nail-art
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters

Страница 34 от 40 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next

Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 34 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  drumata Съб Юни 27, 2009 10:07 pm

Ей, моми и девойки как сте? Бях си забравила как се казва форума, добре, че изрових писмото на Нели, дето ме покани тука и пак ви намерих. Вече щях да хващам детективи. Embarassed sun sun какво си правите, как се справяте с бабетките и синковците им bebe Ще се вяскам вече, липсвахте ми cvete7 cvete7 supermen

drumata

Брой мнения : 108
Местожителство : София
Registration date : 09.01.2009

Върнете се в началото Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 34 Empty дъра-бъра,чики-рики

Писане  diva Пон Юни 29, 2009 11:53 am

Laughing Еййй,Друмче,за тебе бях направо сигурна че пак си ни изгубила дирите и затуй не се вясваш kissyou ама за другите девойки не знам,дано всичко да е наред при тях obi4

diva

Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 34 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  baby_an Вто Юни 30, 2009 12:24 am

Куку и аз да се разпиша smileee Снощи Коси ми се обади в 4:30 сутринта и си говорихме до 6 radost Ох и утре да мине и ще си го гушкам вече-малеее нямам търпение obi4 Тук на работа тази вечер е ужас,само ме изнервят и ми иде да ги убия всички pliasss Той Косито трябваше да си дойде утре,ама малоумниците в Сирия ги забавиха с един ден,но тъкмо утре цял ден ще се контя,че имам и да пера.Тъкмо да са ми готови дрешките за почивката smileee
baby_an
baby_an

Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008

Писане  diva Вто Юни 30, 2009 9:17 am

Земетресението се отлага с един ден funn Здравейте,девойчета zdr как сте,настройвате ли се вече за морета и почивки?
Анито,минаха и тези почти 4 месеца,а,пак ще посрещаш моряците от бурното море radost И сега кат си дойде Коси дан забравиш да ни предупредиш за епицентъра kissyou

diva

Писане  baby_an Сря Юли 01, 2009 12:01 pm

Влизам само да се оплача-така ме е яд iad Трябваше да си дойде днес,а преди малко ми писа,че автобуса му от Истамбул е чак в 8 вечерта и ще си дойде утре iad Аз така се бях настроилаааа за днес
baby_an
baby_an

Писане  diva Сря Юли 01, 2009 12:52 pm

Така е,Анито,на края сме най-нетърпеливи kissyou важното е,че утре ще си го гушкаш radost и кО сИга,пак отложихме земетръса Laughing

diva

Писане  Sunny max Чет Юли 02, 2009 8:35 am

Здравейте момичета Laughing Тука вчера такава буря имаше и такъв дъжд се изсипа, че свят да ти се завие, направо ни удави. Айде Анито гласи се за земетресението smileee
Друма давай да те водя на културно-масова дейност Laughing , кояти със сигурност ще е масова, ама дали ще е културна това вече е друга тема. В събота ще има самоедска среща в Борисовата, та ако ви се гледат много бели чудовища на едно място може и да дойдете Wink
Дива как е мойто родно град, така ми се идва, ама нещо ми куца организацията.
Sunny max
Sunny max

Брой мнения : 465
Registration date : 26.10.2008

Писане  diva Чет Юли 02, 2009 9:31 am

Хелоууу,девойки zdr Анито веч не можем я видя,много ще е заета тези дни kissyou Съничка,твойто родно град също малко го поудави снощи,ам нали знаеш,че КамъкО разбива всички природни стихии и не беше чак толкова апокалиптично като в столицата poklon Друмчеее,тамън сА появи и пак ли ни загуби... kissyou Хубав ден,момиченца kissyou

diva

Писане  baby_an Чет Юли 02, 2009 5:09 pm

Влизам набързичко да ви се похваля,че се върнаааааа radost radost radost И сега съм най-щастливото момиче на света radost Айде сваляйте сервизите smileee Искам да ви нацелувам и да ви благодаря,че бяхте до мен и този рейс kisss
baby_an
baby_an

Писане  diva Чет Юли 02, 2009 5:41 pm

Уууххх,най-после се обади,Анито,цял ден те мисля,айде много здраве на Коси му прати и изчезвайте kissyou

diva

Писане  Sunny max Пет Юли 03, 2009 7:18 am

Добро утро от мен Smile
Анито, честито. Добре, че писа да приберем кристала, че щеше да се изпочупи Laughing
Дивче за Камъка знаем, даже и Максо го е посещавал няколко пъти.
Sunny max
Sunny max

Писане  baby_an Нед Юли 12, 2009 1:27 am

Здравейте,аз отдавна не съм писала,но то не ми е до писане Crying or Very sad Коси ме остави cryy Въобразява си че гледам разни мъже и флиртувам в негово присъствие cryy Пълни глупости,но ми каза,че не иска да се виждаме нито чуваме.Но все пак се виждаме,даже днес на плажа цял ден си го гушках.Надявам се че се дължи на това,че е изнервен и трудно се адаптира.Аз ще се боря и няма да оставя нещата така.Прекалено много го обичам,че да се примиря.Ами това е от мен,да ми стискате палци
baby_an
baby_an

Писане  drumata Нед Юли 12, 2009 10:45 pm

Здрасти, ей бейби, тоз коси много те тормози. Уф. Я го стегни малко.

Аз почнах да чета една купчинка с кмижки и никъде не се вясвам. Very Happy

drumata

Писане  diva Пон Юли 13, 2009 11:05 am

Здравейте,девойчета zdr И аз отдавна не съм писала,то май само аз си пиша surditka
Анито,как така ще те остави Коси,бе Shocked ти да не си куфар да те оставя no Ако питаш мене,няма за кВо да се бориш,какво...да речем че сега нещата се пооправят,след 3 месеца пак същото ли ще преживяваш,докога.....помисли си така ли искаш да живееш-след 3 месеца самота и очакване получаваш упреци,обиди и ОСТАВЯНЕ iad Не ми се сърди,но за мен този човек не те заслужава iad

diva

Писане  baby_an Пон Юли 13, 2009 2:31 pm

Ох Дивче,всеки така казва,ама пусто сърце-толкова го обичам,че не мога да се откажа.Снощи спинка в къщи и май се оправиха нещата wub Да се надяваме,че няма да има такива ексцесии повече,макар че тая ревност едва ли ще я преборя толкова лесно.Не ми остава нищо друго освен постоянно да му доказвам,че го обичам.А той си заслужава,наистина.Нямаше да се боря ако не беше така.А и не съм чакала 8 месеца(не 3) за да ме оставят както ти казваш като куфар
baby_an
baby_an

Писане  diva Пон Юли 13, 2009 4:34 pm

Ани,миличка,ти си знаеш най-добре как да постъпиш,доста често при нас жените мазохизма взема връх,той си заслужавал да се бориш и да му доказваш че го обичаш,а ТИ не заслужаваш ли той да се бори за обичта ти,и да ти кажа от опит-тази ревност НИКОГА няма да я пребориш,тя ще се задълбочава и ще стига до абсурдни ситуации.Аненце,извини ме,не ми се сърди че ти говоря така,искам да си щастлива kissyou

diva

Писане  drumata Пон Юли 13, 2009 7:51 pm

An, стегни се бе момиче. Щом те кара да се чувстваш зле, значи не е Човека. Онзи трябва да те кара да се чувстваш добре, дори, когато не е с теб да се усмихваш, само защото знаеш, че го има. А не да се чувстваш длъжна да му доказваш любовта си към него. А той да ти вади тъпизми от ръкавите. Crying or Very sad

drumata

Писане  diva Вто Юли 14, 2009 4:29 pm

Ко праЙкате,бе мацки Laughing пак ли съм сама smileee Много съм ядосана iad на един келеш,дет не може една скапана маневра да напраЙ със служебната си колица,ама иначе чок отворен-скача да ме пердаши tctc либето само това чака-някой нещо да ми рече iad и скочи и той....едвам го озаптих да не стане търкала,обаче тоя келеш ще го стопя,сега търся телефоните на шефовете му/работили сме с тази фирма/и от понеделник да здава ключовете и да си търси нова работа iad

diva

Писане  drumata Сря Юли 15, 2009 8:57 pm

Здрасти мацки, ко си прайкате? Аз се дразня от всичко вече. Ма тука няма да ви се оплаквам Very Happy Какво става около вас и около света?

drumata

Писане  baby_an Чет Юли 16, 2009 1:08 am

Куку и аз като прилеп да се домъкна smileee Пак съм нощна и умирам от скука.Прави сте момичета за мазохизма,нооо явно съм такава,ужасно го обичам и ще бъда с него.А за усмихването Друмче,не само ме кара да се усмихвам,ами и да летя от това че го има wub Наистина се надявам да няма такива изцепки вече,че то нашето като сериал smileee
baby_an
baby_an

Писане  diva Чет Юли 16, 2009 8:10 am

Добро ви утро,милички zdr Днес се очертава един прекрасен ден за българската демокрация smileee ,дано и за вас да е такъв.Никой нищо не казва-по морета и планини ще ходите ли,къде сте запланували отпуската на Санторини,Халкидики или Хаваи smileee купихте ли нови бански или ще го раздавате нуди smileee
Хубав ден,момичета kissyou

diva

Писане  diva Съб Юли 18, 2009 11:39 am

Здравейте,милички zdr Виждам една девойка,която отдавна не се е вясвала-Малчо,как си мила?

diva

Писане  drumata Нед Юли 19, 2009 3:00 pm

И от мене здрасти. Това лятно време много ми се отразява p4ela

drumata

Писане  baby_an Пон Юли 20, 2009 2:47 am

Здравейтеее!Имам аз едно мъъъъничко проблемче.От 24 съм в отпуска и ще ходим май на Слънчев бряг,обаче не ми идва iad И сега се чудя с какво да го предизвикам,че ще ми се провали почивката iad Утре пак ще пия кола с ванилия,веднъж подейства и да се надяваме,че и сега.Моето момченце преди малко си тръгна,дойде към 1:30 за да ме види.Сега го чакам да ми пише,че благополучно се е прибрал.Лека нощ ви желая
baby_an
baby_an

Писане  Sunny max Вто Юли 21, 2009 8:34 am

Здравейте мацки zdr Какво си правите, аз нещо бях позабравила да влизам тука. Дивчеее идем си, петък пътуваме, много съм щастлива p4ela p4ela p4ela
Да ви се нахваля ние имаме нови домашни любимци, май ще си правим зоопарк Laughing Диваненцата са братче и сестриче - сибирски ивичести катерички или още наричани сибирски бурундук. Големи са сладури, ама предвид размерите на другите две диванете, все още много се страхуват. Но гледам, че лека-полека взеха да посвикват. На няколко пъти ги изпускахме в стаята, голям майтап беше.
Анито ревността не се лекува, туй от мен да го знаеш, както и хорскта простотия и мания за величие, но навремето моя случай беше доста по-тежък и още се чудя на себе си как намерих сили да му посоча вратата на този господин, въпреки, че много си го обичах.
Sunny max
Sunny max

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 34 от 40 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите