Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters
Страница 29 от 40
Страница 29 от 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
дъра-бъра,чики-рики
Добър ден,милички Гледам Аненцето се появи ааа,даже ме изпревари,ко да праиш-младото сии младо стискай зъби,ще се разминат с лошото,нали каза.,че кораба е много висок и бърз.
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
Казах аз Дивче,ама като се чухме в неделя нещо не можа да ме успокои като друг път,ама затова пък колко любов се усещаше в гласчето муууу
baby_an- Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008
Здравейте и от мен момиченца-кокиченца. Малко се бях позатрила, ама пак се появих. То като гледам май повечето ги няма, не вярвам да са запразнили толкова рано.
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Хей-хеййй,мацки,здравейте Гледам,че Съничка се появи,хади бе,жена къде се загуби,какво става при теб,надявам се да сте добре Някой нещо за Бонбончето знае ли,че взе да ме притеснява
Добре съм, споко. Тука имах една поръчка и голямо чудене падна, докато измисля как точно да го сътворя, че хем да си прилича максимално, нема да става за сядане Ама стана де, детенцето е много доволно.
Дивче как е в Горна, затъжила съм се за дружките си, ама като няма къде да оставя Максимилиян и няма да пътувам за Великден?
Дивче как е в Горна, затъжила съм се за дружките си, ама като няма къде да оставя Максимилиян и няма да пътувам за Великден?
дъра-бъра,чики-рики
Съничка,радвам се,че си добре и имаш работа Ами в ГорнЯ какво-тъпняяя и разкопани улици,ама дружките ти те чакат Ние започваме ремонт на къщичката си,либето в момента е с техника и оглеждат и набелязват плана за действиие,така че съм на строителна вълна
Здравейте момичета! Гледам всеки по задачи..........И аз така. Покрай великден имахме много работа. Нали католицете по рано празнуваха. Аз си карам по нашенски. Утре ще боядисвам яйца. Успях да намеря по светлички, че да станат ярки като ги боядисам. Купих си боички. Едни немски и едни български на хапченца като антибиотици. Дано станат. Тук продават и боядисани ама никога не съм купувала. Предпочитам да си ги боядисвам сама. А и малкия обича да помага. Така, че ще творим колективно.
Времето нещо се скапа при нас и е мрачно. Тия дни ту прекапваше , ту валеше силно , ту спираше, Скапана работа.
Дива радвам се, че почвате ремонта на къщата. Ние нашия ремонт ту го спираме , ту го почваме. Ще го изкараме ама не знам кога. Съни, едни познати се прибраха от БГ и бяха донесли български списания. В едното имаше притурка на "COMО" и вътре видях пуфове но ги бяха кръстили "чувал за сядане" Единия модел беше от плюш, а другия от еко кожа, а имаше и още някакви от полиестер, плюш. Пишеше, че се продават нейде из Младост 4, но ти може и да знаеш.
Ани, с тия кораби страшна работа. Аз по телевизията гледах. И на мен първата ми мисъл беше като чух за кораба с българи " Леле, Коси дано да не е на тоя кораб". Успокоих се като видях , че си писала, че не е. Слава Богу. Представям си на теб какво ти е било и как си на тръни всеки ден , да не стане нещо.
Танчето гледам не е влизала отдавна. Сигурно и тя е почнала работа. Ако чете все пак да и кажа малко новини от Пагера. Танче, тая година много португалци много чудо. Наводнили са. От де пари не знам ама май са повече от германците. Кризата съвсем скапа хората и още българи се прибират. Едни познати се разделят. Жената си отива БГ с детето, а мъжа и остава тук. повечето обаче стискат зъби и някак си карат. Дано нещата се оправят по бързо.
Те така момичета. при мен нищо ново като , че ли. Аз продължавам да си слабея и вече не знам от какво. Скоро ако си закача крилца, може и да литна
Целувки на всички и при първа възможност пак ще ви посетя!
Времето нещо се скапа при нас и е мрачно. Тия дни ту прекапваше , ту валеше силно , ту спираше, Скапана работа.
Дива радвам се, че почвате ремонта на къщата. Ние нашия ремонт ту го спираме , ту го почваме. Ще го изкараме ама не знам кога. Съни, едни познати се прибраха от БГ и бяха донесли български списания. В едното имаше притурка на "COMО" и вътре видях пуфове но ги бяха кръстили "чувал за сядане" Единия модел беше от плюш, а другия от еко кожа, а имаше и още някакви от полиестер, плюш. Пишеше, че се продават нейде из Младост 4, но ти може и да знаеш.
Ани, с тия кораби страшна работа. Аз по телевизията гледах. И на мен първата ми мисъл беше като чух за кораба с българи " Леле, Коси дано да не е на тоя кораб". Успокоих се като видях , че си писала, че не е. Слава Богу. Представям си на теб какво ти е било и как си на тръни всеки ден , да не стане нещо.
Танчето гледам не е влизала отдавна. Сигурно и тя е почнала работа. Ако чете все пак да и кажа малко новини от Пагера. Танче, тая година много португалци много чудо. Наводнили са. От де пари не знам ама май са повече от германците. Кризата съвсем скапа хората и още българи се прибират. Едни познати се разделят. Жената си отива БГ с детето, а мъжа и остава тук. повечето обаче стискат зъби и някак си карат. Дано нещата се оправят по бързо.
Те така момичета. при мен нищо ново като , че ли. Аз продължавам да си слабея и вече не знам от какво. Скоро ако си закача крилца, може и да литна
Целувки на всички и при първа възможност пак ще ви посетя!
BONBOLINKA- Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008
Здравейте и от мен в този късен час Познайте Анито къде е?На плантацията(на работа де)-нощна смяна-отврат Мале вчера как се шашнах,прибирам се от работа и една приятелка ме пита гледала ли съм новините по CNN.Каза,че имало 2 нови отвлечени кораба и единия бил собственост на гръцка компания,а Коси плава за гръцка компания Влязох в сайта веднага,но нямаше инфо даже за името на кораба.Щях да получа удар Беше вечерта и в офиса не можех да звънна и влязох в сайта на ИНМАРСАТ да търся номера на сателитния телефон.Но точно на техния кораб го нямаше Представете си какъв рев му дръпнах-умрях си от страх Просто бях безпомощна и нищо не можех да направя! Явно не е трябвало да звъня,защото днес се появи обхватче и ми писа Така ме зарадва,а и имаше доста време обхват около 3 часа и съм мнооого щастлива Каза,че след 2-3 дни ще са в Аденския залив и тогава ще са големите молитви,но в неделя трябва да си го чуя Тия пирати незнам вече какво трябва да направят за да се намесят световните сили и да ги спрат Американците по принцип се намесват само като имат полза или като засегнат техни интереси.И ето днес отново са нападнали американски кораб.Уж Барак Обама е казал,че от понеделник ще спрат пиратските нападения,но да видим.Това е ужас,че то от началото на месеца тия нападения са ежедневие А на мен до края на рейса му косата ми ли трябва да побелее,та те се въртят само в зоните с пирати-Индонезия и Сомалия.
Дивче сигурна съм че ще си направите къщурката супер
Бонбонче радвам се че имате работа,а за килцата не се безпокой-ще станеш като манекенка и мъжо ти ще е във възторг
Съни супер е че и ти имаш работа,че положението наистина е много зле
Нели и Малчо съвсем се изгубиха,а за Рокси да не говорим.Друмчето и тя не се вясва
Аз на Великден съм нощна,но поне ще си чуя котенцето
Аз ви желая сладки сънища,а аз ще си тъпея,че и мача ми свърши(гледам Шампионска лига) и ще се чудя какво да правя
Дивче сигурна съм че ще си направите къщурката супер
Бонбонче радвам се че имате работа,а за килцата не се безпокой-ще станеш като манекенка и мъжо ти ще е във възторг
Съни супер е че и ти имаш работа,че положението наистина е много зле
Нели и Малчо съвсем се изгубиха,а за Рокси да не говорим.Друмчето и тя не се вясва
Аз на Великден съм нощна,но поне ще си чуя котенцето
Аз ви желая сладки сънища,а аз ще си тъпея,че и мача ми свърши(гледам Шампионска лига) и ще се чудя какво да правя
дъра-бъра,чики-рики
Ха добър ви ден и от мен,момичета Бонбонче,много се зарадвах,като видях,че си влизала липсваше ми радвам се,че нещата при вас са наред,работа имате,здравички сте що слабееш,миличко,от бачкане ли вземи си бирена мая да пиеш за подсилване и най-важното е да си спокойна,казваш майната му и не му мислиш много Я вземи да ми дойдеш на гости,да те поохрани леля ти Димана,щот аз ставам за разяждане на дечица в детска градина Анито,миличко,постоянно те мисля ,не искам да те натъжавам или шашкам,дано поне сме ти виртуална подкрепа
Здравейте,момичета-кокичета.Как сте?Не съм влизала,защото съм такава модераторка,че си забравих паролата. При мен всичко върви на зле,но ще се справя някак си.Виждам,че форума няма много посетеители и много ме е яд. Все си мисля,че е скрит.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
Ааааа как скрит бе Нелка Ние с Дивчето сме си тук постоянно Другите и те се разписват-една отбрана компанийка сме си А при теб защо така на лошо нещата Уф аз и 2-та дена съм на работа,че и утре нощна,ама поне Коси ще се обади
Дивче вие наистина сте ми голяма подкрепа-толкова е хубаво,когато се побъркваш от притеснение да видиш две три мили думи
Дивче вие наистина сте ми голяма подкрепа-толкова е хубаво,когато се побъркваш от притеснение да видиш две три мили думи
Ми,Ани имам много проблеми,но не ми се "говори" сега за тях,защото не искам да си развалям настроението.Довечера как ми се ходи до бг църквата няма да ви казвам.Няма да мога обаче,понеже снощи се обадих на сервитьорката и и казах да не идва повече на работа.Да се бях сетила по-рано да я оставя и днес да бачка,че да скокна до там от 11 до 12 часа,ама забравих.Нищо,ще видя,ако няма много хора по това време ще отида за 20 мин.,колкото да се видя и другите българи и да си поплямпаме малко. Това е от мен.Целувки.
П.П.Ноктите са ми станали толкова дълги,че "закачам"по две букви от клавиатурата.
П.П.Ноктите са ми станали толкова дълги,че "закачам"по две букви от клавиатурата.
Дано успееш Нели,стискам ти палци.И аз мисля да отскоча,само да не ми дойдат питиенцата вповече,че преди това на бар,а и дано някой не ми запали косицата
Христос Возкресе!Аз се вмъквам само да ви честитя празника,а и ми е много подтиснато на работа.Нощна съм,но то аз по празници все съм на работа доброволно.И без това го няма Коси и не ми е до празници,поне момичетата да празнуват.Днес цял ден плача,поне Коси ми се обади Вече мислех,че няма да ми звънне,но сега съм по-спокойна.Трябваше вече да са пристигнали в Саудитска Арабия,но са ги забавили защото трябвало да чакат военен конвой,който ще ги съпровожда през Аденския залив.Така поне няма да се притеснявам.Ох още 2 месеца и половина как ще издържааааа
дъра-бъра,чики-рики
Здравейте,пиленца шарени Христос Воскресе Ние вчера само по софрите и по креватите цял ден се търкаляхме,та днес рекох да дойда да отворя кръчмата да се поразтъпча малко,да ми се разкара агнешкото и бирата Нелка,ай Фащай ги за ушите тези проблеми и ги разкарвай,от кога им се каниш как вървят шофьорските курсове,книжката вижда ли се вече?Анито,душица златна,стигаааа плака,наистина притеснението и напрежението е огромно,но не можеш да плачеш още два месеца и половина-ще ни се разболееш,мило
Ооо,далече е времето в,което ще имам книжка.Трябва да мина теорията и ще ми дадът временна(3 месечна) книжка и чаааак след тези 3 месеца ще имам "истинска" книжка.diva написа: как вървят шофьорските курсове,книжката вижда ли се вече?
Аз все пак успях да отскоча за 20 мин.до Бг църквата.
Вие как сте?
дъра-бъра,чики-рики
Добрутрооо,девойчета Ха честита ви нова,следпразнична седмица-нека да е късметлийска и успешна Как сте след Великденските софри и вити козунаци,мен ми падат циповете на всички видове дънки,либето каза,че не било от циповете Хайде,чакам ви да си бърборим
Добро утро девойчета. Ние не сме били по софри с моя, ами по пътищата Ходихме до Велинград в неделя, а понеделника обикаляхме района около София и си харесахме селце - Плана. Близо е до голямото град, но е много тихо и спокойно. Сега остава да видим какво може да се направи по въпроса
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,мацкиии Мнооого ми се спи сабалямта,да взема да ударя ключа и да легна да се наспя ли ,че то навън едно мрачно и сънливо време
Здравейте мацки!Анито почти се измъкна от дупката,в която сама се забих Днес моето котенце имаше обхват за 1 минутка и получи няколко смс-чета,не можа всички,но утре пристигат и ще ми пишееее Тука такъв вятър духа,че сутринта щеше да ме отвее и ми е ужасно скучно тук на работа.Общо взето голяма тъпотия.Лек ден ви желая
дъра-бъра,чики-рики
Анитооо,бегай долу в чата
дъра-бъра,чики-рики
Поспаланкииии,хайде излюпвайте се Навън времето е прекрасно-слънчево и свежо Чакам ви на кафе и клюкички
Времето наистина е чудесно, а и след вчерашния дъжд всичко е толкова свежо и чисто. Направихме си една много готина разходка в Западен парк и Макси е много щастлив. Сега блаженно си почива на килимчето пред готварската печка.
Оооох на мен така ми се спинкааааа,а съм нощна,а имам и сума ти и фактури да правя.Нли всичко на мен оставят Моето котенце днес пристигна най-после и ми писа следобед,ама имат много работа и няма и той да спинка цяла нощ.Поне му пиша от време на време,а като се качи да си легне ще чете.Офф много ми липсва вечеее,ама още 2 месеца и нещо не ми мърда да чакам.И на него му било писнало вече,то и на мен ама няма как.Вчера инцидентно след работа и танците отидох в една кръчма при едни приятелки и познайте какво ми се случи?Някакво момченце взе да ме сваля И за капак се нахвърли да ме целува-хахаха Такъв шамар му отлепих Чак ми дожаля за детето.Бил предпочитал по-големи,щото с другите не можел да разговаря и такива неща.Явно все още хващам окото Ама го предупредих,че така не се прави с какичките Айде лека ви нощ,аз направо заспивам,а има още толкова мнооого
дъра-бъра,чики-рики
Добър ви ден,девойчета Голям стуууд при нас добре че поне е слънчево.Анитоооо,да шибнеш шамар на детИто,ама си и ти-то шЪ тЪ цАлува,пък ти -бам шамар Фащаш окото не ами си си парче Хубав петък ви желая на всички,че знам че им се кефим на петъците
Страница 29 от 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Страница 29 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите