nail-art
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters

Страница 36 от 40 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next

Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 36 Empty дъра-бъра,чики-рики

Писане  diva Пет Авг 14, 2009 4:07 pm

Здравейте,муцунки zdr
Съни,то бизнеса навсякъде не е цъфнал и вързал Embarassed дано да се поФалиш с успешни преговори victory
Утре сабалямта отлитам за Разград,ще кръщаваме племенницата,на леля мишчицата гризанка kef
Та от днес искам да ви поздравя с утрешния голям християнски празник и да ви пожелая Богородичка да ви закриля-вас и близките ви kissyou

diva

Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008

Върнете се в началото Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 36 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  neli4ka Пет Авг 14, 2009 6:25 pm

diva написа:Здравейте,муцунки zdr Та от днес искам да ви поздравя с утрешния голям християнски празник и да ви пожелая Богородичка да ви закриля-вас и близките ви kissyou
Благодаря подобно. Cool

neli4ka

Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 36 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  baby_an Пон Авг 17, 2009 3:07 am

Здравейте и от мен!
Аз бях на почивка в Ахтопол за 4 дни и беше мнооого хубаво-хич не исках да си ходдим.И сега пак на работа surditka И като гледам какъв график имааам незнам как ще издържа.Карам едни луди смени с много малко почивка-ужас.Гледам Нели се е появила radost Честита кола!И по полека с нервите(то намерил кой да ти го каже де) smileee Хем искам да свърши сезона,че да си почина малко,хем не искам че незнам какво ще правя тази зима с тая безработица O, ne Ако успея тия дни ще ви покажа малко снимчици от почивката wub Лека вечер ви желая
baby_an
baby_an

Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008

Писане  diva Пон Авг 17, 2009 2:45 pm

Здравейте,девойчета zdr Как сте в първия ден от новата седмица,как мина уикенда?Аз в събота се бях вкарала в такъв филм,че не е истина направо-тръгваме сабалям-6 без 20 за кръщенето в Разград и аз установявам,че връзката ми с ключовете за кръчмата,апартамента,къщата,гаражите и мазата я няма,направо откачих,трайкам си и не казвам на либето,щот ще стане гирултия,и хуквам да ги търся-първо при една баба в турската махала/ходих вечерта да лее куршум на майка ми/няма ги при бабата,тичам в ателието на фризьорката,то е затворено толкоз рано,обаче успявам поне да ги съзра,написах й бележка с молив за очи на парче от кашон, да ги прибере,че като се върна ще ги взема.Междувременно разбирам,че автобуса до Разград е спрян преди 2 дни/закрили линията пичовете/и няма с какво да стигнем навреме за кръщавката iad Оная пача на касата отнесе леко скандалче,хукнахме с циганетата и саковете да хващаме влак,с него се киндилкахме близо 3 часа до Русе,от там се Фърлихме на автобус до Разград и предсрочно пристигнахне за кръщенето radost
Анито,тръпна в очакване на снимки,радвам се,че сте починали добре kissyou

diva

Писане  Sunny max Сря Авг 19, 2009 1:03 pm

Малиии Дива, да живей, живей родния транспорт. Направо си си изкарала нервите предполагам. Каква е тази фризьорка, ебати обирджийката. Аз на фризьор ходя само за подстригвне, защото се правя с турска къна и съм много доволна.
Анито, честито ти почивка мила, чакаме снимки. Как сте с либето, той успя ли да се успокои?!?
Sunny max
Sunny max

Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008

Писане  diva Сря Авг 19, 2009 3:15 pm

Абе девойки,аз още предния път щях да казвам,ама забравих-това за 4 часа фризьорка и 142 евро не съм го писала аз,предположих че е Нелка и е станало някакво преплитане Shocked и аз се ошашавих като го мернах Shocked
Как сте днес,пак се позагубихте kissyou
Анито,чакаме снимчици wow

diva

Писане  neli4ka Чет Авг 20, 2009 3:14 pm

Ох,Дивче много сори. Embarassed Аз вместо да натисна "Цитат" съм натиснала "Едит".
Пак се извинявам.
Как сте?Тук от 3 дни е адска жега и не може да се диша въобще.Поне да имаше вятър.Ще ми се да завали за около 1-2 часа.

neli4ka

Писане  diva Чет Авг 20, 2009 4:26 pm

Хелоууу,мацки zdr
Аааа,Нелка,нищо не е станало,тъкмо и аз за секунди се почувствах като Емилия Масларова-да дам 300 кинта за фризьор Laughing
И при нас е топличко,ама само като си помисля,че след месец почват дъждове и студове,и пак трябва да се обличам и чорапи да обувам,и да си зарежа любимите джапанки Crying or Very sad еййй,много бързо ми мина това лято,не го усетих кога се изниза Crying or Very sad
Къде сте се изпокрили,бе девойки,драснете барем един ред-че сте добре kissyou

diva

Писане  neli4ka Чет Авг 20, 2009 6:52 pm

Ахаха,напоследък каквото кажа или си помисля така става.Нали исках дъжд е имам го. ihu Преди два дни мислехме да затвориме рано и да ходим да си починеме и аз казах "Що ли си мисля,че белгиеца ще дойде да играе на бингото"? и след 10 мин.тоя цъфна. Shocked Към 03 часа си помислих "Леле,сега ще цъфне и едно приятелче".И след около 30 мин.дойде. Shocked А не беше идвал от 2 месеца и не и бях чувала,понеже беше на почивка.После си помислих,но не го казах "Мамка му,пак ще затвориме сутринта" и затворихме в 11 на обяд. Twisted Evil Та по тази причина трябва да почна да мисля и да говоря само хубави работа пък може и да се случат,а? 4udise2
Ще опитам. kusmet
Лека вечер. victory

neli4ka

Писане  Sunny max Пет Авг 21, 2009 9:26 am

Здравейте, нещо ми е много скучно и тегаво, може би поради големите жеги. Едвам мърдам, нямам сили да се усмихна, в къщи е обичайната кочина, просто защото няма къде да си приберем нещата и всичко това адски ми сговня настроението.
Хубавото е, че майка си идва на 05.09 и поне за малко ще се махна от тая София, даже и мъжо смятам да го зарежа тука, да се нарадва на неговата си вещица, да си гукат на 4 оченца Twisted Evil
Sunny max
Sunny max

Брой мнения : 465
Registration date : 26.10.2008

Писане  diva Пет Авг 21, 2009 4:34 pm

Давай,Нелка,сааамо хубави неща мисли и думай victory пък вземи хвърли и за нас по една хубава мислА/наЛ сме ти дружки kissyou /белким потръгнат нещата на всички ни obi4 kusmet
Съничка,да разбирам ли,че ще си идваш септември на ГорнЯ?

diva

Писане  neli4ka Пет Авг 21, 2009 7:22 pm

Не се получава. Twisted Evil Само проблеми ме връхлитат.
Вече не ми издържат нервите. iad
Дано при вас всичко да е наред. kusmet

neli4ka

Писане  diva Сря Авг 26, 2009 4:10 pm

Ехоооо,момичетааа zdr пак се изпокрихте значи surditka

diva

Писане  drumata Чет Сеп 03, 2009 8:44 pm

Здрасти значи, аз съм добре, вие как сте, като изключваме лошите работи- за тях не питам Laughing

drumata

Брой мнения : 108
Registration date : 09.01.2009

Писане  diva Пет Сеп 04, 2009 1:56 pm

Добър ви ден,девойчета zdr Хайде,септември почна,завръщайте се,хайманички такива kissyou да си бърборим тука,сладко-сладко.
Значи Друмчето е добре,да не я мислим kisss
И аз съм добре,ремонта на къщата си върви по график,с пълна пара,2 дена взимах дейно участие в ремонтните дейности-копах стъпка за колона tctc -резултата е че съм разглобена,нямам сили да вървя,нооо стопих шкембето tanci За капак-вчера както си копаех бодро и жизнерадостно smileee се обади колежка от съседен магазин,че под вратата на кръчмата,по стъпалата се леела водица Shocked Фърлих аз любимата лопата и търтих да отводнявам кръчмата metlata някакъв маркуч се спукал и малко беше наводнено smileee Днес вече съм на работа,ама вас пак ви няма Laughing

diva

Писане  таня Вто Сеп 08, 2009 7:24 pm

Здравейте момичета,... Време е да се включа и аз ... Чакаме момиченце.. Много съм радостна , Дано всичко е наред и средата на януари да си гушкам малка принцеса... Все още съм на Майорка, работя.Това слънце умора няма.. Искам дъжд... Ники и Стоян дойдоха за седмица да ме видят..Уж е всичко наред, само моя пак с е привързал към майка си и я защитава с пълна сила.... Доста борба ще падне пак като се прибера...Вие как сте... не съм ви чела отдавна, но обещавам да ви изчета... Поздрави на всички и хайде разкажете, как минаха отпуските ...
таня
таня

Брой мнения : 60
Registration date : 04.12.2008

http://bgbaby.net/niki

Писане  diva Сря Сеп 09, 2009 10:19 am

Браво, Танче brravo ей това се казва хубава новина,догодина ще си имаш най-красивата мома,стискам палци всичко да е наред victory
Нас пък ни издави от дъжд-от 4 дена вали без да спре,едва днес спря и е голям студ stud
Танче,имаш ли някакви новини от Бонбонка,какво става с нея,изчезна изведнъж,дано да са добре obi4
Хубава и успешна сряда,девойки kissyou

diva

Писане  drumata Съб Сеп 12, 2009 11:32 am

Здрасти моми - как сте? Хубаво е, че има движение- всеки с нещо зает. И аз така. Ще движа нещата напред, ако ще и през тръни bravo1

drumata

Писане  diva Съб Сеп 12, 2009 12:09 pm

Еххх,Друмче,разминахме се за няколко минутки cryy
Къде сте,момичета,домъчня ми за вас obi4

diva

Писане  drumata Пон Сеп 21, 2009 9:22 am

Ходих в Мелник този път. За ден, ама беше купооон. Гледам, че още не сте се върнали от почивки??

drumata

Писане  drumata Пет Окт 09, 2009 7:51 pm

Всеки път като вляза ще драскам по нещо, за да видите, че съм жива... smileee

drumata

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 36 Empty дъра-бъра

Писане  diva Съб Окт 10, 2009 12:13 pm

Ехооо,Друмче,и аз съм жива,влизам всеки ден,ама като няма никой и не пиша Crying or Very sad Къде сте,девойкииии kissyou

diva

Писане  diva Пон Окт 12, 2009 2:03 pm

Ами нищо,ще си пиша пък сама,белким стана по-умна smileee пък може и някоя от вас да мА съжали и да драсне нещо smileee
Голяяям студ настана при нас,ще скачаме от джапанките и потниците направо в ботушите и палтенцата stud
Да се поФаля-имам вече боядисана къща-грейна,светна в бяло и бананово,отвътре има работа за цяла зима,ама отвън им събрахме уважението на комшиите kef Ако мога ще я снимам да ви покажа,аджеба какво правихме цяло лято wub

diva

Писане  drumata Пон Окт 12, 2009 10:28 pm

smileee Бравооо, така трябва - да ти е хубаво и спретнато. Тука съм и аз- реших да пиша, ако и да няма кой да го чете sun

drumata

Писане  diva Вто Окт 13, 2009 9:41 am

Иха,Друмчето мА съжалило и се обадило zdr
Добро утро,девойчета мили kisss Как сте в този ураганен вятър?
Анитоооо,да знаеш как те мисля,да не те е отнесъл тоз вятър нейде,като знам във Варна кВи са ветрища fly
Съни,Малчо,Нелка,Бонбонче,Роксиии,айде кажете как сте,де nazdraveee

diva

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 36 от 40 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите