nail-art
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters

Страница 4 от 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 4 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  baby_an Чет Ное 06, 2008 1:42 pm

Уффф тука е едно мрачноооо stud
diva благодаря kissyou ще ме гледате още 2 месеца и нещо такава и пооосле radost radost radost коренна промяна.Я да изляза да изпия няколко кафенца namiga
baby_an
baby_an

Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008

Върнете се в началото Go down

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 4 Empty Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!

Писане  BONBOLINKA Съб Ное 08, 2008 12:06 am

Мисля си, че някой родители съвсем се побъркват как да кръстят децата си. Видях снимката на личната карта на Батман Бин Супермен пусната в раздела смях. Да ви кажа, че и малкия ми син има съученик който се казва Супермен. И това съвсем сериозно. Той учи в англисйиско училище и имат различни националности. С това момченце Супермен, ходят на някой от клубовете заедно. Аз си мислех, че е прякор, ама тия дни ходих по обяд на открит урок да гледам как ще се представи детето и като чух класния да вика " Супермен, Супермен" незнаех да плача ли или да се смея. Тактично попитах една от майките на съученик на малкия дали наистина така се казва детето и тя каза, че също била много учудена, но се запознала с родителите и когато представили детето точно така го казали , че се казва: Супермен. Това си е подигравка и издевателство с детето за мен. Аз едва се сдържах да не избухна от смях камо ли децата. Как ли се чувства горкото заради мераците на родителите си??? Какво е виновно то. Ама и аз съм една- добре че се сдържах да не се засмея, че то иначе много кофти щеше да стане.

BONBOLINKA

Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008

Писане  baby_an Съб Ное 08, 2008 10:56 am

Ми така си е,аз затова и я публикувах тая смешната лична карта.Как може така да си кръщаваш детето.те не знаят ли колко са жестоки децата понякога.Онзи ден един познат ми каза за някакъв негов колега,който се казвал...Септември! funn Е тоя вече няма начин да не са го спукали от подигравки
baby_an
baby_an

Писане  apoklistika Съб Ное 08, 2008 12:25 pm

Особено пък последните няколко години.... наиситна е издевателство над децата Rolling Eyes Чудя се тия майка и баща питат ли се те самите какво е да живееш с име Супермен, Батман и други подобни. Моя мъж е "жертва" на такова родителско издевателство. Живял е така до 24-тата си година и му е писнало, сменил си е името. Според мен пак с име далеч от приетото за стандарт, ама негова си работа, важното е, че не го притеснява Smile

apoklistika

Брой мнения : 173
Registration date : 10.10.2008

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 4 Empty имената на децата

Писане  vili vitska Съб Ное 08, 2008 3:23 pm

Засега в нашия блок,от два входа имаме 4 Габриели и 2 Раи - с по 1-2 години разлика. Спомням си преди петнадесетина и повече години като се юрнаха всички майки да кръщават момиченцата си Силвия. А малко преди това като навлязоха и имената на Ивелин и Ивелина. Аз си знаех само Евелина.Поне не са смешни. Някога имах колежка,мисля,че беше от 'Станкето',казваше се Сладоледка.За да не я засрамват,всички я наричаха Лети.По-късно тя наистина се преименува на Лети. По същото време ,пак там, имахме и колега Копчо Копчев,доколкото си спомням от Свищов.А тук,в Добрич има и Самолетка,която вече минава осемдесетте. Познавам и една Грациела,която доста си прилича с Даниела/Манол/ от Big Brother4 - представете си каква е грация! Или пък смешната комбинация,известна на всички ви - Ричард/Лъвското сърце/,на бай ти Груйо момчето. Толкова са много и неизброими примерите...
vili vitska
vili vitska

Брой мнения : 7
Местожителство : Добрич
Registration date : 26.10.2008

Писане  BONBOLINKA Съб Ное 08, 2008 11:53 pm

Когато раждах малкия почти всички, които бяха в родилното и имаха момиченца ги бяха нарекли Паола, Паула, а доколкото си спомням имаше и едно кръстено Есмералда. Реших, че това е някаква мода и понеже беше бум на сапунените сериали и затова децата са с такива имена. Хората не са виновни как са ги кръстили родителите, но някак си ми е странно избора на име заради увлечения по Батман, Супермен и не дай си Боже Спайдър мен Laughing Аз познавам няколко човека, чийто родители от силна партийна принадлежност ги бяха кръстили с едни имена........Сталин, Сталинка, Ленин. А най- странното име на човек които съм срещала беше Тоалетка- леля на моя съученичка. Виха и Толя май.

BONBOLINKA

Писане  baby_an Нед Ное 09, 2008 10:04 am

Това със сапунките си е ужас-колко Касандри се навъдиха след тоя сериал Shocked Чувала съм и за деца кръстени Силвестър и Дейвид tctc
baby_an
baby_an

Писане  apoklistika Нед Ное 09, 2008 12:16 pm

Е, Силвестър и Дейвид не ги намирам за странни. Особено Дейвид. Дори ми е фаворит за мъжко име. Доста време мислихме за име, което хем да е интернационално, хем да не звучи смешно по нашите балкански краища, хем да е с Д. И тъй като ще се изписва на латиница, David по тукашните ширини ще е Давид, а фане ли пътя някога по по- далечните чужбини, ще е Дейвид.
За женско име никога не сме мислили, просто отхвърлям тотално опцията да родя момиче funn ако земе да ни изненада майката природа не знам ко ша прайм zub4o

apoklistika

Брой мнения : 173
Registration date : 10.10.2008

Писане  baby_an Нед Ное 09, 2008 4:30 pm

Уфф утре най-после почивам macka 3 поредни дни бях на работа.Аз бачкам в един хотел на рецепция,ама голяма скука и по 12 часа едва издържам,а като си представя,че от другата седмица минавам на 24 часови смени tctc sos
baby_an
baby_an

Писане  BONBOLINKA Пон Ное 10, 2008 12:38 am

Леле какви са тия смени? Това никъде го няма регламентирано да се работи по 24 часа. И аз лятото ги докарвам много часове ама 24 часа си е зверско. Тук ако нямаш клаузав в договора за извънредни часове ( а и те са регламентирани) можеш да разкатаеш работодателя. Нелегалните може и да работят по много часове, но за хората с документи, ако отвориш Европейската конституция там си пише за работните часове и да те бъхтят като роб си е подсъдимо. Друг е въпроса ако работиш за себе си. Ако си е мой бизнеса бих работила и по 36 часа ако ги имаше в денонощието и се налагаше.

BONBOLINKA

Писане  neli4ka Пон Ное 10, 2008 4:30 am

Бонбон,не се скатавай и кажи как изкара рожденият ден,къде,какво,как,що и т.н? pliasss

neli4ka

Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008

Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд! - Page 4 Empty дъра-бъра,чики-рики

Писане  diva Пон Ное 10, 2008 9:11 am

Сръбнахте ли,хапнахте ли както пише в специализираната литература fun 34 години е прекрасна възраст за жената,сега започваш да цъфтиш ok

diva

Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008

Писане  BONBOLINKA Пон Ное 10, 2008 11:14 am

И сръбнахме и хапнахме, че и май попрекалихме и с двете Laughing Ама в нормални граници с алкохола, че всеки по задачи в понеделник и ако се бяхме "опопили" съвсем, днес да сме в реанимацията. Още посред нощ ми честитиха. Сутринта мислех, че моя ще се излюпи по рано да направе кафенце ама си спаха всички като порчета. Като станаха закусихме и тръгнахме да се шматкаме. После на ресторант и вкъщи. Не сме канили гости. Само ние си бяхме. Аз обичам да си наглася масата,а когато има поводи ми е направо кеф да се занимавам. Помагаха ми. Изкарахме си весело, че даже моя усили мизиката и денсихме. Аз се проявих като кючекчийка Laughing Хич ме няма ама друсах дупе и всички си легнаха от смях. Моя и той се пробва ама по- голямо дърво от мен излезе Laughing Имаме един култув диск с чалга. После по леглата и.............който спал- спал........... Laughing Laughing Laughing

BONBOLINKA

Писане  BONBOLINKA Пон Ное 10, 2008 11:27 am

Къде се загуби Рокси? :scratch: Листовки ли решава, проблеми ли има? Дано е първото. Ще стискам палци тоя път да ги разбие.

BONBOLINKA

Писане  diva Пон Ное 10, 2008 12:18 pm

Кой спал-спал,който си играикал-си играикал igriv Бравос на вас,и на мен ми е по-гот да сме си само ние,няма скука,аз като зукна на микрофона огласям маалата.Наистина снощи си мислих за Рокси-къде изчезна това девойче,дано листовките да са причината-бял кахър 4ete

diva

Писане  neli4ka Пон Ное 10, 2008 3:48 pm

Значи добре си си изкарала.Супер. kef Рокси,май е при нейния. Rolling Eyes

neli4ka

Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008

Писане  diva Пон Ное 10, 2008 4:24 pm

Значи да не я мислим,в добри ръце е,нали smile

diva

Писане  baby_an Пон Ное 10, 2008 8:50 pm

И аз незнам как ще издържа с тия смени,ама ще е така докато се върне котенцето.В сряда съм за първи път 24 часа и ще ви пиша после как е било Very Happy
baby_an
baby_an

Писане  Roksana Вто Ное 11, 2008 12:40 am

BONBOLINKA написа:Къде се загуби Рокси? :scratch: Листовки ли решава, проблеми ли има? Дано е първото. Ще стискам палци тоя път да ги разбие.
За разбиването не зная, но глави ще падат този път. sun
Докато ги решавах наново, си намерих тези на които ми беше вътрешният изпит.
Та реших ги наново с очакване за 11 грешки, завърших с 0.
Преди 5 дена когато си исках решените листовки, за да науча грешките...те се направиха на приятно разсеяни.
Тъкмо да се повторя, и инструктора ми ме подбутна да влизам в колата.
По средата на пътя ми обясни, че нарочно късали, но само на практиката.

Един бърз поглед си направих вчера над нещата та:

Курс - 650лв.
Изпит теория - 50лв.
Изпит практика: 50лв.
Вътрешен изпит 15 лв. ( Първи безплатен, втори, трети и .........десети по 15 лв.) tctc
Платен изпит теория : 250лв.
Платен изпит практика: 200лв.
Тук е мястото да теглиме чертата надявам се....та ето я.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Обща сума 1215лв. Ха, честито.

(това е само с едно късане, ако сложим още по 15лв и още по 50лв. при късане на реалните изпити.)

Накрая се замислих, че едно колело Балканче придружено със синя лампа, ще ми върши по-добра работа, пък и няма да ми искат книжка.
Извинявам се за грешките, но с тези нокти едвам се справям.
Забравих да добавя, че този които ни изпитва на вътрешен е костюмирания Дядо Глъб на 92 години.

diva написа:Значи да не я мислим,в добри ръце е,нали smile
Нели, Нели четеш ли funn funn funn

Мила Дива, в по-лоши ръце едва ли мога да попадна, но малко трудно е измъкването. skuka
Виж ако питаш колегите му, ще ти кажат, че е слънце, че е най-най от всичко.
Но не те живеят с него. В къщи не се връща слънце, а чистя буря помитаща всичко по пътя си.
Естествено винаги се извинява, но кел файда.

Това е дълга история, при интерес ще разкажа друг ден. obi4

Всеки ден го напускам...отивам си, връщам се....отивам си....връщам се.... tormoz
Roksana
Roksana
Admin

Брой мнения : 264
Местожителство : София
Registration date : 08.10.2008

https://www.facebook.com/vesna.videva

Писане  diva Вто Ное 11, 2008 9:01 am

Рокси,не знаех,за това попитах така предпазливо Неличка Rolling Eyes

diva

Писане  diva Вто Ное 11, 2008 10:54 am

Рокси,да не съм разбрала нещо грешно-ти нали книжка за шофьор на лека кола искаш,а не за пилот на еарбъс,бааах много пари тоз курс angry3 За другото-имах такава колежка,която на работа беше най-голямата купонжийка и майтапчийка,вечно ухилена и непокист,а се оказа,че в къщи е абсолютен тиранин.Станах приятелка с дъщеря й,та тя ми казваше"вие не я познавате,тя е коренно друг човек в къщи"в началото не можех да повярвам,но след като се загледах по-задълбочено в постъпките й се уверих,че е така.И знаеш ли какво стана с тази жена-дъщеря й се омъжи на 18год и изчезна от града,мъжът й след 25 години избяга от нея и се скри в горите тилилейски,като създаде ново семейство,а тя остана сам-сама като кукувица да се оплаква,че целия си живот го била пропиляла за тях-пък те излезли неблагодарници.Не искам да ти се бъркам,ама да те попитам-ти нали се обичаш? lubov3

diva

Писане  BONBOLINKA Вто Ное 11, 2008 12:46 pm

Рокси аз един ден бях набарала някакъв стар правилник. Понеже съм чувала, че регулировчика бил труден реших да разгледам картинките и да разбера аджаба що е такъв зор. Мятах ръце из нас като по картинките, тормозех моя с въпроси и нищо не разбрах. Един път го питах са правилото за дясно стоящия. Моя търпеливо ми обясня и аз на следващото кръстовище се изцепих " Ама Мечо, то всеки на някого е дясно стоящ Shocked Shocked Как се оправят кой е по- десен от другия?" Laughing Laughing Laughing
Рокси съжелявам, че си имаш проблеми с твоичкия. Беше писала, че си го обичаш много. Тия мъже откачат понякога и имат нужда от малко сритване. Ти си знаеш най- добре. Сигурна съм, че ще намериш някакво решение и дано това ти решение е за добро и си щастлива с избранника си.

BONBOLINKA

Писане  Sunny max Вто Ное 11, 2008 3:26 pm

Рокси моя позната миналата година кара курс в Пловдив. След приключване на курса в прав текст им се казва, че ако не занесат по 100 кинта кеш на еди-кой си изпит няма да вземат и на оня свят. Оная дивя, бесня, ама нейния е таксиметров шофьор и беше наясно с всичко, та отишъл милия и дал парите. След това може да се каже, че и изпит не е държала. Който си го е платил го беше взел, който не си е платил - скъсан. А тия по 50лв за изпит и т.н. отиват в държавната хазна.
Sunny max
Sunny max

Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008

Писане  diva Сря Ное 12, 2008 10:16 am

Добро утро и много усмивки в този мъглив ден на всички zdr

diva

Писане  baby_an Чет Ное 13, 2008 7:32 am

Олелееее как ще се зяавлека до нас,такъв студ е а трябва и автобус да чакам Shocked stud
baby_an
baby_an

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 4 от 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите