Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters
Страница 36 от 40
Страница 36 от 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
дъра-бъра,чики-рики
Здравейте,муцунки
Съни,то бизнеса навсякъде не е цъфнал и вързал дано да се поФалиш с успешни преговори
Утре сабалямта отлитам за Разград,ще кръщаваме племенницата,на леля мишчицата гризанка
Та от днес искам да ви поздравя с утрешния голям християнски празник и да ви пожелая Богородичка да ви закриля-вас и близките ви
Съни,то бизнеса навсякъде не е цъфнал и вързал дано да се поФалиш с успешни преговори
Утре сабалямта отлитам за Разград,ще кръщаваме племенницата,на леля мишчицата гризанка
Та от днес искам да ви поздравя с утрешния голям християнски празник и да ви пожелая Богородичка да ви закриля-вас и близките ви
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
Благодаря подобно.diva написа:Здравейте,муцунки Та от днес искам да ви поздравя с утрешния голям християнски празник и да ви пожелая Богородичка да ви закриля-вас и близките ви
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
Здравейте и от мен!
Аз бях на почивка в Ахтопол за 4 дни и беше мнооого хубаво-хич не исках да си ходдим.И сега пак на работа И като гледам какъв график имааам незнам как ще издържа.Карам едни луди смени с много малко почивка-ужас.Гледам Нели се е появила Честита кола!И по полека с нервите(то намерил кой да ти го каже де) Хем искам да свърши сезона,че да си почина малко,хем не искам че незнам какво ще правя тази зима с тая безработица Ако успея тия дни ще ви покажа малко снимчици от почивката Лека вечер ви желая
Аз бях на почивка в Ахтопол за 4 дни и беше мнооого хубаво-хич не исках да си ходдим.И сега пак на работа И като гледам какъв график имааам незнам как ще издържа.Карам едни луди смени с много малко почивка-ужас.Гледам Нели се е появила Честита кола!И по полека с нервите(то намерил кой да ти го каже де) Хем искам да свърши сезона,че да си почина малко,хем не искам че незнам какво ще правя тази зима с тая безработица Ако успея тия дни ще ви покажа малко снимчици от почивката Лека вечер ви желая
baby_an- Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008
дъра-бъра,чики-рики
Здравейте,девойчета Как сте в първия ден от новата седмица,как мина уикенда?Аз в събота се бях вкарала в такъв филм,че не е истина направо-тръгваме сабалям-6 без 20 за кръщенето в Разград и аз установявам,че връзката ми с ключовете за кръчмата,апартамента,къщата,гаражите и мазата я няма,направо откачих,трайкам си и не казвам на либето,щот ще стане гирултия,и хуквам да ги търся-първо при една баба в турската махала/ходих вечерта да лее куршум на майка ми/няма ги при бабата,тичам в ателието на фризьорката,то е затворено толкоз рано,обаче успявам поне да ги съзра,написах й бележка с молив за очи на парче от кашон, да ги прибере,че като се върна ще ги взема.Междувременно разбирам,че автобуса до Разград е спрян преди 2 дни/закрили линията пичовете/и няма с какво да стигнем навреме за кръщавката Оная пача на касата отнесе леко скандалче,хукнахме с циганетата и саковете да хващаме влак,с него се киндилкахме близо 3 часа до Русе,от там се Фърлихме на автобус до Разград и предсрочно пристигнахне за кръщенето
Анито,тръпна в очакване на снимки,радвам се,че сте починали добре
Анито,тръпна в очакване на снимки,радвам се,че сте починали добре
Малиии Дива, да живей, живей родния транспорт. Направо си си изкарала нервите предполагам. Каква е тази фризьорка, ебати обирджийката. Аз на фризьор ходя само за подстригвне, защото се правя с турска къна и съм много доволна.
Анито, честито ти почивка мила, чакаме снимки. Как сте с либето, той успя ли да се успокои?!?
Анито, честито ти почивка мила, чакаме снимки. Как сте с либето, той успя ли да се успокои?!?
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Абе девойки,аз още предния път щях да казвам,ама забравих-това за 4 часа фризьорка и 142 евро не съм го писала аз,предположих че е Нелка и е станало някакво преплитане и аз се ошашавих като го мернах
Как сте днес,пак се позагубихте
Анито,чакаме снимчици
Как сте днес,пак се позагубихте
Анито,чакаме снимчици
Ох,Дивче много сори. Аз вместо да натисна "Цитат" съм натиснала "Едит".
Пак се извинявам.
Как сте?Тук от 3 дни е адска жега и не може да се диша въобще.Поне да имаше вятър.Ще ми се да завали за около 1-2 часа.
Пак се извинявам.
Как сте?Тук от 3 дни е адска жега и не може да се диша въобще.Поне да имаше вятър.Ще ми се да завали за около 1-2 часа.
дъра-бъра,чики-рики
Хелоууу,мацки
Аааа,Нелка,нищо не е станало,тъкмо и аз за секунди се почувствах като Емилия Масларова-да дам 300 кинта за фризьор
И при нас е топличко,ама само като си помисля,че след месец почват дъждове и студове,и пак трябва да се обличам и чорапи да обувам,и да си зарежа любимите джапанки еййй,много бързо ми мина това лято,не го усетих кога се изниза
Къде сте се изпокрили,бе девойки,драснете барем един ред-че сте добре
Аааа,Нелка,нищо не е станало,тъкмо и аз за секунди се почувствах като Емилия Масларова-да дам 300 кинта за фризьор
И при нас е топличко,ама само като си помисля,че след месец почват дъждове и студове,и пак трябва да се обличам и чорапи да обувам,и да си зарежа любимите джапанки еййй,много бързо ми мина това лято,не го усетих кога се изниза
Къде сте се изпокрили,бе девойки,драснете барем един ред-че сте добре
Ахаха,напоследък каквото кажа или си помисля така става.Нали исках дъжд е имам го. Преди два дни мислехме да затвориме рано и да ходим да си починеме и аз казах "Що ли си мисля,че белгиеца ще дойде да играе на бингото"? и след 10 мин.тоя цъфна. Към 03 часа си помислих "Леле,сега ще цъфне и едно приятелче".И след около 30 мин.дойде. А не беше идвал от 2 месеца и не и бях чувала,понеже беше на почивка.После си помислих,но не го казах "Мамка му,пак ще затвориме сутринта" и затворихме в 11 на обяд. Та по тази причина трябва да почна да мисля и да говоря само хубави работа пък може и да се случат,а?
Ще опитам.
Лека вечер.
Ще опитам.
Лека вечер.
Здравейте, нещо ми е много скучно и тегаво, може би поради големите жеги. Едвам мърдам, нямам сили да се усмихна, в къщи е обичайната кочина, просто защото няма къде да си приберем нещата и всичко това адски ми сговня настроението.
Хубавото е, че майка си идва на 05.09 и поне за малко ще се махна от тая София, даже и мъжо смятам да го зарежа тука, да се нарадва на неговата си вещица, да си гукат на 4 оченца
Хубавото е, че майка си идва на 05.09 и поне за малко ще се махна от тая София, даже и мъжо смятам да го зарежа тука, да се нарадва на неговата си вещица, да си гукат на 4 оченца
Sunny max- Брой мнения : 465
Registration date : 26.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Давай,Нелка,сааамо хубави неща мисли и думай пък вземи хвърли и за нас по една хубава мислА/наЛ сме ти дружки /белким потръгнат нещата на всички ни
Съничка,да разбирам ли,че ще си идваш септември на ГорнЯ?
Съничка,да разбирам ли,че ще си идваш септември на ГорнЯ?
Не се получава. Само проблеми ме връхлитат.
Вече не ми издържат нервите.
Дано при вас всичко да е наред.
Вече не ми издържат нервите.
Дано при вас всичко да е наред.
дъра-бъра,чики-рики
Ехоооо,момичетааа пак се изпокрихте значи
Здрасти значи, аз съм добре, вие как сте, като изключваме лошите работи- за тях не питам
drumata- Брой мнения : 108
Registration date : 09.01.2009
дъра-бъра,чики-рики
Добър ви ден,девойчета Хайде,септември почна,завръщайте се,хайманички такива да си бърборим тука,сладко-сладко.
Значи Друмчето е добре,да не я мислим
И аз съм добре,ремонта на къщата си върви по график,с пълна пара,2 дена взимах дейно участие в ремонтните дейности-копах стъпка за колона -резултата е че съм разглобена,нямам сили да вървя,нооо стопих шкембето За капак-вчера както си копаех бодро и жизнерадостно се обади колежка от съседен магазин,че под вратата на кръчмата,по стъпалата се леела водица Фърлих аз любимата лопата и търтих да отводнявам кръчмата някакъв маркуч се спукал и малко беше наводнено Днес вече съм на работа,ама вас пак ви няма
Значи Друмчето е добре,да не я мислим
И аз съм добре,ремонта на къщата си върви по график,с пълна пара,2 дена взимах дейно участие в ремонтните дейности-копах стъпка за колона -резултата е че съм разглобена,нямам сили да вървя,нооо стопих шкембето За капак-вчера както си копаех бодро и жизнерадостно се обади колежка от съседен магазин,че под вратата на кръчмата,по стъпалата се леела водица Фърлих аз любимата лопата и търтих да отводнявам кръчмата някакъв маркуч се спукал и малко беше наводнено Днес вече съм на работа,ама вас пак ви няма
Здравейте момичета,... Време е да се включа и аз ... Чакаме момиченце.. Много съм радостна , Дано всичко е наред и средата на януари да си гушкам малка принцеса... Все още съм на Майорка, работя.Това слънце умора няма.. Искам дъжд... Ники и Стоян дойдоха за седмица да ме видят..Уж е всичко наред, само моя пак с е привързал към майка си и я защитава с пълна сила.... Доста борба ще падне пак като се прибера...Вие как сте... не съм ви чела отдавна, но обещавам да ви изчета... Поздрави на всички и хайде разкажете, как минаха отпуските ...
дъра-бъра,чики-рики
Браво, Танче ей това се казва хубава новина,догодина ще си имаш най-красивата мома,стискам палци всичко да е наред
Нас пък ни издави от дъжд-от 4 дена вали без да спре,едва днес спря и е голям студ
Танче,имаш ли някакви новини от Бонбонка,какво става с нея,изчезна изведнъж,дано да са добре
Хубава и успешна сряда,девойки
Нас пък ни издави от дъжд-от 4 дена вали без да спре,едва днес спря и е голям студ
Танче,имаш ли някакви новини от Бонбонка,какво става с нея,изчезна изведнъж,дано да са добре
Хубава и успешна сряда,девойки
Здрасти моми - как сте? Хубаво е, че има движение- всеки с нещо зает. И аз така. Ще движа нещата напред, ако ще и през тръни
дъра-бъра,чики-рики
Еххх,Друмче,разминахме се за няколко минутки
Къде сте,момичета,домъчня ми за вас
Къде сте,момичета,домъчня ми за вас
Ходих в Мелник този път. За ден, ама беше купооон. Гледам, че още не сте се върнали от почивки??
Всеки път като вляза ще драскам по нещо, за да видите, че съм жива...
дъра-бъра
Ехооо,Друмче,и аз съм жива,влизам всеки ден,ама като няма никой и не пиша Къде сте,девойкииии
дъра-бъра
Ами нищо,ще си пиша пък сама,белким стана по-умна пък може и някоя от вас да мА съжали и да драсне нещо
Голяяям студ настана при нас,ще скачаме от джапанките и потниците направо в ботушите и палтенцата
Да се поФаля-имам вече боядисана къща-грейна,светна в бяло и бананово,отвътре има работа за цяла зима,ама отвън им събрахме уважението на комшиите Ако мога ще я снимам да ви покажа,аджеба какво правихме цяло лято
Голяяям студ настана при нас,ще скачаме от джапанките и потниците направо в ботушите и палтенцата
Да се поФаля-имам вече боядисана къща-грейна,светна в бяло и бананово,отвътре има работа за цяла зима,ама отвън им събрахме уважението на комшиите Ако мога ще я снимам да ви покажа,аджеба какво правихме цяло лято
Бравооо, така трябва - да ти е хубаво и спретнато. Тука съм и аз- реших да пиша, ако и да няма кой да го чете
дъра-бъра
Иха,Друмчето мА съжалило и се обадило
Добро утро,девойчета мили Как сте в този ураганен вятър?
Анитоооо,да знаеш как те мисля,да не те е отнесъл тоз вятър нейде,като знам във Варна кВи са ветрища
Съни,Малчо,Нелка,Бонбонче,Роксиии,айде кажете как сте,де
Добро утро,девойчета мили Как сте в този ураганен вятър?
Анитоооо,да знаеш как те мисля,да не те е отнесъл тоз вятър нейде,като знам във Варна кВи са ветрища
Съни,Малчо,Нелка,Бонбонче,Роксиии,айде кажете как сте,де
Страница 36 от 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Страница 36 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите