Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
+14
vili vitska
Sunny max
Dessita
mal4o_vasil4o
GALIAAA
diva
sasy
tina_08
Sky
krissitooo
BONBOLINKA
neli4ka
apoklistika
Roksana
18 posters
Страница 20 от 40
Страница 20 от 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
дъра-бъра,чики-рики
Оооо,Бонбон,ти се появи най-после,бях почнала да се притеснявам,как сте?Съничка,здрасти и на теб При нас зимата се завръща ама важното е,че малко остана
diva- Брой мнения : 742
Местожителство : Горна Оряховица
Registration date : 16.10.2008
Re: Дъра-Бъра, Чики- Рики :) И нека бъде флууд!
Добро утро и от мен. Усмихнат ден на всички пожелавам.
Аз да ви се оплача в 4ч съм се събудила такъв стомах ме болеше, че нямам думи, аман от тия женски истории. Че и моя събудих, защото незнам къде си държат лекарствата. Сега едвам гледам, ама поне виждам буквичките и ви чета
Аз да ви се оплача в 4ч съм се събудила такъв стомах ме болеше, че нямам думи, аман от тия женски истории. Че и моя събудих, защото незнам къде си държат лекарствата. Сега едвам гледам, ама поне виждам буквичките и ви чета
Sunny max- Брой мнения : 465
Местожителство : София
Registration date : 26.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Съни,раждай едно бебче и нещата ще се оправят,поне при мен беше така
Предполагам, ама моя само се ослушва. Май в скоро време ще го наказвам
тук съм , тук съм...........За малко бях в дълбока нелегалност по семейни причини и отсъствах, но се завърнах. Съни, съвета който ти дава Дива си е много верен. Аз като родих и болките изчезнаха. Наскоро се появиха заради киста, но след раждането, даже и минимални болчици не съм имала. Само отпаднала се чувствах. Сега не знам вече какво да пия от болки. Вия като някой вълк и се свивам на кълбо. Бяха ми изписали разни хапове, че и свещички ама не помагат. Течния аналгин донякъде ми спасява положението, ама пък от него ( а може и да си въобразявам) цикъла се точиииииииииииии.......Гълтам и ефералгани и витамини и каквото са ми изписали, но си ме боли. Аз никак не обичам хапчетата. Все гледам с разни чайчета билкови да се лекувам, но понякога се налага. Дано те отпусне по- бързо Съни.
BONBOLINKA- Брой мнения : 588
Registration date : 11.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
И кооо се ослушва младежа за кога,пък и ти си знаеш работата,няма да те учим,я Бонбон,нали беше казала,че може да се оперира кистата,не порастна ли вече,да я махаш,да не те мъчи.
Бонбон, мен единствено ме спасява течен аналгин или аулин. Ама и от двете половин час по-късно рязко ми се доспива и трябва да поспя поне час.
ООО, тя кистата никак не е малка. Ама е от тия дето се пукат. Само, че като се спука, после се "мести" на друго място и пак си "пораства". Била пълна с течност. Те ми го обясняваха на дълго и на широко. Ако стане "твърда" ( че и забравих медицинското име), тогава щели да я отстранят оперативно. И сега може и тая да я махнат ако искам, но според тях нямало смисъл, защото може да се "загуби" от само себе си и после може и да не се появи, а може и да се появи. За сега все се появява. и все стига размера на мандарина.
Съни и на мен от тия неща ми се доспива. В Бг съм пила аулин и като теб след половин час съм вече заспала. Пих го за зъбобол. От аналгина по малко ми се доспива. Тук за аулин не съм питала в аптеките. Ако не мислите за деца в момента що не се посъветваш с доктор да ти изпише противозачатъчни? Аз когато пия противозачятъчни ми се регулира цикъла, а и ми идва с по- малко болки.
Съни и на мен от тия неща ми се доспива. В Бг съм пила аулин и като теб след половин час съм вече заспала. Пих го за зъбобол. От аналгина по малко ми се доспива. Тук за аулин не съм питала в аптеките. Ако не мислите за деца в момента що не се посъветваш с доктор да ти изпише противозачатъчни? Аз когато пия противозачятъчни ми се регулира цикъла, а и ми идва с по- малко болки.
Последната промяна е направена от BONBOLINKA на Сря Фев 11, 2009 11:29 am; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Допълване на мнението)
Ехоооооо,как сте мацки Аз съм потресена,от 2 дена не съм на себе си-каза ми че заминава МАРТ!!!! Направо не е истина,та той си дойде толкова скоро Аз едва се съвзех от предния кошмар,а сега на ново Смятам да изкарам пълноценно,този почти месец с него,чче посл пак самотаааа Вчера цял ден майсторих едно послание Ама не ми се смейте-днес стават 10 месеца откакто сме заедно и аз изрязох едно сърце от хартия,а надписа беше от изрязани буквички от вестници и списания-какво да се прави като съм болна романтичка Приятен ден мацки и дайте съветче за подарък за св.Валентин,че аз май ще купувам сърце Ще ходим в един мн як ресторант-представлява един стар дървен кораб и е точно на брега на морето
baby_an- Брой мнения : 552
Местожителство : Варна
Registration date : 04.11.2008
Бонбон, нещо не ми понасят противозачатъчните. Става ми лошо и предпочитам да не се занимавам с тях. Пък и честно да си призная дригия варант по-ми харесва
Ех,Ани,романтична история .Значи ще ходите на Сириус,правилно ли съм разбрала?А по отношение на това,че заминава толкова скоро не знам какво да ти кажа,тъжно е.Но пък ти си силна и ще се справиш,щом досега си успяла и сега ще е така.Силно те прегръщам и те целувам,знай,че не си сама
mal4o_vasil4o- Брой мнения : 164
Registration date : 13.10.2008
Не не на Сириус,а на мистър Баба-той е по як.Преди малко ми съобщиха,че баба ми починала Аз ще ходя след малко на един рожден ден.Моля ви не ме мислете за безчувствен изрод-просто аз съм си такава изживявам си го вътре в мен Като вцепенена съм,но утре на погребението ще рухна Сга имам нужда да съм сред хора.Добре че Коси е до мен,направо незнам какво щях да правя ако го нямаше
Добро утро момичета! Ани съболезнования за баба ти.
Дива, ти ли ни довя това лошо време Като напишеш че при вас е студено и тук вземе че стане . Снощи изпозамръзнахме. Тая сутрин сме се опаковали като за планина. Изкарах пак якетата. Понеже нямаме много място в нас и аз въртя дрехите постоянно. Изкарвам топли- прибирам по тъничките и обратно. Ама сега няма да се занимавам изобщо. Оставям всички дебели дрехи на предни позиции докато не пекне слънце за загар
Съни, първия вариант и на мен ми харесва повече Аз ту пия противозачатъчни ту не пия. Решаваме, че ще имаме бебе- спирам ги, после пък решаваме да отложим- пак ги почвам. Все още ми се въртят разни мечти да си имаме момиченце. То божа работа де ама ми се иска да е момиченце. Моя да вземе пак да се навие, че както се казва биологичния ми часовник тиктака и като стана за бастун да не се сети тогава за бебешоци
Лек ден и дано се поактивизирате малко, че да си "побъбрим".
Дива, ти ли ни довя това лошо време Като напишеш че при вас е студено и тук вземе че стане . Снощи изпозамръзнахме. Тая сутрин сме се опаковали като за планина. Изкарах пак якетата. Понеже нямаме много място в нас и аз въртя дрехите постоянно. Изкарвам топли- прибирам по тъничките и обратно. Ама сега няма да се занимавам изобщо. Оставям всички дебели дрехи на предни позиции докато не пекне слънце за загар
Съни, първия вариант и на мен ми харесва повече Аз ту пия противозачатъчни ту не пия. Решаваме, че ще имаме бебе- спирам ги, после пък решаваме да отложим- пак ги почвам. Все още ми се въртят разни мечти да си имаме момиченце. То божа работа де ама ми се иска да е момиченце. Моя да вземе пак да се навие, че както се казва биологичния ми часовник тиктака и като стана за бастун да не се сети тогава за бебешоци
Лек ден и дано се поактивизирате малко, че да си "побъбрим".
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,зайчета мили Как сте в тази студена,ветровита сутрин Бонбонче,вярно голям студ при нас,ама и при вас не се майтапи Браво на теб,че си навита за бебенце,много е хубаво да си имаш момичка .Аненцето,много съжалявам за баба ти,миличка
Ани, съболезнования за баба ти.
Здравейте девойчета. Ужасно е студено навън и вятърът е много студен. А вече катогледам и сняг заваля А на всичко отгоре трябва след малко да излизам, хич не ми се ходи навън в този студ.
Бонбон, то и моя часовник тиктака, а да не говорим, че аз и едно дете си нямам и ако чакам все разни тиквеници, май ще си остана само с Макси. Моя май още не му е дошъл акъла в тиквата и мани не ми се говори сега, че започвам да се ядосвам.
Здравейте девойчета. Ужасно е студено навън и вятърът е много студен. А вече катогледам и сняг заваля А на всичко отгоре трябва след малко да излизам, хич не ми се ходи навън в този студ.
Бонбон, то и моя часовник тиктака, а да не говорим, че аз и едно дете си нямам и ако чакам все разни тиквеници, май ще си остана само с Макси. Моя май още не му е дошъл акъла в тиквата и мани не ми се говори сега, че започвам да се ядосвам.
Тия мъже са такива бъзльовци понякога. Не че аз също не мисля за това дали ще можем да се справим ако имаме трето дете, ама моя много му умува. Ще кажеш, че ще си събирам материала от него насила
Момичета, имаме си чат пък никога май не го използваме. Аз влязох там. Най отдолу. Имам малко време още и ако искате може да побъбрим там
BONBOLINKA написа:Тия мъже са такива бъзльовци понякога. Не че аз също не мисля за това дали ще можем да се справим ако имаме трето дете, ама моя много му умува. Ще кажеш, че ще си събирам материала от него насила
Ама наистина са бъзльовци, но какво да ги правиш, нали затова имат нужда от нежна половинка, да им дава подкрепа.
Добър вечер.
Ани,моите съболезнования.
Да ви разкажа за снощното ми преживяване.
Вчера през деня ми беше зле.Болеше ме корема все едно,че ще ми идва.После почна яйчника да ме боли, накрая и бъбреците.Вечерта болката се усили и звъннах на моя,за да ме закара до някоя болница.Както и очаквах не вдигна,защото според мен,де пак е бил да порка с курвите някъде. Звънях му още няколко пъти и накрая той си изключи телефона. Обадих се на брат ми и той ме кара до няколко болници,но навсякъде беше лудница и казваха,че трябва да чакам по 2-3 часа. Така сменихме 4 болници и накрая се завряхме в една фламандска болница.Там вече едвам си стоях на краката.Ужасно ме болеше,почнах да повръщам,да ми се вия свят и да ми съхне устата.
От скапаняка ни обаждане,ни нищо.От там като почнаха да ми бъркат в ущите,очите,носът,гърлото,мериха ми температурата,кръвното,натискаха ме по корема,правиха ми ренгенова снимка и т.н. Та значи от 21 часа чааааак в 2 часа ми дадоха един Дефалган за болките,което на Бг е Парацетамол. Накрая ме изкараха,че съм с гастрит. За мен си беше бъбречна криза+болките в яйчника.Абе,мани направо не ми се говори."Принца" ми се обади в 2 и 20 часа уплашен да ме пита къде съм и как съм да дойдел да ме вземел. Казах му да не си прави труда и си ходи при курвите.Оправда се с това,че бил спал.Чакаше ме пред нас и ходихме да търсиме аптека,за да си купя лекарствата.
Басии,щибания живот.Днес съм по-добре и си пия лекарствата.
Вие как сте,момичета.
Ани,моите съболезнования.
Да ви разкажа за снощното ми преживяване.
Вчера през деня ми беше зле.Болеше ме корема все едно,че ще ми идва.После почна яйчника да ме боли, накрая и бъбреците.Вечерта болката се усили и звъннах на моя,за да ме закара до някоя болница.Както и очаквах не вдигна,защото според мен,де пак е бил да порка с курвите някъде. Звънях му още няколко пъти и накрая той си изключи телефона. Обадих се на брат ми и той ме кара до няколко болници,но навсякъде беше лудница и казваха,че трябва да чакам по 2-3 часа. Така сменихме 4 болници и накрая се завряхме в една фламандска болница.Там вече едвам си стоях на краката.Ужасно ме болеше,почнах да повръщам,да ми се вия свят и да ми съхне устата.
От скапаняка ни обаждане,ни нищо.От там като почнаха да ми бъркат в ущите,очите,носът,гърлото,мериха ми температурата,кръвното,натискаха ме по корема,правиха ми ренгенова снимка и т.н. Та значи от 21 часа чааааак в 2 часа ми дадоха един Дефалган за болките,което на Бг е Парацетамол. Накрая ме изкараха,че съм с гастрит. За мен си беше бъбречна криза+болките в яйчника.Абе,мани направо не ми се говори."Принца" ми се обади в 2 и 20 часа уплашен да ме пита къде съм и как съм да дойдел да ме вземел. Казах му да не си прави труда и си ходи при курвите.Оправда се с това,че бил спал.Чакаше ме пред нас и ходихме да търсиме аптека,за да си купя лекарствата.
Басии,щибания живот.Днес съм по-добре и си пия лекарствата.
Вие как сте,момичета.
neli4ka- Брой мнения : 816
Местожителство : Брюксел
Registration date : 09.10.2008
дъра-бъра,чики-рики
Добро утро,милички Днес при нас едно красиво слънце е блеснало,напук на всички прогнози Как сте в последната работна утрин?Неличка,много ми е мъчно,че си болничка,друг път правила ли си бъбречни кризи?Така като описваш каква е била болката,да не би да е апендикс скоро една дружка така я болеше,тя помисли,че е яйчник и цяла седмица се друса с Аулини разни и си стои така,накрая излезе апендикс.А твоя хубавец все пак се присетил да дойде ейййй,не може да се разчита на мъже,точно един път да имаш нужда от него и да се покрие
baby_an, моите съболезнования.
diva, питаш как сме и аз ти се стоварвам на главата, понеже само чакам някой да ме пита и аз да почна да си казвам. Бях като фолк парче- "Ало извинете много сме му двете на тоя мъж" , а сега съм като след коледа- получила съм подаръка, който съм искала и за който съм се трудила и съм била послушна известно време, а сега го виждам, че не е нещо, което ще ми свърши работа и се чудя "Какво да го правя тоя боклук сега?". Освен това разсъждавайки над източниците ми на информация установих, че може и да съм била манипулирана, а аз да съм подценила интелекта на опонента. Т.е. аз си мисля, че имам работа с някого, а то се оказва, че зад неговите действия стои плана на друг, който е по-умен и аз се хващам, естествено. Имах кошмар и като станах да надникна детето щях да припадна, че я няма-помислих, че са ми я отвлекли, преди да се усетя да проверя в банята. Май няма да празнувам повече коледа. А и взех да припалвам по 2-3 цигари последните 2 дена, което може да ме увлече към пристрастяването много бързо Като си чета оплакванията мисля, че трябва да ги номерирам- станаха повече от дните на календара. Хубавото е, че имам билет за Варна в джоба си- нощес пътувам и до неделя съм там. О, не ви се дооплаках- мъжете толкова ме избягват вече, сякаш съм прокажена. Снощи в автобуса един мъж се поколеба дали да седне до мен на седалката и се отказа. До мене беше единственото празно място в автобуса и си остана така... А не мириша лошо като се прибирам (като излизам е друго- на пушек заради гъстотата на комините в квартала) ама на връщане май не...
neli4ka, сега как си- мина ли ти? Дано да е била криза само и да не ти се случва пак, но си направи изследвания ако можеш на всичко. И на благоверния му върни същата монета, ама начисли и лихва, да не е капо, миличкия
За чата четох и аз, че имаме, ама чаках около час и никой не влезе, затова си пиша туканка
Приятен уйкенд от мен (не съм неграмотна)
diva, питаш как сме и аз ти се стоварвам на главата, понеже само чакам някой да ме пита и аз да почна да си казвам. Бях като фолк парче- "Ало извинете много сме му двете на тоя мъж" , а сега съм като след коледа- получила съм подаръка, който съм искала и за който съм се трудила и съм била послушна известно време, а сега го виждам, че не е нещо, което ще ми свърши работа и се чудя "Какво да го правя тоя боклук сега?". Освен това разсъждавайки над източниците ми на информация установих, че може и да съм била манипулирана, а аз да съм подценила интелекта на опонента. Т.е. аз си мисля, че имам работа с някого, а то се оказва, че зад неговите действия стои плана на друг, който е по-умен и аз се хващам, естествено. Имах кошмар и като станах да надникна детето щях да припадна, че я няма-помислих, че са ми я отвлекли, преди да се усетя да проверя в банята. Май няма да празнувам повече коледа. А и взех да припалвам по 2-3 цигари последните 2 дена, което може да ме увлече към пристрастяването много бързо Като си чета оплакванията мисля, че трябва да ги номерирам- станаха повече от дните на календара. Хубавото е, че имам билет за Варна в джоба си- нощес пътувам и до неделя съм там. О, не ви се дооплаках- мъжете толкова ме избягват вече, сякаш съм прокажена. Снощи в автобуса един мъж се поколеба дали да седне до мен на седалката и се отказа. До мене беше единственото празно място в автобуса и си остана така... А не мириша лошо като се прибирам (като излизам е друго- на пушек заради гъстотата на комините в квартала) ама на връщане май не...
neli4ka, сега как си- мина ли ти? Дано да е била криза само и да не ти се случва пак, но си направи изследвания ако можеш на всичко. И на благоверния му върни същата монета, ама начисли и лихва, да не е капо, миличкия
За чата четох и аз, че имаме, ама чаках около час и никой не влезе, затова си пиша туканка
Приятен уйкенд от мен (не съм неграмотна)
drumata- Брой мнения : 108
Registration date : 09.01.2009
дъра-бъра,чики-рики
Друмче,май сме си само двечките днес Много ти динамичен живота,бе мила,от постовете ти съдя,че и ти си много динамична натура-бойна и дива За подаръка/коледния де/я вземи го върни,ко толкоз му се чудиш и правиш компромиси със себе си,имаш сили да се справяш сама блестящо
Здравейте и аз съм тук Малиии много е студено навън, направо ми замръзна мозъка, докато разходя звярчо.
Друмата, не се ядосвай за глупости, дай да си направим една хубава разходка, ама следващия уикенд, че нали сега си заета, с детето и звяра, пък ние ще си полафим. И веднага хвърляй цигарите, аз от понеделник съм без тях и вервай ми, на мен си ми е много добре, само дето прогресивно започвам да мразя всички пушачи
НЕли, тоя твоя тиквеник, направо е да го утрепеш. А ти вземи сериозно отиди в някоя човешка болница и се прегледай, защото ако е апандицит, вервай ми може всеки момента да се спука и да си отидеш много набързо. А той боли почти по същия начин както когато ти идва, аз съм оперирана и знам какви са болките. Лошото е, че трудно се диагностицира, първо ти казват нещо ня яйчниците, после бъбреците и ако до тук всичко е наред, тогава чак поставят диагноза апандицит, ама може и да е късно.
Друмата, не се ядосвай за глупости, дай да си направим една хубава разходка, ама следващия уикенд, че нали сега си заета, с детето и звяра, пък ние ще си полафим. И веднага хвърляй цигарите, аз от понеделник съм без тях и вервай ми, на мен си ми е много добре, само дето прогресивно започвам да мразя всички пушачи
НЕли, тоя твоя тиквеник, направо е да го утрепеш. А ти вземи сериозно отиди в някоя човешка болница и се прегледай, защото ако е апандицит, вервай ми може всеки момента да се спука и да си отидеш много набързо. А той боли почти по същия начин както когато ти идва, аз съм оперирана и знам какви са болките. Лошото е, че трудно се диагностицира, първо ти казват нещо ня яйчниците, после бъбреците и ако до тук всичко е наред, тогава чак поставят диагноза апандицит, ама може и да е късно.
Здравейте момичета! Много ми се искаше днес пак да вляза в чата и да си полафим като вчера ама още на вратата шефа ме изтреля по задачи, че сега сколасах да седна на компа. Ама за малко, че моя доиде и ще ходим да пием кафе в почивката. Добре че почивката ни е плаваща, а още по добре че сега мога да си я взимам . като има много работа направо забравяме за тая ексра.
Неличка веднага да се изтрелва с 200 към доктора. Друмата, дано си прекарате хубаво във Варна и да позабравиш малко за тиквеника и за интригите дето се плетат. Малко на бързо те четох, че сега нямам време, но следобяд ще те прочета и нали и аз съм на всяко гърне мерудия ще разцъкам ситуацията
Хайде момичета аз да бягам, че моя вече трополи по стъклото да излизам. после ще вляза да попиша.
Неличка веднага да се изтрелва с 200 към доктора. Друмата, дано си прекарате хубаво във Варна и да позабравиш малко за тиквеника и за интригите дето се плетат. Малко на бързо те четох, че сега нямам време, но следобяд ще те прочета и нали и аз съм на всяко гърне мерудия ще разцъкам ситуацията
Хайде момичета аз да бягам, че моя вече трополи по стъклото да излизам. после ще вляза да попиша.
Здравейте,аз влизам за мъничко да ви прочета,че днес бях на погребение и съм като изцеден лимон Станах в 6,пътувах и сега съм и на работа-чакам да ме вземе Коси в 8.И с него от 2 дни само се караме-ужас някакъв.Как може да ми се струпа всичко наведнъж.Нели притесняваш ме,наистина иди на лекар.Ама искай и хирург да те погледна.Мен веднъж ме мотаха така сума ти и време по различни лекари,че аз съм с проблемен апендикс,но накрая се оказа цистит.Друмата,айде идвай във Варна-току виж си хванала някой варненец и останеш при мен да ходим по кафенца Дано утре поне прекараме добре,че много ми се насъбра.Аз вчера му купих един комплект-душ гел,афтършейф и парфюм на Долче и Габана-дано му хареса.Искаше ми се и до Силистра да мога да отскоча,да си видя лелята,че пристигна от Белгия.Ама то днес с тая лудница как да се видим.Лека вечер мацки
Страница 20 от 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Страница 20 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите