Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters
Страница 19 от 40
Страница 19 от 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
дъра-бъра,чики-рики
Ооооо,Бонбонче,радвам се да те видя,успешен ден,мила
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
Благодаря Дива! Аз я карам малко по инерция. Умряла работа. Юркат ни ама е една скука и тъпотия на работа, че няма повече накъде. Хора не останаха. Преди в офиса беше лудница, а сега......с лупа да ги търсиш. А и времето много ми влияе на мен. Когато е слънчево и топличко- и на мен на душичката ми е кеф, ама като го погледна още от сутринта, че се е нагрочило - и аз цял ден като буреносен облак.
Танчето вчера трябва да са заминали за БГ. Полетите сега са само във вторник. Дано се включи скоро, че да разказва. Стискам и палци всичко да е наред.
Танчето вчера трябва да са заминали за БГ. Полетите сега са само във вторник. Дано се включи скоро, че да разказва. Стискам и палци всичко да е наред.
BONBOLINKA- Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
И аз вчера си мислех за Танчето,дали са се прибрали дано да се адаптират бързо.И на мен времето много ми влияе,и цяла седмица слънчице не се е показвало и ми е скапано,ама идва пролетта все пак
Страшно е времето при нас.Само да беше изпекло едно слънчице и всичко щеше да е супер.Не е студено,но е облачно,едно мрачно такова.Дано с Танчето всичко е наред,дано успеят.Все пак в България си трябва и късмет.Аз да се похваля пак-започвам така желаната работа другата седмица.Ще работя в магазин за обувки,това,за което мечтая от години .Много съм щастлива и дано само всичко потръгне,стискайте палци милички
mal4o_vasil4o- Брой мнения : 164
Местожителство : Варна
Registration date : 13.10.2008
Добро утро момичета!
Малчо, стискам палци на работа всичко да е наред. Дано имаш свестни колеги с които да се рабирате, шефовете ти да са хрисими и да си удовлетворена. Като започнеш разказвай как е.
Танчето предполагам сега не и е точно до нас. Докато се устроят, оправят багажи, докато свикнат с новата обстановка.....А и тя нали беше питала нещо за интернет. Може все още да нямат нет.
Дива аз съм тук. Пиша като вляза в офиса и си направя кафето. От къщи рано сутрин няма как , че е лудница
Малчо, стискам палци на работа всичко да е наред. Дано имаш свестни колеги с които да се рабирате, шефовете ти да са хрисими и да си удовлетворена. Като започнеш разказвай как е.
Танчето предполагам сега не и е точно до нас. Докато се устроят, оправят багажи, докато свикнат с новата обстановка.....А и тя нали беше питала нещо за интернет. Може все още да нямат нет.
Дива аз съм тук. Пиша като вляза в офиса и си направя кафето. От къщи рано сутрин няма как , че е лудница
Добро утро на всички. Мal4o_vasil4o, надявам се всичко да е добре на новата работа и като колектив и като шефове. Пиши как са нещата при теб.
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,милички Наспахте ли се,разсънихте ли се вече,пихте ли кафенце?Бонбон,как е при вас времето,тук сутринта почти беше напекло ама сега пак се заоблачи и набурсучи Малчо,много се радвам за теб,дано да ти е приятна работата,да ходиш с удоволствие.Абе девойки,какво става с Неличка и Рокси,за Анито няма да питам знаем какво става с нея
Ани ходи по дискотеки,та не се спря.Но наистина какво стана с Рокси и с Неличка,ни вест,ни кост от тях
дъра-бъра,чики-рики
Аааа,не съм много сигурна,че се поцепва от дискотеки Анито,по-скоро от нещо друго се поцепва,че кат казва Неличка се и оплаква
Ей ме на. Да не би да Ви стана мъчно за мен?
Рокси и аз не съм я чувала тези дни.
Рокси и аз не съм я чувала тези дни.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Добро утроооо
Доброоооооо и целия ден да е добър
drumata- Брой мнения : 108
Registration date : 09.01.2009
дъра-бъра,чики-рики
Дай Боже,Друмче,успех,късмет и усмивки на всички
Добър ден момичета! Нещо ново при вас? При мен все същото. Мрънкане за времето, бачкане....и кеф, че днес е петък Снощи си говорим с половинката и аз без да се замислям се изцепих " Мечо, да знаеш как искам да си починем малко. Да отидем на моренце". Моя се опули " Че малко ли ти е моренцето тук? На където и да се обърнеш е все море." Ами аз покрай това скапано време взех вече да си мечтая за слънчево курортче с моренце и забравих за това тук.
дъра-бъра,чики-рики
И аз много се кефяяя,че утре е събота,от понеделник съм се заканила да се наспя
Здравейте и приятен уикенд на всички. Аз съм се амбицирала да ставам сватовница през уикенда, ама да видим
А ние с моята половинка,малкия ни и братовчед ми заминаваме на почивка пак.За малко,но все е нещо.Така че аз ще отсъствам за два дни.Ще пиша в неделя как сме изкарали,че знам ли вече кога ще си почивам и ще видя маминка,все пак започвам работа в понеделник .Приятен уикенд,милички и наздраве от сега
Здравейтеееееееее!!! Как сте ацки,аз от дискотеките и баровете не мога да изляза,а и мускулната треска поддържам и сутрин като съм на работа едва ставам от леглото Как летят тези дни-от 10 дни е тук,а все едно е минал 1,а като съм сама се влачат.Много целувки за всички ви,аз ще почвам да се оправям,че довечера ме чакат пак танци
baby_an- Брой мнения : 552
Registration date : 04.11.2008
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро и късметлийска нова седмица,мили девойки Анитооо,много се радвам за вас,пусни малко снимчици,де,да те видим щастлива Съничка,успя ли със сватосването Бонбонче,как сте вие,гледам,че времето се е оправило при вас-пече слънчице,макар и да не е много топло Малчо,дано да е успешен първия ти работен ден
Благодаря ти,Дивче.И аз се надявам да е така.След малко тръгвам.само да се наконтя да съм хубавка за работа .А от почивката и от рождения ден на малкия ще пусна снимчици в темичката
Добро утро. Абе май няма да ги сватосам, ама какво да се прави на сила хубост не става.
Анито леко с танците, да не повредиш някое краче
Анито леко с танците, да не повредиш някое краче
Здравейте.Виждам,че добре сте изкарали почивните дни.Аз тези дни съм скапана и за това и не влизах.Обещавам през седмицата да съм по-редовна.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Добрюутро,мацки Как сте тази слънчева утрин Току-що разбрах,че днес е Св.Харалампи-празник на пчеларите,днес се раздават питки с мед за здраве на децата,да са ни живи и здрави всички дечица Успешен и усмихнат ден,момиченца-кокиченца
дъра-бъра,чики-рики
Хайде пак леля ви Димана да ви буди-добро утро,поспаланки Хубав ден,момичета
Добро утро и от мен! Аз не бях за няколко дена на работа, ама сега пак я подкарах и естествено първото нещо е да се направя кафе и да видя как сте днес Сега е спокойно, ама лятото кафе ли.......нямам време сутрин даже и вкъщи да го пия, че почваме работа по- рано, пък вечер- когато се приберем.
Танчето още не се е появила Какво стана с тая жена? Дали още нямат нет или тича по задачи? Че не можахме да се запознаем с нея докато беше тук и да разменим координати. За срамовете- живеехме на един хвърлей място една от друга. Дано скоро нещата при нея си влязат в релси и да драсне някой ред.
Танчето още не се е появила Какво стана с тая жена? Дали още нямат нет или тича по задачи? Че не можахме да се запознаем с нея докато беше тук и да разменим координати. За срамовете- живеехме на един хвърлей място една от друга. Дано скоро нещата при нея си влязат в релси и да драсне някой ред.
Страница 19 от 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Страница 19 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите