, но ми се вижда доста раничко тинейджъри да стават родители. Ама кой ме слуша мен. На сина приятелката се подигравала, че сме го държали из късо и че тя ходила до сутринта по дискотеки и се прибирала когато си иска и с когото си иска, а ние не сме го пускали да хайманосва. На всичкото отгоре "влюбения гълъб" вече я хваща с други и то по- големи от нея ама не му идва акъла в главата. Остави другото ами у нас идва. Това добре ама се затварят в стаята. После търчат до банята. Аз да не съм глупава и да не знам какво става. И ходи мацата по хавлия из нас пък уж я било срам. 4udise2 Може да съм старомодна, но това на мен не ми харесва изобщо.

BONBOLINKA

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 22 от 40 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите