Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters
Страница 34 от 40
Страница 34 от 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
Ей, моми и девойки как сте? Бях си забравила как се казва форума, добре, че изрових писмото на Нели, дето ме покани тука и пак ви намерих. Вече щях да хващам детективи. какво си правите, как се справяте с бабетките и синковците им Ще се вяскам вече, липсвахте ми
drumata- Брой мнения : 108
Местожителство : София
Registration date : 09.01.2009
дъра-бъра,чики-рики
Еййй,Друмче,за тебе бях направо сигурна че пак си ни изгубила дирите и затуй не се вясваш ама за другите девойки не знам,дано всичко да е наред при тях
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Куку и аз да се разпиша Снощи Коси ми се обади в 4:30 сутринта и си говорихме до 6 Ох и утре да мине и ще си го гушкам вече-малеее нямам търпение Тук на работа тази вечер е ужас,само ме изнервят и ми иде да ги убия всички Той Косито трябваше да си дойде утре,ама малоумниците в Сирия ги забавиха с един ден,но тъкмо утре цял ден ще се контя,че имам и да пера.Тъкмо да са ми готови дрешките за почивката
baby_an- Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008
дъра-бъра,чики-рики
Земетресението се отлага с един ден Здравейте,девойчета как сте,настройвате ли се вече за морета и почивки?
Анито,минаха и тези почти 4 месеца,а,пак ще посрещаш моряците от бурното море И сега кат си дойде Коси дан забравиш да ни предупредиш за епицентъра
Анито,минаха и тези почти 4 месеца,а,пак ще посрещаш моряците от бурното море И сега кат си дойде Коси дан забравиш да ни предупредиш за епицентъра
Влизам само да се оплача-така ме е яд Трябваше да си дойде днес,а преди малко ми писа,че автобуса му от Истамбул е чак в 8 вечерта и ще си дойде утре Аз така се бях настроилаааа за днес
дъра-бъра,чики-рики
Така е,Анито,на края сме най-нетърпеливи важното е,че утре ще си го гушкаш и кО сИга,пак отложихме земетръса
Здравейте момичета Тука вчера такава буря имаше и такъв дъжд се изсипа, че свят да ти се завие, направо ни удави. Айде Анито гласи се за земетресението
Друма давай да те водя на културно-масова дейност , кояти със сигурност ще е масова, ама дали ще е културна това вече е друга тема. В събота ще има самоедска среща в Борисовата, та ако ви се гледат много бели чудовища на едно място може и да дойдете
Дива как е мойто родно град, така ми се идва, ама нещо ми куца организацията.
Друма давай да те водя на културно-масова дейност , кояти със сигурност ще е масова, ама дали ще е културна това вече е друга тема. В събота ще има самоедска среща в Борисовата, та ако ви се гледат много бели чудовища на едно място може и да дойдете
Дива как е мойто родно град, така ми се идва, ама нещо ми куца организацията.
Sunny max- Брой мнения : 465
Registration date : 26.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Хелоууу,девойки Анито веч не можем я видя,много ще е заета тези дни Съничка,твойто родно град също малко го поудави снощи,ам нали знаеш,че КамъкО разбива всички природни стихии и не беше чак толкова апокалиптично като в столицата Друмчеее,тамън сА появи и пак ли ни загуби... Хубав ден,момиченца
Влизам набързичко да ви се похваля,че се върнаааааа И сега съм най-щастливото момиче на света Айде сваляйте сервизите Искам да ви нацелувам и да ви благодаря,че бяхте до мен и този рейс
дъра-бъра,чики-рики
Уууххх,най-после се обади,Анито,цял ден те мисля,айде много здраве на Коси му прати и изчезвайте
Добро утро от мен
Анито, честито. Добре, че писа да приберем кристала, че щеше да се изпочупи
Дивче за Камъка знаем, даже и Максо го е посещавал няколко пъти.
Анито, честито. Добре, че писа да приберем кристала, че щеше да се изпочупи
Дивче за Камъка знаем, даже и Максо го е посещавал няколко пъти.
Здравейте,аз отдавна не съм писала,но то не ми е до писане Коси ме остави Въобразява си че гледам разни мъже и флиртувам в негово присъствие Пълни глупости,но ми каза,че не иска да се виждаме нито чуваме.Но все пак се виждаме,даже днес на плажа цял ден си го гушках.Надявам се че се дължи на това,че е изнервен и трудно се адаптира.Аз ще се боря и няма да оставя нещата така.Прекалено много го обичам,че да се примиря.Ами това е от мен,да ми стискате палци
Здрасти, ей бейби, тоз коси много те тормози. Уф. Я го стегни малко.
Аз почнах да чета една купчинка с кмижки и никъде не се вясвам.
Аз почнах да чета една купчинка с кмижки и никъде не се вясвам.
дъра-бъра,чики-рики
Здравейте,девойчета И аз отдавна не съм писала,то май само аз си пиша
Анито,как така ще те остави Коси,бе ти да не си куфар да те оставя Ако питаш мене,няма за кВо да се бориш,какво...да речем че сега нещата се пооправят,след 3 месеца пак същото ли ще преживяваш,докога.....помисли си така ли искаш да живееш-след 3 месеца самота и очакване получаваш упреци,обиди и ОСТАВЯНЕ Не ми се сърди,но за мен този човек не те заслужава
Анито,как така ще те остави Коси,бе ти да не си куфар да те оставя Ако питаш мене,няма за кВо да се бориш,какво...да речем че сега нещата се пооправят,след 3 месеца пак същото ли ще преживяваш,докога.....помисли си така ли искаш да живееш-след 3 месеца самота и очакване получаваш упреци,обиди и ОСТАВЯНЕ Не ми се сърди,но за мен този човек не те заслужава
Ох Дивче,всеки така казва,ама пусто сърце-толкова го обичам,че не мога да се откажа.Снощи спинка в къщи и май се оправиха нещата Да се надяваме,че няма да има такива ексцесии повече,макар че тая ревност едва ли ще я преборя толкова лесно.Не ми остава нищо друго освен постоянно да му доказвам,че го обичам.А той си заслужава,наистина.Нямаше да се боря ако не беше така.А и не съм чакала 8 месеца(не 3) за да ме оставят както ти казваш като куфар
дъра-бъра,чики-рики
Ани,миличка,ти си знаеш най-добре как да постъпиш,доста често при нас жените мазохизма взема връх,той си заслужавал да се бориш и да му доказваш че го обичаш,а ТИ не заслужаваш ли той да се бори за обичта ти,и да ти кажа от опит-тази ревност НИКОГА няма да я пребориш,тя ще се задълбочава и ще стига до абсурдни ситуации.Аненце,извини ме,не ми се сърди че ти говоря така,искам да си щастлива
An, стегни се бе момиче. Щом те кара да се чувстваш зле, значи не е Човека. Онзи трябва да те кара да се чувстваш добре, дори, когато не е с теб да се усмихваш, само защото знаеш, че го има. А не да се чувстваш длъжна да му доказваш любовта си към него. А той да ти вади тъпизми от ръкавите.
дъра-бъра,чики-рики
Ко праЙкате,бе мацки пак ли съм сама Много съм ядосана на един келеш,дет не може една скапана маневра да напраЙ със служебната си колица,ама иначе чок отворен-скача да ме пердаши либето само това чака-някой нещо да ми рече и скочи и той....едвам го озаптих да не стане търкала,обаче тоя келеш ще го стопя,сега търся телефоните на шефовете му/работили сме с тази фирма/и от понеделник да здава ключовете и да си търси нова работа
Здрасти мацки, ко си прайкате? Аз се дразня от всичко вече. Ма тука няма да ви се оплаквам Какво става около вас и около света?
Куку и аз като прилеп да се домъкна Пак съм нощна и умирам от скука.Прави сте момичета за мазохизма,нооо явно съм такава,ужасно го обичам и ще бъда с него.А за усмихването Друмче,не само ме кара да се усмихвам,ами и да летя от това че го има Наистина се надявам да няма такива изцепки вече,че то нашето като сериал
дъра-бъра,чики-рики
Добро ви утро,милички Днес се очертава един прекрасен ден за българската демокрация ,дано и за вас да е такъв.Никой нищо не казва-по морета и планини ще ходите ли,къде сте запланували отпуската на Санторини,Халкидики или Хаваи купихте ли нови бански или ще го раздавате нуди
Хубав ден,момичета
Хубав ден,момичета
дъра-бъра,чики-рики
Здравейте,милички Виждам една девойка,която отдавна не се е вясвала-Малчо,как си мила?
И от мене здрасти. Това лятно време много ми се отразява
Здравейтеее!Имам аз едно мъъъъничко проблемче.От 24 съм в отпуска и ще ходим май на Слънчев бряг,обаче не ми идва И сега се чудя с какво да го предизвикам,че ще ми се провали почивката Утре пак ще пия кола с ванилия,веднъж подейства и да се надяваме,че и сега.Моето момченце преди малко си тръгна,дойде към 1:30 за да ме види.Сега го чакам да ми пише,че благополучно се е прибрал.Лека нощ ви желая
Здравейте мацки Какво си правите, аз нещо бях позабравила да влизам тука. Дивчеее идем си, петък пътуваме, много съм щастлива
Да ви се нахваля ние имаме нови домашни любимци, май ще си правим зоопарк Диваненцата са братче и сестриче - сибирски ивичести катерички или още наричани сибирски бурундук. Големи са сладури, ама предвид размерите на другите две диванете, все още много се страхуват. Но гледам, че лека-полека взеха да посвикват. На няколко пъти ги изпускахме в стаята, голям майтап беше.
Анито ревността не се лекува, туй от мен да го знаеш, както и хорскта простотия и мания за величие, но навремето моя случай беше доста по-тежък и още се чудя на себе си как намерих сили да му посоча вратата на този господин, въпреки, че много си го обичах.
Да ви се нахваля ние имаме нови домашни любимци, май ще си правим зоопарк Диваненцата са братче и сестриче - сибирски ивичести катерички или още наричани сибирски бурундук. Големи са сладури, ама предвид размерите на другите две диванете, все още много се страхуват. Но гледам, че лека-полека взеха да посвикват. На няколко пъти ги изпускахме в стаята, голям майтап беше.
Анито ревността не се лекува, туй от мен да го знаеш, както и хорскта простотия и мания за величие, но навремето моя случай беше доста по-тежък и още се чудя на себе си как намерих сили да му посоча вратата на този господин, въпреки, че много си го обичах.
Страница 34 от 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Страница 34 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите