nail-art
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters

Страница 5 от 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 5 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  Sunny max Чет Ное 13, 2008 10:19 am

Добро утро и от мен момичета Smile Хубав и слънчев ден ви пожелавам buket
Sunny max
Sunny max

Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008

Върнете се в началото Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 5 Empty дъра-бъра,чики-рики

Писане  diva Чет Ное 13, 2008 2:16 pm

Ехоооу,добър ден,пиленца wub Дано денят ви наистина да усмихнат,нищо че е мразовит stud

diva

Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 5 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  baby_an Чет Ное 13, 2008 5:22 pm

Засега нищо хубаво,само стууууд stud Айде да идва тоя обхват,и да получа смс-че от wub Ще ви се похваля
baby_an
baby_an

Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008

Писане  Sunny max Чет Ное 13, 2008 8:00 pm

Айде де Wink Стискам ти палци и утре да прочета хубави новини.
Sunny max
Sunny max

Писане  Roksana Чет Ное 13, 2008 9:53 pm

Diva - Явно за пилот ме подготвят не бях се сетила. funn

Бонбон
- Това, че го обичам е отделен въпрос.
Разби ми психиката за тея 5 години....не ми се говори за него.
Някой ден ще сложа край на всичко, той е свикнал винаги да се връщам....но един ден няма да се върна.
Всичко има граници в тоя скапан живот, все някога ще набера смелост...

А колко пъти съм се питала...какво му обичам..skuka
Иска ми се да ви разкажа историята, но е дълга.
Всъщност ще пробвам.
Запознанство в интернет, скарахме се в чата.
Поисках телефон защото не можех да напиша всичко, бях ядосана.
В чата влизах да си пиша с тогавашното ми гадже което беше в Гърция.
Ще ги кръстя идиот номер 1 и идиот номер 2.
Та идиот 1 си легна, и аз останах в чата с идиот 2. Последва спречкване както вече споменах..
Той не си даде телефона, аз дадох моя. Помня как тел-а звънна, вдигнах и замръзнах.
Гласа му прониза цялото ми тяло. От върха на главата, до пръстите на краката. funn
Започнаха обаждания. Стрин за Добро Утро, вечер за Лека нощ...през останалите 14 часа звънеше просто да ме чуел. sladurana
Тъй като идиот номер 1 ни вест, ни кос..след време излезнах с идиот номер 2.
Бях виждала на снимка идиот номер 2, викам си и с пръчка няма да го пипна. Последва среща да видим как е на живо...по-добре.
Мина година говорим за сватба, деца... дата 19.септември...
Почина баба му (Бог да я прости, добра жена) дъщеря й също, но внука й е мам си джейси....бастун.
Както и да е, че се отплеснах. Таааа трябваше да изчакаме 6 месеца, съгласих се..все пак на майка му не й беше до сватби, след като е починала майка й.
През тези 6 месеца..той си показа всички видове рога. Предни, задни и резервни.Усетих, че съм обръкала рейса.
Та то не бяха разни други дрисли, разни скандали, крясъци...постоянен висок тон...викам си нещо всеки ден е така, стига съм го оправдавала. (Oтказвам сватбата.)
Тръгваме да се разделяме, заради трета пикла -- > Изядох шамар бременна в 3-ти месец и се изнесох с 300.
Събираме се след месец, споменах ли, че около година се опитвах да забременея?
А споменах ли, че през тази 1 година ме обвиняваше, че съм правила аборти от други и затова сега не се получавало.
Човека ме взе чисто нова, на 3 ползвания...тогава бяха други времена, пазех се за принца от приказките ....онзи на белия кон.
Та това го преглътнах...доведе ми леля му която имала 36 аборта и нищо и нямало.
Да съм направела аборт, че той не бил готов да става баща.
След време като сме пораснели ще си имаме друго. Момичета това няма да го коментирам, "умно" нали...

Спях с отворени очи и се взирах в тавана...една сутрин съобщих на нашите, че ще правя аборт.
Помня, че скочиха като попарени...и ми казаха, че не са съгласни....но все пак да помисля добре.
Идиот номер 2 не плати нищо за раждане и отглеждане. Искаше ДНК тест, казах му, че няма проблем.
Аз : Приготви си 800 лв, правиме тест и ти го залепвам на челото и ходи после като последния глупак по улиците...
Отказа се след като видя сина си, все едно се погледна в огледало....
И двамата се влюбиха от пръв поглед.
За мен остана ролята на лошата майка, забраняваща всичко.
Тати купува бъги, лаптоп, мотор, подаръци.....тати знае как да купи любовта.
Мама се кара, крещи...бие....тати е по-добър.
С идиот номер 2 сме заедно 5 години, имали сме и хубави и лоши моменти, но лошите преобладават.
Спирам, че нещо ме стегна душичката...простотията при него няма край.
Днес съм парцал, боклук и, че за нищо не ставам, утре съм - Любов моя, без теб ще умра, обожавам те от дъното на душата си, ти си всичко за мен.

Само да успея да си поема глътка въздух и ще го засиля към някой стълб...
Понякога когато ме е псувал и обиждал...съм стигала до умопомрачителни отмъстителни планове. baby

Приятна вечер на всички Smile
Някой ден ще продължа, ако не ви мързи да четете.
Roksana
Roksana
Admin

Брой мнения : 264
Registration date : 08.10.2008

https://www.facebook.com/vesna.videva

Писане  diva Пет Ное 14, 2008 8:51 am

Разплака ме kissyou Стегна ме гърлото,този идиот няма място в живота ти,не заслужаваш това,толкова много болка ти е причинил,защо продължаваш да понасяш boii след време няма да си полезна на детето си с тези разбити нерви iad

diva

Писане  Sunny max Пет Ное 14, 2008 11:54 am

Рокси разкарай го тоя тиквеник и му ограничи достъпа до детето, колкото там е минимално по закон. Ще го разглези и накрая ти ще береш ядове.
Този човек няма място до теб, направо побеснявам, като чуя мъж да се отнася така с жена си иде ми аз да го набия.
Миналата година си разхождаме зверчетата в един парк и пред нас семейатво с две деца, момиченца, едното около годинка, още в количка, а другото на около четири. Оня помияр като скочи ей така от нищото и като залюска едни шамари на жена си, аууу ужас. Ние все жени се развикахме, ама кучетата не бяха вързани и като му скочиха, не го видяхме как изчезна лайното му с лайно. А жената реве и вика, ама не трябваше, той у нас ще ме убие. Викаме и ще ти помогнем има фондации и т.н. А тя не та не, ще си ходела у тях. И наистина имаше хора, които бяха наясно с фондациите и щяха да и окажат компетентна помощ. Не можах да я разбера тази жена, защо отказа да спаси себе си и децата си и се върна при тоя ................. мисля, че в българския език не измислена дума за такъв урод.
Sunny max
Sunny max

Писане  diva Пет Ное 14, 2008 12:46 pm

И аз побеснях,ако ми беше пред очите щях да го лепна за гушата,такива мъже си имат някакви тайни комплекси и си ги избиват над безпомощните най-близо до тях.Приятелката ми 3 год.стоя при един такъв изрод,дето я сцепваше от бой всяка събота и неделя,защото почвал да пие от петък и в неделя вече метял с нея апартамента,метял буквално-влачел я за косата.Не можеше да ми обясни защо стои 4udise2 На края,след поредното издевателство,майка й си я прибра,размазана от бой,психиката й беше разсипана,бая време се възстановяваше.Срещна си половинката най-накрая и сега е безумно щастлива и спокойна p4ela

diva

Писане  diva Пет Ное 14, 2008 7:39 pm

Мойто либе замина на лов,тази вечер съм мома англичанка smileee ама дупката в стомаха ми почна вече да се заформя,така че ще се прибирам при децата.Лека вечер от мен на всички девойки и умната с еденето,пиенето и любовните гимнастики dance Чао,момичета nazdraveee

diva

Писане  baby_an Пет Ное 14, 2008 8:08 pm

Рокси,послушай другите момичета.Аз най-малко мога да давам акъл,но и аз живях с един такъв 4 години.Биеше ме,обиждаше ме,аз аз се връщах защото го обичах-каква беше тая любов мазохистичната незнам stigaBe Бягай надалеч,на мен ми трябваше 1 година за да се отърся от този мазохизъм.
Ох момичета колко имам да се pri4eska nokti ,че ще ходя да танцувам.само незнам утре как ще издържа на работа
baby_an
baby_an

Писане  Roksana Пет Ное 14, 2008 11:57 pm

Знам, че сте прави. Ще сложа край и ти скоро... вече не издържам.
Онзи ден пак така се скарахме, защото съм говорила по тази тема за вниманието...че се прави, че не съм там, стоя като паметник...momi4e
Ужким щеше да ми обръща внимание, почна се старата песен на нов глас.
Изнесох се набързо...а бях стояла само 1 ден при него.
Два дена ми плаче по тел-а. tel
Днеска пак... осъзнал колко много знача за него и, че компа и приятелите му не били по важни. Душата му била стегната, чувствал се употребен, излишен...в къщи като се прибирал, било пусто, самотно.
Нямало ме мене, да се разхождам из къщата по пижама и чехли...да мрънкам, да му правя забележки за празните бутилки от бира зарязани до бюрото, за пълният пепелник, за зарязаните обелки от вафли на мивката и.т.н.
Ще умра без тебе, всичко правя защото ти ми даваш сили..викам те боклуците и парцалите не дават сили.
Той: Не ми напомняй моля те, съжалвам за тези думите.... прости ми. ne4uvam
А, викам смени малко тази плоча съм я слушала.ludLiSi
Сигурно каза над 100 пъти моля те върни се при мен...викам неудобно ми става спри се.
Понеделник ще пробвам пак, добро момче е, но като го хванат лудите...
Ще ви споделя, звучеше доста изплашен...надявам се, поне още малко да изкарам.

ЕЕЕЕ забравих да ви кажа, днеска ми беше вторият вътрешен изпит.
ВЗЕХ ГОООООООООООООООООООО!

radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost
Roksana
Roksana
Admin

Писане  mal4o_vasil4o Съб Ное 15, 2008 12:10 am

Рокси,обичаш го нали мила?За любовта такива жертви се правят,че после след като се обърнеш излиза че е нямало смисъл.Не се мъчи,и аз съм в това положение,но мисля скоро да го напускам ihu
mal4o_vasil4o
mal4o_vasil4o

Брой мнения : 164
Registration date : 13.10.2008

Писане  Roksana Съб Ное 15, 2008 12:28 am

mal4o_vasil4o написа:Рокси,обичаш го нали мила?За любовта такива жертви се правят,че после след като се обърнеш излиза че е нямало смисъл.Не се мъчи,и аз съм в това положение,но мисля скоро да го напускам ihu
Много го обичам, защото знам, че не е толкова лош....но пуста агресия и избухливост.
Казва думи за които съжалява, после ме целува, прегръща и ме стиска толкова силно ще ме счупи. p4ela
Каквото сабя покаже...ти явно си силна, пожелавам ти успех. buket
Roksana
Roksana
Admin

Писане  diva Съб Ное 15, 2008 10:23 am

Рокси,поздравления за изпита bravo1 срита им задниците,значи!Не искам да ти се меся,защото това е много деликатна тема,но докога ще продължаваш с мазохизма си?Какво му е употребеното и излишното на идиот 2,употребената си ти,нали го знаеш?Остави го да му е самотно и празно,да умира без теб,той точно от това се страхува панически.Рокси,никога няма да се промени,както и да ти реве и да ти се извинява,от баба си знам,че един мъж посегне ли ти или обидили те макар веднъж,винаги ще се държи като с парцал с теб,защото се чувства велик и силен.Сега ще ти кажа нещо,което ще ти прозвучи жестоко,силно се надявам да не ми се разсърдиш obi4 той има нужда от теб,за да си изкарва на някого агресията,да тъпче някого,той не е добър човек!Бягай от там,детенце,превъзмогни я тази любов,покажи му че си силна и независима от него,направи го заради СЕБЕ СИ,никой не заслужава такъв живот в унижения и обиди! kissyou

diva

Писане  mal4o_vasil4o Съб Ное 15, 2008 11:39 am

Може би не съм чак толкова силна,дано си права!Знам само,че Дива е права.Само ще допълня,че майка ми почина точно от такъв лесен и приятен живот,пълен с обиди,боища и всичко останало.Остави ме сираче на 19 години с дете на 5 месеца,точно когато имах най-голяма нужда от нея.Почина на 37 години.Не искам да ви отегчавам,но това си е самата истина.На никого не го пожелавам,дори на най-големите си врагове.Пази си живота мила Рокси,защото едно запомних от моето майче-само веднъж се живее и трябва да няма постъпки,за които да съжаляваме.Успех,мила kusmet.И забравих-честито за изпита.Браво мила radost
mal4o_vasil4o
mal4o_vasil4o

Брой мнения : 164
Registration date : 13.10.2008

Писане  BONBOLINKA Съб Ное 15, 2008 11:42 am

Браво Рокси за изпита! Кога окончателно ставаш шофьорка? Аз нали нямам книжка и даже незнам какви са изпитите. Преди бяха листовки и кормуване доколкото си спомням.

BONBOLINKA

Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008

Писане  diva Съб Ное 15, 2008 11:59 am

Бонбонче,как си днес zdr Все забравям да те питам за костенурчето ви-как го кръстихте,спи ли вече,ако имаш нужда от съвети за отгллеждането-насреща съм,макар,че са много непретенциозни животинки Smile

diva

Писане  BONBOLINKA Съб Ное 15, 2008 12:22 pm

Костенурчето се казва Деймиън Laughing Laughing Хич не ходи за костенурка да е демон, ама малкия така го реши. Още не спи. Пускат го да ходи отвреме на време по земята и си падаме от смях. Бърза горкото, тича Laughing Ние в Бг гледахме преди костенурка ама се наложи да я харизаме на приятели, че няма как да я мъкнем. Бая беше пораснала.
Не ме боли като вчера, ама то е защото яко съм се надрусала с лекарства. Сега и с чук да ме тряснеш няма да усетя Laughing Още се размотаваме и като гледам какво е скапано времето май само ще ходим да напазаруваме.
Ти жива храна дава ли си на костенурката? Или прясна? На тази нашата понеже е мъник и даваме от тия сухите скаридки за костенурки. Месо не сме и давали. В Бг на голямата като порасна сме и давали парченца месо. Нали са месоядни та и се услаждаше. То все ще има за какво да питам. Ще пиша в раздела за животните.

BONBOLINKA

Писане  baby_an Съб Ное 15, 2008 7:01 pm

Браво Роксиии brravo bravo1 Ти си нашата гордост-сега ако успееш и да превъзмогнеш тая мазохистична любов наистина ще ти се поклоня brravo Много е трудно-знам,но трябва да си с мъж който истински ще те обича и ще се грижи за теб!
baby_an
baby_an

Писане  diva Съб Ное 15, 2008 7:05 pm

Бейби Ан,миличка,бързо ти свърши смяната днес,как си след купона,надивя ли се dance

diva

Писане  diva Съб Ное 15, 2008 7:16 pm

Момичета,леля ви Димана се прибира при децата си,либето имало слука-ударили глиган и сигурно и утре е на лов,много ще ми липсвате утре,но до понеделник и умнатаааа nazdrave

diva

Писане  Roksana Съб Ное 15, 2008 8:05 pm

Момичета все още не смятам да се отказвам, боря се до последно.
Днес бях в парка с малкия и с кучето. Целият ден прекарах в мисли, реших да му дам последен шанс.
Звъня ми, говореше едвам едвам...решил е да си лекува нервите.
Ходил на "доктор" имал увеличен черен дроб, някакви засегнати нерви на гръбначния стълб и още куп неща. Доктора е в кавички, защото не е точно доктор.
Братовчедка му има екстрасенски способности и още преди искаше да го лекува..сега се е съгасил.
Аз много не вярвам в такива неща, но колкото пъти ходих толкова пъти попадах на хора носещи подаръци и големи благодарности...
Яйчниците ми бяха целите в някакви кисти.
Дава ми да пия нещо много гадно...отидох на лекар бяха изчезнали.
Тя е много добър и спокоен човек, не спира да се усмихва и да се смее..викам да приличаше на нея поне.
Както и да е ще ви споделя в Понеделник, какво се е случило. p4ela
Повече не искам да ми казвате да бягам, аз сама зная...че трябва да си спасявам кожата. skuka
Ще видим има ли чудеса... sun
Чувствам се добре, решила съм да мисля положително за всичко.
Мерси за подкрепата на всички Smile

Момичета аз взех само вътрешния изпит, реалния все още не знам кога е. Попълних молба, ще ми кажат кога ще бъда допусната. Листовките съм решена да мина без пари.
Слава Богу, че не ме скъсаха пак....щях да пробия пода с токчетата си..така се разскачах от радост. radost radost radost
Другите чух, че идват за по 8-ми, 9-ти път...и пак по 14 грешки :(
Стана ми мъчно..как ме изгледаха...
Това все по 15 лв. егати...
Roksana
Roksana
Admin

Писане  apoklistika Съб Ное 15, 2008 8:48 pm

Рокси, не дроба трябва да си лекува, а главата. Ще ме извиняваш, според мен това са приказки, целящи да предизвикат съжаление, съчувствие и връщане при него. Хубу, като си решила дай му шанс, ама си постави условията. Като казвам, че трябва да си лекува главата, съвсем сериозно го мисля.
Сестра ми се раздели с нейния заради това, че той не можеше да понесе мисълта да бившите й и че е била с някой преди него. Просто преди да тръгнат бяха доста години само приятели, той й знае всичките любовни истории и като тръгнаха не можа да ги преживее. Разделяха се заради това и се събираха бая пъти. Най- накрая сестра ми му каза да ходи да се лекува и го изгони. Малко след това си даде нейния апартамент под наем, щото не й се живееше сама и се изнесе на квартира с две момчета. С едното започна една любовна история. За която и бившия разбра. Тогава осъзна, че не може без нея и че наистина ще се лекува. Започна да ходи на психолог и доста от нещата ги е преодолял до момента. С тоя новия ми се струва, че работата опира само до секс, връзка няма да излезе, ама поне накара стария да се лекува. Самия той казва, че ходи с удоволствие при психоложката и че много му е помогнала. За няколко месеца се е променил коренно.

apoklistika

Брой мнения : 173
Registration date : 10.10.2008

Писане  Dessita Съб Ное 15, 2008 8:53 pm

Roksi, супер, че си се справила с изпита!
А за другото, ти си знаеш най-добре! Какъвто и съвет да се даде...горе главата Wink Силна жена си, знаеш кое е най-добро за теб!
Dessita
Dessita

Брой мнения : 22
Registration date : 12.10.2008

Писане  BONBOLINKA Съб Ное 15, 2008 10:05 pm

Мъжете са силния пол, но жените трябва да сме с по- силните характери. НА нас се падат доста от незгодите в тоя живот и да се справяме с тях. Слаби жени няма. Има слабохарактерни. Рокси не е от тях. Да признаеш, че има проблем си е сила на характера. Какво ще прави наистина тя сама си знае. Ние тук пишем, но никога за никого не знаем цялата истина. Можем само да си правим теории и да предполагаме евентуални изходи от дадена ситуация. Единственото нещо което мога да и пожелая в момента е да има трезв ум и да разсъждава над всичко.
В реалния живот никога няма да ме чуете да се оплаквам. Такъв инат съм, че съм си решила сама за себе си, че ако аз не си помаогна и Господ не може. Във форума ми е по- лесно да споделя. Преди да го направя все се питам дали пък не товаря хората с проблемите си и , че никой не е длъжен да ме чете. Но пък ми олеква. прочитам различни мнения. Замислям се. Хубаво ми е, че срещнах нови хора, различни, шарени. Влизам тук ( и в още един форум) по 100 пъти на ден и все гледам дали някоя от новите ми виртуални приятели не е написала нещо, чета как сте прекарали деня и какви проблеми имате. И ми е хубаво............
Аз изчезвам, че мойте мъже ме замерват с пуканки и първата пуканка ми е на главата Laughing

BONBOLINKA

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 5 от 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите